Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 24 ראשוןראשון ... 122021222324 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 360
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    Gallade123:
    'גם לי כבר נמאס מזה.' אתה חושב בזעף בעוד סקווירטל מחכה לפקודותיך שממהרות להגיע ואתה חוזר ואומר לו "נו באמת סקווירטל, תצא מזה!!!" ופעם נוספת סקווירטל שולח עליך מבט עצבני שמתחלף באחד נחוש, לאחר מכן אתה ממשיך וצועק לעברו "תשתמש בהתקשחות ומיד אחר כך בהתקלת מגן, גלישה והתקשחות!"
    וכפי שאתה מבקש סקווירטל מייד נכנס לשריון ומשתמש בהתקשות אשר גורמת לדארלינג לעצור את ההתקפה מאחר שבפעם שעברה היא נפצעה בעקבותה. "אל תפחדי, בפעם הבאה תכי בו" איתן אומר בלחץ, ובעודו אומר זאת סקווירטל הנלהב משתמש בהתקשות פעם נוספת ואז בהתקלת מגן אשר גורמת נזק כפול בשל קשיחותו של סקווירטל, מייד לאר מכן הוא משתמש בגלישה אשר יוצרת גל עצום אשר גורם לכל הזירה הקפואה להפשיר ובהתקשות ופוגעה בשיריונו בדארלינג אשר נשכבת מעולפת.
    "עבודה טבה דארלינג" אומר איתן בעודו מכניס את דארלינג לפוקדור שלה " אני מאמין שמגיע לך תג על כך שניצחתה אותי" אומר לך איתן בחיוך ומוציא מכיסו קופסה ובא מספר תגים ונותן לך תג שנראה כמו דארלינג שבא נלחמתה
    Spoiler ספוילר
    זה הוא תג העשב וזוהי הוכחה לכך שניצחתה אותי התג ישמש לך כדי להירשם ללגית הפוקימנים.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    Gallade123:
    'גם לי כבר נמאס מזה.' אתה חושב בזעף בעוד סקווירטל מחכה לפקודותיך שממהרות להגיע ואתה חוזר ואומר לו "נו באמת סקווירטל, תצא מזה!!!" ופעם נוספת סקווירטל שולח עליך מבט עצבני שמתחלף באחד נחוש, לאחר מכן אתה ממשיך וצועק לעברו "תשתמש בהתקשחות ומיד אחר כך בהתקלת מגן, גלישה והתקשחות!"
    וכפי שאתה מבקש סקווירטל מייד נכנס לשריון ומשתמש בהתקשות אשר גורמת לדארלינג לעצור את ההתקפה מאחר שבפעם שעברה היא נפצעה בעקבותה. "אל תפחדי, בפעם הבאה תכי בו" איתן אומר בלחץ, ובעודו אומר זאת סקווירטל הנלהב משתמש בהתקשות פעם נוספת ואז בהתקלת מגן אשר גורמת נזק כפול בשל קשיחותו של סקווירטל, מייד לאר מכן הוא משתמש בגלישה אשר יוצרת גל עצום אשר גורם לכל הזירה הקפואה להפשיר ובהתקשות ופוגעה בשיריונו בדארלינג אשר נשכבת מעולפת.
    "עבודה טבה דארלינג" אומר איתן בעודו מכניס את דארלינג לפוקדור שלה " אני מאמין שמגיע לך תג על כך שניצחתה אותי" אומר לך איתן בחיוך ומוציא מכיסו קופסה ובא מספר תגים ונותן לך תג שנראה כמו דארלינג שבא נלחמתה
    Spoiler ספוילר
    זה הוא תג העשב וזוהי הוכחה לכך שניצחתה אותי התג ישמש לך כדי להירשם ללגית הפוקימנים.
    אני יכול ללכת להחליף עכשיו את סקווירטל? כבר קיבלתי אותו?
    ----------------------------------------
    "כל הכבוד סקווירטל! ידעתי שאתה יכול לעשות את זה!" אני צועק בשמחה. אני מחזיר את סקווירטל לפוקדור והולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את כל הפוקימונים שלי, אבל לפני זה להחליף את סקווירטל.
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 03-12-2013 בשעה 07:19 PM

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

3. משתמש מנוסה
    the rock:
    "איווי תתחמק במהירות ואז דחיפה במהירות גם כן..." אתה אומר לאווי בהתרגשות רבה אשר גורמת לו להתלהב במיוחד אך הוא ניראה מאט מבולבל ולא בקרב אך למרות זאת הוא מתחמק מרובם הגדול של הזרעים הנשלחו לעברו ונפגע באופן קליל וממשיך במהירות מרשימה לעברו של לומברה שלמרב הפתעתך איננו מנסה להתחמק מההתקפה ומועף אחורה באור בהיר ולבן.
    "היי איווי תראה הינה החבר שלך" אומר אמילי בחיוך אשר מרגיע את אווי אשר נראה שמח ונרגש בקרב ומראה סמנים אשר אומרים שהוא מוכן להתקפה.
    "עבודה טובה לומברה" אומר איתן ללומברה בחיוך וממשיך "עכשיו תשתמש באבקת שיטוק לעבר העלה שלך", וכפי שאיתן מבקש לומברה מתחיל לזרוק לעלה המלא במים שלו אבקת שיטות ומפסיק לאחר כמה רגעים ועומד במקום כמו גולם.
    "למה זה...רגע יכול להיות שהוא רוצה שאני הפגע במתקפה פיזית יותר אז איווי שלח מתך של כדורי צל" אני אומר גאה בעצמי
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

4. משתמש מנוסה
    the rock:
    "למה זה...רגע יכול להיות שהוא רוצה שאני הפגע במתקפה פיזית יותר אז איווי שלח מתך של כדורי צל" אתה אומר וגהה בעצמך על כך שהבנתה וכפי שצוויתה אווי שולח מספר גדול של כדורי צל אשר כולם פוגעים בלומברה אשר אנו מנסה להתחמק מרף אחד מהם, "עבודה טובה לומברה" אומר איתן בגיחוח למראה לומברה הפצצוע וענן גדול של אבק אשר יוצא מעליו ומתפזר בסביבת המגרש לפתע את רואה כי אווי אינו מסוגל לזוז והוא קפוא עם מבט מפוחד על פינו החמודות אחיו אצל אמילי מתחיל לבכות ולהתפרע ביצא כל כך עד שאמילי נעלצת להכניסו לפוקדור דבר שמלחיץ עוד יותר את אווי, "ועכשיו לומבה תשתמש בנזק שלך בהתמדה" אומר איתן וצוחק בעוד שלומברה שולח קרן ענקית לעברו של אווי המשותק "עם זה יפגע עכשיו האווי הזה גמור!"

Gallade123:
    "כל הכבוד סקווירטל ידעתי שאתה יכול לעשות את זה!" אתה אומר לסקווירטל אשר נראה גאה בעצמו בעיקר בגלל שדארלינג יצא מהפוקדור שלה לאחר הקרב ונתנה לו נשיקה קטנה על הלכי,
    ואתה מחזיר אותו לפוקדור שלו.
    לאחר מכן אתה הולך למרכז הפוקימונים והולך ישירות להחליף את סקווירטל, באזור המרכז ניגשת עליך האחות ג'יו ושואלת אם אתה צריך עזרה בשימוש המחשב אשר אתה לא מכיר עדיין.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

5. משתמש מנוסה

Gallade123:
    "כל הכבוד סקווירטל ידעתי שאתה יכול לעשות את זה!" אתה אומר לסקווירטל אשר נראה גאה בעצמו בעיקר בגלל שדארלינג יצא מהפוקדור שלה לאחר הקרב ונתנה לו נשיקה קטנה על הלכי,
    ואתה מחזיר אותו לפוקדור שלו.
    לאחר מכן אתה הולך למרכז הפוקימונים והולך ישירות להחליף את סקווירטל, באזור המרכז ניגשת עליך האחות ג'יו ושואלת אם אתה צריך עזרה בשימוש המחשב אשר אתה לא מכיר עדיין.
    "כן, תודה." אני מודה לה בנימוס. אני רוצה להחליף פוקימון, איך אני עושה את זה?" אני שואל.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

6. משתמש מנוסה
    the rock:
    "למה זה...רגע יכול להיות שהוא רוצה שאני הפגע במתקפה פיזית יותר אז איווי שלח מתך של כדורי צל" אתה אומר וגהה בעצמך על כך שהבנתה וכפי שצוויתה אווי שולח מספר גדול של כדורי צל אשר כולם פוגעים בלומברה אשר אנו מנסה להתחמק מרף אחד מהם, "עבודה טובה לומברה" אומר איתן בגיחוח למראה לומברה הפצצוע וענן גדול של אבק אשר יוצא מעליו ומתפזר בסביבת המגרש לפתע את רואה כי אווי אינו מסוגל לזוז והוא קפוא עם מבט מפוחד על פינו החמודות אחיו אצל אמילי מתחיל לבכות ולהתפרע ביצא כל כך עד שאמילי נעלצת להכניסו לפוקדור דבר שמלחיץ עוד יותר את אווי, "ועכשיו לומבה תשתמש בנזק שלך בהתמדה" אומר איתן וצוחק בעוד שלומברה שולח קרן ענקית לעברו של אווי המשותק "עם זה יפגע עכשיו האווי הזה גמור!"
    "איווי אנו מכירים זמן קצר אבל מהרגע שראיתי אותך ראיתי ניצוץ של רוח קרב עכשיו בוא נראה לו אותה מכה אחת של כדור צל בכל הכח בשבילי איווי." אני אומר והולך על האופציה האחרונה.

7. משתמש מנוסה
    the rock:
    "איווי אנו מכירים זמן קצר אבל מהרגע שראיתי אותך ראיתי ניצוץ של רוח קרב עכשיו בוא נראה לו אותה מכה אחת של כדור צל בכל הכח בשבילי איווי." אתה אומר לאווי במחשב שזו האופציה האחרונה, אווי נראה נרגש ומזיל דמעה של שמחה ומשתרר כדור צל בקושי רב ורק כשהפה שלו זז וכולו קפוא, הכדור מסתחרר מעל ומתחת לקרן האדירה שלומברה החבול שולח ולבסוף שני המתקפות פוגעות בשני הפוקימונים ושניהם מתעלפים.
    "עבודה מעולה לומברה,אבל ההתקפה הזו הייתה לא מתחשבת מיצידי" לוחש איתן לפוקדור של לומברה בעודו מחזיר אותו ואז מודיע בקול "אבל הקרב הזה עוד לא נגמר אז מי היה הפוקימון השני שלך?"

Gallade123:
    "כן תודה" אתה עונה בנימוס להצעתה של האחות ג'יו ואז אומר בשאלה "אני רוצה להחליף פוקימון, איך אני עושה את זה?"
    "זה פשוט מאוד,אתה מכניס את שם הפוקימון שאתה רוצה להחליף,ורושם בתחתית העמוד איזה פוקימונים תרצה לקבל, בנוסף כדי לזרז את התהליך אתה יכול לחפש רצוי סקווירטל במערכת בחיפוש והוא יוביל אותך לכל המודעות בהם נבחר סקווירטל כאחד הפוקימונים הרצויים להחלפה. מסבירה האחות ג'יו ואז מוסיפה "וכאשר תמצע החלפה תקרא לי ואני יאשר אותה,רבים דורשים הוחכה כי המאמן יכול לטפל בפוקימון אותו הוא מקבל ורק אחות מוסמכת רשאית לתת אישור זה." היא מסיימת ומתחילה ללכת לכיוון המרפאה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

8. משתמש מנוסה

Gallade123:
    "כן תודה" אתה עונה בנימוס להצעתה של האחות ג'יו ואז אומר בשאלה "אני רוצה להחליף פוקימון, איך אני עושה את זה?"
    "זה פשוט מאוד,אתה מכניס את שם הפוקימון שאתה רוצה להחליף,ורושם בתחתית העמוד איזה פוקימונים תרצה לקבל, בנוסף כדי לזרז את התהליך אתה יכול לחפש רצוי סקווירטל במערכת בחיפוש והוא יוביל אותך לכל המודעות בהם נבחר סקווירטל כאחד הפוקימונים הרצויים להחלפה. מסבירה האחות ג'יו ואז מוסיפה "וכאשר תמצע החלפה תקרא לי ואני יאשר אותה,רבים דורשים הוחכה כי המאמן יכול לטפל בפוקימון אותו הוא מקבל ורק אחות מוסמכת רשאית לתת אישור זה." היא מסיימת ומתחילה ללכת לכיוון המרפאה.
    "אוקיי, תודה האחות ג'וי." אני אומר לה ומחפש רצוי סקווירטל במערכת החיפוש וממתין כדי לראות את התוצאות.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

9. משתמש מנוסה
    the rock:
    "איווי אנו מכירים זמן קצר אבל מהרגע שראיתי אותך ראיתי ניצוץ של רוח קרב עכשיו בוא נראה לו אותה מכה אחת של כדור צל בכל הכח בשבילי איווי." אתה אומר לאווי במחשב שזו האופציה האחרונה, אווי נראה נרגש ומזיל דמעה של שמחה ומשתרר כדור צל בקושי רב ורק כשהפה שלו זז וכולו קפוא, הכדור מסתחרר מעל ומתחת לקרן האדירה שלומברה החבול שולח ולבסוף שני המתקפות פוגעות בשני הפוקימונים ושניהם מתעלפים.
    "עבודה מעולה לומברה,אבל ההתקפה הזו הייתה לא מתחשבת מיצידי" לוחש איתן לפוקדור של לומברה בעודו מחזיר אותו ואז מודיע בקול "אבל הקרב הזה עוד לא נגמר אז מי היה הפוקימון השני שלך?"
    "עבודה מעולה איווי." אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור.
    "אוקיי סקווירטל זה תורך עכשיו צא" אני אומר ומוציא את סקווירטל.

10. משתמש מנוסה
    the rock:
    מזל טוב ליום הולדת
    --------------------------------
    "עבודה מעולה איווי." אתה אומר לעברו של אווי המעולף ומחזיר אותו לפוקדור,"אוקיי סקווירטל זה תורך עכשיו צא" תה אומר בתשובה לשאלה של איתן ומוציא את סקווירטל מהפוקדור, סקווירטל לעומת אווי נראה מפוחד בסביבת הדשא ונראה כי הוא מבין כי הוא הולך להילחם בקרב שידו על התחתונה בו.
    "אתה מוציא סקווירטל כדי להילחם במכון לפוקימוני עשב?" איצן שואל בציניות ומתחיל לצחוק בקול, ולאחר שהוא נרגע הוא אומר "טוב יש לי פוקימון מושלם לקרב הזה,צא הופיף", וזורק פוקדור וממנו יוצא יצור ירוק עם זוג עלים ירוקים על ראשו () "הופיף תשתמש בכדור אנרגייה!" אומר איתן בשנית והופיף הקטן מתחיל להוציא כדור גדול וירוק מפיו.

Gallade123:
    "אוקיי, תודה האחות ג'וי." אתה אומר לאחות ג'יו ומתחיל לחפש באופציית החיפוש "רצוי סקווירטל".
    המחשב מתחיל לחפש ומציג מסך טעינה ולאחר כמה שניות הוא מציג תוצעות רבות אתה עובר כמה עמודים וכל ההצעות שאתה מוצא הם של מגיקאפ בעותו זמן האחות ג'יו מגיעה עליך שוב ושואלת "נו מצאתה החלפה?"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

11. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "אוקיי, תודה האחות ג'וי." אתה אומר לאחות ג'יו ומתחיל לחפש באופציית החיפוש "רצוי סקווירטל".
    המחשב מתחיל לחפש ומציג מסך טעינה ולאחר כמה שניות הוא מציג תוצעות רבות אתה עובר כמה עמודים וכל ההצעות שאתה מוצא הם של מגיקאפ בעותו זמן האחות ג'יו מגיעה עליך שוב ושואלת "נו מצאתה החלפה?"
    "בינתיים לא. כל ההצעות הם על מג'יקארפ. את בטוחה שהמכשיר לא מקולקל?" אני אשאל אותה.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

12. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "בינתיים לא. כל ההצעות הם על מג'יקארפ. את בטוחה שהמכשיר לא מקולקל?" אתה אומר לאחות ג'יו בשאלה.
    "כמובן שלא, תנסה לחפש בצורה שונה אולי תנסה לרשום גם פוקימונים שתרצה להחליף בשבילו" היא מסבירה ואז מוסיפה "הא וכדי שתבדוק גם את את הדף של סקווירטל יכול להיות ששלחו לך הצעות עליו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

13. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "בינתיים לא. כל ההצעות הם על מג'יקארפ. את בטוחה שהמכשיר לא מקולקל?" אתה אומר לאחות ג'יו בשאלה.
    "כמובן שלא, תנסה לחפש בצורה שונה אולי תנסה לרשום גם פוקימונים שתרצה להחליף בשבילו" היא מסבירה ואז מוסיפה "הא וכדי שתבדוק גם את את הדף של סקווירטל יכול להיות ששלחו לך הצעות עליו.
    "אוקיי, אני ינסה, תודה." אני מודה לה, בודק את הדף של סקווירטל ואז אני מנסה לחפש מישהו שרוצה להחליף לארביטר.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

14. משתמש מנוסה
    the rock:
    מזל טוב ליום הולדת
    --------------------------------
    "עבודה מעולה איווי." אתה אומר לעברו של אווי המעולף ומחזיר אותו לפוקדור,"אוקיי סקווירטל זה תורך עכשיו צא" תה אומר בתשובה לשאלה של איתן ומוציא את סקווירטל מהפוקדור, סקווירטל לעומת אווי נראה מפוחד בסביבת הדשא ונראה כי הוא מבין כי הוא הולך להילחם בקרב שידו על התחתונה בו.
    "אתה מוציא סקווירטל כדי להילחם במכון לפוקימוני עשב?" איצן שואל בציניות ומתחיל לצחוק בקול, ולאחר שהוא נרגע הוא אומר "טוב יש לי פוקימון מושלם לקרב הזה,צא הופיף", וזורק פוקדור וממנו יוצא יצור ירוק עם זוג עלים ירוקים על ראשו () "הופיף תשתמש בכדור אנרגייה!" אומר איתן בשנית והופיף הקטן מתחיל להוציא כדור גדול וירוק מפיו.
    "סקווירטל אתה יודע שאתה חזק עכשיו תתחמק ואז קרן קרח על הפה שלו ועל כולו." אני אומר בהעדה כלפי סקווירטל.

15. משתמש מנוסה
    the rock:
    "סקווירטל אתה יודע שאתה חזק עכשיו תתחמק ואז קרן קרח על הפה שלו ועל כולו." אתה אומר בהעדה לסקווירטל שניראה שמח מהמחמאות והוא קופץ הצידה ומתחמק מהכדור ומחייך עליך ואז שולך קרן קרן לעברו של הופיף.
    "אוי לא מתקפת קרח,זה היה בעייתי" אומר איתן בעוד שהופיס נופל על הרצפה והקרח שכיסה אותו מתנפץ בעודו רועד מקור ושולח פרצוף חמוץ וכמה כדורי אנרגיה נוספים לכיוונו של סקווירטל אשר מתחיל לדאוג.

Gallade123:
    "אוקיי, אני ינסה, תודה." אתה אומר לאחות ג'יו ומודה לה. לאחר מכן אתה בודק בדף של סקווירטל ורואה כי ישנם שני הצעות אחת על פוקימון קטן חצי שחור וחצי כחול עם זנב שחור ובקצה שלו כוכב צהוב וחמוד () אשר נקראה שינס ומתקפותיו הם:נשיכה, דחיפה, פריקה,צרחה וכדור אנרגיה.
    ועוד ההצעה השנייה היא על הפוקימון לרביטר אשר חיפשתה ומתקפותיו הן דחיפה,גילגול אבנים ומבט.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

עמוד 22 מתוך 24 ראשוןראשון ... 122021222324 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •