"סקוירטל, תשתמש במתקפת מגן עליו, ואם הוא מצליח להתחמק איכשהו, תכנס לשיריון שלך!"
אני צועק לסקוירטל, מפחד קצת ממה שהמאמן מתכנן.
קודם סליחה שלא רשמתי לכם המשך כל כך הרבה זמן היה לי המון בעיות בהתחברות לפרום,ואני מקווה שזה לא יקרה שוב.
Roronoa zoro:
השוטרת ג'ין לוקחת את הפושעים אשר ממשכים לצעוק ולבכות.
ברקע אתה שומע את השוטרת ג'ין אומרת במכשיר הקשר:"אוקי הבנתי עוד שניים מארגון המוטציון."
ואז השוטר בקשר אומר לה:"זה מקראה חריג מאוד הנערה שהיא עצמה חלק מהארגון בקשה לקרא לנו,אני רוצה שתתיחסי למקראה במלוא הרצינות!"
השביל שבו אתה הולך הוא ישר ושקט במיוחד ולאחר כמה עשרות מטרים הוא מתפצל לשלושה נתיבים.
בימני ביותר ישנם סמני אופנוע ואפשרי שהשוטרת ג'ין עברה בו לא מזמן.
השביל האמצעי מוביל ליער סבוך וכמעט לא ניתן לראות את ההמשך בו.
ובשביל השמאלי ביותר ישנם סמנים מהצמגים של האופנוע של ג'ין בנוסף שנו ריח חזק של הצמגים וכנראה שהשוטרת ג'ין עברה בו לפני רגעים אחדים,בעוד שאתה ררואה שאת השבלים אתה שם לב שמתחיל להיות אחר הצהריים והשמש אאינה במרכז השמיים ונעשה קריר, בנוסף ניתן לשמוע שהפוקימנים מתחילים ללכת מהמקום ונעים בקבוצות שלא ניתן לראות אלה רק לשמוע מתרחקים.
the rock :
בלבזור מקשיב לך ועוזר לגראולת', ושניהם יחד מצליחים להדוף את המפקד הבריון.
ברקע אתם שומעים את קולות שלופנוע ובמהירות מגיעה שוטרת ג'ין שמוציאגדול ואכזרי למראה, ופוקדת עלי "ארקינין תשתמש בדחיפה על האיש הגדול ותשכיב אותו על הרציפה."
כעבור שניות אחדות הבריון הגדול שנאבקתם איתו יחד נשכב על הרצפה ולא יכול לזוז.
השוטרת ג'ין אומרת לו בששמחה "עבודה טובה ארקינין תחזור." בעוד שהיא עוזקת את הבחור.
לאחר שהיא מתפנה היא שואלת אותכם "אז זה נכון שאת מהמוטציון ואתה בקשת מאוסטין להתקשר אילנו? ואם כך מדוע?
הנערה עונה לה "כן זה נכון שאני במוטציון ,אך לפני שאת שופטת אותי כאדם רע אני מעוניינת לספר לך את הסיפור שלי."
ולאחר שניות אחדות היא מתחילה לספר בדרמתיות "אני נולדתי לפני 14 שנים,עד שהייתי בת 12 אני חייתי חיים רגילים עם שני הורים שאהבו אותי וטפלו בי יפה,חייתי ממש כמו נסיכה הורי היו עמידים באופן כלכלי ולכן מעולם לא עבדתי או התעמצתי כדי להשיג משהו."
ולפתא השוטרת עוצרת אותה "לפני מה שאת מספרת אין לך כל תרוץ להצתרף למוטציון!"
ואז הנערה ממשיכה ואומרת "אני עוד לא סיימתי,לאחר 12 השנים הללו קרה דבר נורא.
ערב אחד אני חזרתי הביתה מטיול רגלי וכל מה שראתי בבית היה בריון גדול שאמר לי "הלו היו ההורים שלך נכון,אם תרצי לראות אותם שוב בואי איתי מבלי לשאול שאלות מיותרות." ומאז אותו יום אני חלק מהמוטציון לא שואלת שאלות ומבצעת הוראות." לאחר שהיא מחסיימת היא מתחילה לבכות בלי הפסק והיום הקצי השתנה לגמרי והתחיל לרדת גשם כבד.
Gallade123:
אתה פתחתה את עומד 5 ולכן אתה יכול לבחור חפץ חוץ ממסטרבול.
ובבקשה לצטט בפעם הבאה.
רטטה לא מנסה להתחמק ובאופן מפתיעה הוא אומד במקום וניראה שהוא עומד לחתוף את המכה,אך לפתע כאשר סקוורטל מתקרב הוא מתקופף ומרים את אפו מלאה ומתחיל להקפיץ את סקווירטל באוויר כמה פעמים ולבסוף מפיל אותו על הרצפה.
סקווירטל נראה תשוש וחלוש ובעוד שרטטה נראה בטוח בעצמו ונוהם בשנית לסקווירטל.
המאמן היריב אומר:"המהלך הבאה שלך ניראה אם תצליך לנצח את המהלך המיוחד שלי."
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
Gallade123:
סקוויטל נכנס לשיריון שלו כמה שאמרתה ומשתמש בצרחה, הקולות שעולים מהשריון שלו נשמעים כמו בית קברות מלא בגזלים ורטטה מתחיל לפחד ומתחבא מאחורי המאמן היריב.
לאחר מכן הוא משתמש בהתקפת מגן, ורטטה ממשיך לברוח ממנו מפני שהוא מפחד פחד מוות ממה שעלול להיות בתוך השיריון.
היריב שלך אומר לרטטה "תפסיק לפחד מהשיטות שלהם זה סקווירטל עכשיו תנסה להקפיץ אותו שוב!"
בשלב זה רטטה מתאפס ומנסה להקפיץ את סקווירטל בשנית.
סקווירטל יצא מהמגן לההפתעת היריב שלך ותופס אותו עם שני ידיו בראש שלו.
היריב אומר "רטטה תשתמש בדחיפה על סקווירטל ותנסה להפיל אותו על הקרקע."
סקוורטל ממשיך לאחוז ברטטה שמתחיל לעלות את גופו מלאה ומנסה להעיף את סקווירטל על הרצפה כמו שור ברודאו.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Roronoa zoro:
אתה ממשיך בדרכך לעבר השביל היערי כדי למצא מקום לנוח בו.
לאחר חיוש ארוך אתה ראוה פינה נחמדה שרואים באה את השמיים הכחולים ויש בא כמה שחים שניתן לנוח בהם.
בנוסף אין בסביבה פוקימונים פראים שעלולים לתקוף אותך בזמן השינה שלך.
Gallade123:
סקווירטל משתמש בצרחה אשר גורמת לרטטה להפסיק לזוז ולהיות משותק.
לאחר מכן הוא משתמש במקפת מגן אשר מעלפת את רטטה החבול והחלוש.
היריב שלך אומר במאט קנאה "יפה אתה ניצחתה. אתה השתמשת בשילובים יפים הלוואי ואני הייתי מצליח טוב יותר."
"בכל מיקראה הינה חמישה שקלים זהו פרס אשר נהוג לתת למי שניצח אותך בקרב." לאחר שהוא נותן לך את הכסף הוא הולך משם במהירות.
בהמשך הדרך אתה רואה קדחת יער ובא אגם ובו יש כמהו
מלקטים זרעים וכמה
קורים את ביתם.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Roronoa zoro:
אתה יוצא להסתובב ביער בלי הציוד שלך לאחר הליכה קצרה את שומע קולות מפחידים של רוחות אשר מגיעים מאזור המנאות בו עצרתה, מהמרחק ניתן לראות עניים בוהקות ולבנות שהולכות וחוזרות לאתר בו עצרתה בכל כמה וכמה שניות.
Gallade123:
סקווירטל הול איתך אל הפוקימונים שמלקטים זרעים, גם היותך שם גורמת פוקימוני הציפור לפחד והצרחה שסקווירטל שולח קורמת לכל הציפורים שהיו באזור לברוח מפחד ובנוסף לשראיתה קודם אתה שם לב שלייד הרגם ישנם כמה
שמרחוק נראו כמו שיחים קטנים שצמחו ביער.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Gallade123:
סקווירטל משתמש במתקפת מגן על אחד מהפוקימונים שנראים כמו שיחים.
בעוד שכל שער חבריו ברחו נראה שהוא איננו מתרגש בעקבות ההתקפה של סקווירטל,כנראה שהוא יודע שיש לו את יתרון הסוג כנגד סקווירטל., והוא משתמש כנגדו במתקפת עלי תער חזקה למראה אשר חותחת את האוייר ומגיעה לכיוון סקווירטל במהירות.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)