Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 19 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 276
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    Sheldon Cooper:
    אתה שמח על התפיסה שלך ומרים את הפוקדור מהרצפה בלחישה "ברוכה הבאה לצוות, גוסנאט" מקטין את הפוקדור ושם אותו בחגורת הפוקדורים שלך כאשר עכשיו אתה מרוצה מזה שנשארו רק 4 ריקים!
    אתה הולך בהמשך הדרך כשבארקינדל לצדך בחיפוש אחר חברים חדשים, בארקינדל מרוצה מן העניין הוא מתרוצץ סביב ומשחק לעצמו אך מקפיד לא להרחיק ממך לכת.
    לפתע אתה שומע רעש מוזר "הווופ" ובום חזק ועץ קטן (בגובה של בערך 2.5 מטרים בלבד) נופל ארצה.
    ואז אתה מבחין בגמד קטן ושרירי במיוחד, משופם בבגד גוף אדום סוחב את העץ על כתפו בעליזות, מיוזע ושורק שירים לעצמו.
    'מי זה?' אני תוהה לעצמי במחשבה ומוציא את הפוקדע כדי לבדוק עליו מידע. 'מעניין לאן הוא הולך...' אני חושב לעצמי ומסמן לבארניקל לבוא איתי אחריו בשקט.

2. משתמש מנוסה
    Sheldon Cooper:
    Sharpedo:
    "חשבתי שערפדים שותים דם בלבד..." אתה משיב והיא אומרת "דם זה מה שמחזיק אותנו בחיים, צודק" ואז צוחקת ומוסיפה "אבל בשר אדם? זה סתם טעים!"
    אתה מקפיד בכל השיחה עמה על טון מאיים וקשוח, אך אינה מתרגשת מזה כאילו רואה לתוכך שאתה סתם מבלף.
    "בתור ערפדית את מהירה וחזקה יותר מאדם רגיל נכון?" והיא משיבה "כן, מהירה וחזקה פי 7 מכל בן תמותה נחוט ורגיל. אני יכולה לחסל את שתיכם... אני פשוט סתם משתעשעת" ושוב צוחקת בפראות פסיכית שכזו.
    בנתיים נאודיל לפקודתך מזגזג בתנועתו מצד לצד וכל פעם מנסה להתמש בנשיכה, מנתר לימין ולשמל כשפיו החזק מנסה ללכוד את ריבון הזריז שמצליח להתחמק שוב ושוב לפתע נאודיל משתמש בשיאבה שסופחת מריבון אנרגיה רבה, רבה מידי והוא מתעלף!
    אתה מבין לרגע שעשן סגול נפלט מהערפדית "מה?! מזה?! זה צורב!!! לא מה קורה כאן!!?!? לא יכול להיות שניצחת!"
    והיא מסבירה "אחח.. שאנו נוכלים תבוסה לבן תמותה כוחנו יורד... ילד חצוף, ילד נחוט.. אתה תשלם!" היא אומרת מכשפת עוד פוקדור. ריבון בנתיים מתפוגג לעפר שמתפזר.
    היא שולפץ עוד פוקדור והפעם מוציאה את הפוקימון הזה !
    הוא נראה חזק הרבה יותר מהקודם לו... מצחקק בשקט בשקט ומחכה לתנועה של נאודיל.
    "יופי נטודיל! כל הכבוד!" אריע לו על הניצחון, "עכשיו נצטרך להיות יותר זהירים וממוקדים,השתמש תחילה בשאיבה,צפה ביריב שלך ותתכונן להתחמק ממתקפות הנגד שלו" אדריך את נאודיל ואפנה לערפדית, "יש עוד ערפדים כמוך שחיים במחוז? או שאת היחידה?" אשאל בהתעניינות.

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    Sharpedo:
    ייאיי גם אתה חזרת! קצת מוזר שבסיטואציה שבה רוצים לאחול אותך ואת חברך אתה מנהל שיחת חולין רגילה עם הרוצח המיועד XD
    -----------------
    "יופי נאודיל יפה מאוד!" אתה משבח אותו על נצחונות מול ריבון אך מזהיר אותו מהקרב עם הפוקימון המסתורי (שעליו שוב שכחת לבדוק בפוקדע!!!!) ובודק עליו בפוקדע:
    ספקטרוס|Spectross - פוקימון רוחו של השחף, ספקטרוס מכונה 'רוחו של השחף' מכוון שפרצופו ומבנה גופו מעט מזכירים שחף ומהסיבה שאת הרוח הזאת אפשר למצוא בעיקר באיזורים בהם התרסקו וטבעו המון ספינות נטושות. לראות אותו בלב ים מעיד על מזל רע שעומד להתרחש. סוג: רוח ומעופף.
    הוא מחכה שם בשקט ורק מצחקק לו, נאודיל הוא הראשון שתוקף והוא פותח בשאיבה, ספקטרוס במהירות רבה קופץ ומתחיל לרחף לו באוויר. מסתחרר לו שם בהנאה וצוחק.
    לפתע עיניו בורקות בהילה שחורה-כחולה שכזו והוא שולח קרן חזקה שפוגעת היטב בנאודיל (night shade).
    "נאודיל!" אתה צועק בבהלה, המהלומה הזו הייתה חזקה במיוחד עבורו. בנתיים הערפדית מסבירה "ישנם שרידים בכל מחוז... לגביי פה לא שאני יודעת, ועכשיו ילד חדל עם השאלות בוא נחסל אותך כבר!"

Sheldon Cooper:
    'מי זה?!' אתה תוהה לעצמך בסקרנות מיד לוקח כמה צעדים אחורה ומסתתר מאחורי איזה שיח בעודך בודק עליו בפוקדע.
    מסקולין|Muscolin - פוקימון השיררן הקטן. מסקולינים הם פוקימונים מאוד מאוד חזקים בכוחם הפיזי.הם מסוגלים להרים פי 60 ממשקל גופם.
    הם מצויידים בידיים מאוד מאוד חזקים וצעדים זריזים לא פחות. תוכלו למצוא אותם בעיקר בתור חלק מצוות קרקס שם הם פופולאריים במיוחד בהופעות. סוג: לוחם.

לאחר שאתה מכבה ומחזיר לכיסך את הפוקדע אתה עוקב אחר הבחור הקטן. הוא שוחב את העץ לערמה, מנקה את ידיו בצחוק עליז ועבה.
    מתחיל לחצות אותם אחד אחרי השני עם מכת קראטה ולתקוע אותם באדמה... הקטנצ'יק בונה לעצמו בית כפי הנראה.

.

4. משתמש מנוסה
    [B]
    Sheldon Cooper:
    'מי זה?!' אתה תוהה לעצמך בסקרנות מיד לוקח כמה צעדים אחורה ומסתתר מאחורי איזה שיח בעודך בודק עליו בפוקדע.
    מסקולין|Muscolin - פוקימון השיררן הקטן. מסקולינים הם פוקימונים מאוד מאוד חזקים בכוחם הפיזי.הם מסוגלים להרים פי 60 ממשקל גופם.
    הם מצויידים בידיים מאוד מאוד חזקים וצעדים זריזים לא פחות. תוכלו למצוא אותם בעיקר בתור חלק מצוות קרקס שם הם פופולאריים במיוחד בהופעות. סוג: לוחם.

לאחר שאתה מכבה ומחזיר לכיסך את הפוקדע אתה עוקב אחר הבחור הקטן. הוא שוחב את העץ לערמה, מנקה את ידיו בצחוק עליז ועבה.
    מתחיל לחצות אותם אחד אחרי השני עם מכת קראטה ולתקוע אותם באדמה... הקטנצ'יק בונה לעצמו בית כפי הנראה.
    אני אמשיך להסתכל עליו מעט, ולבסוף אוותר ואסמן לבארניקל שנמשיך בדרכנו "הוא כנראה יהיה שמח לחיות ללא מאמן כרגע" אני מסביר לבארינקל. אני בודק בפוקדע אם הוא מכיל מידע על הסוגים השונים שיש בדרך זו.

5. משתמש מנוסה
    Sharpedo:
    ייאיי גם אתה חזרת! קצת מוזר שבסיטואציה שבה רוצים לאחול אותך ואת חברך אתה מנהל שיחת חולין רגילה עם הרוצח המיועד XD
    -----------------
    "יופי נאודיל יפה מאוד!" אתה משבח אותו על נצחונות מול ריבון אך מזהיר אותו מהקרב עם הפוקימון המסתורי (שעליו שוב שכחת לבדוק בפוקדע!!!!) ובודק עליו בפוקדע:
    ספקטרוס|Spectross - פוקימון רוחו של השחף, ספקטרוס מכונה 'רוחו של השחף' מכוון שפרצופו ומבנה גופו מעט מזכירים שחף ומהסיבה שאת הרוח הזאת אפשר למצוא בעיקר באיזורים בהם התרסקו וטבעו המון ספינות נטושות. לראות אותו בלב ים מעיד על מזל רע שעומד להתרחש. סוג: רוח ומעופף.
    הוא מחכה שם בשקט ורק מצחקק לו, נאודיל הוא הראשון שתוקף והוא פותח בשאיבה, ספקטרוס במהירות רבה קופץ ומתחיל לרחף לו באוויר. מסתחרר לו שם בהנאה וצוחק.
    לפתע עיניו בורקות בהילה שחורה-כחולה שכזו והוא שולח קרן חזקה שפוגעת היטב בנאודיל (night shade).
    "נאודיל!" אתה צועק בבהלה, המהלומה הזו הייתה חזקה במיוחד עבורו. בנתיים הערפדית מסבירה "ישנם שרידים בכל מחוז... לגביי פה לא שאני יודעת, ועכשיו ילד חדל עם השאלות בוא נחסל אותך כבר!"
    "נחיה ונראה!" אומר לה בנחישות אך אחשוש קצת. "נאודיל קדימה החזק מעמד! תנסה לעצבן את יריבךוד.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sheldon Cooper:
    אתה מתבונן עוד כמה זמן ורואה איך עם הזמן נבנה לו בית. אתה ממש מתפאל מהאופן והמהירות שבה יצור קטן ונמרץ כלכך בונה לו את ביתו לבד. הבית הוא קטן המתאים לגודלו אך מזכיר מאוד בית של בני אדם.
    אינך שם לב לזמן והופ השעה היא כבר 16:00, בעוד כשעתיים פחות או יותר תתחיל כבר לרדת השמש...
    אתה מחליט להניח לו לנפשו כי הוא שמח בחלקו וממשיך בדרכך. לפתע אתה פוגש נער הנמצא בעיצומו של קרב!
    הוא משתמש בפוקימון וורדרד, הם כנגד פוקימון גבוה יחסית דמוי עץ פירות. (פוקדע!!!)

Sharpedo:

"נחיה ונראה!" אתה משיב לה, מנסה לגלות נחישות וביטחון אך בתוכך ישנו חשש מסויים. אתה מבקש את נאודיל להמשיך להתגרות ולעצבן את ספקטרוס.
    החיוך נמחק מפניו של הרוח המפחידה והוא מרחף במהירות אל נאודיל ותוקף אותו בניקור, חובט בראשו שוב ושוב, מרחף מעל ראשו במעגיל ופשוט מכה סביב בנאודיל עם מקורו!
    נאודיל אינו יודע מה נסית לעשות אבל הוא מחכה נואשות להוראה, כשהוא נלחם בכאב ובמכות...

.

7. משתמש מנוסה
    Sheldon Cooper:
    אתה מתבונן עוד כמה זמן ורואה איך עם הזמן נבנה לו בית. אתה ממש מתפאל מהאופן והמהירות שבה יצור קטן ונמרץ כלכך בונה לו את ביתו לבד. הבית הוא קטן המתאים לגודלו אך מזכיר מאוד בית של בני אדם.
    אינך שם לב לזמן והופ השעה היא כבר 16:00, בעוד כשעתיים פחות או יותר תתחיל כבר לרדת השמש...
    אתה מחליט להניח לו לנפשו כי הוא שמח בחלקו וממשיך בדרכך. לפתע אתה פוגש נער הנמצא בעיצומו של קרב!
    הוא משתמש בפוקימון וורדרד, הם כנגד פוקימון גבוה יחסית דמוי עץ פירות. (פוקדע!!!)
    [B]
    אני לא מכיר אף אחד מהפייקים הללו אחי אז ברור שאני אבדוק כל אחג שאראה חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    'ואו מעניין מי שני הפוקימונים הללו' אני חושב לעצמי. אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע על שניהם. לאחר מכן אני מתיישב לראות את הקרב.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sheldon Cooper:
    אתה סקרן ונלהב מהמתרחש ומחכה בשקט מן הצד, מתיישב ישיבה מזרחית על האדמה כשבארקינדל שלך לרגליך ומטיב בקרב.
    בנתיים אתה מוציא פוקדע ובודק מי אלו:
    סילנון|Silnun - פוקימון הריפוי. סילנונים נוהגים להסתובב לבד, וניתן למצוא אותם משוטטים ומרפאים פוקימונים פצועים ונטושים. סילנונים ידועים בגישתם הידידותית לבני אדם וליצורים חיים אחרים, והם נאמנים במיוחד. סילנון מעדיף שלא להילחם בפוקימונים אחרים, אך יעשו זאת אם יתבקשו, ואף יעשו זאת ביעילות. סוג: נורמאל.
    אורצ'אפל|Orchapple - פוקימון עץ התפוח. אורצ'אפל גופו עשוי כולו מעץ, הוא ידוע ביכולתו לחכות בני אדם בצורה מרשימה במיוחד, בהתנהגותם, הליכתם, שפת גופם וכו'...
    לאורצ'אפל יש יכולת נחמדה שהוא יכול להניב תפוחים משיחי ידיו, אחד בכל פעם, והם בריאים וטעימים במיוח למאכל. סוג: עשב.

המאמן מנגד מבחין בך אך נכון לעכשיו בחר לא להתייחס לנוכחותך ולהתרכז בקרב. הסילנון שלו תוקף בחבטת גוף (body slam) ומחטיף מכה הגונה לאורצ'אפל. בתגובה אורצ'אפל משתמש בעלי תער אך סילנון של הבחור מגיב עם התגוננות (protect). ולבסוף מסיים את זה במטרונום שמניב מתקפה ראנדומאלית הלו היא להביור שמסיים את הקרב עם אורצ'אפל ומותיר אותו מעולף.
    הוא זורק עליו פוקדור ותופס אותו, הקרב נגמר במהירות, כנראה שראית רק את סופו... המאמן ההוא ממש מוצלח.

.

9. משתמש מנוסה
    Sheldon Cooper:
    אתה סקרן ונלהב מהמתרחש ומחכה בשקט מן הצד, מתיישב ישיבה מזרחית על האדמה כשבארקינדל שלך לרגליך ומטיב בקרב.
    בנתיים אתה מוציא פוקדע ובודק מי אלו:
    סילנון|Silnun - פוקימון הריפוי. סילנונים נוהגים להסתובב לבד, וניתן למצוא אותם משוטטים ומרפאים פוקימונים פצועים ונטושים. סילנונים ידועים בגישתם הידידותית לבני אדם וליצורים חיים אחרים, והם נאמנים במיוחד. סילנון מעדיף שלא להילחם בפוקימונים אחרים, אך יעשו זאת אם יתבקשו, ואף יעשו זאת ביעילות. סוג: נורמאל.
    אורצ'אפל|Orchapple - פוקימון עץ התפוח. אורצ'אפל גופו עשוי כולו מעץ, הוא ידוע ביכולתו לחכות בני אדם בצורה מרשימה במיוחד, בהתנהגותם, הליכתם, שפת גופם וכו'...
    לאורצ'אפל יש יכולת נחמדה שהוא יכול להניב תפוחים משיחי ידיו, אחד בכל פעם, והם בריאים וטעימים במיוח למאכל. סוג: עשב.

המאמן מנגד מבחין בך אך נכון לעכשיו בחר לא להתייחס לנוכחותך ולהתרכז בקרב. הסילנון שלו תוקף בחבטת גוף (body slam) ומחטיף מכה הגונה לאורצ'אפל. בתגובה אורצ'אפל משתמש בעלי תער אך סילנון של הבחור מגיב עם התגוננות (protect). ולבסוף מסיים את זה במטרונום שמניב מתקפה ראנדומאלית הלו היא להביור שמסיים את הקרב עם אורצ'אפל ומותיר אותו מעולף.
    הוא זורק עליו פוקדור ותופס אותו, הקרב נגמר במהירות, כנראה שראית רק את סופו... המאמן ההוא ממש מוצלח.
    "ואו זה היה קרב מאוד טוב" אני אומר לו וקם ממקומי ומתקרב אליו "אני תומאס וזה בארניקל" אני מציג את עצמי ואת בארניקל ומושיט את ידי ללחיצה "מי אתה?" אני שואל אותו

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sheldon Cooper:
    "ואו זה היה קרב מצויין!" אתה אומר לבחור במחיאות כפיים קלות וקם ממקומך. אתה מתקרב אליו והוא מחזיר את סילנון, לוקח את הפוקדור שתפס ומגיע אליך.
    אתה מציג את עצמך ואת בארקינדל והוא ומשיב "היי, שמי טום. תודה על המחמאה!" הוא אומר ומיד מתכופף ללטף את בארקינדל.
    הוא מותח את זנבו , מעביר יד על פרוותו בודק את אורך גופו והיקפיו ואומר "מממ... נראה כי יש לך כאן בארקינדל בריא וחזק!"
    "במה הוא כבר יודע לשלוט?" ואתה משיב שרק ברחרוח בלשי, מסך עשן ושריטה, טום מכה במצחו עם היד ואומר "מה?! חבל כלכך, פוטנציאל גדול... קדימה הכן אותו לקרב אני אגרום לו ללמוד גחלת!"

.

11. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    Gallade123:
    חחחח... שמע קרא רגע את העדכון שלך, בלבלת בין שתי הפוקימונים חבל לך על הזמן
    ---------------
    היתרון שהתרחש אצלך בקרב יצר אצלך תחושת ביטחון 'עכשיו הם לא נראים מאיימים במיוחד' אתה חושב לעצמך ומצחקק. אתה פוקד על ספארזל לעזור לדוראנט!
    בנתיים אצל דוראנט השתיים מסתערים עליו בכל המהירות, ספארקזל משלב בין מהירות לדחיפה ופוגע באחד מהם באמצע והוא והורדט מתרסקים זה על זה.
    הרודט השני נתקע בקשר העשב ומהמהירות שלו נופל ומסתבך, דוראנט שלך מדלג בשמחה וגיל כשלפתע חוטף הצלפה בפניו ממתקת הצלפת הנזב (tail whip) של רודט.
    רודאט בנתיים מכרסם את הקשר המסובך שתפס אותו הרודט שמחושמל שם בצד הפסיק לו החישמול והוא מסוגל לתקוף כעט!
    חחח לא שמתי לב לזה
    פשוט השילוב של דוראנט-רודט ביחד עם זה שכתבתי את ההודעה מהפלאפון שלי גרם לבלגן הזה
    ----------------------------------
    "לעזאזל!" אני מקלל את עצמי על חוסר הזהירות שלי ורץ לכיוון דוראנט ורודט. "דוראנט! תשתמש שוב בקשר עשב על רודט, אבל הפעם אל תיתן לו זמן בשביל לכרסם את הקשר! תשתמש עליו בשאיבה בלי להפסיק! וספארקזל, תנסה לקום ולהתקיף את הרודט השני בעוד מהירות עם דחיפה, אבל הפעם תנסה להיות זהיר יותר ותעיף את רודט בלי להתרסק!" אני צועק אליהם בתקווה שהפעם שום דבר לא ישתבש.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

12. משתמש מנוסה
    Sheldon Cooper:
    "ואו זה היה קרב מצויין!" אתה אומר לבחור במחיאות כפיים קלות וקם ממקומך. אתה מתקרב אליו והוא מחזיר את סילנון, לוקח את הפוקדור שתפס ומגיע אליך.
    אתה מציג את עצמך ואת בארקינדל והוא ומשיב "היי, שמי טום. תודה על המחמאה!" הוא אומר ומיד מתכופף ללטף את בארקינדל.
    הוא מותח את זנבו , מעביר יד על פרוותו בודק את אורך גופו והיקפיו ואומר "מממ... נראה כי יש לך כאן בארקינדל בריא וחזק!"
    "במה הוא כבר יודע לשלוט?" ואתה משיב שרק ברחרוח בלשי, מסך עשן ושריטה, טום מכה במצחו עם היד ואומר "מה?! חבל כלכך, פוטנציאל גדול... קדימה הכן אותו לקרב אני אגרום לו ללמוד גחלת!"
    "גחלת?!" אני שואל בהתרגשות "אם זה יעזור לו להתחזק, אני מוכן!" אני אומר בשמחה "בארניקל, שמעת? אתה הולך ללמוד גחלת!" אני אומר לו בהתרגשות "בסדר, תפוס את מקומך!" אני אומר לבארניקל ומסמן לו לקפוץ לשדה הקרב "אז... איך אנחנו עושים זאת?" אני שואל את טום בתהייה.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sheldon Cooper:
    "גחלת?" שואל את טום נרגש והוא מהנהן בראשו ואומר "כן, גחלת היא מתקפת האש הבסיסית ביותר שיכול ללמוד פוקימון. ממנה תוכל בעתיד לפתח זאת למתקפות אש רבות וגדולות בעתיד!"
    אתה נלהב ממשמע דבריו ומסכים ואומר "אם זה יעזור לו להתחזק, אני מוכן!". אתה מיידע את בארקינדל וגם הוא נראה שמח ומלא מוטיבציה.
    הוא מתקדם כמה צעדים לפניך ועומד מוכן לקרב, זנבו מקשקש ומראה על מרץ רב. הוא לעומת זאת שוב מוציא את סילנון!
    הוא קורא מעט בספר שהוא מחזיק בידו תמיד (תביט בספרייט שלו) ואומר "אוקיי בוא נראה... גחלת! אוקיי הקשב תומאס, אתה צריך לעבוד איתו על האש הפנימית, שירגיש אותה, שימקד את החום, הלהט, הכעס ההתרגשות, הלהט ושאר הרגשות העצמתיים הללו ליצור בגופו אנרגיה מספיק חמה וחזקה בשביל לפלוט אש!"
    לאחר ההסבר הוא סוגר את הספר שלו, מחזיק אותו עדיין בידו. הוא פונה אל סילנון ואומר "אוקיי סילנון תשתמשי בשבירת לבנים (Brick Break)"
    ידה של סילנון זורחת באור לבן והיא רצה אל בארקינדל.

Gallade123:
    חחח... לא נורא קורה ;]
    --------
    "ררר... לעזאזל!" אתה רותן ומקלל את חוסר הזהירות שהפגנת ומתקרב בריצה קלה אל דוראנט. "דוראנט תשתמש שוב בקשר עשב על רודט, אבל הפעם אל תיתן לו זמן בשביל לכרסם את הקשר! תשתמש עליו בשאיבה בלי להפסיק!" דוראנט שוב פועל ומשתמש בעוד קשר עשב שקושר עוד אחת מרגליו ועכשיו זה כבר שתי רגלים קשורות.
    הוא מתחיל לשאול ממנו עוד ועוד אנרגיה, ובעוד רודט נלחם בקשרים הוא מתחיל להתעייף ולהיחלש וכך באכזריות עד שאינו מסוגל עוד לסבול את מחסור האנרגיה ומתעלף!
    עדיין נשארו שתיים. ספארקזל, מנסה להתקיף את רודט בעוד דחיפה. רודט גם הוא מגיב בדחיפה, הם לא דוגלים בלהתחמק ושוב השתיים מתנגשים ספארקזל מעיף אותו חזק על הרודט השני והם כמו זוג פחדנים מעירים את השלישי שהתעלף וכולם בורחים.
    הילד ניצל!

.

14. משתמש מנוסה
    Sheldon Cooper:
    "גחלת?" שואל את טום נרגש והוא מהנהן בראשו ואומר "כן, גחלת היא מתקפת האש הבסיסית ביותר שיכול ללמוד פוקימון. ממנה תוכל בעתיד לפתח זאת למתקפות אש רבות וגדולות בעתיד!"
    אתה נלהב ממשמע דבריו ומסכים ואומר "אם זה יעזור לו להתחזק, אני מוכן!". אתה מיידע את בארקינדל וגם הוא נראה שמח ומלא מוטיבציה.
    הוא מתקדם כמה צעדים לפניך ועומד מוכן לקרב, זנבו מקשקש ומראה על מרץ רב. הוא לעומת זאת שוב מוציא את סילנון!
    הוא קורא מעט בספר שהוא מחזיק בידו תמיד (תביט בספרייט שלו) ואומר "אוקיי בוא נראה... גחלת! אוקיי הקשב תומאס, אתה צריך לעבוד איתו על האש הפנימית, שירגיש אותה, שימקד את החום, הלהט, הכעס ההתרגשות, הלהט ושאר הרגשות העצמתיים הללו ליצור בגופו אנרגיה מספיק חמה וחזקה בשביל לפלוט אש!"
    לאחר ההסבר הוא סוגר את הספר שלו, מחזיק אותו עדיין בידו. הוא פונה אל סילנון ואומר "אוקיי סילנון תשתמשי בשבירת לבנים (Brick Break)"
    ידה של סילנון זורחת באור לבן והיא רצה אל בארקינדל.
    "בסדר בארינקל, שמעת אותו! התמקד באש הפנימית שבך, נסה לרכז אותה דרך הגרון שלך ולשחרר אותה החוצה דרכו עם נשיפה גדולה החוצה לעברו של סילנון! קדימה!" אני מצווה עליו וממתין לראות מה יקרה.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sheldon Cooper:
    החלטתי לשנות את השם של מי שפגשת מ-טום ל-אדוארד. יותר מיוחד חח...
    ---------------
    אתה מקשיב היטב להסבר של אדוארד, ומסביר אותו לבארקינדל "אוקיי בארקינדל, התמקד באש הפנימית שחבויה בך, נסה לרכז אותה דרך הגרון שלך ולשחרר אותה החוצה דרכו בנשיפה גדולה החוצה הישר אל סילנון!" בארקינדל עושה כדבריך, מתאמץ ומתרכז.
    אתה מביט בו מלא ציפיה ובסוף הוא פולט את זה, אך למרבה הפלא מה שיוצא זה רק נשימה חמה וחריפה ועם מעט עשן שגורמת לבארקינדל להשתעל ללא הפסק.
    סילנון מגיע אל בארקינדל ומחניט בו מתקפת שבירת לבנים חזקה ומעיף אותו לאחור. "לא ככה, תומאס, אש צריכה לזרום, לתת לה להתלקח, להתפשט, לעלות... לא מרכזים את זה ישירות בגרון. קודם בבטן, בשרעפת, שירגיש זאת בכל גופו משם שיעלה בקנה אל הוושט והגרון ומשם להוציא! נסה שוב."
    ובנתיים הוא מכין את סילנון עם התגוננות.

.

עמוד 11 מתוך 19 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •