תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
Roronoa zoro:
אתה רואה מצבו של סטארלי השתפר אך הוא עדיין מאט עייף אך לא פגוע, על כך אתה בוחר ללכת בדרך האפלה.
בדרך האפלה אין פוקימונים לצערך את לאחר שאתה הולך במשך זמן מה אתה מגיע לקרחת יער ובא אתה רואה 5 מאמני פוקימונים,מתוכם שניים בקרב ושלושה צופים.
בקרב אתה רואה ילד עםאשר מעיף מכת ברק אדירה על ה
של יריבו ומעלף אותו, ומודיע בקול "4 מ 4 אני בלתי מנוצח!"
Gallade123:
זוג האנשים אומרים לך "תלך מפה ילד זה לא עינינך!" בטון מאיים.
למרות זאת אודיש מקשיב להוראה שלך מקודם ומעיף מתר של עלי תער על אחד הזובאטים שמתחיל להראות סמני חולשה. זוג הבריונים שקודם ניסו לגרום לך להסתלק מעצבנים ואומרים "על זה לא ניתן לך ללכת זובאט התקפה מהירה!"
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
Roronoa zoro:
הילד מתלהב ואומר לך "בשימחה אני ישמח לאתגר!"
בנתיים אתה בודק את הפוקימון בפוקדע והוא מודיע :"ווקטרוד פוקימון הכדור החשמלי,ווקטרוד הוא מהיר וחזק. ווקטרוד יודע מכת ברק,מהירות וצרחה."
"טוב בגלל שאתה הוא המזמין לקרב אני יתן לך להתחיל בקרב." מודיע הילד הנמרץ.
Gallade123:
אודיש מתתתר מאחורי סקווירטל ומוגן מהתקפת הזובאט הנוסף מפני ששריונו קשוח זובאט נפגעים מהמתקפה בעצמם.
לאחר מכן אודיש משתמש בדחיפה על סקווירטל מה שגורם להעלה במהירותו בזמן מתקפת המגן אשר גורמת לאחד הזובאטים להתעלף.
אחד מהאנשים אז אומר בקול "זובאט טיפשי אפילו להגן אלינו הוא לא יכול מזל שיש לי עוד פוקימון, צא מיאו השתמש בשריטה!" ומופיע לפנךעם ציפורניים שלופות שמתקדם לעבר אודיש.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
שם: יונתן
שם במשחק: קווין
גיל ומין: ז 14
רקע: אביו של קווין הוא מאמן פוקימונים מנוסה וידוע. כולם תמיד התייחסו לקווין כ"הבן של לוק" (לוק זה שם אביו). קווין רצה יותר מכל שאנשים יכירו אותו בזכות מי שהוא ולכן החליט להיות מאמן הפוקימונים החזק ביותק בעולם! קווין בא מסינו וכששמע על פוקואוקה הוא החליט שזו תיהיה ההזדמנות שלו להוכיח את עצמו, כי אביו היה ידוע בסינו וחשב אולי שם לא ממש יכירו אותו. קווין נסע לפוקואוקה והתארח שם אצל משפחה עד שהתחיל את מסע הפוקימונים שלו.
תאור/תמונה:
אופי: חכם, מצחיק, שחצן, פחדן
שותף: כן, עדיף בת.
רומנטיקה: תלוי איך זה יתפתח, כרגע לא.
פוקימון התחלתי: בלבאזור
פוקימונים: להשאיר ריק
חפצים: אין סוף פוקדורים, אין סוף אוכל/שתייה לבני אדם ופוקימונים , 1000 שקל, חכה ישנה.
הערות/הארות:אם אפשר שיהיה לי סיזור. אני יודע שנולדנו וגדלנו שם אבל תן לי לעשות את הרקע ככה, טוב?
Roronoa zoro:
צ'ארמנדר משתמש בצרחה אשר גורמת לווקטרוד מעט להסס אך הוא איננו משותק.
לאחר מכן צ'ארמנדר משתמש בשריטה, ובאותו רגע אתה שומע את היריב אומר בשמחה "יש הוא תקף אותו פיזית!"
לאחר זמן קצר שהוא איננו מוציא פקודה אתה שם לב שצ'ארמנדר מתחיל להיות משותק והוא איננו זז.
ובזמן זה היריב מודיע :"ווקטרוד תשתמש במתקפה מהירה."
scizor-x:
הרקע בסדר גמור די קצר אבל מעניין,ולכן אתה רשום ומוזמן להגיב להתחלה.
לגבי סיזור אני יתן לכך בהמשך לנסות לתפוס אחד.
Gallade123:
בעוד סקווירטל מתקדם לעבר אודיש כדי להגן עלי האויב אומר "תהיה יצרתי כבר ראיתי אז זה,מיאו מתקפוץ מעל סקווירטל ותשתמש בשריטה!" מיאו עושה בדיוק מה שהמאמן אומר ואודיש נפגע באופן קל.
לאחר מכן אודיש שולח גל של עלי תער למיאו בעצבניות ופוכע בו גם באופן קל,בעוד שסקווירטל מעלף את הזובאט שנותן עם מתקפת המגן שלו.
האויב אומר שוב :" ידעתי שהזובאט לא שווים כלום אבל מה תעשה נגד המיאו שלי? מיאו משתקפת שריטה שוב!"
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
Roronoa zoro:
צ'ארמנדר מתחיל לצווח בחולשה והקול איננו מאיים כלל ולכן ווקטרוד ממשיך בהתקפתו ופוגע בו מאט.
בזכות הרגיעה שבקול שלך והזיעזוע מהתתקפה של ווקטרוד צ'ארמנדר מתעושש מהשיטוק ומשתמש שוב בשריטה אשר פוגעת שוב וגורמת לנזק נמוך לווקטרוד.
המאמן היריב אומר לך בזמן שצ'ארמנדר מתחיל להפסיק לזוז בשנית " אתה לא לומד הא היכולת של ווקטרוד שלי היא שאם תוקפים אותו באופן פיזי ההתקפה תגרום לפוקימון השני לשיתוק, ווקטרוד תשתמש בהתקפה מהירה שוב!"
scizor-x:
בלבזור יוצא באור גדול ונראה דרוך לקרב, וכאשר הוא שומע את פקודתך הוא מתחיל לרוץ תוך שימוש בצרחה,
הדבר גורם לפוקימון העכבר לתהות 'מה בדיוק הפוקימון הזה עושה?' ועל כן הוא איננו מגיב למרות בקשת היריב שיתחמק,על כן הפוקימון נפגע מהדחיפה.
היריב אומר בקול "רטטה על תפסיק אתה יכול להביס אותו אל תתייחס לתנוע של בלבזור ותתקוף, התקפה מהירה!"
רטטה אשר כבר התאושש מההתקפה מתחיל לרוץ במהירות לעבר בלבזור כדי למצוע נקמה.
Gallade123:
סקווירטל נכנס במהירות לתוך השריון שלו ומתחיל לצרוח הקול האיום אשר בוקע מהשיריון שלו גורם למיאו לסגת ובאותו רגע אודיש משתמש בעלי תער אשר גורמים למיאו להתעלף.
האויב אומר "שיט אין לי עוד פוקימונים בו נברח!" וחברו אומר " כן ננתחיל לרוץ לפני שהוא יזמין משטרה!" ושניהם מתחילים לרוץ בעוד שלושת הפוקימונים שלהם על הרצפה.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)