פשש ניב מצאת פייקים חדשים? יפים! ואמרתי לנאודיל לעצבן את ספקטרוס ואז שהוא יעוף אליו שיסתכל לו בעיניים וישתמש במבט חודר.
"נאודיל החזק מעמד! תעמוד איתן!" אומר לנאודיל בנחישות, "תחכה לפעם הבאה שספקטרוס ינסה לתקוף ותתפוס את מקורו בנשיכה!! תטיח אותו בריצפה ואז תשתמש בשאיבה כדי להתחזק!" אדריך את נאודיל בנחישות ואקווה לטוב.
Sharpedo:
חחח תודה. ולא אתה לא אחי, לך אחורה תראה מה כתבת לא הבנתי כלום XD ובוא לסקייפ כבר!!!
--------------------
"נאודיל החזק מעמד! תעמוד איתן!" אתה מעודד אותו ומנסה לשמור על רוחו. "תפוס אותו בנשיכה נאודיל!" אתה פוקד על התנין הקטן שלוכד עם הלסת החזקה שלו את ספקטרוס במקורו!
לספקטרוס אין סיכוי להשתחרר מזה ומתקפת אופל מסוג זה חזקה פי שניים על סוג רוח, נאודיל מטיח אותו שוב ושוב ברצפה ועם כל מכה שהוא מקבל אתה רואה את הערפדית נחלשת...
אתה במהרה מבין שאם תנצח אותה בקרבות היא תאבד מכוחה, לאחר מכן נאודיל ואתה מחליטים להשתמש בשאיבה נאודיל יונק ממנו אנרגיה ומחדש את זו שלו.
הערפדית נחלשת וצועקת בבהלה "אההה מה קורה לי!!! אני לא מאמינה שזה קורה!! ספקטרוס חסל אותו!!!"
ספקטרוס מקווץ ידיו ומייצר כדור צל בנתיים. לפתע אתה רואה מהתיק של רודני ששוכב על הרצפה שרוע מבצבץ מקל הליכה, והוא מעץ!
Sheldon Cooper:
לא בארניקל (ספחת באנגלית) אלא בארקינדל (בארק=צליל נביכה שמשמיע כלב. קנדל=נר באנגלית.)
-----------------
הפעם אתה מבין ומפנים היטב את מה שמסביר אדמונד ומסביר לבארקינדל במדויק והוא מפנים הפעם טוב יותר.
הוא באמת מרכז שוב את האנרגיה אתה רואה הפעם כמה שהוא לוקח את הזמן ונותן לאש להיווצר ולהתלקח בתוכו... ואתה ואדוארד מלאי ציפיה.
לפתע הוא פולט מטח של כדוריות אש קטנות וחמות במיוחד, סילנון שכבר מראש הייתה מוכנה עם התגוננות מגנה על עצמה בתוך הבועה הירקרקה.
עכשיו אומר אדוארט בשמחה "מעולה תומאס, בארקינדל שלך למד, ומהר! עכשיו בקש ממנו לתקוף את סילנון שלי שוב ולהתאמן על ההתקפה פעם נוספת" ומוסיף לפקוד על סילנון "סילנון השתמשי שוב בהתגוננות!"
Gallade123:
"פיו..." אתה נאנח עמוקות ונרגע מהלחץ, מרוצה מספארקזל ודוראנט משבח אותם על ביצועים נהדרים ומחזיר אותם לנוח בפוקדורים.
לאחר מכן אתה ניגש אל הילד הקטן ושואל אותו "למה הפוקימונים האלה התקיפו אותך?" והוא שעדיין נסער ומעט בוכה משיב:
"אנ..אני לא ממש יודע. פש-וט ראיתי פרח יפייפה ורציתי לקתוף אותו לאימי ו.. ו.. ואז הם הגיעו!" ולפתע מגיע בריצה אדם מבוגר מכם בערך בן 23-26 ואומר "וואוו תודה לך שמצאת את אחי!"
ומוסיף "באמת באמת תודה, הוא תמיד בורח מגינת הבית לשחק בטבע. תודה שמצאת אותו. הינה תמורה!" והוא נותן לך במתנה פוקדור ריקבחינם. ומאחל לך הצלחה בדרך.
Gallade123:
'אוקיי... זה מוזר' אתה חושב לעצמך מחזיק ביד את הפוקדור מתנה שקיבלת ומביט בשני האחים המוזרים מתרחקים.
אתה מתנחם לפחות בעובדה שצלחת קרב לא פשוט בכלל שהיה אף לאימון ולצברת ניסיון נהדרים. פוסע קדימה, ונהנה מהטבע את לפתע רואה על אחד העצים ציפור קטן ואפרורי בעל עיניים אדומות. משהו משונה מתרחש, הוא שורק ומצייץ מנגינה עליזה אך פניו פני דיכאון (להשתמש בפוקדע לא לשכוח!)
Gallade123:
"פוקימון מעופף! סוף כל סוף!" אתה קורא בהתלהבות ככל הנראה הציפיות התממשו. אך אכן משהו מוזר לך בהבעת פניו.
אתה מוציא את הפוקדע כי אולי הוא יוכל להגיד לך למה:
סוופי|Swoopie - פוקימון הנקר האפור. סוופי הם ציפורים אפרוריים, הם מתאפיינים בזה שהם מאוד קשים רגשית ואינם מראים רגש מיוחד כמעט בכלל אלא רק את אותו זיו פנים אפרפר. גם שהם מחייכים זהו חיוך קטן ולא יותר. כשהם מותקפים בידי אויב הם עפים גבוה ככל שהם יכולים עד היעלמות מן העין ותוקפים במפתיע את גב היריב.
הפוקדע מסיים את דבריו והוא באמת מסביר לך על זיו פניו המדוכא. הפוקימון הזה אכן נראה לך מעניין... אתה מוציא החוצה את ספארקזל ומבקש לתקוף במכת ברק.
ספארקזל עושה כפקודתך ושולח מכת ברק אך מחמיץ במעט, סוופי המבוהל מבחין בכם ובין רגע מתעופף גבוה גבוה.
לאחר כמה שניות הוא צולל מאחוריך פוסח מעליך במעוף מהיר מאוד ותוקף את ספארקזל באס אווירי!
המסך של המחשב שלי לא עובד אני צריך להזמין טכנאי..
'זאת ההזדמנות!' אחשוב לעצמי בהתרגשות עצומה,אבן גדולה ירדה לי מהלב.
אסיט את מבטי ממוט ההליכה בכדי שהערפדית לא תשים לב לו.
ארוץ לכיוון התיק אך לא אביט בו,אתכופף בכדי שיראה שאני מחשב את החוזק של כדור הצל של ספקטרוס, "נאודיל כשאתה רואה שספקטרוס שולח את כדור הצל תקפוץ הצידה ותשתמש במב חודר! מיד אחר כך בשאיבה אחת אחרונה!" אדריך את נאודיל במהירות,כשהערפדית תהיה עסוקה בצפייה בקרב ובהדרכה של ספקטרוס שלה אשלוף את מוט ההליכה ואתקדם לנאודיל באיטיות בכדי להגן עליו אם יהיה צורך בכך.
Gallade123:
חח כן. שכחתי לציין את זה.
--------
אתה מתחיל לדבר ולתת במהירות את ההוראה ועוד ליפני שאתה מספיק לסיים את דבריך ספארקזל חוטף פגיעה בגבו ועף קדימה עם פניו על הדשא.
זאת הייתה מהירות מדהימה, אתה מבין שהסוויפי הקטן לא הולך לעשות לך חיים קלים! אתה משיב מלחמה יחד עם השילוב הקלאסי שלך לספארקזל מהירות ודחיפה וזה פועל.
ספארקזל מסתער עליו מהיר מתמיד, מזגזג מצד לצד פוגע בו לבסוף עם דחיפה שמעיפה אותו על גזע עץ!
סוופי מנער את ראשו ומתרומם בחזרה לאוויר. הוא שוב מתחיל לעלות מעלה מעלה כמו שהפוקדע אמר, זו שיטת הלחימה שלו.
Sharpedo:
אז בוא וואטסאפ! התגעגעתי! ואל תתמעמע בוא נתקדם אני גומר לך את זה, נמאס מהערפדית הזאת! אגב אני משנה את מקל ההליכה לעיפרון, זה חד יותר.
---------
'וואוו...זאת ההזדמנות!' אתה חושב לעצמך מתמוסס מאושר בתוכך, אבן נגולה מלבך. אתה מסיט את מבטך מהתיק מיד שלא תראה חלילה את העיפרון המחודד.
אתה בהליכה מהירה אל התיק מתכופף ומביט בכדור הצל עושה תנועות משונות עם הידיים כאילו מנסה לחשב אותו והיא צוחקת "מוחעחעחע... ילד אומלל, הפסדת מה לא ברור?"
וספקטרוס יורה את כדור הצל העצום הזה, הוא טוען צל לילה עם עיניו ויורה אותו על הכדור שהולך וגדל מהקרן והערפדית מתפוצצת מצחוק.
אתה קורא לנאודיל לקפוץ הצידה ונאודיל ממש בנס מתחיל לרוץ ומזנק ומתחמק ממש ברגע האחרון, הכדור מתסק ומפוצץ את הרצפה שובר בלטות ויוצר שקע גדול ומהומה רבה.
"מההה!?!?!?! אין זה יתכן איך הוא הצליח?!?!?!" היא אינה מאמינה, אתה שולף את העיפרון רץ אליה תוך כדי שאתה אומר "יש ניסים בחיים!"
נאודיל שואב מספקטרוס אנרגיה וזה משפיע ומחליש גם את הערפדית שלו יכולה לזוז ואתה נועץ את העיפרון בכל כוח ידך היישר בחזה שלה!
"לאאאאאאאאאאאאאא!!!" היא צועקת וכולה מתעוות, היא מתחילה לתמוסס ולתפזר ברוח כל הבית והטירה מתחילים לקרוס ולהתמוטט!
רודני עוד מעולף, נאודיל בצד השני! מצב קטלני!
שילוב קלאסי חחח
אני יכול לתת שם למהירות והדחיפה המשולבים? זה די מעצבן לכתוב דחיפה משולבת עם מהירות שוב ושוב.
------------------------------------
'וואו. הפוקימון הזה הרבה יותר מהר ממה שהוא נראה.' אני חושב לעצמי אחרי שהוא פוגע בספארקזל. 'הקרב הזה הוא קרב של מהירות. המהירות של הפוקימון, אבל גם מהירות התגובה שלי.' אני אומר ומתכונן לעוד התקפה של סוויפי.
"ספארקזל, תתחמק בעזרת מהירות!" אני צועק ברגע שאני רואה שסוויפי מתחיל לעלות. "ותתכונן לפגוע בו עם מכת ברק!" אני מוסיף.
Gallade123:---------------------------ספוילר
'וואוו הפוקימון הזה מהיר הרבה יותר ממה שהוא נראה!' אתה חושב המום מביצועי הרפלקסים והמהירות שראית עכשיו. אתה מפנים שזה יהיה קרב של מהירות במהירות.
סוויפי עולה למעלה וספארקזל מתרחק דרוך ומוכן! עיגולי לחייו הצהובים מראים ניצוצות חשמל קטנים...
סוויפי אכן יורד ושוב אל מאחורי ספארקזל עם אותו אס אווירי ממקודם, ספארקזל הפעם מוכן ותוקף במכת ברק שפוגעת חזק ומרסקת את סוויפי על הקרעקע!
הוא עוד לא מעולף אבל זאת הייתה מהלומה רצינית וקשה לו להתעושש ממנה.
בסדר.
וסליחה בקשר להתקפה... הייתי בטוח שמתחיל לעלות גבוה אומר שסוויפי כבר באוויר פשוט לא בנקודה מספיק גבוהה בשביל להתקיף.
----------------------------------------------
'הפוקימון הזה באמת הראה ביצועים מדהימים של מהירות. אני מקווה שהרגשות הקרים שלו לא יקשו עלי לאמן אותו.' אני חושב ומחליט לתפוס את סוופי.
"אתה יכול לגמור את הקרב הזה, ספארקזל! תשתמש במכת ברק!" אני צועק אל ספארקזל ומכין פוקדור ביד כדי לתפוס לנסות לתפוס את סוופי במקרה שהוא יתעלף.
"תזהר מכל ניסיון של סוופי להתחמק! אחרי מה שראיתי עכשיו, אני לא מאמין שהוא ייתן לך להתקיף אותו בקלות כזאת! אם הוא מנסה להתרומם שוב, תשתמש עליו בדחיפה עם מהירות לפני שהוא יגיע לגובה רחוק מדי!" אני מוסיף ליתר בטחון.
Gallade123:
אין לך מה להתנצל זה בסדר. הקרבות עכשיו עוד קלים חכה בהמשך אחריי שתעברו את המכון הראשון אני אתחיל לסבך אתכם!אני מידי פעם אתן טיפים של מהלכים זה יתרום לכם להרחבת היצירתיות גם להמשך וגם למשחקים אחרים.
-----------------------
אתה ממשיך להידהם מהפוקימון הקטן, הוא קשוח מאוד. אתה פשוט מחליט שהוא חייב להיות שלך.
אתה מבקש מספארקזל לתקוף אותו במכת ברק ולסיים את הקרב ליפני שסוויפי אוסף את עצמו מהדשא. סוויפי בכל זאת מצליח לקום ובשנייה האחרונה מתחמק!
והנה הוא שוב מראה מהיר יוצאת דופן למרות העייפות והמכות הקשות שספג מצליח להתמחק גם מהדחיפה שביקשת מספארקזל לעשות ותוקף את ראשו בניקור שוב ושוב.
אך לפתע... מתעלף!!!
העייפות סיימה אותו, המכות החזקות שספג ורגישותו למכות ברק בעקבות היותו פוקימון מסוג מעופף התגברו עליו בסופו של דבר. אבל הוא באמת היה איתן ועמיד.
אתה זורק עליו פוקדור, כולך במתח. טיפות זיעה נוטפות מהמצח מרוב לחץ... הפוקדור מתנדנד שוב ושוב ושניות הופכות לנצח...
עד שלבסוף הוא נעצר! תפסת את סוויפי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)