Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 24 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 360
  1. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    ace grace:
    "טריקו אתה יכול לעשות את זה , אני מאמין בך , תתחמק מקרן הקרח ואז תשתמש בשאיבה , לאחר מכן בחבטה ואז תחזור אחורה." אתה אומר לעבר טריקו בלחץ, בעקבות הלחץ שלך גם טריקו נלחץ והוא מתחיל לברוח בקרן הקרח המפחידה ואז משתמש בשאיבה ואז חבטה והוא נסוג.,אולם ההתקפות כמעט ולא פוגעות באמפוליון האמתני.
    "תשתמש פעם נוספת בקרן קרח" אומרת דון עם חיוך על פניה.
    אפשר שדון תהיה השותפה שלי ?
    ותשנה את הרומנטיקה בהרשמה ל:תלוי איך יתפתח המסע.
    ---------------------------------------------------
    אני מחייך , "טריקו , תתחמק ולאחר מכן תשתמש בחבטת שאיבה , לאחר מכן תשתמש בצרחה , לאחר מכן בשאיבה בכל הכוח!!!" אני אומר לטריקו בנחישות , "ולבסוף תתחמק מכל מתקפה שאמפוליון ישלח אליך!!" אני אומר.

2. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    the rock:
    אתה מתחיל לחפש הצעות של סקווירטל עם מחליף מאנצ'לאקס ולמזלך ישנם שלושה מחליפים אשר כללו את מאנצ'לאקס ברשמית ההחלפות.
    באחד מהם רשום: "סקווירטל מתקפות :התקלה בועות,צרחה וישנה תמונה שלו תוקף באגרסיביות פוקימון קטן.
    שני רשום : "סקווירטל מתקפות: התקלה, צרחה וישנו תמונה של סקווירטל קטן וחמוד."
    ובשלישי רשום :"סקווירטל יועבר רק לאדם אשר יוכיח כי הוא מוכן לקח אותו ולתפל בו התקפות : מתקפת מגן,התקשות,קרן קרח ,צרחה."

Gallade123:
    אתה שואל את איתן אם הוא יוכל לעזור לך לבחור אוכל לפוקימונים שלך והוא אומר לך שהוא ישמח לעזור אם תגיד לו איזה פוקימונים יש לך ולאחר מכן אתה אומר לו בשחצנות כי זכיתה ב20 שקלים בהיתערבות עם מאמן מי ינצח יותר מאמנים. ואיתן אומר לפתע באופן מוזר " האא באמת אז אתה בוודאי מאמן מעוד מוכשר את מי הבסתה,ואתה באתה למכון אם אתה כל כך מוצלח?"

ace grace:
    אני יחשוב על זה שדון תהיה שותפה שלך נכון לעכשיו לא
    -------------------------------------
    "טריקו , תתחמק ולאחר מכן תשתמש בחבטת שאיבה , לאחר מכן תשתמש בצרחה , לאחר מכן בשאיבה בכל הכוח!!!" אתה אומר לטריקו בנחישות אשר ממלאה אותו ביטחון אבל ביטחון הוא לא הכל ואתה שם לב כי טריקו אינו מצליח לזוז במהירות "עבודה טובה אמפולין" דון אומרת לפתע ואתה קולט כי כל האדמה מרוצפת קרח.
    "עכשיו שטריקו אינו מהיר יותר אני יכולה לסיים את הקרב הזה! אמפוילון תשתמש בניקור."
    ואמפוליון מתחיל לגרום למקורו לזרוח ולפתע הוא גודל למימדים עצומים ואמפוליון מתחיל להחליק על הקרח לכיוונו של טריקו במהירות.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו

Gallade123:
    אתה שואל את איתן אם הוא יוכל לעזור לך לבחור אוכל לפוקימונים שלך והוא אומר לך שהוא ישמח לעזור אם תגיד לו איזה פוקימונים יש לך ולאחר מכן אתה אומר לו בשחצנות כי זכיתה ב20 שקלים בהיתערבות עם מאמן מי ינצח יותר מאמנים. ואיתן אומר לפתע באופן מוזר " האא באמת אז אתה בוודאי מאמן מעוד מוכשר את מי הבסתה,ואתה באתה למכון אם אתה כל כך מוצלח?"
    "ניצחתי מאמן שקוראים לו אלברט. וכמובן שבאתי למכון, אבל הוא היה סגור. אולי אתה יודע מתי הוא ייפתח?" אני שואל אותו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

4. משתמש מנוסה
    the rock:
    אתה מתחיל לחפש הצעות של סקווירטל עם מחליף מאנצ'לאקס ולמזלך ישנם שלושה מחליפים אשר כללו את מאנצ'לאקס ברשמית ההחלפות.
    באחד מהם רשום: "סקווירטל מתקפות :התקלה בועות,צרחה וישנה תמונה שלו תוקף באגרסיביות פוקימון קטן.
    שני רשום : "סקווירטל מתקפות: התקלה, צרחה וישנו תמונה של סקווירטל קטן וחמוד."
    ובשלישי רשום :"סקווירטל יועבר רק לאדם אשר יוכיח כי הוא מוכן לקח אותו ולתפל בו התקפות : מתקפת מגן,התקשות,קרן קרח ,צרחה."
    "אני מאמין בדרך של מחליף 3" אני לוחץ על מחליף 3 להחלפה.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

5. TBM
    ace grace:
    אני יחשוב על זה שדון תהיה שותפה שלך נכון לעכשיו לא
    -------------------------------------
    "טריקו , תתחמק ולאחר מכן תשתמש בחבטת שאיבה , לאחר מכן תשתמש בצרחה , לאחר מכן בשאיבה בכל הכוח!!!" אתה אומר לטריקו בנחישות אשר ממלאה אותו ביטחון אבל ביטחון הוא לא הכל ואתה שם לב כי טריקו אינו מצליח לזוז במהירות "עבודה טובה אמפולין" דון אומרת לפתע ואתה קולט כי כל האדמה מרוצפת קרח.
    "עכשיו שטריקו אינו מהיר יותר אני יכולה לסיים את הקרב הזה! אמפוילון תשתמש בניקור."
    ואמפוליון מתחיל לגרום למקורו לזרוח ולפתע הוא גודל למימדים עצומים ואמפוליון מתחיל להחליק על הקרח לכיוונו של טריקו במהירות.
    סבבה , אבל תעדכן אותה ברשימת האנשים החשובים
    ------------------------------------------
    "סקווירטל , תשתמש בצרחה ולאחר מכן בחבטת שאיבה בכל הכוח נגד הניקור של אמפוליון!!" אני אומר , מנסה לגרום לזה שטריקו גם ישרוד את הניקור וגם יפגע באמפוליון.
    'זה לא טוב , לא טוב בכלל.' אני חושב לעצמי .

6. משתמש מנוסה
    the rock:
    "אני מאמין בדרך של מחליף 3" אתה אומר ולוחץ על מחליף 3 להחלפה.
    "טוב אני הולכת לתת לכך את האישור כי אתה יכול לתפל בסקווירטל" אומרת לך האחות ג'יו ומקלידה תעודה אשר מאשר כי אתה אוסטין מוכן לתפל בסקווירטל ומורידה את העמוד של מאנצ'לאקס.
    לאחר כמה שניות אתה רואה כי המחליף מאשר את ההחלפה והאחות ג'יו לוקחת את הפוקדור של מאנצ'לאקס ומניחה אותו על מכשיר מוזר אשר מפיק אור לבן ומוציא ממנו פוקדור זהה לשל מאנצ'לאקס חוץ מהעובדה שרשום עליו סקווירטל, "טוב ההחלפה הסתיימה" אומרת האחות ג'יו והולכת לדרכה.
    "אז מה נעשה עכשיו אוסטין?" שואלת אמילי.

Gallade123:
    "אלברט הא הילד הקטן שמלמד מתקפות זה מרשים מאוד" אומר איתן אז מוסיף "היום הוא יום המזל שלך אני מאמן המכון של העיר בו איתי ונראה עד כמה אתה טוב" אומר איתן בביטחון ומוביל אותך לעבר זירה ובא שופט.
    השופט אומר לשניכם "קרב המכון מתחיל כל אחד ראשי להשתמש ב 3 פוקימונים רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים, שהיה קרב הוגן ושהטוב ביותר ינצח." והשופט מפסיק לדבר ובמקומו קולו של איתן אומר "תוציא את הפוקימון שלך אני מחכה."

ace grace:
    היא נמצאת שם
    --------------------------
    סקווירטל , תשתמש בצרחה ולאחר מכן בחבטת שאיבה בכל הכוח נגד הניקור של אמפוליון!!" אתה אומר בתקווה שטריקו ישרוד את הניקור ויעשה מאט נזק בעודך חושב שהמצב לא טוב.
    טריקו מתחיל לצרוח בחוזקה אך הדבר אינו מרתיא את אמפוליון ונראה כי זה כמו מנגינה לאוזניו והוא ממשיך להתקרב על טריקו ולאחר מכן הוא משתמש בחבטה אשר הודפת מאט את הניקור אך ניתן לראות שטריקו אינו במצב טוב.
    ובתוך הבלאגן שבשבלך מופיעה קרן אור ואחת גדולה טריקו מתחיל לזהור בלבן ולגדול ונראה כי הוא מתפתח, ולפתע הפוקדע אומר "מזל טוב טריקו התפתח לגרוויל." בעודך רואה פוקימון גדול וירוק עם עלים גדולים ולאחר כמה שניות של אנרגיה נראה כי גרוויל נופל מעולף. "זה היה יותר מדי בשביל טריקו אה.. גרוויל הוא צריך מנוחה" אומרת לך דון בחביבות.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

7. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "אלברט הא הילד הקטן שמלמד מתקפות זה מרשים מאוד" אומר איתן אז מוסיף "היום הוא יום המזל שלך אני מאמן המכון של העיר בו איתי ונראה עד כמה אתה טוב" אומר איתן בביטחון ומוביל אותך לעבר זירה ובא שופט.
    השופט אומר לשניכם "קרב המכון מתחיל כל אחד ראשי להשתמש ב 3 פוקימונים רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים, שהיה קרב הוגן ושהטוב ביותר ינצח." והשופט מפסיק לדבר ובמקומו קולו של איתן אומר "תוציא את הפוקימון שלך אני מחכה."
    'אני אשתמש בפוקימונים שלי לפי סדר הפוקימונים שקיבלתי. קודם גיבל, אחר כך אודיש, ואז סקווירטל.' אני מחליט. "צא, גיבל!" אני קורא ומוציא את גיבל מהפוקדור, ומחכה שאיתן יוציא את הפוקימון שלו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

8. משתמש מנוסה
    the rock:
    "אני מאמין בדרך של מחליף 3" אתה אומר ולוחץ על מחליף 3 להחלפה.
    "טוב אני הולכת לתת לכך את האישור כי אתה יכול לתפל בסקווירטל" אומרת לך האחות ג'יו ומקלידה תעודה אשר מאשר כי אתה אוסטין מוכן לתפל בסקווירטל ומורידה את העמוד של מאנצ'לאקס.
    לאחר כמה שניות אתה רואה כי המחליף מאשר את ההחלפה והאחות ג'יו לוקחת את הפוקדור של מאנצ'לאקס ומניחה אותו על מכשיר מוזר אשר מפיק אור לבן ומוציא ממנו פוקדור זהה לשל מאנצ'לאקס חוץ מהעובדה שרשום עליו סקווירטל, "טוב ההחלפה הסתיימה" אומרת האחות ג'יו והולכת לדרכה.
    "אז מה נעשה עכשיו אוסטין?" שואלת אמילי.
    "נראה לי שאני אתפוס איווי או התפתחות שלו ואלך למכון...אז את באה איתי?" אני אומר לאמילי תוך כדי יציאה מהמרכז.

9. TBM

ace grace:
    היא נמצאת שם
    --------------------------
    סקווירטל , תשתמש בצרחה ולאחר מכן בחבטת שאיבה בכל הכוח נגד הניקור של אמפוליון!!" אתה אומר בתקווה שטריקו ישרוד את הניקור ויעשה מאט נזק בעודך חושב שהמצב לא טוב.
    טריקו מתחיל לצרוח בחוזקה אך הדבר אינו מרתיא את אמפוליון ונראה כי זה כמו מנגינה לאוזניו והוא ממשיך להתקרב על טריקו ולאחר מכן הוא משתמש בחבטה אשר הודפת מאט את הניקור אך ניתן לראות שטריקו אינו במצב טוב.
    ובתוך הבלאגן שבשבלך מופיעה קרן אור ואחת גדולה טריקו מתחיל לזהור בלבן ולגדול ונראה כי הוא מתפתח, ולפתע הפוקדע אומר "מזל טוב טריקו התפתח לגרוויל." בעודך רואה פוקימון גדול וירוק עם עלים גדולים ולאחר כמה שניות של אנרגיה נראה כי גרוויל נופל מעולף. "זה היה יותר מדי בשביל טריקו אה.. גרוויל הוא צריך מנוחה" אומרת לך דון בחביבות.
    מיי נמצאת שם לא דון
    תמונה של גרובייל :
    ------------------------------------------------------------
    "טריקו התפתח !!" אני אומר בשמחה ומחזיר אותו לפוקדע , "טוב , אין פלא שהפסדתי , התמודדתי נגד מקצועית." אני אומר בחביבות ויורד לרפאות את הפוקימונים.

10. משתמש מנוסה
    the rock:
    "כן בטח גם אני צריכה לתפוס לי פוקימונים." אומרת אמילי בהתרגשות והולכת איתך לכיוון היצאיה
    "אז הולכים ליער כמו שהאחות ג'יו הציאה?" אמילי שואלת והלי לחכות לתשובה הולכת לכיוון היער ממנו יצאתם אתמול.
    לאחר שאתם מגיעים ליער הוא נראה די שומם וניתן לשמוע פוקימונים נוהמים או עפים אך הם לא נראים על הקרקע.
    "אולי תנסה לבדוק על אווי בפוקדע זה יכול לעזור לנו לראות איכן לחפש אחד" מציאה אמילי.

Gallade123:
    את מחילט להשתמש בפוקימוני שלך עלפי הסדר בו קיבלתה אותם ואז אומר בקול "צא גיבל".
    "גיבל הא.. בחירה מענינת,צא פרס " אומר איתן בביטחון ומיוצא פוקמון קטן הנראה כמו חרגול עם זוג פטריות שצוצחות לו על הכתפיים ()
    "פרס תשתמש באבקת שיתוק ואז בשאיבה!" אומר איתן ופרס מתחיל לפזר על גופו אבקת שיטוק ומוציא נקודות אור קטנות רבות.

ace grace:
    אוקי אני הוספתי את דון ואני חשבתי על זה בלילה ואם תגלה יכולות מרשימות בתחרות הסרט שתהיה בעיר אז היא תצתרף עליך.
    ולגבי התמונה הוא לא ממש נראה ככה אחרי הקרב נגד אמפוליון אז העדפתי לתת תיאור.
    ---------------------------------------------------------------------------
    "טריקו התפתח !!" אתה אומר בשימחה ומחזיר אותו לפוקדור "כן לגרוויל שלך יש הרבה אמונה בך ולכן הוא התפתח בשבילך" אומרת דון בחיוך
    "טוב , אין פלא שהפסדתי , התמודדתי נגד מקצועית." אתה אומר לה לאחר מיכן והיא מודה לך ואומרת "תודה גם אתה הייתה לא רע אז כמה סרטים יש לך כבר?" היא שואלת בעוד ששניכם יורדים לרפאות את הפוקימונים שלך.
    "שלום אני יכולה לעזור?" האחות ג'יו שואלת בחביבות הרגילה שלה
    "כן אנחנו צרכים לרפאות את הפורימונים שלנו" דון אומרת ומושיתה לעבר האחות ג'יו את הפוקדור של אמפוילון ועוד חמישה אחרים.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

11. משתמש מנוסה

Gallade123:
    את מחילט להשתמש בפוקימוני שלך עלפי הסדר בו קיבלתה אותם ואז אומר בקול "צא גיבל".
    "גיבל הא.. בחירה מענינת,צא פרס " אומר איתן בביטחון ומיוצא פוקמון קטן הנראה כמו חרגול עם זוג פטריות שצוצחות לו על הכתפיים ()
    "פרס תשתמש באבקת שיתוק ואז בשאיבה!" אומר איתן ופרס מתחיל לפזר על גופו אבקת שיטוק ומוציא נקודות אור קטנות רבות.
    "גיבל, תשתמש בזעם דרקון! ותזהר מפרס, תנסה לא לגעת בגוף שלו!" אני צועק אל גיבל.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

12. TBM
    ace grace:
    אוקי אני הוספתי את דון ואני חשבתי על זה בלילה ואם תגלה יכולות מרשימות בתחרות הסרט שתהיה בעיר אז היא תצתרף עליך.
    ולגבי התמונה הוא לא ממש נראה ככה אחרי הקרב נגד אמפוליון אז העדפתי לתת תיאור.
    ---------------------------------------------------------------------------
    "טריקו התפתח !!" אתה אומר בשימחה ומחזיר אותו לפוקדור "כן לגרוויל שלך יש הרבה אמונה בך ולכן הוא התפתח בשבילך" אומרת דון בחיוך
    "טוב , אין פלא שהפסדתי , התמודדתי נגד מקצועית." אתה אומר לה לאחר מיכן והיא מודה לך ואומרת "תודה גם אתה הייתה לא רע אז כמה סרטים יש לך כבר?" היא שואלת בעוד ששניכם יורדים לרפאות את הפוקימונים שלך.
    "שלום אני יכולה לעזור?" האחות ג'יו שואלת בחביבות הרגילה שלה
    "כן אנחנו צרכים לרפאות את הפורימונים שלנו" דון אומרת ומושיתה לעבר האחות ג'יו את הפוקדור של אמפוילון ועוד חמישה אחרים.
    "גם את שלי." אני אומר בחיוך ומושיט לה את הפוקדורים של סטארלי , גרובייל וטפיג.
    "בינתיים אין לי שום תג מכון או סרט , אבל אני מבטיח לך , שאני אהיה גם בפסטיבל וגם בליגה." אני אומר , "רגע , דון , השם שלך מוכר לי , אבל אני לא בטוח ....... רגע , את ניצחת פעמיים בפסטיבל!!" אני אומר לאחר שאני נזכר בשם שלה.

13. משתמש מנוסה
    the rock:
    "כן בטח גם אני צריכה לתפוס לי פוקימונים." אומרת אמילי בהתרגשות והולכת איתך לכיוון היצאיה
    "אז הולכים ליער כמו שהאחות ג'יו הציאה?" אמילי שואלת והלי לחכות לתשובה הולכת לכיוון היער ממנו יצאתם אתמול.
    לאחר שאתם מגיעים ליער הוא נראה די שומם וניתן לשמוע פוקימונים נוהמים או עפים אך הם לא נראים על הקרקע.
    "אולי תנסה לבדוק על אווי בפוקדע זה יכול לעזור לנו לראות איכן לחפש אחד" מציאה אמילי.

"האמת שלאבי היה אמביריון אז אני רוצה לשמר את המורשת כביכול" אני אומר ללא רגש ספיצפי
    "אז אני אפתח אותו לאמביריון." אני אומר לאמילי ומתחיל לסרוק מידע על איווי ואמביריון בפוקידע.

14. משתמש מנוסה
    the rock:
    אתה סורק מידע על אווי ואמביריון בפוקדע והוא מתחיל לספק לך מידע "אווי פוקימון מסוג נורמל לאווי יש 7התפתחיות שידועות עד כה לאדם, אווי בדר"כ ביישנים ונמצעים בין שיחים ומנסים של להתבלט."
    "אמבריון פורימון מסוג אפל מבריון הוא התפתחות של איוו ובניגוד עליו הוא אינו ביישן כלל אמבריון הם חזקים במיוחד ומתפתחים משמחה כאשר השעה היא שעת לילה." ומר הפוקדע ומשתתק
    "טוב אז כדי שנתפצל" אמילי מציה ומתחילה לחפש בשחים.

Gallade123:
    גיבל, תשתמש בזעם דרקון! ותזהר מפרס, תנסה לא לגעת בגוף שלו אתה צועק לעברו של גיבל.
    וגיבל המת נזהר מאוד שלא לגעת בפרס ושולח זעם דרקון, הפוקימון הקטן אפילו לא מנסה להתחמק והוא נפגע.
    לפתע איתן מגחח בעוד שהאוויר מתמלאה באבקת השיטוק "בגלל שפרס שלי נפגע אבקת השיטוק שעליו התחילה להתפזר" הוא מסביר ואז אומר "לה אם תצליח גם לתקוף וגם להעלם מהמקום באותו זמן בכל התקפה של גיבל יצא עוד ועוד אבקת שיטוק." ולפתע אתה רואה את גיבל בצד משותק "עכשיו פרס תשתמש בעלי תער" אומר איתן ופרס מייד משתמש בעלי תער אשר פוגעים בגיבל שאניו יכול לזוז ומהפגיעה יוצא מכך.

ace grace:
    גם את שלי אתה אומר לאחות ג'יו אשר לוקחת את הפוקדורים לכיוון המרפאה.
    "בינתיים אין לי שום תג מכון או סרט , אבל אני מבטיח לך , שאני אהיה גם בפסטיבל וגם בליגה." אתה אומר לדון
    "אילו מטרות גדולות בשביל ילד שאנינו ניצח עוד בתחרות סרט אחת או מכון." אומרת לך דון בחיוך ממזרי
    לאחר שניות מספר אתה נזכר כי השם שלה מוכר לך ואומר לדון,"רגע , דון , השם שלך מוכר לי , אבל אני לא בטוח ....... רגע , את ניצחת פעמיים בפסטיבל!!"
    "נכון זאת אני אבל כבר פרשתי מהתחריות מכיוון שאני נעשתי כל כך טובה, היום אני מחפשת כשרונות צעירים שהיו לדור החדש של המתאמים." דון אומרת בהתלהבות "למעשה אני הולכת לצפות בתחרות שתתקיים בימים הקרובים כאן בעיר סאסקאי, תגיד אתה הולך להשתתף בא?" דון שואלת אותך בהתיענינות.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

15. משתמש מנוסה

Gallade123:
    גיבל, תשתמש בזעם דרקון! ותזהר מפרס, תנסה לא לגעת בגוף שלו אתה צועק לעברו של גיבל.
    וגיבל המת נזהר מאוד שלא לגעת בפרס ושולח זעם דרקון, הפוקימון הקטן אפילו לא מנסה להתחמק והוא נפגע.
    לפתע איתן מגחח בעוד שהאוויר מתמלאה באבקת השיטוק "בגלל שפרס שלי נפגע אבקת השיטוק שעליו התחילה להתפזר" הוא מסביר ואז אומר "לה אם תצליח גם לתקוף וגם להעלם מהמקום באותו זמן בכל התקפה של גיבל יצא עוד ועוד אבקת שיטוק." ולפתע אתה רואה את גיבל בצד משותק "עכשיו פרס תשתמש בעלי תער" אומר איתן ופרס מייד משתמש בעלי תער אשר פוגעים בגיבל שאניו יכול לזוז ומהפגיעה יוצא מכך.
    'רגע אחד, אולי אני יכול להיעלם משדה הקרב.' אני חושב לעצמי.
    "גיבל, תנסה להשתחרר מזה! תשתמש בחפירה! תחפור בורות ותצא מכל בור ותשתמש בזעם דרקון! ומיד אחרי שאתה משתמש בזעם דרקון, תחזור לאדמה!" אני צועק אליו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

עמוד 18 מתוך 24 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •