נוספו לדף הנרשמים את המתנות לפותחי דף 20
the rock:
אתה עונה לבחור הזר בביטחון מופרז "כן אפשר אתה יודע איפה מנהיג המכון?אני צריך לנצח אותו"
והבחור עונה לך בגיחוח "הוא עומד מולך והוא לא מתכוון להפסיד, אבל אם אתה רוצה לנסות את מזלך אתה מוזמן ללכת אחרי." הוא מסיים לומר ומוביל אותך ואת אמילי לכיוון אולם הקרב.
באולם ישנם עצים רבים פרוסים אשר גודלים באופן פראי על הדשא המפוזר והמקום נראה כולו כמו יער גדול שלא נגמר."בהצלחה" לוחשת לך אמילי בקריצה ומחכה שתתחילו את הקרב בעודה מסתכלת מהצד.
Gallade123:
"אודיש, תתחמק ותשתמש בצרחה, ואז בהתקלה!" אתה צועק לעברו של אודיש בעוד שדארלינג רצה במהירות לכיוונו של אודיש ופוגעת בו לפני שהוא מצליח להתחמק.
"עבודה טובה דארלינג" אומר איתן בעוד שאודיש מתחיל להשתמש בצרחה ואז מתחיל לרוץ לעברה של דארלינג עם התקלה בתשישות רבה.
"דארלינג תשתמשי בדחיפה גם אודיש נראה תשוש זו הזדמנות טובה לעלף אותו." אומר איתן בעוד ששני הפוקימונים רצים אחד לעבר השני.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
אז זה אומר שיש לי שני סקווירטלים? יש לי דרך להחליף אחד מהם?
-------------------------------------------------
"אודיש, תחזור!" אני אומר לפני שדארילינג מספיקה לפגוע בו. "אני מצטער אודיש, אבל המכה הזאת הייתה מעלפת אותך." אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור. 'טוב, עכשיו הגיע הזמן לבדוק אם האימונים היו שווים את זה.' אני חושב. "צא, סקווירטל!" אני צועק ומוציא את סקווירטל מהפוקדור. "תשתמש בקרן קרח על דארלינג!" אני צועק.
סבבה , בוא נחליף , אני בכל מקרה מתכנן להחליף את בלבאזור , אז במקומו אחליף את צ'ארמנדר
אנחנו יכולים אולי להיפגש במשחק עצמו ואז להחליף בעצמנו
-------------------------------------------------------------------------
אני רץ לאחות ג'וי ונרשם לתחרות הסרט (פוקימון ראשון טוטודייל , פוקימון שני סטארלי ואם יש זוגות אז אני אקח את טוטודייל וסטארלי) , לאחר מכן אני נכנס למקום אימונים של מרכז הפוקימונים ומוציא את טוטודייל וסטארלי , אני אומר לטוטודייל להסתובב תוך כדי שימוש באקדח מים כך שהוא יהיה באמצע מעגל גדול של מים , ואז אני אומר לסטארלי להסתובב מסביב למעגל מים תוך כדי שימוש במתקפה מהירה כך שהמעגל יהיה כסוף כחול.
אחרי זה (קשור למהלך של טוטודייל לבד , לא שילוב של טוטודייל וסטארלי) אני אומר לטוטודייל להשתמש באקדח מים על הרצפה כך שהוא יעיף את עצמו למעלה , ואז שהוא יבלה מים ואז יעיף אותם למעלה כך שיראה כאילו שהוא מזרקה, ככה עד שהוא נוחת למטה.
לבסוף (גם קשור רק לסטארלי) אני אומר לסטארלי להשתמש במתקפה מהירה וליצור מגן דוויד כסוף , ולאחר מכן , שמגן הדוויד נעלם אני אומר לסטארלי להתגלגל תוך שימוש במתקפה מהירה , כך שנראה כאילו שהוא גלגל כסוף שמתגלגל במקום , ולבסוף לגמור בסיום של הסיבוב .
the rock:
אם זה בסדר בשביל שניכם אתם תפגשו ותחליפו.
-----------------------------------------
"מה הם חוקי הקרב" אתה שואל בתמיהה תוך החזקת חגורת הפוקדורים.
"אני בדיוק עמדתי להסביר" אומר איתן ומסמיק ולאחר מכן ממשיך ומסביר "הקרב היה של שלושה נגד שלושה רק לך היה מותר להחליף בין הפוקימונים, עכשיו בוא נתחיל צא לומברה" איתן מסיים וזורק פוקדור וממנו יוצא פוקימון כחלכל ירוק עם עלה גדול מעל גופו() ומוציא אגדח מים קטן אשר נשער על העלה שלו לאחר שהוא מסיים.
Gallade123:
אתה יכול להחליף אותו באזור ההחלפה שבמרכז הפוקימונים.
---------------------------------------------
"אודיש, תחזור!" אתה אומר לאודיש ולאחר מכן ממשיך להסביר לאודיש "אני מצטער אודיש, אבל המכה הזאת הייתה מעלפת אותך." ומחזיר אותו לפוקדור ממש לפני הפגיעה של דארלינג.
"בחירה טובה" אומר לך איתן, בעודך חושב זהו הזמן לראות האם האימונים של סקווירטל השתלמו וצועק "צא סקווירטל" וזורק את הפוקדור של סקווירטל אשר נראה חזק ומוכן לקרב,"תשתמש בקרן קרח על דארלינג!" אתה ממשיך וצועק לעברו של סקווירטל, "מתקפת קרח זה יעעשה את הקרב מעניין, דארלינג תשתמשי בשאיבה." איתן אומר ודארליג מתחילה להוציא כדורי אור ירוק אשר פוגעות בקרן הקרח ושני המתקפות מנטרלות אחת את השנייה.
"דארליג תשתמשי במתיקות" אומר איתן ודארליג מתחילה לעשות פוזות אשר גורמות לסקווירטל להסמיק וללכת לכיוונך, "יפה דארליג תשתמשי בדחיפה" אומר איתן בעוד שדארליג מתחילה לרוץ לעברו של סקווירטל.
ace grace:
אם זה בסדר בשביל שניכם אתם תפגשו ותחליפו.
-----------------------------------------
אתה רץ לעבר האחות ג'יו כדי להירשם לתחרות, והיא אומרת לך "בסדר אם אתה רוצה להירשם לתחרות אתה צריך שתי פוקימונים אחד לשלב הראשון של התצוגה והשני לשלב הקרבות." אתה מחליט להישתמש בטוטדייל בשלב הראשון ובסטארלי בשלב השני.
"בסדר גמור אם כך התחרות תתחיל מחר בצהריים ותמשיך למשך יומיים אתה מספר 50 שנרשם ואתה תעלה לבמה עם מספר זה." אומרת לך האחות ומתפנה לעסוקייה השונים.
"בהצלחה בתחרות שלך, אני יצפה בא" אומרת דון והולכת איתך למקום האימונים של מרכז הפוקימונים.
בעודכם מגיעים למקום האימונים אתה מסביר לטוטודייל ולסטארלי מה לעשות שניהם מתחילים להתאמן, טוטדייל מתחיל ומסתובב עם אגדח מים אשר גורם לו מאט סחרחורת,אך נראה טוב למדי עד שהוא נופל לרצפה מסוחרר, בעוד זה קורה סטארלי משתמש במתקפה מהירה וגורם לכך שמעלגל המים היה כסוף וזוהר באופן יפיפה.
לאחר מכן אתה אומר לטוטדייל אשר הספיק להתאושש להשתמש באגדח מים על הריצפה והוא מתעופף באוויר עם חיוך גדול ונראה מאושר אך איננו מצליח ליצור מזרקה ונופל על גנבו ולבסוף הוא מצליח לנחות על הזנב באופן מושלם.
ולאחר מכן אתה אומר לסארלי לעשות מגן דוד בעזרת מתקפה מהירה אולם הוא מקשה ליצור צורה מסובחת שכזו ועושה רק עיגולים לא מרשימים אך הוא מצליח להישתמש בסיבובים במקום עםמתקפה מהירה וכשהוא מסיים להסתובב נוצר כדור גדול של אור אשר מתפזר עליו.
--------------------------------------------------------
אם אתה תרצה להחליף את הפוקימונים לתחרות את יכול עד לערב התחרות.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
the rock:
"עשב ומים?זה בכלל הגיוני?טוב לא משנה עכשיו צא איווי." אתה אומר ומוציא את אווי לזירה.
"כן עשב ומים זוהי בחירה חכמה אתה לא חושב?" אומר לך איתן ומתחיל להסביר "זה עוזר במיוחד כאשר מגיעים עם פוקימונים שחזקים נגד עשב,אבל האווי שלך היא בחירה מעניינת במיוחד,זה בהחלט היה מעניין! עכשיו לומברה תשתמש בזריקת זרעים.",וכפי שאיתן ביקש לומברה מתחיל לזרוק זרעים רבים אשר יוצאים מפיו לכיוונו של אווי אשר נראה נחוש לקרב למרות המתקפה אשר נשלחת לעברו.
Gallade123:
"תשתמש בהתקשחות!" אתה צועק מתוך אנסטינקט ראשוני וסקווירטל נכנס לתוך המגן שלו ומתחיל להתקשות כמו אבן בעוד גופו נעשה אפור וחוזר לצבעו כמה פעמים עד שהוא מפסיק ודארלינג פוגעת בדחיפה שלה אך ניראה כי הנזק נמוך במיוחד באופן פיזי אבל סקווירטל מראה סימנים של חרטה בעוד שדארלינג בוכה בכאב בעקבות הפגיעה בשיריונו הקשיך שך סקווירטל אולם סקווירטל מנסה לנחם אותה ועושה צורה של לב על הדשא אך דארלינג איננה מתרשמת ואז איתן אומר "דארלינג תשתמשי בשאיבה ומעלפי את המחזר הפתטי הזה" ודארלינג מתחילה בשאיבה מייד לעומתו של סקווירטל אשר מסרב לתקוף את דארלינג.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Gallade123:
"סקווירטל, תשתמש בקרן קרח על הרצפה!" אתה צועק כדי שסקווירטל יפיל אותה באופן עקיף וכפי שתכננתה הוא מצויא קרן קרח גדולה אשר גורמת לדארליג חוסר שיוו משקל, לעומתה סקווירטל מראה יכול מרשימות ומחליק בקרח תוך הפגנות חיבה לדברה של דארליג אשר מסרבת וממשיכה לנסות לפגוע בו בשאיבה אך לא מצליחה להשער יציבה.
"תנסה לצאת מזה! תנסה להשתמש בגלישה ובקרן קרח!" אתה מוסיף לאחר מכן ולמרבה ההפתעה סקווירטל משתמש בגלישה מרהיבה ואז בקרן קרח אשר מקפיעה אותה בצורת לב אשר מתרסק כולו על דארלינג אשר בוכה בכאב וסקווירטל נראה מאוכזב.
"תראה מה עשיתה לדארליג סקווירטל, ככה לא מתייחסים לגברת!" צועק איתן בגיחוח "ועכשיו דארלינג תחזירי לו במתקפת דחיפה!" וכפי שאיתן מצווה דארליג ממהרתה לקום על רגליה ולהחיץ על הקרח לכיוון סקווירטל שנראה מדוכדך בעודה נופלת מספר פעמים בשל חוסר יציבות.
the rock:
"איווי תתחמק במהירות ואז דחיפה במהירות גם כן..." אתה אומר לאווי בהתרגשות רבה אשר גורמת לו להתלהב במיוחד אך הוא ניראה מאט מבולבל ולא בקרב אך למרות זאת הוא מתחמק מרובם הגדול של הזרעים הנשלחו לעברו ונפגע באופן קליל וממשיך במהירות מרשימה לעברו של לומברה שלמרב הפתעתך איננו מנסה להתחמק מההתקפה ומועף אחורה באור בהיר ולבן.
"היי איווי תראה הינה החבר שלך" אומר אמילי בחיוך אשר מרגיע את אווי אשר נראה שמח ונרגש בקרב ומראה סמנים אשר אומרים שהוא מוכן להתקפה.
"עבודה טובה לומברה" אומר איתן ללומברה בחיוך וממשיך "עכשיו תשתמש באבקת שיטוק לעבר העלה שלך", וכפי שאיתן מבקש לומברה מתחיל לזרוק לעלה המלא במים שלו אבקת שיטות ומפסיק לאחר כמה רגעים ועומד במקום כמו גולם.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Gallade123:
"סקווירטל, האהבה שלך היא רק השפעה של מתקפה! תצא מזה, זה לא אמיתי!" אתה צועק לעבר סקווירטל אשר נראה זועף עליך בגלל הארה הזו,"ותנסה לנצל את הזמן שבו דארלינג עייפה ולא יכולה להתחמק ותשתמש בקרן קרח!" אתה מוסיף ולמרבה ההפתעה הוא מציית לך גם עם מבלי רצון כללי וגורם לדארלינג לנזק רב.
לעומת קודם דארלינג נראת להוטה להמשיך להלחם ואיננה בוכה בחוסר אונים כמו קודם והיא רוקעת ברגלייה בחוזקה דבר השובר את הקרח ומתחילה להתקדם לעברו של סקווירטל המתלהב מתגובתה של דארלינג עם דחיפה בעוד כולה הופכת לירוקה "כן דארלינג תשתמשי בדחיפת שאיבה, רעיון טוב!" אומר איתן בשימחב לעברה של דארלינג שממשיכה להתקדם לעבר של סקווירטל.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)