the rock:
"אוקיי עם את רואה אמביריון תקראי לי" אתה אומר לאמילי בעודך הולך לחפש במקומות חשוכים כמו שאמביריון אוהב, "בסדר " צועקת לעברך אמילי ומתחילה לחפש.
כעבור זמן קצר של חיפוש בלי תוצעות אתה שומע את אמילי צועקת לעברך "אוסטין בו מהר מצעתי שתי אווים!"
"אני רוצה אחד כל כך " היא מוסיפה להגיד ומוציא את גראוילט ואומרת לו "גראוילט תשתמש בגחלת!"
Gallade123:
' רגע אני יכול להעלם משדא הקרב' אתה חושב לעצמך ואז צועק לעברו של גיבל "גיבל, תנסה להשתחרר מזה! תשתמש בחפירה! תחפור בורות ותצא מכל בור ותשתמש בזעם דרקון! ומיד אחרי שאתה משתמש בזעם דרקון, תחזור לאדמה!"
וכפי שרציתה גיבל מתחיל להשתמש בחפירה ואז בזעם דרקון שוב ושוב עד שפרס הקטן מתעלף.
"עבודה יפה" אומר לך איתן "אבל נגד הפוקימון הבאה שלי היה לך מאט קשה יותר!" הוא מוסיף וזורק פוקדור לאוויר
מהפוקדור יוצא פוקימון בצורת חמש ביצים ועל כל אחד מהם פרצוץ שונה (),"איגזטיוט תשתמש בבילבול!" אומר איתן בעוד שעיניו של גזטיוט הופכות כחולות וגיבל יוצא מהאדמה לאוויר.
ace grace:
"ברור, הרי אמרתי שאשתתף בפסטיבל." אתה אומר ולאחר מכן מוסיף בתחרותיות "כשגרובייל שלי יתפתח אני אלחם נגדך ואז נראה מי ינצח."
"בסדר אנחנו עוד נראה" היא אומרת בחיוך ותחרתיות לא פחות ממך.
ולאחר מכן אתה מוסיך לשאול יכן אאתה תוכל למצוא טוטדייל בתקווה שדון יודעת "כן אני יודעת, לרוב ניתן למצוא טוטודיילים באזורי מים רדודים ומתוקים אוליאני יוכל לעזור לך למצוע אזור כזה ביער" היא מציאה בחביבות.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
"תודה." אני אומר , "זה ישלים לי את החבילת התחלתיים , כי טריקו התחלתי בהואן , טפיג ביונובה ועכשיו טוטודייל בג'וטו." אני אומר בחיוך , ולאחר שהאחות ג'וי תיתן לי את הפוקימונים שלי אני מבקש מדון לעזור לי למצוא טוטודייל , אם תסכים לחפש איתי אז לאחר שנמצא טוטודייל אני אוציא את גורבייל ואומר לו להשתמש בחבטת שאיבה על הטוטודייל ( גרובייל לא אמור ללמוד חרב עלה בזמן הקרוב ? [מתקפה שבה העלים שעל היד של טוטודייל זוהרים ומתקשחים וכך אם פוגעים איתם בפוקימון הם עושים נזק רב.]) , ולאחר מכן להשתמש בצרחה , אם היא לא תסכים אז אחפש טוטודייל וכשאמצע אחד אוציא את גרובייל ואומר לו להשתמש בצרחה ולאחר מכן בשאיבה.
the rock:
"אני אלחם עם סקוויטל" אתה מודיע ומוציא את קווירטל מהפוקדור.
סקווירטל נראה שמח לצאת סוף כל סוף מהפוקדור ונראה מוכן לקרב וכאשר אתה מוראה לו להשתמש בקרן קרח הוא מוציא קרן קטנה וחמודה אשר גורמת לאווי לקפוא באופן חלקית.
בעודך עושה זאת גראלייט של אמילי משתמש בגחלת על האווי השני ונוצר בין שני האווי ולבין שניכם קרב כפול.
האווי שנלחם קודם באמילי עוזר לאווי שנלחמת נגדו לצאת מהקרח בשימוש בדחיפה, ו לאחר שהאווי משוחרר שניהם משתמשים בכדור אפל לעבר סקווירטל וגראווילט אשר נראים מבוהלים מהכודרים השחורים שמתחילים לגדול בפיהם של האווים , ולבסוף יוצאים לכיוונכם במהירות.
Gallade123:
"גיבל, תנסה להשתחרר מהבילבול ותשתמש בזעם הדרקון בזמן שאתה באוויר! כבר הצלחת להשתחרר מבילבול פעם אחת, אני יודע שאתה יכול!" אתה צועק לעברו של גיבל בניסיון לעודד אותו.
"הממ.. אם כן איגזטיוט תעזוב אותו ומתחמק בזעם הדרקון." אומר איתן ואיגזטיוט מפיל את גיבל לעבר האדמה ומנסה להתחמק אך הוא נפגע מאט מזעם הדרקון.
"לא נורא איגזטיוט,עכשיו תשתמש בזריקת זרעים ובילבול!" אומר איתן בעוד שאיגזטיוט זורק כמה וכמה זרעים לא מכוונים על עבר הרצפה ואז מרים אותם לאוויר בעזרת בילבול ומתחיל לזרוק אותם לכיוון גיבל.
ace grace:
כן הוא צריך ללמוד אותה בקרוב.
----------------------------------------
"תודה" אתה אומר ואז מסביר לדון בחיוך "זה ישלים לי את החבילת התחלתיים , כי טריקו התחלתי בהואן , טפיג ביונובה ועכשיו טוטודייל בג'וטו."
לאחר מספר דקות האחות ג'יו קוראת לכם בכרזה כדי שתקחו את הפוקדורים ואתה שואל את דון אם היא תעזור לך לחפש טוטדייל והיא עונה לך בחמיצות "כמובן אני שאלתי אותך אם אתה צריך עזרה."
ולאחר מכן שניכם הולכים לעבר מקור מים ומוצאים אחד לייד היער ממש קרוב ליציאה מהעיר, השמיים מתחילים להיות מאט כתומים בעודכם מוצאים את טוטדייל אשר שעות הצהריים אינם מפריעות לו כלל והוא עליז ושמח.
אתה מוציא את גרובייל ואמר לו להשתמש בחבטת שאיבה ואז בצרחה.
וכפי שביקשתה גרובייל משתמש בחבטאת שאיבה בעזרת עלה ראשו הגדול במהירות לא עצומה ופוגע בטוטדייל אשר איננו ידע מאיפה הגיעה המכה ,והוא איננו מרוצה מכן ולמרות הצרחה שמהדהדת באוזניו הוא מתחיל להתקדם לעבר גרובייל עם נשיכה אשר גורמת לשיניו הלבנות להפוך לשחורות ומפחידות.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
the rock:
סקווירטל תתחמק ואז קרן קרח לפה של שניהם כדי שלא יוכלו לעשות כלום ואז אקדח מים בשיא הכח על אחד מהם אתה אומר בלחץ שמשפיע על תפקודו של סקווירטל בצורה רעה ביותר וכתוצעה מכן הוא שולח קרן קרח אשר מקפיא את הפה של זוג האווים אך לא פוגע בזוג כדורי הצל אשר שוהטים לעברכם במהירות.
"גראווליט תעזור לנו להתחמק!" אומרת אמילי בפחד וגראווליט מייד קופץ עליכם ומעיף את כולכם מפגיעה אך זה היה קרוב.
"אנחנו חייבים לעבוד ביחד" אומרת אמילי בעוד שזוג האווים מנסים לנפץ את הקרח אשר חוסם את פייהם.
"גראווליט אני רוצה שתקשיב לי ולאוסטין וננסה לגבש אסטרטגיה!"
Gallade123:
"גיבל, תשתמש בחפירה!" אתה צועק במהירות וגיבל מתחפר בתוך האדמה מלאת החורים, "הפעם החפירה לא תעזור לך!, אגזקיוט תשתמש בבילבול כדי לזרוק את הזרעים לעבר הבור בו נמצע גיבל!" אומר איתן בנחישות, ואגזקיוט שולך את כל הזרעים לעבר הבור ולאחר כמה שניות אתה שומע את גיבל צווח במסכנות וכאב.
"תשתמש בצרחה, ואחר כך תצא מהאדמה ותשתמש בזעם דרקון!" אתה ממשיך ואומר לקולות הכאב של גיבל. ולבסוף אתה שומע את גיבל משתמש בצרחה עם כוחותיו האחרונות ופוגע עם זעם דרקון באגזקיוט באופן חמור, ומתעלף מחוסר כוחות.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Gallade123:
"היית מעולה, גיבל. אתה יכול לנוח." אתה אומר לעבר הפוקדור של גיבל ומוציא את אודיש ומחכה שאיתן יתחיל.
וכפי שמצופה התגובה של איתן מהירה והוא ממהר לומר "בחירה מעניינת נגד מאמן פוקימוני עשב,אגזקיוט תשתמש בבילבול ותזרוק את אודיש לאחד הבורות של גיבל." וכפי שאיתן אומר אגזקיוט ממהר להרים את אודיש הקטן לאוויר ומתחיל להפיל אותו לעבר אחד מהברות הרבים שבזירה, אודיש הקטן מתחיל לצנוח אל האדמה ונראה מבוהל ביותר.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)