Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 24 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 360
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    the rock:
    אתה מתחיל לאכול למרות האי נוחות שלך ומעלה חיוך מאולץ מאט, אמילי מחזירה עליך חיוך חביב וממשיכה לאכול מהחביטה.
    לאחר ששנכים מסיימים אמילי מציעה שתעלו לחדרים שלכם ושנכים עולים, למרבה הפתעתכם החדרים שלכם צמודים ואפילו ישנה דלת מעבר בין חדר לחדר.
    "יופי ככה נוכל לשוחח עד שנישן" אמילי אומרת בחיוך קטן ואומרת "זה הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני ישן בתוך מבנה כמה נחמד וחמים כאן!"

Gallade123:
    אתה צועק מאט על סקווירטל שאיננו מרגיש בנוח לנוכח כך אך נקשיב לך בכל זאת ומתחיל להסתחרר במהירות בעוד ששיריונו החיצוני מתחיל להיות מצופה בקרח והוא מתחיל להתקדם לכיוון מדיטייד מהירות ,מדיטייד אולם נשאר אדיש ביותר וזז הצידה בקלילות ומתחמק.
    "טוב זה טורי לתקוף" אומרת המאמנת בקרירות "מדיטייד תשתמש באגרוף שאיבה!"
    וכפי שהיא מבקשת מדיטייד מתחיל להתקרב לכיוון סקווירטל עם אגרופו לכיוון אודיש.
    ברקע ניתן לשמוע את אלברט צועק "יש הדבקתי את הפער!"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    the rock:
    אתה מתחיל לאכול למרות האי נוחות שלך ומעלה חיוך מאולץ מאט, אמילי מחזירה עליך חיוך חביב וממשיכה לאכול מהחביטה.
    לאחר ששנכים מסיימים אמילי מציעה שתעלו לחדרים שלכם ושנכים עולים, למרבה הפתעתכם החדרים שלכם צמודים ואפילו ישנה דלת מעבר בין חדר לחדר.
    "יופי ככה נוכל לשוחח עד שנישן" אמילי אומרת בחיוך קטן ואומרת "זה הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני ישן בתוך מבנה כמה נחמד וחמים כאן!"
    אני לרגע מתנתק ממחשבותיי "נו אמילי תרצי לבוא לראות אותי נלחם מחר" אני משנה נושא במהירות.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו

Gallade123:
    אתה צועק מאט על סקווירטל שאיננו מרגיש בנוח לנוכח כך אך נקשיב לך בכל זאת ומתחיל להסתחרר במהירות בעוד ששיריונו החיצוני מתחיל להיות מצופה בקרח והוא מתחיל להתקדם לכיוון מדיטייד מהירות ,מדיטייד אולם נשאר אדיש ביותר וזז הצידה בקלילות ומתחמק.
    "טוב זה טורי לתקוף" אומרת המאמנת בקרירות "מדיטייד תשתמש באגרוף שאיבה!"
    וכפי שהיא מבקשת מדיטייד מתחיל להתקרב לכיוון סקווירטל עם אגרופו לכיוון אודיש.
    ברקע ניתן לשמוע את אלברט צועק "יש הדבקתי את הפער!"
    'לעזאזל!' אני חושב לעצמי בכעס. אני מחכה עד שמדידייט ממש קרוב לסקווירטל ואז צועק "סקווירטל, התקשחות! ואז גלישה!" בתקווה שזה יעבוד.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

4. משתמש מנוסה
    the rock:
    "כן כמובן שאני ירצה לבוא!" היא אומרת בהתלהבות
    ומוסיפה "אוסטין אתה יודע עלי כל כך הרבה מהזמן הקצר הזה שאנחנו מכרים ואם חושבים על זה אני לא יודעת עליך כמעט כלום, תגיד יש משהו ספציפי שהייתה רוצה לעשות במסע שלך או אולי פוקימון מועדף?" היא שואלת בעיניין.

Gallade123:
    אתה פוקד על סקווירטל" התקשות ואז גלישה!" כאשר מדיטייד קרוב במיוחד לסקווירטל למזלך בגלל ההתקשות סקווירטל נשאר כמעט ללא פגע ובזכות כך שהפוקימונים היו קרובים ומדטייד מיקד את ריכוזו בהתקפה מתקפת הגלישה פוגעת ובאופן קטלני וגורמת למדטייד להתעלף.
    "כל הכבוד על קרב מעולה" אומרת המאמנת ומושיטה לך 5 שקלים.
    המאמן עם האברה מתחיל להתקרב עליך ונראה כי הוא להוט להלחם בך לאחר ההפסד לאלברט.
    בעוד שהמאמן של אברה מאתגר אותך אלברט נמצע עמוק בתוך הקרב השלישי שלו והוא אינו נראה קרוב לסיום.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

5. משתמש מנוסה

Gallade123:
    אתה פוקד על סקווירטל" התקשות ואז גלישה!" כאשר מדיטייד קרוב במיוחד לסקווירטל למזלך בגלל ההתקשות סקווירטל נשאר כמעט ללא פגע ובזכות כך שהפוקימונים היו קרובים ומדטייד מיקד את ריכוזו בהתקפה מתקפת הגלישה פוגעת ובאופן קטלני וגורמת למדטייד להתעלף.
    "כל הכבוד על קרב מעולה" אומרת המאמנת ומושיטה לך 5 שקלים.
    המאמן עם האברה מתחיל להתקרב עליך ונראה כי הוא להוט להלחם בך לאחר ההפסד לאלברט.
    בעוד שהמאמן של אברה מאתגר אותך אלברט נמצע עמוק בתוך הקרב השלישי שלו והוא אינו נראה קרוב לסיום.
    'יש לי עוד סיכוי לנצח!' אני חושב בעידוד. "גיבל, צא! צרחה ואז זעם דרקון!" אני מוציא את גיבל מהפוקדור ואומר לו באיזה מתקפות להשתמש.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

6. משתמש מנוסה
    the rock:
    "כן כמובן שאני ירצה לבוא!" היא אומרת בהתלהבות
    ומוסיפה "אוסטין אתה יודע עלי כל כך הרבה מהזמן הקצר הזה שאנחנו מכרים ואם חושבים על זה אני לא יודעת עליך כמעט כלום, תגיד יש משהו ספציפי שהייתה רוצה לעשות במסע שלך או אולי פוקימון מועדף?" היא שואלת בעיניין.
    "מאז שיצאתי למסע חשבתי לתפוס שני פוקימונים שינקס וסקווירטל שניהם נראים לי מדהימים" אני נעצר ולרגע תוהה 'אין מצב שהיא מרגלת כפולה הרי היא כל כך נחמדה' "למה?רצית לדעת" אני שואל בסקרנות.

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    the rock :
    "תודה רבה" אומרת אימילי ומסמיקה.
    "אני יכולה לעזור לכם במשהו נוסף? "שואלת האחות ג'יו בחיוך.
    מאחורי האחות ג'יו צתגלה מרכז הפוקימונים הגדול ובו עשרות טלפון וודיאו מאמנים רבים בעלי פוקימונים במחיצתם וחסרי פוקימונים ומתחם אמונים אשר מואר קלות ע"י פנסים והוא סגור כרגע ע"י זכוכית.
    "בכל מיקראה הארוחה תוגש היום בערב בין השעות 7-9 ומחר בבוקר בין 7 ל 10." אומרת האחות ג'יו מאוחרי ראשנה בקיר שמולכם ישנו שעון גדול המצביע על השעה 6 בערב.
    scizor-x :
    וונגול משתמש בקרן קרח על הרצפה הדבר גורם לסייטר להחליק ולחוסר שווי משקל ונפילות רבות, אך לאחר זמן מה הסייטר הצעיר נזכר בכנפייו ומתחיל לעוף על עבר וונגול עם מתקפת חיתוך בשנית.
    Gallade123:
    אודיש משתמש בצרחה גדולה אשר גורמת לפיקאצ'ו להאט מאט ולהסס אך לאחר כמה מילות עידוד מצד היריב הוא ממשיך בהתקפתו לכיוון אודיש אשר מתחיל לזרוק ממתרי עלים שוב ושוב.
    מהגלים הראשונה פיקאצ'ו הצליח לחמוק וומש לפני שנראה כי אודיש עומד להיפגע פיקאצ'ו חותף ממתר עלי תער עוצמתיים אשר מעליפים את פיקאצ'ו הקטן במקום ובזמן זה המאמן היריב מברך אתך על הניצחון ומביא לך עוד 5 שקלים בעוד ילדו הקטן מוציא לך לשון.
    אלברט לעומתך רק סיים את הקרב הראשון והוא בדרכו להתחלת הקרב השני נגד הבחור עם האברה.
    "חכה שהוא יגיע קרוב ואז תשתמש בקרן קרח!" כשסייטר יפול על הרצפה אזרוק פוכדור.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. משתמש מנוסה
    the rock:
    אתה מסביר לה שרציתה לתפוס את הפוקימונים שינקס וסקווירטל, בעוד אתה חושב שהיא כה נחמדה ולכן היא איננה מרגלת כפולה.
    "סתם רציתי לדעת עליך יותר זה כל כך מוזר?" היא שואלת בציניות ומצחקקת לעצמה.
    "אתה יודע שאני רציתי להיות מתאמת אבל אני לא יודעת אם אני יזכה להגשים את החלום הזה..
    טוב בכל מיקראה נהיה מאוחר כדי שנישן" מציעה אמילי בפיהוק ומתקרבת על חדרה.|

scizor-x :
    וונגול תכחה שהוא יתקרב ואז קרן קרח! אתה אומר לוונגול הפצוע שמהנהן בפחד.
    לאחר כמה שניות וונגול מוציא מפיו קרן קרח עוצמתית שפוגעת בסייטר וכשהו אפילו איננו מבין מה קורה את זורק פוקדור.
    הפוקדור לא מפסיק לזוז במשך כמה שניות הוא זז מכיוון לכיוון בעצבניות עד שהוא נעצר "מזל טוב תפסתה סייטר, סייטר יודע מתקפת :חיתוך,תעופה ונהמה.

Gallade123:
    גיבל יוצא מהפוקדור שלו מלא ביטחון מהניצחון הקודם ומוכן לקרב נגד אברה, לעומת אברה נראה חסר ביטחון בגלל הקרב בו הפסיד והדבר פועל לטותך מפני שהוא נבהל במיוחד ממתקפת הצרחה ומשתתק מייד וגיבל פוגע בו בזעם דרקון עוצמתית.
    כתוצאה מהפגיעה אברה יוצא מהשיתוק והוא יוצא ממנו עצבני ומשתמש מייד בבילבול שמעלה את גיבל לאוויר.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

9. משתמש מנוסה
    the rock:
    אתה מסביר לה שרציתה לתפוס את הפוקימונים שינקס וסקווירטל, בעוד אתה חושב שהיא כה נחמדה ולכן היא איננה מרגלת כפולה.
    "אתה יודע שאני רציתי להיות מתאמת אבל אני לא יודעת אם אני יזכה להגשים את החלום הזה..
    "כן..." אני אומר תוך כדי פיהוק.לאחר 10 ד'ק אני נרדם.

10. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    גיבל יוצא מהפוקדור שלו מלא ביטחון מהניצחון הקודם ומוכן לקרב נגד אברה, לעומת אברה נראה חסר ביטחון בגלל הקרב בו הפסיד והדבר פועל לטותך מפני שהוא נבהל במיוחד ממתקפת הצרחה ומשתתק מייד וגיבל פוגע בו בזעם דרקון עוצמתית.
    כתוצאה מהפגיעה אברה יוצא מהשיתוק והוא יוצא ממנו עצבני ומשתמש מייד בבילבול שמעלה את גיבל לאוויר.
    "גיבל, תשתמש בזעם דרקון על אברה! וכהוא מפיל אותך, תשתמש בחפירה!" אני צועק אליו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

11. משתמש מנוסה
    the rock:

scizor-x :
    וונגול תכחה שהוא יתקרב ואז קרן קרח! אתה אומר לוונגול הפצוע שמהנהן בפחד.
    לאחר כמה שניות וונגול מוציא מפיו קרן קרח עוצמתית שפוגעת בסייטר וכשהו אפילו איננו מבין מה קורה את זורק פוקדור.
    הפוקדור לא מפסיק לזוז במשך כמה שניות הוא זז מכיוון לכיוון בעצבניות עד שהוא נעצר "מזל טוב תפסתה סייטר, סייטר יודע מתקפת :חיתוך,תעופה ונהמה.

Gallade123:
    "מעולה" אגיד "איימי, מה את רוצה לעשות עכשיו?"

12. משתמש מנוסה
    the rock:
    טוב אתה אומר לאמילי בפיהוק גם כך והולך לישון.
    בלילה אתה חולם חלום אחד מתמשך שאיננו נגמר והוא מפורט להפליא ובו מלחמה גדולה בין פוקימוני ענק, "הפוקימונים האגדיים אתם תהיו שלי" אתה שומע מאיש בעל בגדים מהודרים ועם כתוביות זהב שבהם המוטציון.
    מסביב אתה רואה את אמילי בוכה ועוד חמישה מאמנים שאתה לא מכיר ולצד כל אחד מהם הפוקימונים ההתחלתים המפותחים.
    לאחר החלום אתה מתעורר בבוקר ואתה שומע את אמילי נוקשת בדלתך.
    Gallade123:
    גיבל משתמש בזעם דרקון וההתקפה נהדפת במשך זמן רב על ידי אברה אך לבסוף פוגעת בו בעצבניות ובחוזקה ואברה מתעלף.
    "לא נורא אברה." אתה שומע את המאמן היריב לוחש לפוקדור העוד שהוא נותן לך 5 שקלים.
    ברקע אתה רואה שאלברט גם סיים את הקרב השלישי שלו ולכיוון שניכם מתקרבים מאמנים שמתפסים קרב.
    המאמן אשר מתקרב עליך שואל אותך אם תרצה קרב נגד הקדרפי שלו ועוד את אלבט שואל מאמן אחר אם הוא ירצה קב נגד ווידל שלו.
    "זה הולך להיות קל" אומר אלברט בקול וביטחון.

scizor-x :
    "אתה רוצה להישאר איתי לחפש לי פוקימון?" היא שואלת אותך בחביבות ומתחילה ללכת לתוך היער.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

13. משתמש מנוסה
    the rock:
    בלילה אתה חולם חלום אחד מתמשך שאיננו נגמר והוא מפורט להפליא ובו מלחמה גדולה בין פוקימוני ענק, "הפוקימונים האגדיים אתם תהיו שלי" אתה שומע מאיש בעל בגדים מהודרים ועם כתוביות זהב שבהם המוטציון.
    מסביב אתה רואה את אמילי בוכה ועוד חמישה מאמנים שאתה לא מכיר ולצד כל אחד מהם הפוקימונים ההתחלתים המפותחים.
    "אה אה" אני מתנשף."רגע אמילי אני בא" אני קם ופותח את הדלת.

14. משתמש מנוסה
    the rock:
    Gallade123:
    גיבל משתמש בזעם דרקון וההתקפה נהדפת במשך זמן רב על ידי אברה אך לבסוף פוגעת בו בעצבניות ובחוזקה ואברה מתעלף.
    "לא נורא אברה." אתה שומע את המאמן היריב לוחש לפוקדור העוד שהוא נותן לך 5 שקלים.
    ברקע אתה רואה שאלברט גם סיים את הקרב השלישי שלו ולכיוון שניכם מתקרבים מאמנים שמתפסים קרב.
    המאמן אשר מתקרב עליך שואל אותך אם תרצה קרב נגד הקדרפי שלו ועוד את אלבט שואל מאמן אחר אם הוא ירצה קב נגד ווידל שלו.
    "זה הולך להיות קל" אומר אלברט בקול וביטחון.

scizor-x :
    "אתה רוצה להישאר איתי לחפש לי פוקימון?" היא שואלת אותך בחביבות ומתחילה ללכת לתוך היער.
    "טוב" אלך איתה

15. משתמש מנוסה
    the rock:
    אתה קם מתנשף ופותח את הדלת לאמילי אשר מתגלת לך מחייכת אך לאר שהיא רואה את פניך העגומות ושומעת את ההתנשפות הכבדה היא מתחילה לחשוש ושואלת "מה קרה אוסטין,גם לך היה חלום רע?" היא שואלת ואפילו לא מחכה לתשובה ואומרת "לי זה קורה הרבה לרוב זה על תקופתי במוטציון ולפעמים גם על דברים מוזרים שאני לא יכולה להסביר."והיא עוצרת
    "למעשה החלום המוזר ביותר שהיה לי היה שאבא שלי היה ראש המוטציון והוא פיקד על הפוקימון מיוטו לתקוף את הפוקימונים האגדיים, אבל אני מניחה שדבר כזה לא אפשר." היא אומרת בעצב.

scizor-x :
    טוב אתה אומר בלי להוסיף הרבה ומתחיל ללכת אחריה.
    לאחר זמן קצר אתם מגיעים לרחבת דשא גדולה ומתוכה יוצא ראש וורוד קטן.
    "זה זה... זה סקיטי" אומרת אמילי בהתרגשות גדולה "אתה חייב לעזור לי לתפוס את הפוקימון הזה קווין אתה פשוט חייב ותהיה בשקט." היא אומרת במהירות גדולה מרוב ההתרגשות היא שוככת לגמרי מהנימוסים שלה. "צא אברה" היא אומרת בלחש לעבר אברה ומסמלת לך ללכת אחריה בעודה מתקדמת לכיוון סקיטי.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

עמוד 15 מתוך 24 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •