Roronoa zoro :
אתה חושב אם הם ראו אותך ומתברר לך מהר שכן מפני שהם תוקפים אתך עם הזובטים.
אתה מוציא את צ'ארמנדר וסטארלי ומעתכן אותם במצב.
אתם מצליחם להתחמק ממתקפת השאיבה שלהם וסבוב נוסף מגיע.מה תעשה?
the rock :
אתה אומר לבלבזור שהוא עשה עבודה טובה ואתה מתחיל ללכת איתו בשביל,לפתא אתה רואה כמה פוקמונים מפוחדים ונראה כיאלו הם מנסים להמלט ממשהו. מה תעשה?
Gallade123:
אתה משתמש במתקפת המגן כדי לבלום את ההתקפה המהירה וזה מצליח למזלך, ואתה מורא עלי להשתמש בהתקפה שוב.
המאמן היריב אומר:"רטטה אני חושב שאני עליתי על שיטה כדי לעצור אותו משתמש בהתקפה מהירה לעבר הבטן התחתית של סקווירטל."
הוא מצליח לתקוף את סקווירטל ולהזיק לו מעוד ומתחיל לעשות זאת שוב. מה תעשה?
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
[QUOTE=מונקי;1416098]
the rock :
אתה אומר לבלבזור שהוא עשה עבודה טובה ואתה מתחיל ללכת איתו בשביל,לפתא אתה רואה כמה פוקמונים מפוחדים ונראה כיאלו הם מנסים להמלט ממשהו. מה תעשה?
ניגש אל הפוקימונים "היי למה אתם מפוחדים?" אני שואל בנימה נעימה.
[URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL
[quote=מונקי;1416098]Roronoa zoro :
אתה חושב אם הם ראו אותך ומתברר לך מהר שכן מפני שהם תוקפים אתך עם הזובטים.
אתה מוציא את צ'ארמנדר וסטארלי ומעתכן אותם במצב.
אתם מצליחם להתחמק ממתקפת השאיבה שלהם וסבוב נוסף מגיע.מה תעשה?
"עכשיו צ'ארמנדר, סטארלי אני רוצה ששניכם תשתמשו בצרחה" אומר להם ואמישך להדריך אותם "עכשיו צ'ארמנדר תקפוץ על סטארלי, סטארלי תשתמש במתקפה מהירה וצ'ארמנדר בצרחה כדי לחפות עליו. עכשיו סטארלי תשתמש במתכפת כנף ןצ'ארמנדר בשריטה"
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
Roronoa zoro :
אתה אומר לצ'ארמנדר וסטארלי להשתמש בצרחה והם עושים זאת זובאט אשר משתמשים בגלי הקול כדי לאתר את מיקומם מתבלבלים בעקבות הצרחה ומתחלים לעוף לכל הכונים בלי הגיון.
לאחר מכן אתה אומר לצ'ארמנדר לעלות על סטארלי וסטארלי מרגיש את העומס בכנפי ולא מצליח להשתמש בהתקה מהירה צ'ארמנדר ממשיך בצרחה והזובטים עדיין עפים ללא הגיון. לאחר מכן סטארלי משתמש במתקפת כנף שמעיפה את צ'ארמנדר על הזובטים והוא משתמש עם אחד מה בשריטה בעוד שסארלי משתמש על השני במתקפת כנף.
הזובטים התפקסו מכיוון שצ'ארמנדר הפסיק לצרוח והם מתקדמים לעבר שנהם עם התקפה מהירה.מה תעשה?
the rock :
אתה שואל את הפוקימונים המפוחדים מה קורה ומהר מעוד אתה אישה לבושה בחולצה שחורה ועלייה רשום מוטציון והיא אומרת לפוקימונים :" בוא עלי אני חייבת להביא אותם לאירגון".
הבחורה אומרת זאת ולפתע אתה רואה עוד אדם שאומר לה:"אם את לא מסוגלת לתפוס כמה פוקימונים קטנים את לא מועילה לנו ואת לא רוצה בדבר כזה יקרה נכון, את עדיין אוהבת את החיים של הפוקימונים שלך ?"
לייד הבריון שמאיים על הבחורה אתה רואהמפחיד למראה. מה תעשה?
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Roronoa zoro :
אתה מרחם על סטארלי המסכן בעוד שאתה ממשיך לומר לצ'ארמנדר לקפוץ על אחד הזובטים ולתקוף אותו.
זובאט אשר השתמש בהתקפה מהירה הצליח לפגוע בצ'ארמנדר אבל צ'מצאר מתפס עליו כמו שאמרתה לו ופוגע בו עם שריטות ומעלף אותו.
בזמן שהוא עושה את זה אתה אומר לסטארלי להשתמש בהתקפה מהירה מול הזובאט השני ואז במתקפת כנף.
סטארלי הולך עם הרעיון צעד אחד קדימה ומשתמש בהתקפה מהירה יחד עם מתקפת כנף ופוגע בזובאט ובגלל השילוב הוא מצליח לפגוע בו קשות.
שני האנשים מתחילים להלחץ והם רבים בניהם ומנסים לחמוק בעזרת הזובאט הנותר. מה תעשה?
the rock :
אתה לוחש בזהירות לבלבזור להשתמש בדחיפה נגד העקרב המאיים והוא מצליח לפגוע בו בחשאיות.
הפגיעה אומנם הזיקה לעקרב אבל לצערך היא גם חשפה אותך והבריון שאיים על הבחורה הצעירה שלפתה אתה רואה אותה טוב יותר והיא נראת כך:הבריון מתעצב ואומר:"קראבי תשתמש במתקפת צבט נגד בלבזור!"ספוילר
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Roronoa zoro :
מה זאת אומרת לאגרף?
----------------------------------
אתה מודיע להם שלא ניראה לך שהם יברחו ואתה מוראה לסטארלי להשתמש בהתקפה מהירה ולאגרף אותם.
וצ'ארמנדר להשתמש בשריטה על הזובאט הנותר.
זובאט מנסה להתחמק ואתה שומע את קול כנפיו בעוד שהוא עולה מעלה וצ'ארמנדר קופץ אחרי עם שריטה בידי לאחר ההתנגשו בניהם זובאט קורא זעקה ומתעלף.
בנתיים אתה ממתיר עלהם שאלות כמו מי הם, למה הם תופסים את הפוקימונים, ואם הם באמת מהמוטציון?
ושנהם עונים לך אנחנו שנינו מהמוטציון,אנחנו תופסים את הפוקימונים הללו מפני שמאימים עלינו בארגון.
שיטת הפעולה שלהם היא הפחדה אם משהו כמוך רואה אותם ומפסיד הם יאיימו עליך שעם לא תעשה מה שהם יגידו לך הם יהרגו אותך,בשלב זה אתה שם לב שהם מתחילים לבכות ולבקש שלא תקראה למשטרה.
the rock :
אתה אומר שאין לך יתרון כי אין לך מתקפות עשב ואז אתה מוראה על בלבזור להתחמק ואז להשתמש בדחיפה.
אתה שם לב שבלבזור מצליח להתחמק ואת דוחף את העקרב הצבט שלו וגורם לו להתעלף.
הבריון הגדול צועק אל עבר הנערה שתעזור לו נגדך והיא אומרת לו:"אין מצב עד שמשהו יכול לעזור לי לצאת מהמוטציון, ילד תתקשר למשטרה עם הפוקדקס שלך מהר בבקשה!"
בעוד שהיא אומרת זאת היא מוציאקטן שמעקב בנתיים את הבריון במתקפת נשיכה בעוד שהוא נוהם עליך במבט עצוב שדורש עזרה.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Roronoa zoro:
אתה מוציא את הפוקדע ומבקש את עצתו של פרופסור ארכימדס בעניין.
והוא עונה לך:"זה לא יאמן אם כל המידע הזה נכון היה ניתן לעצור את כל המוטציון אך ורק על ידי הפלת כמה מנהיגים שמושכים בחוטים לדעתי אתה צריך להישאר איתם לזמן מה בעוד שאני יתקשר לשוטרת ג'ין ויבקש שתלווה אותם למעבדה שלי". בשלב זה השיחה התנתקה והדממה חוזרת לשלוט אך רק לזמן קצר מפני ששני הבריונים מתחילים לבכות שוב ואומרים "בבקשה אנחנו לא רוצים להעצר!" אך זה מאוחר מדי מפני שהשוטרת ג'ין הגיע עם האופנוע הרועש שלה ואומרת:"שלום האם אתה אנדרו?, אני שמעתי שתפסתה שניים מאירגון המוטציון ובאתי כדי ללוות אותם לפרופסור ארכימדס."
the rock :
אתה מתקשר למשטרה כפי שהנערה ביקשה ממך בעוד שהכלב הקטן ממשיך לאחוז בבריון שצועק ומקלל בקול.
הנערה מתחילה לבכות ואומרת:"תודה לך זר אתה מציל אותי מחיים של פשע תמידי,איפה השוטרת הזו אני לא יכולה להחזיק אותו עוד הרבה!"
בעוד שהיא אומרת זאת הוא מצליח להשתחרר והוא מנסה לברוח והנערה מתחיל לצעוק שוב בדמעות "אני לא יתן לך לברוח אתה לא תגרום עוד לאף אחד סבל אני ידאג שיעצרו אותך גרווליט תשתמש בנשיחה על הרגלים של המפקד!"
גרווליט מהסס לרגע ולבסוף עושה זאת והמפקד ממשיך לנסות ולברוח ואין סימן למשטרה או קול סירנה באופק.
Gallade123:
רטטה מתחיל להתקרב לבטנו של סקוורטל ממש כמו בתוכנית שלך ואז הוא נכנס לשריון שלו ובטנו מונחת על הריצה בלי שניתן לפגוע בו ורטטה פוגע בשיריות מבלי להזיק לסקוירטל כלל, סקווירטל מתחיל בשלב השני של התוכנית ומתחיל להשתמש בצרחה בעודו בשריון מה שיוצר עד אשר מפחיד את רטטה עד מאוד וגורם לו להסס.
" רטטה אל תפחד מההתקפה העלובה הזו" המאמן היריב אומר בהחלטיות "עכשיו רטטה תשתמש שוב הדחיפה והפעם תכוון לבטן שלו בכל מצב ותנסה להשתמש בשיטה שעבדנו עלייה עם הכדורים" והוא מתחיל לצחקק ואיתו גם רטטה ששעלה לו המורל עד מאוד והוא מתחיל לרוץ על סקווירטל עם חיוך על פניו ובנהימות קרב לעבר סקיוורטל.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)