Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 19 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 276
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    Gallade123:
    אני שמח שאהבת את הרעיון
    -----------
    כשאתם רואים את האונינו אתה מחליט לקחת את הפיקוד ולהדריך את הילד הקטן לגביי קרבות ומה לעשות "קרב פוקימונים הוא דבר מאוד פשוט. אתה פוקד לפוקימון שלך מתקפה, והוא מבצע אותה. זה הדבר היחיד שצריך ללמוד. כל השאר תלוי בך. בביטחון שלך, בקשר שלך עם הפוקימון, בניסיון שלך ובעיקר ביצירתיות."
    לאחר מכן אתה מנתק מהחגורה את הפוקדור של סוויפי ומסביר לו עליו "זהו סוויפי, הוא פוקימון מסוג מעופף, ולכן כדי לך להשתמש בו בשל ההתרון על סוג לחימה. הוא חזק מהיר ואמיץ מאוד!"
    ואז אתה מוסיף "המתקפות שלו הם: אס אווירי, ניקור, התגרות וכוח סבל"
    ברגע שאתה מסיים אתה אומר לו בחיוך "קדימה, בהצלחה ואל תשכח להנות מיזה, אני כאן מאחורייך לכל עזרה."
    הוא מנסה לקפוץ מתוך השיחים שבהם אתה מציצים על אונינו בקריאה "סוויפי אני בוחר בך!" אבל אז הנעל שלו נתפסת באחד מענפי השיח והוא נופל על פניו!
    אונינו ששומע את הרעש שוב בורח וכנראה שעוד פעם תצטרכו לחפש אותו.

Sheldon Cooper:
    "הרעש הזה לא נשמע טוב..." אתה אומר בחשש ואדוארד מהנהן בראשו ואומר "צודק, בוא נבדוק את זה!" שניכם שולפים פוקדורים ובספירת שלוש קופצים החוצה בפיג'מות.
    מולכם עומד פוקימון. דמוי שועל שחור-סגול בעל להבות כחולות על עיניו, שותה את האש של המדורה שלכם ומחבק אותה.
    לאחר כמה שניות מבחין בכם ועומד מולכם, מילל בצורה מפחידה "אהווווווווווו..." ומגרגר באימה.
    ולצידו גור כלבים הדומה לו מאוד.

Sharpedo:

פוקדע!!! התחלט שוב לשכוח?! ואיזה התפחות לאיווי... שלח לי בסקייפ.
    -----------
    אתה מפהק להכניס אוויר לפה, מתמתח מגרד בגב ושואל את רודני "יפה לך רודני! זה פוקימון חדש?" והוא מביט אל מאחורי כתפו ואומר "אה קמת! לא לא מה פתאום... זה האינבקס שלי" ומלטף וטופח לו שתי טפיחות על הגב מהם נשמע צליל מתכתי.
    אתה ממלמל לעצמך "אינבקס מה.." ובודק בפוקדע:
    אינבקס|Inbex - אינבקס, פוקימון הגדי המתכתי. גופו עשוי ועטוף כולו בשריון מתכתי המגן עליו מפני מתקפות ואויבים. השריון אמנם כבד, אך בזכות רגליו החזקות והשריריות אינו גורע ממהירותו הגבוהה. קרניו וזנבו שהלא הוא דמוי פטישון מתכת קטן וקשיח הם נשקו העיקרי. סוג: מתכת.
    אתה מתארגן בזריזות ולא רוצה לאבד זמן, לאחר שעות של הליכה בהם אתה נמנעים מלהציק או להפריע לפוקימונים או מלהתקל באנשים אתם ממש קרובים אל העיר, אתה מתחיל לראות בתים והצמחיה והפרא מצתצמים בכל כמה מטרים שאתם עוברים.
    לבסוף אתם מגיעים לכפר ראמיה!
    השעה היא בסה"כ 10:00 בבוקר. הוא כפר מאוד פרחוני וצומח, הצמחייה והפרא לא נעלמו לגמריי, האנשים האלה חיים יחד עם הטבע.
    ישנם החנות, מרכז הפוקימונים, חנות הפרחים, והמכון.

.

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    Gallade123:
    אני שמח שאהבת את הרעיון
    -----------
    כשאתם רואים את האונינו אתה מחליט לקחת את הפיקוד ולהדריך את הילד הקטן לגביי קרבות ומה לעשות "קרב פוקימונים הוא דבר מאוד פשוט. אתה פוקד לפוקימון שלך מתקפה, והוא מבצע אותה. זה הדבר היחיד שצריך ללמוד. כל השאר תלוי בך. בביטחון שלך, בקשר שלך עם הפוקימון, בניסיון שלך ובעיקר ביצירתיות."
    לאחר מכן אתה מנתק מהחגורה את הפוקדור של סוויפי ומסביר לו עליו "זהו סוויפי, הוא פוקימון מסוג מעופף, ולכן כדי לך להשתמש בו בשל ההתרון על סוג לחימה. הוא חזק מהיר ואמיץ מאוד!"
    ואז אתה מוסיף "המתקפות שלו הם: אס אווירי, ניקור, התגרות וכוח סבל"
    ברגע שאתה מסיים אתה אומר לו בחיוך "קדימה, בהצלחה ואל תשכח להנות מיזה, אני כאן מאחורייך לכל עזרה."
    הוא מנסה לקפוץ מתוך השיחים שבהם אתה מציצים על אונינו בקריאה "סוויפי אני בוחר בך!" אבל אז הנעל שלו נתפסת באחד מענפי השיח והוא נופל על פניו!
    אונינו ששומע את הרעש שוב בורח וכנראה שעוד פעם תצטרכו לחפש אותו.
    אני נאנח, ורץ כדי לעזור לו לקום.
    "פשוט תרגע. אתה לא צריך להילחץ מקרב. תנסה להרגיע את עצמך. עכשיו בוא נחפש אותו שוב." אני מרים אותו רץ כדי לחפש את האונינו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    Gallade123:
    חחח אין לך מה לרוץ הוא היה לידך
    -------------
    "ההה...אאייי.." אתה לוקח נשימה עמוקה ונאנח, מושיט אליו את ידך ועוזר לו לקום. דמעות עומדות על עיניו של מקס (שכחתי, זה השם שלו).
    אתה מרגיע אותו ואומר שיהיה בסדר ומסביר לו "שמע, פשוט הרגע, לא צריך להילחץ כלכך מקרב. נסה להשאר קר רוח ולהיות ממוקד במטרה" הוא מהנהן בראשו בהבנה ומנגב דמעותיו.
    לאחר מכן אתם שוב הולכים לחפש את אונינו, כמעט מיואשים מחיפושים לאחר חצי שעה אך אז מקס הקטן מזהה את קולותיו ואומר "אחריי זה בטוח הוא!"
    ואכן אתם מביטים מעלה ומוצאים אותו מתנדנד על ענף באמצעות ידיו החזקות וצועק ונוהם לו בכיף להנאתו.
    "סוויפי אני בוחר בך!" מקס לוחש הפעם מוציא את הציפור הקטנה שלך שפורצת מאחורי העץ שמאחורי התחבאתם, לאונינו אין הזדמנות לברוח עכשיו.
    "אוקיי, אוקיי, טוני שכחתי את המתקפות!!! תזכיר לי שוב.. מה עושים?! מה כדי קודם?!" מקס לא מפסיק לשאול בטורדנות.
    הוא לחוץ מאוד.

.

4. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    חחח אין לך מה לרוץ הוא היה לידך
    -------------
    "ההה...אאייי.." אתה לוקח נשימה עמוקה ונאנח, מושיט אליו את ידך ועוזר לו לקום. דמעות עומדות על עיניו של מקס (שכחתי, זה השם שלו).
    אתה מרגיע אותו ואומר שיהיה בסדר ומסביר לו "שמע, פשוט הרגע, לא צריך להילחץ כלכך מקרב. נסה להשאר קר רוח ולהיות ממוקד במטרה" הוא מהנהן בראשו בהבנה ומנגב דמעותיו.
    לאחר מכן אתם שוב הולכים לחפש את אונינו, כמעט מיואשים מחיפושים לאחר חצי שעה אך אז מקס הקטן מזהה את קולותיו ואומר "אחריי זה בטוח הוא!"
    ואכן אתם מביטים מעלה ומוצאים אותו מתנדנד על ענף באמצעות ידיו החזקות וצועק ונוהם לו בכיף להנאתו.
    "סוויפי אני בוחר בך!" מקס לוחש הפעם מוציא את הציפור הקטנה שלך שפורצת מאחורי העץ שמאחורי התחבאתם, לאונינו אין הזדמנות לברוח עכשיו.
    "אוקיי, אוקיי, טוני שכחתי את המתקפות!!! תזכיר לי שוב.. מה עושים?! מה כדי קודם?!" מקס לא מפסיק לשאול בטורדנות.
    הוא לחוץ מאוד.
    "די! תרגע!" אני לוחש. "המתקפות של סוויפי הם אס אווירי, ניקור, התגרות וכוח סבל. אתה לא חייב לדעת מה המתקפות האלה עושות, פשוט תאמר אותם. אחרי שאתה תשתמש בכל מתקפה אתה תדע מה היא עושה וככה תוכל לדעת באיזה מתקפה כדאי לך להשתמש. אבל הכי חשוב, תשאר קר רוח. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות הוא שסוויפי יתעלף. אני מבטיח לך, שעד סוף היום אני אדריך אותך עד שתתפוס את האונינו הזה. ועכשיו תנשום נשימה עמוקה, תתמקד ותתחיל את הקרב הזה." אני אומר לו בעידוד.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

5. משתמש מנוסה
    Sheldon Cooper:
    "הרעש הזה לא נשמע טוב..." אתה אומר בחשש ואדוארד מהנהן בראשו ואומר "צודק, בוא נבדוק את זה!" שניכם שולפים פוקדורים ובספירת שלוש קופצים החוצה בפיג'מות.
    מולכם עומד פוקימון. דמוי שועל שחור-סגול בעל להבות כחולות על עיניו, שותה את האש של המדורה שלכם ומחבק אותה.
    לאחר כמה שניות מבחין בכם ועומד מולכם, מילל בצורה מפחידה "אהווווווווווו..." ומגרגר באימה.
    ולצידו גור כלבים הדומה לו מאוד.
    "א-אימאלה!" אני קורא בבהלה וקופץ אחורנית מבהלה, אבל מיד מתעשת ומוציא את הפוקדע שלי ומברר מי אלה הפוקימונים הללו "בארקינדל, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "מה אתם רוצים מאיתנו?!" אני שואל בתקיפות את צמד הפוקימונים הללו

6. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    אני שמח שאהבת את הרעיון
    -----------
    כשאתם
    לחפש אותו.

מבחין בכם ועומד ][/URL].

Sharpedo:

פוקדע!!! התחלט שוב לשכוח?! ואיזה התפחות לאיווי... שלח לי בסקייפ.
    -----------
    אתה מפהק להכניס אוויר לפה, מתמתח מגרד בגב ושואל את רודני "יפה לך רודני! זה פוקימון חדש?" והוא מביט אל מאחורי כתפו ואומר "אה קמת! לא לא מה פתאום... זה האינבקס שלי" ומלטף וטופח לו שתי טפיחות על הגב מהם נשמע צליל מתכתי.
    אתה ממלמל לעצמך "אינבקס מה.." ובודק בפוקדע:
    אינבקס|Inbex - אינבקס, פוקימון הגדי המתכתי. גופו עשוי ועטוף כולו בשריון מתכתי המגן עליו מפני מתקפות ואויבים. השריון אמנם כבד, אך בזכות רגליו החזקות והשריריות אינו גורע ממהירותו הגבוהה. קרניו וזנבו שהלא הוא דמוי פטישון מתכת קטן וקשיח הם נשקו העיקרי. סוג: מתכת.
    אתה מתארגן בזריזות ולא רוצה לאבד זמן, לאחר שעות של הליכה בהם אתה נמנעים מלהציק או להפריע לפוקימונים או מלהתקל באנשים אתם ממש קרובים אל העיר, אתה מתחיל לראות בתים והצמחיה והפרא מצתצמים בכל כמה מטרים שאתם עוברים.
    לבסוף אתם מגיעים לכפר ראמיה!
    השעה היא בסה"כ 10:00 בבוקר. הוא כפר מאוד פרחוני וצומח, הצמחייה והפרא לא נעלמו לגמריי, האנשים האלה חיים יחד עם הטבע.
    ישנם החנות, מרכז הפוקימונים, חנות הפרחים, והמכון.
    פרסמו פה בפורום ויש גם בסרבי ורציתי להשתמש בפוקידע אבל שכחתי חחחחח

״בשביל להיות מוכן לקרב המכון,אני חייב לאמן את טריפוק״ אומר לרודני ואלך למרכז הפוקימונים,אוליי שם אני אמצא מאמן שיוכל להילחם נגדי.

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    טעות שלי..

.

8. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    להסביר לו מהן היה יותר יעיל גבר, אל תשכח שזה הסוויפי שלך שיכול להפסיד ולהתעלף.
    --------------
    "דיי! אמרתי לך כמה רוגע הוא חשוב!" אתה מרים עליו את קולך בזיו פנים רציני והוא מביט בך מופתע אך מפנים ומנסה באמת להרגע.
    הוא נושם כמה נשימות עמוקות שבהחלט עוזרות לו. אתה מסביר לו שוב מהן המתקפות של סוויפי.
    בנוסף לכך אתה מדבר איתו על המתקפות, מבטיח לו שתמשיך להסביר לו ולהדריך אותו עד שאונינו יתפס והוא נרגש מדבריך!
    לאחר מכן אתם חוזרים לקרב, אונינו מתנדנד על הענף עדיין לוקח תנופה ומכה את סוויפי עם 'ריסוק אבנים' (Rock Smash)
    והוא צולל למטה אך מתעשט חזרה ליפני שהוא נופל לרצפה וממשיך לשהות באוויר. "סוויפי תשתמש באס אווירי!" קורא סוויפי, אונינו נוחט על הקרקע ומביט איך סוויפי עף גבוה ונעלם בשחקים...
    אתה בשקט מיד נזכר באיך סוויפי תקף אותך באס אווירי כשתפסת אותו, נעלם משדא הראיה והפתיע מאחור. זה גורם לך לחייך!
    סוופי אכן עושה זאת ופוגע היטב באונינו בגבו שעף עם פניו היישר על גזע עץ. מנער את ראשו מן המכה החזקה ומתאושש ואז משתמש ב-'התלהבות' (Work Up) גופו זוהר באדום. ההתקפה שלו אונינו התחזקה בזה הרגע. ואז עוד חבטה חזקה של ריסוק אבנים מעיפה את סוויפי.
    מקס צריך את העזרה שלך "מה כדי לעשות עכשיו... במה היית משתמש טוני?"
    כתבתי את הכל דרך הפלאפון אז דילגתי על הקטע הזה
    --------------------------------------------------------------
    "אני הייתי משתמש באס אווירי שוב, אבל תנסה לחשוב קצת יותר בעצמך. סוויפי הוא פוקימון מאוד מהיר. הרבה יותר מהיר מאונינו. תנסה לנצל את זה לטובתך!" אני מייעץ לו. "אתה יכול להגיד לסוויפי להתחמק מהמתקפות של אונינו, ואחרי שהוא השתמש בהתלהבות, כדאי שתנסה שסוויפי ייפגע כמה שפחות מהמתקפות של אונינו." אני מוסיף.
    נערך לאחרונה על ידי Gallade123, 02-17-2013 בשעה 10:12 AM

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sheldon Cooper:
    המראה של השניים הללו מיד מבהיל אותך "א-אימאלה!" אתה קורא ומזנק אחורנית. אתה פותח את הפוקדע ומיד הוא אומר:
    גוסטכאב|Gostcub - פוקימון גור הרפאים. גוסטכאבים הם פוקימונים פעילי לילה, במהלך היום מסתררים מאור השמש היכן שהם רק יכולים. הם חיים כגורים עד התפתחותם עם אימם בלבד ששומרת עליהם לכל אורך ילדותם. גוסטכאב וההתפתחות שלו מאופיינים במתקפות אש בעלות להבה כחולה המכונה 'אש רפאים'. סוג: אש ורוח.
    ספירידוג|Spiridog - פוקימון כלב השאול. ספירידוג הוא הצורה המפותחת של גוסטכאב. להם שיניים וצפורניים חדות. אש רפאים מקיפה את עינייהם וזה מהווה להם ראיה טובה ומיוחדת מאוד. הם ניזונים מאש אותה הם שואבים אל גופם ובכל מקום אליו מגיעים משמיעים יללות מסמרות שיער. סוג: אש ורוח.
    אתה מתוך פחד מוציא החוצה את בארקינדל שיגן עליך והוא מיד נובח ומביט בהם במבט עצבני. הגוסטכאב נראה מפוחד ומתחיל ליילל בבכי.
    הדבר מרגיז מאוד את ספירידוג שרץ אליו מיד עם פרוץ הבכי ונעמד מלפני הגוסטכאב ומתחיל לנהום עליכם ולנבוח בקולי קולות ללא סוף כשזיף פניו וקול נביכותיו מפחידים עד מוות ומראים על שיגעון...
    הוא ממשיך לנבוח בצורה מפחידה ומאיימת וריר נוטף מפיו, ספירידוג ובארקינדל צועדים זה מול זה במעגל כשלפתע ספירידוג תוקף בלעיסה!
    הוא נושך את בארקינדל חזק חזק נושך ונושך ולועס את גופו ובארקינדל צווח בכאב וסבל!

Sharpedo:

אתה מביט בעיר לאורכה ולרוחבה. חושב מה כדי לעשות קודם ומיד רץ אל מרכז הפוקימונים. אתה נכנס ולמזלך כמעט וריק, אין אף אחד על הדלפק.
    אתה ורודני ניגשים אל האחות ג'וי ואתה שואל אותה בחיוך אם היא תוכל לדאוג ולטפל בפוקימונים שלך ליפני המכון. הם זקוקים למנוחה ולטיפול ראוי. אתה מיד מבחין בפוקימונית המסייעת לה:
    סילנון|Silnun - פוקימון הריפוי. סילנונים נוהגים להסתובב לבד, וניתן למצוא אותם משוטטים ומרפאים פוקימונים פצועים ונטושים. סילנונים ידועים בגישתם הידידותית לבני אדם וליצורים חיים אחרים, והם נאמנים במיוחד. סילנון מעדיף שלא להילחם בפוקימונים אחרים, אך יעשו זאת אם יתבקשו, ואף יעשו זאת ביעילות. סוג: נורמאל.
    רודני מיד ניגש לעניינים, אוחז חזק בידה של גו'י עם שתי ידיו ומתחיל איתה. מפלרטט איתה ועל כמה שחייהם יהיו נפלאים ומאושרים יחד כזוג!
    כמו עם הערפדית אתה מבין שהחבר החדש שלך הוא 'קאזאנובה' לא קטן... היא אינה מתרגשת מהדיבורים ושוברת את ליבו איכשהו בחינניות.
    הוא חוזר אליך נאנח קלות ולוחש לך באוזן "ראית? נדלקה עליי" ואילו בראשך עוברת המחשבה 'ברררווור'.
    אתה מחכה לפוקימונים שלך ולאחר כמה דקות גם אתה וגם רודני מקבלים אותם בחזרה. אך אין לך מפה ואין לך מושג היכן בדיוק המכון נמצא.

Gallade123:
    תבין משהו, אתה צריך לייעץ לו כיצד להילחם, הוא כלל אינו יודע. למד אותו את סגנון הלחימה שלך. תיהיה לו למורה.
    -----------------
    אתה מציע לו להשתמש באס אווירי, שזה מה שאתה היית עושה ומסביר לו על המהירות של סוויפי לעומת הכוח הרב שיש לאונינו כדי שיבין יותר טוב כיצד לתפעל את הפוקימון שלך.
    סוויפי יוצא לפקודת מקס לעוד אס אווירי שגם הפעם פוגע פגיעה ישירה וחזקה. אונינו לא נכנע, הוא מגיב גופו זורח בהילה מוזרה (ההילה הזאת) והוא מחזיר לסוויפי בריצה נורא מהירה, הוא לפתע נעלם ומופיע עם דחיפה חזקה המזכירה את האס האווירי!
    הוא השתמש בנקמה (Revenge) והחזיר לסוויפי מכה חזקה כפליים ממה שסוויפי הנחיט עליו.
    סוויפי על הרצפה ואונינו רץ לתנופה ואז קופץ, הוא מתכונן לרדת עם אגרוף חשמל (ThunderPunch) על סוויפי ולחסל אותו!
    "טוני?!?!" קורא מקס הקטן וחסר העונים כשסוויפי בקושי זז מהרצפה.

.

10. משתמש מנוסה
    Sheldon Cooper:
    המראה של השניים הללו מיד מבהיל אותך "א-אימאלה!" אתה קורא ומזנק אחורנית. אתה פותח את הפוקדע ומיד הוא אומר:
    גוסטכאב|Gostcub - פוקימון גור הרפאים. גוסטכאבים הם פוקימונים פעילי לילה, במהלך היום מסתררים מאור השמש היכן שהם רק יכולים. הם חיים כגורים עד התפתחותם עם אימם בלבד ששומרת עליהם לכל אורך ילדותם. גוסטכאב וההתפתחות שלו מאופיינים במתקפות אש בעלות להבה כחולה המכונה 'אש רפאים'. סוג: אש ורוח.
    ספירידוג|Spiridog - פוקימון כלב השאול. ספירידוג הוא הצורה המפותחת של גוסטכאב. להם שיניים וצפורניים חדות. אש רפאים מקיפה את עינייהם וזה מהווה להם ראיה טובה ומיוחדת מאוד. הם ניזונים מאש אותה הם שואבים אל גופם ובכל מקום אליו מגיעים משמיעים יללות מסמרות שיער. סוג: אש ורוח.
    אתה מתוך פחד מוציא החוצה את בארקינדל שיגן עליך והוא מיד נובח ומביט בהם במבט עצבני. הגוסטכאב נראה מפוחד ומתחיל ליילל בבכי.
    הדבר מרגיז מאוד את ספירידוג שרץ אליו מיד עם פרוץ הבכי ונעמד מלפני הגוסטכאב ומתחיל לנהום עליכם ולנבוח בקולי קולות ללא סוף כשזיף פניו וקול נביכותיו מפחידים עד מוות ומראים על שיגעון...
    הוא ממשיך לנבוח בצורה מפחידה ומאיימת וריר נוטף מפיו, ספירידוג ובארקינדל צועדים זה מול זה במעגל כשלפתע ספירידוג תוקף בלעיסה!
    הוא נושך את בארקינדל חזק חזק נושך ונושך ולועס את גופו ובארקינדל צווח בכאב וסבל!
    --------------------
    "אוי לא, בארקינדל!" אני קורא בבהלה "נסה לצאת מזה עם גחלת היישר אל תוך עיניו" אני מצווה עליו "רגע אחד... אולי זו דווקא היא??" אני תוהה ומביט באדוארד

11. משתמש מנוסה
    Sheldon Cooper:

Gallade123:
    תבין משהו, אתה צריך לייעץ לו כיצד להילחם, הוא כלל אינו יודע. למד אותו את סגנון הלחימה שלך. תיהיה לו למורה.
    -----------------
    אתה מציע לו להשתמש באס אווירי, שזה מה שאתה היית עושה ומסביר לו על המהירות של סוויפי לעומת הכוח הרב שיש לאונינו כדי שיבין יותר טוב כיצד לתפעל את הפוקימון שלך.
    סוויפי יוצא לפקודת מקס לעוד אס אווירי שגם הפעם פוגע פגיעה ישירה וחזקה. אונינו לא נכנע, הוא מגיב גופו זורח בהילה מוזרה (ההילה הזאת) והוא מחזיר לסוויפי בריצה נורא מהירה, הוא לפתע נעלם ומופיע עם דחיפה חזקה המזכירה את האס האווירי!
    הוא השתמש בנקמה (Revenge) והחזיר לסוויפי מכה חזקה כפליים ממה שסוויפי הנחיט עליו.
    סוויפי על הרצפה ואונינו רץ לתנופה ואז קופץ, הוא מתכונן לרדת עם אגרוף חשמל (ThunderPunch) על סוויפי ולחסל אותו!
    "טוני?!?!" קורא מקס הקטן וחסר העונים כשסוויפי בקושי זז מהרצפה.
    גם אני סוג של מאמן בתחילת הדרך, אז אני לא יודע כל כך איך להדריך
    -----------------------------------------------------
    "סוופי, כוח סבל!" אני צועק מתוך אינסטינקט. "עכשיו תעלה לשמים! אני מוסיף. "אני חושב שלא הדרכתי אותך מספיק טוב, זאת אשמתי." אני אומר למקס. "המתקפה שהשתמשתי בה עכשיו היא כוח סבל. היא גורמת לפוקימון לשרוד כל מתקפה, גם אם היא היית אמורה לעלף אותו. המתקפה השנייה של סוויפי, התגרות, גורמת לפוקימון השני להתקיף רק במתקפות שמורידות נזק, וזה לא זמן טוב להשתמש במתקפה הזאת. שני המתקפות השניות של סוויפי, אס אווירי וניקור, הם מתקפות שפוגעות פיזית בפוקימון ומעלפות אותו. שני המתקפות האלה הם מסוג מעופף, כל שיש להם יתרון על אונינו, שהוא פוקימון לוחם." אני מסביר לו. "עכשיו, תראה דוגמא למהלך שבו אתה יכול להשתמש בקרבות." אני אומר לו. "סוויפי, תצמד בכוח לגב של אונינו ותשתמש בניקור!" אני צועק אליו, ומקווה שהמהלך שלי יצליח. "רואה, אתה יכול להשתמש במתקפות בכל מיני דרכים. הסגנון שלי הוא לסמוך על המהירות של הפוקימון, ולהשתמש בה כדי להתקיף יותר מלהיפגע. עכשיו, תנסה להשתמש ביתרון המהירות והתעופה של סוויפי כדי לנצח את אונינו. תזכור! אם סוויפי ייפגע עוד פעם אחת, הוא יתעלף, ואתה תאבד את אונינו!" אני אומר לו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

12. משתמש מנוסה
    Sheldon Cooper:
    Sharpedo:[/B]
    אתה מביט בעיר לאורכה ולרוחבה. חושב מה כדי לעשות קודם ומיד רץ אל מרכז הפוקימונים. אתה נכנס ולמזלך כמעט וריק, אין אף אחד על הדלפק.
    אתה ורודני ניגשים אל האחות ג'וי ואתה שואל אותה בחיוך אם היא תוכל לדאוג ולטפל בפוקימונים שלך ליפני המכון. הם זקוקים למנוחה ולטיפול ראוי. אתה מיד מבחין בפוקימונית המסייעת לה:
    סילנון|Silnun - פוקימון הריפוי. סילנונים נוהגים להסתובב לבד, וניתן למצוא אותם משוטטים ומרפאים פוקימונים פצועים ונטושים. סילנונים ידועים בגישתם הידידותית לבני אדם וליצורים חיים אחרים, והם נאמנים במיוחד. סילנון מעדיף שלא להילחם בפוקימונים אחרים, אך יעשו זאת אם יתבקשו, ואף יעשו זאת ביעילות. סוג: נורמאל.
    רודני מיד ניגש לעניינים, אוחז חזק בידה של גו'י עם שתי ידיו ומתחיל איתה. מפלרטט איתה ועל כמה שחייהם יהיו נפלאים ומאושרים יחד כזוג!
    כמו עם הערפדית אתה מבין שהחבר החדש שלך הוא 'קאזאנובה' לא קטן... היא אינה מתרגשת מהדיבורים ושוברת את ליבו איכשהו בחינניות.
    הוא חוזר אליך נאנח קלות ולוחש לך באוזן "ראית? נדלקה עליי" ואילו בראשך עוברת המחשבה 'ברררווור'.
    אתה מחכה לפוקימונים שלך ולאחר כמה דקות גם אתה וגם רודני מקבלים אותם בחזרה. אך אין לך מפה ואין לך מושג היכן בדיוק המכון נמצא.
    "האחות ג'וי" אקרא ךה ואחכה שתבוא, "את יכולה לכוון אותנו לחנות בעיר? אבדה לנו המפה" אומר לה ואחכה לתשובתה.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sharpedo:
    אתה חושב מה לעשות ואז פונה שוב אל האחות ג'וי, היא מביטה בך בתמיהה ואת מבקש בנימוס "סילחי לי אך את יכולה לכוון אותנו לחנות שבעיר? אבדה לנו המפה" היא מבינה לליבכם ואומרת בחיוך ביישן "אין בעיה כלל! היא נמצאת כמה בתים ימינה מכאן. ליד בית הדואר, בערך כשלושה מבנים ימינה"
    אתה ורודני מודים לה מאוד על הסיוע ויוצאים מהמרכז מתקדמים כפי שהיא אמרה אל צד ימין, חולפים על פני שני בתי מגורים, בית הדואר והינה לפניכם הצרכניה מבנה לבן בעל גג כחול.
    אתה עומדים ליפני החנות והדלת האוטומטית נפתחת, ישנו המוכרהמביט בכם וגם איזה ילד בן גילכם שמביט בתרסיסי ריפוי.

Gallade123:
    אתה מבקש ממקס להשתמש עכשיו ומיד ב-'כוח סבל' והוא ממש במזל מספיק לבקש מסוויפי לעשות את זה. שנייה ליפני שאונינו מכה!
    נוצר פיצוץ גדול בעקבות המהלכים של השתיים. הילה זהובה זורחת סביב סוויפי, זו הילת כוח הסבל. ולפתע היא מתפוגגת והוא עדיין עומד.
    אונינו אינו מבין מה קרה כאן... אתה מסביר למקס איך אתה פועל בקרב ומציע לו מהלך והוא מתפקד בדיוק לפי איך שאתה אומר לו.
    סוויפי עף מהר אל אונינו, אונינו מנסה להשתמש בריסוק סלעים ומחמיץ! סוויפי נוטה ימינה בסיבוב תוך כדי תעופה מתחמק ומגיח אל מאחורי גבו של אונינו.
    סוויפי מנקר ללא הרף את גבו וראשו של אונינו שסובל ורק מנסה להרחיק את סוויפי עם הידיים. סחור סחור סביב אונינו סוויפי מנקר ולבסוף מותיר את אונינו חסר הרכה (מעולף!)
    "ניצחתי?! ניצחתי! יש, ניצחתי אני לא מאמין!!!" צועק מקס באושר עילאי.

Sheldon Cooper:
    אני באמת אוהב את איך שאתה מבין מהר ומפרש דברים טוב.
    --------------
    "לא! בארקינדל!!!" אני זועק בבהלה, ספירידוג לא מרחם עליו. תוקף בפראות מחרידה. אתה פוקד על בארקינדל לתקוף בגחלת את עיניו וזה אכן פועל. פגיעה ישירה גורמת לו לעזוב את בארקינדל ולהתעסק בפניו!
    "אהווווו..." הוא מילל ופרצופו זועף עוד יותר ממקודם, הוא מגיב עם 'סחרור אש' (Fire Spin) וספירלת אש כחולה יוצאת מפיו ופוגעת בבארקינדל!
    בארקינדל מתאמץ לקום על רגליו והשניים עומדים שוב אחד מוד השני ונוהמים זה על זה. לפתע עולה בך החשבה של 'רגע אחד...' ואתה משתף בה את אדוארד "אדוארד אולי ספירידוג זו בעצם היא?" והוא מופתע מהמחשבה בדיוק כמוך, שניכם פותחים את הפוקדע ורואים את ההבדל בין זכר הספרידוג לנקבה.
    ואכן אצל הזכר לא קיים המאטה הלבן סביב הצוואר, הוא קיים אצל הנקבה בלבד!
    אתה בעצם מבין שזאת בסה"כ אם ובנה שעברו בסביבה כשראו מדורה, שהיא בעצם מזון בשבילם והם חושבים שאתה מתקיפים אותם!
    "העניינים מתחממים, חייבים לעשות משהו!" מציע אדוארד.

.

14. משתמש מנוסה
    Sharpedo:

Gallade123:
    אתה מבקש ממקס להשתמש עכשיו ומיד ב-'כוח סבל' והוא ממש במזל מספיק לבקש מסוויפי לעשות את זה. שנייה ליפני שאונינו מכה!
    נוצר פיצוץ גדול בעקבות המהלכים של השתיים. הילה זהובה זורחת סביב סוויפי, זו הילת כוח הסבל. ולפתע היא מתפוגגת והוא עדיין עומד.
    אונינו אינו מבין מה קרה כאן... אתה מסביר למקס איך אתה פועל בקרב ומציע לו מהלך והוא מתפקד בדיוק לפי איך שאתה אומר לו.
    סוויפי עף מהר אל אונינו, אונינו מנסה להשתמש בריסוק סלעים ומחמיץ! סוויפי נוטה ימינה בסיבוב תוך כדי תעופה מתחמק ומגיח אל מאחורי גבו של אונינו.
    סוויפי מנקר ללא הרף את גבו וראשו של אונינו שסובל ורק מנסה להרחיק את סוויפי עם הידיים. סחור סחור סביב אונינו סוויפי מנקר ולבסוף מותיר את אונינו חסר הרכה (מעולף!)
    "ניצחתי?! ניצחתי! יש, ניצחתי אני לא מאמין!!!" צועק מקס באושר עילאי.
    "כל הכבוד!" אני אומר לו בחיוך. "ועכשיו תנסה לתפוס אותו." אני אומר ומושיט לוהפוקדור ריק.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    Gallade123:
    "כל הכבוד מקס!" אתה מברך אותו בחיוך ומסמן לו עם האגדול שזה היה בסדר (כמו הסימן של הלייק). הוא מחייך אליך. הוא נרגש נורא שכמעט דמעות אושר זולגות מעינייו.
    אתה זורק עליו את הפוקדור הריק שהבטחת שתביא לו הוא תופס אותו מתפלל וזורק אותו. הפוקדור שואב לתוכו את אונינו נופל על הדשא ומתחיל להתנדנד.
    ימין... שמאל... שוב ימין... שוב שימין.. ושוב שמאל... עד שלפתע הוא נעצר והפוקדע משמיע צליל 'טוו..' חלוש ורגוע. הוא תפס אותו!
    "יש, סוף כל סוף תפסתי את אונינו!" הוא צוהל ומרים גבוה את הפוקדור. הוא מיד רץ אליך ומביא לך חיבוק שמפתיע אותך, לא צפית לזה אבל בסדר (ילד קטן)
    "אתה מאמן מדהים! תודה על הכל מר טוני!" הוא אומר ואתה מסמיק. לאחר מכן הוא אומר "אני חייב להודות לך איכשהו! אני גר בכפר ראמיה. בוא איתי ושם אודה לך כמו שצריך!"

.

עמוד 15 מתוך 19 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •