the rock:
אתה אומר לאמילי שזה אכן מוזר בהכחשה לחלום שלך ואומר לה לרדת איתך כדי להלחם במאמנים.
"אוסטין חשבתי על ההצעה שלך מאתמול ואני רוצה להלחם נגדך" אומרת אמילי בהתרגשות ומתחילה לצעוד על עבר מגרש האמיונים המהירות.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
the rock:
אוקי אתה אומר לה תוך כדי ריצה וחושב שזוהי לפחות הזדמוניות להתאמן.
"אוקי אני מוציא את גראליט" אומרת אמילי בעודה מוציאה את גראיליט ומתחילה להסביר לו "גרויאליט אני יודעת שזה היה קשה לך להלחם בקרב נגד אוסטין אבל אנחנו חייבים להיתאמן כדי להתחזק." היא אומרת לו בקריצה שהוא מפנח אך איננה מובנת כלל.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
the rock:
"כן אני מוכנה" אומרת אמילי ומתחילה להרות על גראיוולט "גרווליט תשתמש בנהמה ואז בנשיכה".
וגראווליט מתחיל לנבוח עוד ועוד ובחוזקה וצ'רמנדר מראה סימני פחד ומתחיל להסתתר בין הרגלים שלך, אך המצב לא נשאר כך לזמן רב ומילות העידוד שלך לפני הקרב חודרות בו והוא מוכן שוב לתקוף בעוד שגראווליט מתקדם עליו במהירות עם פיו פתוך ושיניו שמשחירות בעקבות ההתקפה האפלה.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
the rock:
"אני יודע שאתה יכול,עכשיו שריטה." אתה אומר לצ'רמנדר בסמכותיות אשר ממלאת אותו בביטחון.
"עבודה טובה" צוקת אמילי מהצד כתגובה לעידוד שלך ושני הפוקימונים מתחילים לרוץ אחד לעבר השני במהירות ובנמות קרב אשר גורמת לאווירה קרבית ולזוג הפוקימונים להתרגש, ולאחר כמה שניות הפוקימונים מתנגשים ובעוד שגראווליט תופס את צ'רמנדר ברגלו עם נשיכה הוא שורט אותו בפראות עד ששנהם נפרדים וברחים בשל הכאב.
"זה בסדר גראווליט עשיתה עבודה טובה עכשיו שוב תשתמש בנשיכה אבל הפעם תסובב את הגוף בזמן שאתה אוחז את צ'רמנדר" אומרת אמילי לאור ההתלהבות של שני הפוקימונים.
ובדיוק כמו קודם גראווליט רץ עם שינו שמשחירות ככל שהוא מתקרב.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
the rock:
אתה אומר לצ'רמנדר בשיחרור שיתחמק שנייה לפני שגראוילט מגיע ואז לנהום באוזנו ולשרוט אותו בכוח, אך גראווליט מהיר יותר ומגיע לעבר צ'רמנדר ונושך אותו תוך כדי סיבוב כמו טורף אך למזלו של צ'רמנדר כמו שרגליו חזקות גם אוזניו של גראווליט חזקות ועל כך הוא איננו נהנה מהנהמה של צ'רמנדר באוזנו והוא בורח מהקול המעצבן.
לאחר מכן צ'רמנדר מנסה לשרוט את גראוליט אך מייד אמילי אומרת לו "תתחמק מהר!" וכן הוא מתחמק.
"גרוואיליט אני רוצה שתנסה משהו חדש" אומרת לפתע אמילי ואז אומרת "מהר גראווליט תשתמש בגחלת"
וכפי שבקשה גראווליט מתחיל לנסות להשתמש בגחלת וכמה כדורי אש יוצאים לו מהפה ומתקדמים לכיוון צ'רמנדר לאט ובחולשה מסיומת.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
the rock:
אתה אומר לצ'רמנדר עם תקווה בקולך "צ'רמנדר תנסה לחכות אותו רק יותר חזק" ואכן צ'רמנדר מנסה לחכות אותו ויוצא גם לו כמה כדורי אש לר מרשימים במיוחד אבל חזקים מספיק כדי לדחות את הכדורי האש של גראווליט.
"אתה מתחיל לחכות אותי הא.." אמילי אומרת לך בצחוק "טוב נו אז נעשה משהוא שאתה לא יודע לעשות,גראווילט נשיכה!" היא אומרת בריצינות וגראווילט מתחיל להתקדם לעבר צ'רמנדר במהירות ובנהמות קרב ועוד לפני שאתה מספיק להגיב צ'רמנדר נפגע ברגלו נקראה כי הוא לא יכול לקום,אך נימת התקווה שלך והעידוד שלך לאורח כל הקרב מתחילות לעלות בו והוא מתחיל לזהור באור לבן ומסנבר, ולאחר כמה שניות הוא מפסיק.
"מזל טוב צ'רמנדר התפתח לצ'רמיליון, בעקבות ההתפתחות מתקפות האש שלו התחזקו וגם המתקפות הפיזיות." אומר הפוקדע ומשתתק לכמה שניות ואז אומר שוב בעוד צארמיליון מתחיל להוציא המוני כדורי אש מפיו לכיוון השמיים "מזל טוב צארמליון למש לשלוט בגחלת."
"זה היה ממש מאתגר עכשיו" אומרת אמילי בחשש וממשיכה "אבל אנחנו לא נוותר גראווילט תשתמש בנשיכה פעם נוספת!"
וגראווילט מתחיל לרוץ בחשש לעבר צארמיליון עם שיניו המשחירות.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
the rock:
אתה חוזר לרצינות שלך אשר מקנה לצ'רמליון ביטחון שלא היה חסר לו ואומר "צ'רמיליון כל הכבוד עכשיו גחלת לתוך הפה שלו ואז שריטה תסיים את זה עכשיו"
וכפי שאתה אומר הוא משתמש בגחלת לתוך הפה של גראווליט המפוחד ומסיים את זה אפילו מבלי להשתמש בשריטה.
"עבודה טובה אוסטין ,אבל שתדע שניצחתה רק בגלל שצרמנדר או שמע אני אומר צ'רמליון שלך התפתח." אמילי אומר עם ברצוף חמוץ בעוד שהיא מחזירה את גראווליט לתוך הפוקדור.
"טוב כדי שנלך לאחות ג'יו אני צריכה להשעיר עצלה את גראווליט, יש לך תוכניות לאחר כך?" שואלת אמילי עדיין בפרצוף חמוץ מההפסד.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)