Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 360
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    Gallade123:
    גיבל משתמש בזעם דרקון וההתקפה נהדפת במשך זמן רב על ידי אברה אך לבסוף פוגעת בו בעצבניות ובחוזקה ואברה מתעלף.
    "לא נורא אברה." אתה שומע את המאמן היריב לוחש לפוקדור העוד שהוא נותן לך 5 שקלים.
    ברקע אתה רואה שאלברט גם סיים את הקרב השלישי שלו ולכיוון שניכם מתקרבים מאמנים שמתפסים קרב.
    המאמן אשר מתקרב עליך שואל אותך אם תרצה קרב נגד הקדרפי שלו ועוד את אלבט שואל מאמן אחר אם הוא ירצה קב נגד ווידל שלו.
    "זה הולך להיות קל" אומר אלברט בקול וביטחון.
    'אני חייב לעקוף אותו!' אני מחליט בנחישות. אני מסכים להצעה של המאמן, מוציא את סקווירטל מהפוקדור ואומר לו להשתמש בגלישה.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

2. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    the rock:
    "כן למה לא" אומרת לך אמילי ומוציא לך לשון העודה מתחילה לצעוד לכיוון האחות ג'יו.
    "אני יכולה לעזור לך " שואלת האחות ג'יו את אמילי , "כן אני צריכה שתרפאי לי את גראילט" אומרת אמילי לאחות ג'יו אשר מושיתה את ידה ולוקחת את הפוקדור של גראווילט.
    "טוב אחרי שעשנו את זה אנחנו יכולים ללכת" אומרת אמילי והולכת באיטיות לכיוון היציאה של מרכז הפוקימונים.

Gallade123:
    'אני חייב לעקוף אותו' אתה חושב בהחלטיות ומוציא את סקווירטל ואומר לו להשתמש בגלישה.
    "קדרפי תשתמש בזריקת חוטים" אומר המאמן בתגובה וקדרפי מתחיל לזרוק חוטי משי על הגל אשר שוטף אותו ואת החוטים, אולם הקרב אינו נגמר.
    "לא קדרפי" אומר הילד ביאוש "טוב מזל שיש לי מתקפה לזמן כמו זה בדיוק קדרפי תשתמש בשאיבה.!" אומר הילד עם טיפת תקווה בעינו בעוד הזחל הקטן מתחיל להשתמש בשאיבה ובכדורים הקטנים והירוקים המוכרים לך מזובאט מתחילים להיתקרב לכיוונו של סקווירטל.
    בעודך עסוק בקרב נראה כי גם אלברט לא מתקשה בקרב ושינכם נראים בשויון.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

3. משתמש מנוסה
    the rock:
    "כן למה לא" אומרת לך אמילי ומוציא לך לשון העודה מתחילה לצעוד לכיוון האחות ג'יו.
    "אני יכולה לעזור לך " שואלת האחות ג'יו את אמילי , "כן אני צריכה שתרפאי לי את גראילט" אומרת אמילי לאחות ג'יו אשר מושיתה את ידה ולוקחת את הפוקדור של גראווילט.
    "טוב אחרי שעשנו את זה אנחנו יכולים ללכת" אומרת אמילי והולכת באיטיות לכיוון היציאה של מרכז הפוקימונים.
    "אוקיי יש לך רעיון איפה אני יכול לתפוס סקווירטלים,שינקסים ואיווים?" אני אומר לה תוך כדי הליכה.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

4. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    'אני חייב לעקוף אותו' אתה חושב בהחלטיות ומוציא את סקווירטל ואומר לו להשתמש בגלישה.
    "קדרפי תשתמש בזריקת חוטים" אומר המאמן בתגובה וקדרפי מתחיל לזרוק חוטי משי על הגל אשר שוטף אותו ואת החוטים, אולם הקרב אינו נגמר.
    "לא קדרפי" אומר הילד ביאוש "טוב מזל שיש לי מתקפה לזמן כמו זה בדיוק קדרפי תשתמש בשאיבה.!" אומר הילד עם טיפת תקווה בעינו בעוד הזחל הקטן מתחיל להשתמש בשאיבה ובכדורים הקטנים והירוקים המוכרים לך מזובאט מתחילים להיתקרב לכיוונו של סקווירטל.
    בעודך עסוק בקרב נראה כי גם אלברט לא מתקשה בקרב ושינכם נראים בשויון.
    "מהר סקווירטל, תשתמש בקרן קרח על הרצפה ותחליק על הקרח כדי להתחמק!" אני צועק בתקווה שזה יעבוד. "ואז תשתמש בהתקשחות והתקלת מגן!" אני מוסיף.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

5. משתמש מנוסה
    the rock:
    אתה שואל את אמילי איפה אתה תוכל למצוא סקווירטלים שינקסים או איווים והיא מושחת בכתפיה ועונה "אני לא יודעת מה אני אנציקלופדיה, אבל שחושבים על זה סקווירטל הוא פוקימון מים אז קרוב לוודאי שהוא היה בקריבת מים לא?"
    "ואתה יודע יש עוד דרכים חוץ מלתפוס פוקימון אם לא נימצא אחד הרבה זמן אפשר לגנוב אחד" היא אומרת בציניות ועם מבט מצחיק שאמור להפחיד.
    "טוב בכל מיקראה כדי שנשאל את האחות ג'יו אולי היא תדע." אמילי מציאה

Gallade123:
    מהר סקווירטל, תשתמש בקרן קרח על הרצפה ותחליק על הקרח כדי להתחמק. אתה אומר לסקווירטל אשר כדורי השאיבה כמעט פוגעים בו והוא מתחיל להחליק על הקרח במהירות ומצליח להישאר בלי פגע.
    ולאחר מכן אתה אומר לו להשתמש בהתקשות ומתקפת מגן והא מתחיל להתקשות כאבן ולאחר מכן מסתחרר במהירות לעבר קדרפי הקטן אשר נפגע ומתעלף.
    "עבודה טובה קדרפי" אומר הילד על הפוכדור של קדרפי בלחש ומושיט לך חמישה שקלים.
    ובדיוק כאשר הדבר קורה אתה שומע את אלברט שואג "יש הניצחון הרביעי שלי!!!"
    בסביבה אין שום מאמנים חוץ ממך ומאלברט והפראק התרוקן לגמרי.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

6. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    מהר סקווירטל, תשתמש בקרן קרח על הרצפה ותחליק על הקרח כדי להתחמק. אתה אומר לסקווירטל אשר כדורי השאיבה כמעט פוגעים בו והוא מתחיל להחליק על הקרח במהירות ומצליח להישאר בלי פגע.
    ולאחר מכן אתה אומר לו להשתמש בהתקשות ומתקפת מגן והא מתחיל להתקשות כאבן ולאחר מכן מסתחרר במהירות לעבר קדרפי הקטן אשר נפגע ומתעלף.
    "עבודה טובה קדרפי" אומר הילד על הפוכדור של קדרפי בלחש ומושיט לך חמישה שקלים.
    ובדיוק כאשר הדבר קורה אתה שומע את אלברט שואג "יש הניצחון הרביעי שלי!!!"
    בסביבה אין שום מאמנים חוץ ממך ומאלברט והפראק התרוקן לגמרי.
    "הניצחון הרביעי שלך? זה הרבה בשביל ילד קטן כמוך. אני סיימתי את הקרב החמישי שלי מזמן." אני אומר בלגלוג. "אני חושב שאתה חייב לי עשרים שקל" אני מוסיף. אחרי שהוא ייתן לי אותם אני אלך למרכז פוקימונים ואז למכון.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

7. TBM
    שם: מתן
    הפוקדע אומר בקול לאחר שאתה סורק את אמפוליון של דון "אמפוליון הצורה האחרונה של פיפלאפ,אמפולין מסוג מתכת ומים הוא פוקימון קשוח וחזק."
    בעוד שטופיג , טריקו וסטארלי מבצעי את ההתקפה אתה שם לב וכך גם דון שטופיג לא מצליח להשתמש בחבטה לוהטת.
    וכתגובה דון אומרת "אמפוליון מצאתי את הנקודה החלשה שלהם תשתמש המתקפת כנף מים (כתקפה בה הכנף מלאה מים ומכה היריב.)!"
    אמפוליון מכווין את הכנף האדירה שלו לעבר טופיג ומשתמש בכנף מים במהירות גדולה עד כדי שלא היה ניתן להגיב.
    אתה רואה את טופיג צולל על האדמה ודון אומר בקול "אחד נפל נשארו שניים"
    "אמפוליון תתחמק מההתקפת השאיבה ותשתמש באגרוף קרח.
    אמפוליון למזלך לא הצליח להתחמק מההתקפה של טריקו הזריז והוא נפגע אך הוא ממשיך עם ההתקפה שלו ומתקרב על סטארלי במהירות.
    אני מחזיר את טפיג , "טריקו , תפגע באמפוליון מאחורה בעזרת שאיבה , וסטארלי , תתחמק מאגרוף הקרח ותפגע באמפוליון מלמעלה בעזרת כנף מהירה !!" אני צועק , 'רואים שהיא מתאמת מקצועית.' אני חושב בחיוך.

8. משתמש מנוסה
    the rock:
    אתה שואל את אמילי איפה אתה תוכל למצוא סקווירטלים שינקסים או איווים והיא מושחת בכתפיה ועונה "אני לא יודעת מה אני אנציקלופדיה, אבל שחושבים על זה סקווירטל הוא פוקימון מים אז קרוב לוודאי שהוא היה בקריבת מים לא?"
    "ואתה יודע יש עוד דרכים חוץ מלתפוס פוקימון אם לא נימצא אחד הרבה זמן אפשר לגנוב אחד" היא אומרת בציניות ועם מבט מצחיק שאמור להפחיד.
    "טוב בכל מיקראה כדי שנשאל את האחות ג'יו אולי היא תדע." אמילי מציאה
    הולך לאחות "שלום האחות ג'וי את יודעת איפה אני יכול למצוא סקווירטל או שינקס או איווי" אני שואל בתמיהה.

9. משתמש מנוסה
    the rock:
    אתה הולך לאחות ג'יו ושואל אותה היכן אתה יכול למצוא סקווירטל,שינקס או איווי בתמיהה.
    "אתה יכול למצוע שינקס ואיווי משוטטים ביער אבל אם אתה תרצה למצוע סקווירטל זה מסובך מפני שסקוויאטלים לרוב נלקחים ע"י הפרופסורים כדי שהיו פוקימונים התחלתים לדעתי הסכוי הכי גבוהה שלך להסיג אחד הוא בהחלפה.
    אם תרצה להחליף יש לכל מרכז פוקימון אזור עם טלפון וידאו שבין היתר גם משמש להלפת פוקימונים" היא מסבירה ומראה לך את הטלפון וידאו הפזורים במרכז.

Gallade123:
    "טוב אתה צודק" אלברט אומר לך עם מבט חמוץ ונותן לך את 20 השקלים אותם הרוויח ושניכם הולכים למרכז הפוקימונים, לאחר התרעננות קצרה ובדיקה מהירה שהאחות ג'יו החריכה אותך להעביר את הפוקימונים אתה הולך לכיוון המכון.
    כאשר אתה מגיע על המכון אתה רואה כי הוא פתוח למרות אתמול אך אין אדם בפנים אולם אתה שומע לפתע קולות מצד המכון ואתה רואה חנות קטנה שנמצאת בשולי המכון.

ace grace:
    טריקו הולך לכיוו גבו של אמפוליון העצום ממתחיל להשתמש בשאיבה אשר נראת כי איננה מזיקה לאמפוליון למרות העובדה שהוא מסוג מים והוא ממשיך לתקוף את סטארלי אשר למקות מהירותו אינו מצליח לחמוק מאמפוליון העוצמתי והוא נופל לקרקע במהירות. "עבודה טובה אמפוליון, נשער רק טריקו הקטן והזריז" אומרת דון בעודה שם לב לחיוך הקטן שלך.
    "אמפוילן תסיים את זה עם מתקפת קרן קרח" היא אומרת וקרן קרח עצומה מתחילה לצאת מפניו של אמפוליון העצום אשר הצליח לבדו להביס עד כה את כל הפוקימונים שלך.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

10. TBM
    שם: מתן
    ace grace:
    טריקו הולך לכיוו גבו של אמפוליון העצום ממתחיל להשתמש בשאיבה אשר נראת כי איננה מזיקה לאמפוליון למרות העובדה שהוא מסוג מים והוא ממשיך לתקוף את סטארלי אשר למקות מהירותו אינו מצליח לחמוק מאמפוליון העוצמתי והוא נופל לקרקע במהירות. "עבודה טובה אמפוליון, נשער רק טריקו הקטן והזריז" אומרת דון בעודה שם לב לחיוך הקטן שלך.
    "אמפוילן תסיים את זה עם מתקפת קרן קרח" היא אומרת וקרן קרח עצומה מתחילה לצאת מפניו של אמפוליון העצום אשר הצליח לבדו להביס עד כה את כל הפוקימונים שלך.
    "טריקו , אתה יכול לעשות את זה , אני מאמין בך , תתחמק מקרן הקרח ואז תשתמש בשאיבה , לאחר מכן בחבטה ואז תחזור אחורה." אני אומר בלחץ , 'אין פלא שהם לא משפיעים עליו , הוא מפותח לגמרי.' אני חושב לעצמי .

11. משתמש מנוסה
    the rock:
    אתה הולך לאחות ג'יו ושואל אותה היכן אתה יכול למצוא סקווירטל,שינקס או איווי בתמיהה.
    "אתה יכול למצוע שינקס ואיווי משוטטים ביער אבל אם אתה תרצה למצוע סקווירטל זה מסובך מפני שסקוויאטלים לרוב נלקחים ע"י הפרופסורים כדי שהיו פוקימונים התחלתים לדעתי הסכוי הכי גבוהה שלך להסיג אחד הוא בהחלפה.
    אם תרצה להחליף יש לכל מרכז פוקימון אזור עם טלפון וידאו שבין היתר גם משמש להלפת פוקימונים" היא מסבירה ומראה לך את הטלפון וידאו הפזורים במרכז.
    "אוקיי" אני אומר תוך כדי הליכה לטלפון וידאו "איך אני מפעיל את זה אני החליף את מאנצ'לאקס."
    אני אומר בתמיהה.

12. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "טוב אתה צודק" אלברט אומר לך עם מבט חמוץ ונותן לך את 20 השקלים אותם הרוויח ושניכם הולכים למרכז הפוקימונים, לאחר התרעננות קצרה ובדיקה מהירה שהאחות ג'יו החריכה אותך להעביר את הפוקימונים אתה הולך לכיוון המכון.
    כאשר אתה מגיע על המכון אתה רואה כי הוא פתוח למרות אתמול אך אין אדם בפנים אולם אתה שומע לפתע קולות מצד המכון ואתה רואה חנות קטנה שנמצאת בשולי המכון.
    אני הולך לחנות כדי לראות מה אפשר לקנות שם.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

13. משתמש מנוסה
    the rock:
    "איך אני מפעיל את זה אני יחליף את מאנצ'לאקס." אתה אומר בתמיהה,והאחות ג'יו באה כדי להסביר לך , ומתחילה לדבר "התוכנה של החלפת הפוקימונים עובדת כך שאתה מפרסם הודעה של הפוקימון אותו תרצה להחליף והפוקימונים שאתה מוכן להחליף תמורתם." היא אומרת לך בעוד היא מעלה הצעה ובאה רשום "מאנצ'לאקס מתקפות:אגרוף קרח, אגרוף חשמל. מצב רצוי החלפה מחליף רצוי סקווירטל." ולאחר שהיא מעלה את הדף היא מסבירה לך שכדי לך לחפש החלפה בעצמך ע"י חיפוש המילה סקווירטל.
    "התוכנה הזו ממש מדהימה" אומרת אמילי בפליאה ומסתכלת על הנעשה.

Gallade123:
    אתה הולך לכיוון החנות כדי לראות מה ניתן לקנות בא ולפניכך מתגלים מדפים גדולים ובהם אוכל פוקימונים מיוחד לכל סוג פוקימון, בגדים לפוקימונים וספרים רבים על גידול פוקימונים וכמה מגזים על אופנת הפוקימון.
    כמו כן בחנות יושב על הדלפק בחור צעיר עם שער ירוק וחולצה לבנה עם פתק עליו רשום איתן אשר נראה כך

ace grace:
    "טריקו אתה יכול לעשות את זה , אני מאמין בך , תתחמק מקרן הקרח ואז תשתמש בשאיבה , לאחר מכן בחבטה ואז תחזור אחורה." אתה אומר לעבר טריקו בלחץ, בעקבות הלחץ שלך גם טריקו נלחץ והוא מתחיל לברוח בקרן הקרח המפחידה ואז משתמש בשאיבה ואז חבטה והוא נסוג.,אולם ההתקפות כמעט ולא פוגעות באמפוליון האמתני.
    "תשתמש פעם נוספת בקרן קרח" אומרת דון עם חיוך על פניה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

14. משתמש מנוסה
    the rock:
    "איך אני מפעיל את זה אני יחליף את מאנצ'לאקס." אתה אומר בתמיהה,והאחות ג'יו באה כדי להסביר לך , ומתחילה לדבר "התוכנה של החלפת הפוקימונים עובדת כך שאתה מפרסם הודעה של הפוקימון אותו תרצה להחליף והפוקימונים שאתה מוכן להחליף תמורתם." היא אומרת לך בעוד היא מעלה הצעה ובאה רשום "מאנצ'לאקס מתקפות:אגרוף קרח, אגרוף חשמל. מצב רצוי החלפה מחליף רצוי סקווירטל." ולאחר שהיא מעלה את הדף היא מסבירה לך שכדי לך לחפש החלפה בעצמך ע"י חיפוש המילה סקווירטל.
    "התוכנה הזו ממש מדהימה" אומרת אמילי בפליאה ומסתכלת על הנעשה.
    אני מתחיל לחפש הצעות לסקווירטלים אם מחליף מאנצ'לאקס.

15. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    אתה הולך לכיוון החנות כדי לראות מה ניתן לקנות בא ולפניכך מתגלים מדפים גדולים ובהם אוכל פוקימונים מיוחד לכל סוג פוקימון, בגדים לפוקימונים וספרים רבים על גידול פוקימונים וכמה מגזים על אופנת הפוקימון.
    כמו כן בחנות יושב על הדלפק בחור צעיר עם שער ירוק וחולצה לבנה עם פתק עליו רשום איתן אשר נראה כך
    "שלום, אתה יכול לעזור לי לבחור אוכל שמתאים לפוקימונים שלי?" אני שואל בנימוס את האיש ששמו איתן. "היום התערבתי עם מאמן על כסף שמי שינצח ביותר קרבות יקבל את כל הכסף שמאמן השני הרוויח, ואני ניצחתי." אני אומר בשחצנות.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •