Gallade123:
אתה מאשר את ההצעה השנייה ומחכה לראות מה עומד לקרות, אך דבר לא קורה.
לאחר מספר שניות רואה אותך האחות ג'יו ונגשת עליך שוב, כאשר היא רואה כי אישרתה את אחד ההצעות שלך היא מקלידה את הקוד הסודי ולוקחת את הפוקדור של סקווירטל לעבר מכונה אשר גורמת למספר של הבהובים ולבסוף מפסיקה. לאחר שהיר מפסיקה אתה רואה פוקדור אחר ועליו רשום לארביטאר. "זהו ההחלפה הסתיימה בהצלחה" אומרת האחות ג'יו בחיוך "עכשיו רק נשאר לך לערוך הכרות עם הפוקימון החדש שלך,יש עוד משהוא שאני יכולה לעזור לך בו" שואלת האחות ג'יו בחיוך.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
the rock:
"סקווירטל אתה יותר חזק שלח קרני קרח כמספר הכדורים ותעיף את כל המתפות לעבר הפוקימון הזה." אתה אומר לסקווירטל המבוהל אשר מתחיל לטעון את קרן הקרח בפיו בעוד כדורי האנרגייה מתקרבי לכיוונו,לבסוף סקווירטל שולך את קרן הקרח אשר פוגעת בשלושה מין הכדורים ושניים מהם פוגעים בו אנושות וממש לפני שאיתן מתחיל להתרברב אחד הכדורים הקפואים שסקווירטל ירת פוגעים בהופיפ ומעלפת אותו, בעקבות מראה זה איתן מוציא ברצוף חמוץ אך תחרותי ואומר בקול "צאי דארלינג,דארלינג היא הפוקימון המיוחד שלי לא ניתן למצוע אותה בכל המחוז" הוא מסיים לומר וזורק פוקדור ממנו יוצאת איילה יפה בצבע ורוד לבן וקרניים קטנות ומתוקות, "עכשיו דארלינג תשתמשי בהתקלה!"
Gallade123:
"זה בסדר האחות ג'וי, תודה." אתה אומר בתודה על כל העזרה שהיא נתנה לך ומוציא את לארביטאר מהפוקדור שלו, מהפוקדור יוצא לארביטאר ומייד נותן לך פרצוף חמוץ ומתחיל לבכות ומייד האחות ג'יו ניגשת עליך ואומרת "איזה תינוק פוקימון חמוד!" ונותנת לך מספר בקבוקים ובהם אוכל לתינוקות פוקימונים.
לאחר מכן אתה מתחנן לצאת לכיוון המכון הבאה ולפני שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה רואה כי השמש מתחילה לשקוע.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
the rock:
"מדהים סקווירטל קדימה רק עוד אחת עכשיו תשתמש באגדח מים על הריצפה ושאתה עולה למעלה תתקוף במתקפת מגן תוך כדי נפילה" אתה אומר בתהמה לעברו של סקווירטל הפצוע אשר מחיך עליך חיוך של ניצחון, ולאחר שמסיים זאת הוא מנסה להשתמש באגדח מים כדי להתרומם באוויר אך כמות המים שיוצאת מפיו לא מספיקה כדי להרים אותו והוא משתמש במקום בקרן קרח אשר מרימה אותה מעלה ומשם הוא נופל לעברה של דארלינג עם מתקפת מגן אשר מתנגשת עם מתקפה הדחיפה של דארלינג שקיבלה כבר תאוצה, ושניהם עפים לעבר שתי קצוות הזירה.
כאשר סקווירטל פוגע באדמה הוא מתעלף ולעומתו דארלינג קמה על רגלייה אך עם פציעות רבות ובקושי רב.
Gallade123:
אתה חוזר למרכז ומבקש מהאחות ג'יו חדר, והיא נותנת לך חדר אך לא לפני שהיא מכריחה אותך לתת לה את הפוקמונים לבדיקה ומנוחת לילה בחדר הטיפולים.
לאחר מכן אתה הולך לארוחה הערב ומשם למיטה, בעודך ישן אתה שומע לחשושים במסדרון, קול אחד אומר "נו איפה הפוקימונים האלה?" והקול השני משיב לו "אני לא יודע ,אבל שמעתי שהגיע לכאן בהחלפה לארביטאר, אני חושב שאם ניתן אותו לאיגרון הם יקדמו אותנו", "כן אתה צודק, אבל תהיה בשקט" עונה שוב הקול הראשון.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
the rock:
"אתה די חזק" אתה אומר בעידוד לאיתן אשר מסמיק וממהר להודות לך ואומר "כן בוודאי שאני חזק אני מנהיג מכון נלחמני נגד מאות ואלפי מתמודדים,אבל הו נפסיק לדבר ונתחיל את הקרב.", ומייד לאחר מכן את משבח את סקווירטל ונותן לו מנוחה בעודך מוציע את הפוקימון האהוב עליך צארמליון,כהקגלו צארמיליון יוצא ומשתמש בגחלת לכיוון האוויר דבר שכמעט שורף את המגש אך למזלכם איתן כבר רגיל למצבים כאילו וישנם מתפים אשר מכבים את האש באופן אוטומטי.
"פוקימון אש,זה היה מעניין" אומר איתן בחשש לא מובן "עכשיו דארלינג תשתמש בדחיפה תוך שימוש העצים כדי להגביר מהירות."
וכפי שאיתן מצווה דארלינג מתחילה לקבל תמופה בריצה מעץ לעץ ומשגרת את עצמה במהירות לעברו של צאמיליון.
Gallade123:
'הממ... זה נשמע כמו גנבים. הם בטח מאנשי המוטציון! והם רוצים לגנוב את הלארביטאר שלי! אני לא אתן להם, והפעם אני גם ינקום!' אתה חושב בהתרגשות ומנסה להוציא את גיבל וסקווירטל שלך אבל כאשר אתה מחטט בחגורת הפוקדורים שלך אתה נזכר כי האחות ג'יו התעקשה לקחת אותם לחדר הטיפולים אשר נמצע בסוף המזדרון בו נמצעים הגנבים מאירגון המוטציון ככל הניראה.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Gallade123:
"שיט!" אתה מקלל בקול ובונה לך אסטרטגיה בראש ומחליט כי הגנבים לא יכולים לקחת לך את הפוקדורים אם הם לא אצלך והולך להתחבא מהר מתחת למיטה, אך לפני שאתה מספיק את שומע את שני הקולות אומרים "שמעתי משהו מהחדר ההוא בו נבדוק,ולאחר שניות אחדות הגנבים מתחילים לפתוך את הדלת הנעולה ולבסוף היא מתחילה לנוע.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)