Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 24 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 360
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    scizor-x:
    אתה לא אמור לדעת את שמות כל הפוקימונים אבל שהיה..
    ----------------------------------------
    בלבזור מצליח להתגנב בחשאיות לעבר ווינגול ודוחף אותו בחוזקה לעבר האגם.
    ווינגול המבוהל נופל למים ומתחיל לשחות מעלה בעצבניות, ובניגוד למה שחשבתה הוא איננו מתקיף את בלבזור בניקור אלה דוהה באוויר כמה שניות בעוד מקורו נצבע לבן וממנו יוצא קרן קטנה של קרח אשר עפה המהירות לכיונו של בלבזור.
    Gallade123:
    האחות עונה בנימוס לשאלתך ואומרת "כמובן שאני יכולה לרפא לך את הפוקימונים, והמכון נמצע במרכז העיר אבל די מאוחר כדי לך ללכת מחר בבוקר. ובנתיים תרצה להתארח אצלנו במרכז הפוקימונים לינה +ארוחה עולה 10 שקלים בלבד!
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    scizor-x:
    ווינגול המבוהל נופל למים ומתחיל לשחות מעלה בעצבניות, ובניגוד למה שחשבתה הוא איננו מתקיף את בלבזור בניקור אלה דוהה באוויר כמה שניות בעוד מקורו נצבע לבן וממנו יוצא קרן קטנה של קרח אשר עפה המהירות לכיונו של בלבזור.
    Gallade123:
    האחות עונה בנימוס לשאלתך ואומרת "כמובן שאני יכולה לרפא לך את הפוקימונים, והמכון נמצע במרכז העיר אבל די מאוחר כדי לך ללכת מחר בבוקר. ובנתיים תרצה להתארח אצלנו במרכז הפוקימונים לינה +ארוחה עולה 10 שקלים בלבד!
    "אוי לא" אגיד "בלבאזור, קפוץ הצידה ותנסה להתגרות בו כדי שהוא יתקוף אותך פיזית ומכל מתקפה מרחוק תתחמק"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    scizor-x:
    Gallade123:
    אני לא חשוב שיש לי כל כך ברירה...' אני חושב לעצמי. "בסדר, אני מסכים." אני אומר לאחות ג'וי, אוכל את הארוחה והולך לישון ומתכנן מחר בבוקר ללכת מיד למכון.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

4. משתמש מנוסה
    scizor-x:
    בלבזור מצליח להתחמק ממתקפת קרן הקרח בקלות ומתחיל להתגרות בווינגול,ווינגול משתמש בקרן קרח כמה פעמים נוספת ולפי פקודתך הוא בורח.
    לאחר זמן מה ווינגול מתעייף מכך ותוקף את בלבזור בניקור.
    בלבזור עומד במקומו מכחה לפקודה בעוד שווינגול מתקרב עליו במהירות ובקיריאות קרב.
    Gallade123:
    האחות ג'ו נונת לך את המפתח לחדר ומראה לך את הדרך לחדר האוכל.
    לאחר שאתה אוכל את החביטה שהוגשה לארוחת הערב אתה עולה לישון ועד מהרה נרדם.
    בבוקר אתה ממהר ללכת למכון, וכמה שניות לפני שאתה יוצא האחות ג'יו תוספת אותך ואומרת " לא רציתה ללכת למכון בלי הפוקימונים שלך נכון" ומצחקקת ואז מגישה לך את הפוקדורים.
    בעיר בגדולה ישנם הרבה מאמנים ופארקים אבל המכון אינו נראה באופק והסמן היחד עליו הוא שלט שאומר "למכון המשך ישר".
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

5. משתמש מנוסה
    =Gallade123:
    בבוקר אתה ממהר ללכת למכון, וכמה שניות לפני שאתה יוצא האחות ג'יו תוספת אותך ואומרת " לא רציתה ללכת למכון בלי הפוקימונים שלך נכון" ומצחקקת ואז מגישה לך את הפוקדורים.
    בעיר בגדולה ישנם הרבה מאמנים ופארקים אבל המכון אינו נראה באופק והסמן היחד עליו הוא שלט שאומר "למכון המשך ישר".
    'אני כבר עומד להגיע למכון הראשון שלי!' אני חושב בהתרגשות ורץ ביותר מהירות. 'אני מקווה שהמכון פתוח...' אני חושב לעצמי בחשש.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

6. משתמש מנוסה
    scizor-x:
    בלבזור מצליח להתחמק ממתקפת קרן הקרח בקלות ומתחיל להתגרות בווינגול,ווינגול משתמש בקרן קרח כמה פעמים נוספת ולפי פקודתך הוא בורח.
    לאחר זמן מה ווינגול מתעייף מכך ותוקף את בלבזור בניקור.
    בלבזור עומד במקומו מכחה לפקודה בעוד שווינגול מתקרב עליו במהירות ובקיריאות קרב.
    Gallade123:
    "רגע, רגע" ובשנייה שווינגול לא יכול לשנות כבר את מסלול התעופה שלו אני צועק לבלבאזור לקפוץ הצידה ואחרי שווינגול מתנגש בקרקע להשתמש בדחיפה. אז, בהלם הקרב הזה של הדחיפה אני זורק פוכדור.

7. משתמש מנוסה
    scizor-x:
    ווינגול ממשיך בתעופתו ומקורו זוהר ולפתע בלבזור זז ממסלולו כמו שאמרתה לו.
    ווינגול מתרסק ונתקע בתוך האדמה עם מקורו ובאותו רגע בלבזור ממשיך בדחיפה ואתה זורק פוקדור, לאחר כמה שניות כשהפוקדור נע מבלי להפסיק הוא נעצר והפוקדע אומר בקול "מזל טוב תפסתה ווינגול.ווינגול יודע מתקפת ניקור, קרן קרח וצרחה."
    המשך דרך האפר מתגלה עליך ובנוסף גם דרך מלאה דשא ועצים מקום מושלם לאימון.
    Gallade123:
    אתה מגיע לדלות המכון אך כפי שפחדתה על דלתות המכון ישנו פתק ובו רשום "המכון סגור אחזור מחר."
    הפראקים מאחור עדיין מלאים במאמנים ופוקימונים רבים בינהם ישנו ילד אחד שאומר בקול "כל הכבוד בלבזור עוד ניצחון וזה מספר עשר!"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

8. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    אתה מגיע לדלות המכון אך כפי שפחדתה על דלתות המכון ישנו פתק ובו רשום "המכון סגור אחזור מחר."
    הפראקים מאחור עדיין מלאים במאמנים ופוקימונים רבים בינהם ישנו ילד אחד שאומר בקול "כל הכבוד בלבזור עוד ניצחון וזה מספר עשר!"
    'בלבאזור... בלבאזור הוא אחד מההתחלתיים! כמו סקוירטל רק סוג עשב!' אני נזכר. 'אני חושב שבלבאזור עומד להיות אתגר רציני לסקוירטל... אבל אני בטוח שהוא יכול לנצח!' אני אוציא את סקוירטל מהפוקדור ואשאל את הילד עם הבלבאזור אם הוא רוצה קרב.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

9. משתמש מנוסה
    scizor-x:
    ווינגול ממשיך בתעופתו ומקורו זוהר ולפתע בלבזור זז ממסלולו כמו שאמרתה לו.
    ווינגול מתרסק ונתקע בתוך האדמה עם מקורו ובאותו רגע בלבזור ממשיך בדחיפה ואתה זורק פוקדור, לאחר כמה שניות כשהפוקדור נע מבלי להפסיק הוא נעצר והפוקדע אומר בקול "מזל טוב תפסתה ווינגול.ווינגול יודע מתקפת ניקור, קרן קרח וצרחה."
    המשך דרך האפר מתגלה עליך ובנוסף גם דרך מלאה דשא ועצים מקום מושלם לאימון.
    Gallade123:
    "מעולה ווינגול!" אקרא ואוציא אותו מהפוכדור. "שלום ווינגול, אני קווין ואני המאמן החדש שלך!" אגיד לו "זה בלבאזור, אתם עומדים להיות חברים טובים" אני אתן להם זמן לדבר קצת "עכשיו חברה, מה אתם אומרים על להתאמן?"

10. משתמש מנוסה
    scizor-x:
    כאשר אתה מוציא את ווינגול הוא ניראה כנוע לא כפי שהיה קודם וגם חברותי יותר והוא ובלבזור מסתדרים יחד נהדר לפי הנראה.
    לאחר שאתה שואל את שניהם אם הם מוכנים לאימון שניהם עונים בקול את קולם אך ניראה כי הם מאשרים זאת לפי תנועות גופם, ושניהים מתמקמים אחד מול השני בשדא הגבוהה ומחקים לפקודתך.

Gallade123:
    הילד עם הבלבזור נראה מאושר מההצעה שלך ואומר "בטח אני ברצף ניצחונות ולא יזיק לי אתגר!" בזמן שהוא מוציא את בלבזור ואומר לו בהתלהבות "בלבזור תתחיל עם דחיפה!".
    כפי שהמאמן שלו אומר בלבזור מתחיל לרוץ לכיוון סקווירטל במהירות עם דחיפה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

11. משתמש מנוסה
    scizor-x:
    כאשר אתה מוציא את ווינגול הוא ניראה כנוע לא כפי שהיה קודם וגם חברותי יותר והוא ובלבזור מסתדרים יחד נהדר לפי הנראה.
    לאחר שאתה שואל את שניהם אם הם מוכנים לאימון שניהם עונים בקול את קולם אך ניראה כי הם מאשרים זאת לפי תנועות גופם, ושניהים מתמקמים אחד מול השני בשדא הגבוהה ומחקים לפקודתך.

Gallade123:
    הילד עם הבלבזור נראה מאושר מההצעה שלך ואומר "בטח אני ברצף ניצחונות ולא יזיק לי אתגר!" בזמן שהוא מוציא את בלבזור ואומר לו בהתלהבות "בלבזור תתחיל עם דחיפה!".
    "בלבאזור, אני רוצה שנעבוד על המהירות שלך, ווינגול, על המתקפות טווח" אני אומר ומסביר לווינגול "כמו ששמת לב ניצחנו אותך כשהחלטת לתקוף מטווח קרוב, אני מסכים שאתה צריך להשתמש גם במתקפות קרובות אבל אני רוצה לעבוד על הרחוק". "ווינגול אני רוצה שתירה קרני קרח על בלבאזור ותשתמש בכל דרך יצרתית שאתה חושב כדי לפגוע בוא חוץ מלהגיע למגע פיזי, בלבאזור אני רוצה שתתחמק מהכל, אחר כך ננסה ללמד אותכם מתקפות, קדימה צאו!"

12. משתמש מנוסה
    scizor-x:
    ווינגול ובלבאזור מהננהים בראש לאחר משמע הפקודות שלך ומתחילים להתאמן.
    תחילה ווינגול משתמש במתקפת קרן הקרח שלו וניתן לראות שהוא איננו נכיוון מפני שבלבזור מתחמק בקלות יתרה, אך למרות הכישלון של ווינגול בלבאזור מצליח לשפר את מהירותו ומתחיל להתחמק ולהספיק לתקוף בעצמו מאט.
    לאחר זמן קצר ווינגול מצליח להתחיל לחשוב בצורה יצירתית יותר ומשלב את התנועה בנוסף לקרן הקרח דבר שגורם לרצפה להתכסות בקרח ולבלבאזור שהתמלא בביטחון להחליק ולהיפגע.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

13. משתמש מנוסה
    scizor-x:
    ווינגול ובלבאזור מהננהים בראש לאחר משמע הפקודות שלך ומתחילים להתאמן.
    תחילה ווינגול משתמש במתקפת קרן הקרח שלו וניתן לראות שהוא איננו נכיוון מפני שבלבזור מתחמק בקלות יתרה, אך למרות הכישלון של ווינגול בלבאזור מצליח לשפר את מהירותו ומתחיל להתחמק ולהספיק לתקוף בעצמו מאט.
    לאחר זמן קצר ווינגול מצליח להתחיל לחשוב בצורה יצירתית יותר ומשלב את התנועה בנוסף לקרן הקרח דבר שגורם לרצפה להתכסות בקרח ולבלבאזור שהתמלא בביטחון להחליק ולהיפגע.
    "מצויין ווינגול אבל להבא אל תסיים בזה, תירה עליו עוד קרן כדי שהוא יכוסה, ככה כשהוא במצב הכי פגיע תוכל לעבור למתקפה הפיזית שלך!"

14. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "סקוירטל! תשתמש בהתקשחות! ואחרי שהוא פוגע בך תשתמש בהתקלת מגן!" אני צועק אליו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

15. משתמש מנוסה
    scizor-x:
    ווינגול מהונהן בראשו להסכמה אך מסרב לפגוע בבלבזאור והם ממשיכים לתקוף אחד את השני לזמן מה ונראה שהמצב בניהם נהיה שקול ובלבזואר מצליח להחמק ולהמינע להחלקה על הקרח ווינגול מצליח לפגוע מדי פעם ולעבור לניקור שמופסק באמצע והם נהנים במיוחד עד שאתם שומעים צעדים של פוקימונים ונראה כי הם בורחים ממשהו, ובדיוק כפי שזה נראה זוג בריונים באמת רודף אחרי הפוקימונים עם שני פוקימונים שניראים כך ונראה כי הם משגעים את ווינגול למרות שבלבזאור נראה רגוע.

Gallade123:
    סקוירטל מגיב במהירות לפקודתך ומשתמש בהתקשות אשר עודפת את בלבזאור ומעיפה מאט את סקווירטל אחורנית לכיוון הדשא אשר מפוזר בכצוות האזור ולבסוף פוגע קלות בעץ אשר רק עוצר אותו. לאחר מכן הוא ממהר להשתמש בהתקלת מגן אשר מתקרבת לכיוון בלבזאור במהירות,וכמה שניות לפני שהיא פוגעת המאמן היריב צועק "מהר בלבזור תשתמש בעלי גפן כדי לעצור את סקוירטל!", וכפי שנאמר לו בלבזואר מחזיק בסקווירטל באוויר ולאחר מכן מתכוןן להעיף אותו לכיוון הרצפה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

עמוד 9 מתוך 24 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •