Gallade123:
אני שמח שאהבת את הרעיון
-----------
כשאתם רואים את האונינו אתה מחליט לקחת את הפיקוד ולהדריך את הילד הקטן לגביי קרבות ומה לעשות "קרב פוקימונים הוא דבר מאוד פשוט. אתה פוקד לפוקימון שלך מתקפה, והוא מבצע אותה. זה הדבר היחיד שצריך ללמוד. כל השאר תלוי בך. בביטחון שלך, בקשר שלך עם הפוקימון, בניסיון שלך ובעיקר ביצירתיות."
לאחר מכן אתה מנתק מהחגורה את הפוקדור של סוויפי ומסביר לו עליו "זהו סוויפי, הוא פוקימון מסוג מעופף, ולכן כדי לך להשתמש בו בשל ההתרון על סוג לחימה. הוא חזק מהיר ואמיץ מאוד!"
ואז אתה מוסיף "המתקפות שלו הם: אס אווירי, ניקור, התגרות וכוח סבל"
ברגע שאתה מסיים אתה אומר לו בחיוך "קדימה, בהצלחה ואל תשכח להנות מיזה, אני כאן מאחורייך לכל עזרה."
הוא מנסה לקפוץ מתוך השיחים שבהם אתה מציצים על אונינו בקריאה "סוויפי אני בוחר בך!" אבל אז הנעל שלו נתפסת באחד מענפי השיח והוא נופל על פניו!
אונינו ששומע את הרעש שוב בורח וכנראה שעוד פעם תצטרכו לחפש אותו.
Sheldon Cooper:
"הרעש הזה לא נשמע טוב..." אתה אומר בחשש ואדוארד מהנהן בראשו ואומר "צודק, בוא נבדוק את זה!" שניכם שולפים פוקדורים ובספירת שלוש קופצים החוצה בפיג'מות.
מולכם עומד פוקימון. דמוי שועל שחור-סגול בעל להבות כחולות על עיניו, שותה את האש של המדורה שלכם ומחבק אותה.
לאחר כמה שניות מבחין בכם ועומד מולכם, מילל בצורה מפחידה "אהווווווווווו..." ומגרגר באימה.
ולצידו גור כלבים הדומה לו מאוד.
Sharpedo:
פוקדע!!! התחלט שוב לשכוח?! ואיזה התפחות לאיווי... שלח לי בסקייפ.
-----------
אתה מפהק להכניס אוויר לפה, מתמתח מגרד בגב ושואל את רודני "יפה לך רודני! זה פוקימון חדש?" והוא מביט אל מאחורי כתפו ואומר "אה קמת! לא לא מה פתאום... זה האינבקס שלי" ומלטף וטופח לו שתי טפיחות על הגב מהם נשמע צליל מתכתי.
אתה ממלמל לעצמך "אינבקס מה.." ובודק בפוקדע:
אינבקס|Inbex - אינבקס, פוקימון הגדי המתכתי. גופו עשוי ועטוף כולו בשריון מתכתי המגן עליו מפני מתקפות ואויבים. השריון אמנם כבד, אך בזכות רגליו החזקות והשריריות אינו גורע ממהירותו הגבוהה. קרניו וזנבו שהלא הוא דמוי פטישון מתכת קטן וקשיח הם נשקו העיקרי. סוג: מתכת.
אתה מתארגן בזריזות ולא רוצה לאבד זמן, לאחר שעות של הליכה בהם אתה נמנעים מלהציק או להפריע לפוקימונים או מלהתקל באנשים אתם ממש קרובים אל העיר, אתה מתחיל לראות בתים והצמחיה והפרא מצתצמים בכל כמה מטרים שאתם עוברים.
לבסוף אתם מגיעים לכפר ראמיה!
השעה היא בסה"כ 10:00 בבוקר. הוא כפר מאוד פרחוני וצומח, הצמחייה והפרא לא נעלמו לגמריי, האנשים האלה חיים יחד עם הטבע.
ישנם החנות, מרכז הפוקימונים, חנות הפרחים, והמכון.