Sharpedo:
חחח תודה. ולא אתה לא אחי, לך אחורה תראה מה כתבת לא הבנתי כלום XD ובוא לסקייפ כבר!!!
--------------------
"נאודיל החזק מעמד! תעמוד איתן!" אתה מעודד אותו ומנסה לשמור על רוחו. "תפוס אותו בנשיכה נאודיל!" אתה פוקד על התנין הקטן שלוכד עם הלסת החזקה שלו את ספקטרוס במקורו!
לספקטרוס אין סיכוי להשתחרר מזה ומתקפת אופל מסוג זה חזקה פי שניים על סוג רוח, נאודיל מטיח אותו שוב ושוב ברצפה ועם כל מכה שהוא מקבל אתה רואה את הערפדית נחלשת...
אתה במהרה מבין שאם תנצח אותה בקרבות היא תאבד מכוחה, לאחר מכן נאודיל ואתה מחליטים להשתמש בשאיבה נאודיל יונק ממנו אנרגיה ומחדש את זו שלו.
הערפדית נחלשת וצועקת בבהלה "אההה מה קורה לי!!! אני לא מאמינה שזה קורה!! ספקטרוס חסל אותו!!!"
ספקטרוס מקווץ ידיו ומייצר כדור צל בנתיים. לפתע אתה רואה מהתיק של רודני ששוכב על הרצפה שרוע מבצבץ מקל הליכה, והוא מעץ!
Sheldon Cooper:
לא בארניקל (ספחת באנגלית) אלא בארקינדל (בארק=צליל נביכה שמשמיע כלב. קנדל=נר באנגלית.)
----------------
הפעם אתה מבין ומפנים היטב את מה שמסביר אדמונד ומסביר לבארקינדל במדויק והוא מפנים הפעם טוב יותר.
הוא באמת מרכז שוב את האנרגיה אתה רואה הפעם כמה שהוא לוקח את הזמן ונותן לאש להיווצר ולהתלקח בתוכו... ואתה ואדוארד מלאי ציפיה.
לפתע הוא פולט מטח של כדוריות אש קטנות וחמות במיוחד, סילנון שכבר מראש הייתה מוכנה עם התגוננות מגנה על עצמה בתוך הבועה הירקרקה.
עכשיו אומר אדוארט בשמחה "מעולה תומאס, בארקינדל שלך למד, ומהר! עכשיו בקש ממנו לתקוף את סילנון שלי שוב ולהתאמן על ההתקפה פעם נוספת" ומוסיף לפקוד על סילנון "סילנון השתמשי שוב בהתגוננות!"
Gallade123:
"פיו..." אתה נאנח עמוקות ונרגע מהלחץ, מרוצה מספארקזל ודוראנט משבח אותם על ביצועים נהדרים ומחזיר אותם לנוח בפוקדורים.
לאחר מכן אתה ניגש אל הילד הקטן ושואל אותו "למה הפוקימונים האלה התקיפו אותך?" והוא שעדיין נסער ומעט בוכה משיב:
"אנ..אני לא ממש יודע. פש-וט ראיתי פרח יפייפה ורציתי לקתוף אותו לאימי ו.. ו.. ואז הם הגיעו!" ולפתע מגיע בריצה אדם מבוגר מכם בערך בן 23-26 ואומר "וואוו תודה לך שמצאת את אחי!"
ומוסיף "באמת באמת תודה, הוא תמיד בורח מגינת הבית לשחק בטבע. תודה שמצאת אותו. הינה תמורה!" והוא נותן לך במתנה פוקדור ריק

בחינם. ומאחל לך הצלחה בדרך.