Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 24 ראשוןראשון ... 1321222324 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 360
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    \

Gallade123:
    "אוקיי, אני ינסה, תודה." אתה אומר לאחות ג'יו ומודה לה. לאחר מכן אתה בודק בדף של סקווירטל ורואה כי ישנם שני הצעות אחת על פוקימון קטן חצי שחור וחצי כחול עם זנב שחור ובקצה שלו כוכב צהוב וחמוד () אשר נקראה שינס ומתקפותיו הם:נשיכה, דחיפה, פריקה,צרחה וכדור אנרגיה.
    ועוד ההצעה השנייה היא על הפוקימון לרביטר אשר חיפשתה ומתקפותיו הן דחיפה,גילגול אבנים ומבט.
    אני מאשר את ההצעה השנייה על לארביטאר ומחכה לראות מה יקרה.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

2. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    Gallade123:
    אתה מאשר את ההצעה השנייה ומחכה לראות מה עומד לקרות, אך דבר לא קורה.
    לאחר מספר שניות רואה אותך האחות ג'יו ונגשת עליך שוב, כאשר היא רואה כי אישרתה את אחד ההצעות שלך היא מקלידה את הקוד הסודי ולוקחת את הפוקדור של סקווירטל לעבר מכונה אשר גורמת למספר של הבהובים ולבסוף מפסיקה. לאחר שהיר מפסיקה אתה רואה פוקדור אחר ועליו רשום לארביטאר. "זהו ההחלפה הסתיימה בהצלחה" אומרת האחות ג'יו בחיוך "עכשיו רק נשאר לך לערוך הכרות עם הפוקימון החדש שלך,יש עוד משהוא שאני יכולה לעזור לך בו" שואלת האחות ג'יו בחיוך.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

3. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    אתה מאשר את ההצעה השנייה ומחכה לראות מה עומד לקרות, אך דבר לא קורה.
    לאחר מספר שניות רואה אותך האחות ג'יו ונגשת עליך שוב, כאשר היא רואה כי אישרתה את אחד ההצעות שלך היא מקלידה את הקוד הסודי ולוקחת את הפוקדור של סקווירטל לעבר מכונה אשר גורמת למספר של הבהובים ולבסוף מפסיקה. לאחר שהיר מפסיקה אתה רואה פוקדור אחר ועליו רשום לארביטאר. "זהו ההחלפה הסתיימה בהצלחה" אומרת האחות ג'יו בחיוך "עכשיו רק נשאר לך לערוך הכרות עם הפוקימון החדש שלך,יש עוד משהוא שאני יכולה לעזור לך בו" שואלת האחות ג'יו בחיוך.
    "זה בסדר האחות ג'וי, תודה." אני מודה לה. אני מוציא את לארביטאר מהפוקדור, ערוך היכרות בינו לביני וממשיך בדרך אל המכון הבא.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

4. משתמש מנוסה
    the rock:
    "סקווירטל אתה יודע שאתה חזק עכשיו תתחמק ואז קרן קרח על הפה שלו ועל כולו." אתה אומר בהעדה לסקווירטל שניראה שמח מהמחמאות והוא קופץ הצידה ומתחמק מהכדור ומחייך עליך ואז שולך קרן קרן לעברו של הופיף.
    "אוי לא מתקפת קרח,זה היה בעייתי" אומר איתן בעוד שהופיס נופל על הרצפה והקרח שכיסה אותו מתנפץ בעודו רועד מקור ושולח פרצוף חמוץ וכמה כדורי אנרגיה נוספים לכיוונו של סקווירטל אשר מתחיל לדאוג.
    "סקווירטל אתה יותר חזק שלח קרני קרח כמספר הכדורים ותעיף את כל המתפות לעבר הפוקימון הזה."
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

5. משתמש מנוסה
    the rock:
    "סקווירטל אתה יותר חזק שלח קרני קרח כמספר הכדורים ותעיף את כל המתפות לעבר הפוקימון הזה." אתה אומר לסקווירטל המבוהל אשר מתחיל לטעון את קרן הקרח בפיו בעוד כדורי האנרגייה מתקרבי לכיוונו,לבסוף סקווירטל שולך את קרן הקרח אשר פוגעת בשלושה מין הכדורים ושניים מהם פוגעים בו אנושות וממש לפני שאיתן מתחיל להתרברב אחד הכדורים הקפואים שסקווירטל ירת פוגעים בהופיפ ומעלפת אותו, בעקבות מראה זה איתן מוציא ברצוף חמוץ אך תחרותי ואומר בקול "צאי דארלינג,דארלינג היא הפוקימון המיוחד שלי לא ניתן למצוע אותה בכל המחוז" הוא מסיים לומר וזורק פוקדור ממנו יוצאת איילה יפה בצבע ורוד לבן וקרניים קטנות ומתוקות, "עכשיו דארלינג תשתמשי בהתקלה!"

Gallade123:
    "זה בסדר האחות ג'וי, תודה." אתה אומר בתודה על כל העזרה שהיא נתנה לך ומוציא את לארביטאר מהפוקדור שלו, מהפוקדור יוצא לארביטאר ומייד נותן לך פרצוף חמוץ ומתחיל לבכות ומייד האחות ג'יו ניגשת עליך ואומרת "איזה תינוק פוקימון חמוד!" ונותנת לך מספר בקבוקים ובהם אוכל לתינוקות פוקימונים.
    לאחר מכן אתה מתחנן לצאת לכיוון המכון הבאה ולפני שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה רואה כי השמש מתחילה לשקוע.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

6. משתמש מנוסה

Gallade123:
    "זה בסדר האחות ג'וי, תודה." אתה אומר בתודה על כל העזרה שהיא נתנה לך ומוציא את לארביטאר מהפוקדור שלו, מהפוקדור יוצא לארביטאר ומייד נותן לך פרצוף חמוץ ומתחיל לבכות ומייד האחות ג'יו ניגשת עליך ואומרת "איזה תינוק פוקימון חמוד!" ונותנת לך מספר בקבוקים ובהם אוכל לתינוקות פוקימונים.
    לאחר מכן אתה מתחנן לצאת לכיוון המכון הבאה ולפני שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה רואה כי השמש מתחילה לשקוע.
    אני חוזר למרכז פוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי חדר לישון בו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

7. משתמש מנוסה
    the rock:
    "סקווירטל אתה יותר חזק שלח קרני קרח כמספר הכדורים ותעיף את כל המתפות לעבר הפוקימון הזה." אתה אומר לסקווירטל המבוהל אשר מתחיל לטעון את קרן הקרח בפיו בעוד כדורי האנרגייה מתקרבי לכיוונו,לבסוף סקווירטל שולך את קרן הקרח אשר פוגעת בשלושה מין הכדורים ושניים מהם פוגעים בו אנושות וממש לפני שאיתן מתחיל להתרברב אחד הכדורים הקפואים שסקווירטל ירת פוגעים בהופיפ ומעלפת אותו, בעקבות מראה זה איתן מוציא ברצוף חמוץ אך תחרותי ואומר בקול "צאי דארלינג,דארלינג היא הפוקימון המיוחד שלי לא ניתן למצוע אותה בכל המחוז" הוא מסיים לומר וזורק פוקדור ממנו יוצאת איילה יפה בצבע ורוד לבן וקרניים קטנות ומתוקות, "עכשיו דארלינג תשתמשי בהתקלה!"
    "מדהים סוויקטל קדימה רק עוד אחת עכשיו תשתמש באקדח מים על הרצפה ושאתה עולה למעלה תתקוף במתפת מגן תוך כדי נפילה." אני אומר בביטחון די גבוהה לאור התוצאה המרשימה של סקווירטל.

8. משתמש מנוסה
    the rock:
    "מדהים סקווירטל קדימה רק עוד אחת עכשיו תשתמש באגדח מים על הריצפה ושאתה עולה למעלה תתקוף במתקפת מגן תוך כדי נפילה" אתה אומר בתהמה לעברו של סקווירטל הפצוע אשר מחיך עליך חיוך של ניצחון, ולאחר שמסיים זאת הוא מנסה להשתמש באגדח מים כדי להתרומם באוויר אך כמות המים שיוצאת מפיו לא מספיקה כדי להרים אותו והוא משתמש במקום בקרן קרח אשר מרימה אותה מעלה ומשם הוא נופל לעברה של דארלינג עם מתקפת מגן אשר מתנגשת עם מתקפה הדחיפה של דארלינג שקיבלה כבר תאוצה, ושניהם עפים לעבר שתי קצוות הזירה.
    כאשר סקווירטל פוגע באדמה הוא מתעלף ולעומתו דארלינג קמה על רגלייה אך עם פציעות רבות ובקושי רב.

Gallade123:
    אתה חוזר למרכז ומבקש מהאחות ג'יו חדר, והיא נותנת לך חדר אך לא לפני שהיא מכריחה אותך לתת לה את הפוקמונים לבדיקה ומנוחת לילה בחדר הטיפולים.
    לאחר מכן אתה הולך לארוחה הערב ומשם למיטה, בעודך ישן אתה שומע לחשושים במסדרון, קול אחד אומר "נו איפה הפוקימונים האלה?" והקול השני משיב לו "אני לא יודע ,אבל שמעתי שהגיע לכאן בהחלפה לארביטאר, אני חושב שאם ניתן אותו לאיגרון הם יקדמו אותנו", "כן אתה צודק, אבל תהיה בשקט" עונה שוב הקול הראשון.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

9. משתמש מנוסה
    the rock:
    "מדהים סקווירטל קדימה רק עוד אחת עכשיו תשתמש באגדח מים על הריצפה ושאתה עולה למעלה תתקוף במתקפת מגן תוך כדי נפילה" אתה אומר בתהמה לעברו של סקווירטל הפצוע אשר מחיך עליך חיוך של ניצחון, ולאחר שמסיים זאת הוא מנסה להשתמש באגדח מים כדי להתרומם באוויר אך כמות המים שיוצאת מפיו לא מספיקה כדי להרים אותו והוא משתמש במקום בקרן קרח אשר מרימה אותה מעלה ומשם הוא נופל לעברה של דארלינג עם מתקפת מגן אשר מתנגשת עם מתקפה הדחיפה של דארלינג שקיבלה כבר תאוצה, ושניהם עפים לעבר שתי קצוות הזירה.
    כאשר סקווירטל פוגע באדמה הוא מתעלף ולעומתו דארלינג קמה על רגלייה אך עם פציעות רבות ובקושי רב.
    "אתה די חזק..." אני אומר בעידוד.
    "סקווירטל היית מעולה קח מנוחה...עכשיו צא צ'רמיליון" אני אומר וזורק את הפוקימון האהוב עליי מכל.

10. משתמש מנוסה

Gallade123:
    אתה חוזר למרכז ומבקש מהאחות ג'יו חדר, והיא נותנת לך חדר אך לא לפני שהיא מכריחה אותך לתת לה את הפוקמונים לבדיקה ומנוחת לילה בחדר הטיפולים.
    לאחר מכן אתה הולך לארוחה הערב ומשם למיטה, בעודך ישן אתה שומע לחשושים במסדרון, קול אחד אומר "נו איפה הפוקימונים האלה?" והקול השני משיב לו "אני לא יודע ,אבל שמעתי שהגיע לכאן בהחלפה לארביטאר, אני חושב שאם ניתן אותו לאיגרון הם יקדמו אותנו", "כן אתה צודק, אבל תהיה בשקט" עונה שוב הקול הראשון.
    'הממ... זה נשמע כמו גנבים. הם בטח מאנשי המוטציון! והם רוצים לגנוב את הלארביטאר שלי! אני לא אתן להם, והפעם אני גם ינקום!' אני חושב בהתרגשות. אני מוציא את סקווירטל ואת גיבל מהפוקדור ומחכה שהאנשים יכנסו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

11. משתמש מנוסה
    the rock:
    "אתה די חזק" אתה אומר בעידוד לאיתן אשר מסמיק וממהר להודות לך ואומר "כן בוודאי שאני חזק אני מנהיג מכון נלחמני נגד מאות ואלפי מתמודדים,אבל הו נפסיק לדבר ונתחיל את הקרב.", ומייד לאחר מכן את משבח את סקווירטל ונותן לו מנוחה בעודך מוציע את הפוקימון האהוב עליך צארמליון,כהקגלו צארמיליון יוצא ומשתמש בגחלת לכיוון האוויר דבר שכמעט שורף את המגש אך למזלכם איתן כבר רגיל למצבים כאילו וישנם מתפים אשר מכבים את האש באופן אוטומטי.
    "פוקימון אש,זה היה מעניין" אומר איתן בחשש לא מובן "עכשיו דארלינג תשתמש בדחיפה תוך שימוש העצים כדי להגביר מהירות."
    וכפי שאיתן מצווה דארלינג מתחילה לקבל תמופה בריצה מעץ לעץ ומשגרת את עצמה במהירות לעברו של צאמיליון.

Gallade123:
    'הממ... זה נשמע כמו גנבים. הם בטח מאנשי המוטציון! והם רוצים לגנוב את הלארביטאר שלי! אני לא אתן להם, והפעם אני גם ינקום!' אתה חושב בהתרגשות ומנסה להוציא את גיבל וסקווירטל שלך אבל כאשר אתה מחטט בחגורת הפוקדורים שלך אתה נזכר כי האחות ג'יו התעקשה לקחת אותם לחדר הטיפולים אשר נמצע בסוף המזדרון בו נמצעים הגנבים מאירגון המוטציון ככל הניראה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

12. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    'הממ... זה נשמע כמו גנבים. הם בטח מאנשי המוטציון! והם רוצים לגנוב את הלארביטאר שלי! אני לא אתן להם, והפעם אני גם ינקום!' אתה חושב בהתרגשות ומנסה להוציא את גיבל וסקווירטל שלך אבל כאשר אתה מחטט בחגורת הפוקדורים שלך אתה נזכר כי האחות ג'יו התעקשה לקחת אותם לחדר הטיפולים אשר נמצע בסוף המזדרון בו נמצעים הגנבים מאירגון המוטציון ככל הניראה.
    "שיט!" אני מקלל בשקט. 'טוב, אם הפוקדורים לא אצלי, הם לא יכולים לגנוב אותם ממני. כדאי שאני אתחבא מתחת למיטה ואחכה שהם יכנסו ואחרי שהם יכנסו אני יברח לחדר הטיפולים.' אני מחליט ומתחבא.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

13. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "שיט!" אתה מקלל בקול ובונה לך אסטרטגיה בראש ומחליט כי הגנבים לא יכולים לקחת לך את הפוקדורים אם הם לא אצלך והולך להתחבא מהר מתחת למיטה, אך לפני שאתה מספיק את שומע את שני הקולות אומרים "שמעתי משהו מהחדר ההוא בו נבדוק,ולאחר שניות אחדות הגנבים מתחילים לפתוך את הדלת הנעולה ולבסוף היא מתחילה לנוע.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

14. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "שיט!" אתה מקלל בקול ובונה לך אסטרטגיה בראש ומחליט כי הגנבים לא יכולים לקחת לך את הפוקדורים אם הם לא אצלך והולך להתחבא מהר מתחת למיטה, אך לפני שאתה מספיק את שומע את שני הקולות אומרים "שמעתי משהו מהחדר ההוא בו נבדוק,ולאחר שניות אחדות הגנבים מתחילים לפתוך את הדלת הנעולה ולבסוף היא מתחילה לנוע.
    'טוב הגיע הזמן.' אני חושב ומתכונן לברוח מהחדר.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

15. משתמש מנוסה
    the rock:
    "אתה די חזק" אתה אומר בעידוד לאיתן אשר מסמיק וממהר להודות לך ואומר "כן בוודאי שאני חזק אני מנהיג מכון נלחמני נגד מאות ואלפי מתמודדים,אבל הו נפסיק לדבר ונתחיל את הקרב.", ומייד לאחר מכן את משבח את סקווירטל ונותן לו מנוחה בעודך מוציע את הפוקימון האהוב עליך צארמליון,כהקגלו צארמיליון יוצא ומשתמש בגחלת לכיוון האוויר דבר שכמעט שורף את המגש אך למזלכם איתן כבר רגיל למצבים כאילו וישנם מתפים אשר מכבים את האש באופן אוטומטי.
    "פוקימון אש,זה היה מעניין" אומר איתן בחשש לא מובן "עכשיו דארלינג תשתמש בדחיפה תוך שימוש העצים כדי להגביר מהירות."
    וכפי שאיתן מצווה דארלינג מתחילה לקבל תמופה בריצה מעץ לעץ ומשגרת את עצמה במהירות לעברו של צאמיליון.
    "צ'רמיליון עכשיו תמקד את הגחלת שתפגע בדירלינג בשיא הכח" אני אומר נרגש.

עמוד 23 מתוך 24 ראשוןראשון ... 1321222324 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •