Sheldon Cooper:
אני באמת אוהב את איך שאתה מבין מהר ומפרש דברים טוב.
--------------
"לא! בארקינדל!!!" אני זועק בבהלה, ספירידוג לא מרחם עליו. תוקף בפראות מחרידה. אתה פוקד על בארקינדל לתקוף בגחלת את עיניו וזה אכן פועל. פגיעה ישירה גורמת לו לעזוב את בארקינדל ולהתעסק בפניו!
"אהווווו..." הוא מילל ופרצופו זועף עוד יותר ממקודם, הוא מגיב עם 'סחרור אש' (Fire Spin) וספירלת אש כחולה יוצאת מפיו ופוגעת בבארקינדל!
בארקינדל מתאמץ לקום על רגליו והשניים עומדים שוב אחד מוד השני ונוהמים זה על זה. לפתע עולה בך החשבה של 'רגע אחד...' ואתה משתף בה את אדוארד "אדוארד אולי ספירידוג זו בעצם היא?" והוא מופתע מהמחשבה בדיוק כמוך, שניכם פותחים את הפוקדע ורואים את ההבדל בין זכר הספרידוג לנקבה.
ואכן אצל הזכר לא קיים המאטה הלבן סביב הצוואר, הוא קיים אצל הנקבה בלבד!
אתה בעצם מבין שזאת בסה"כ אם ובנה שעברו בסביבה כשראו מדורה, שהיא בעצם מזון בשבילם והם חושבים שאתה מתקיפים אותם!
"העניינים מתחממים, חייבים לעשות משהו!" מציע אדוארד.
---------------------------
."בארקינדל, עצור!" אני מצווה עליו ומסמן לו לקפוץ אחורנית "ספירידוג, אני מתנצל. חשבתי שאתם מאיימים עלינו וכל מה שרציתם לעשות זה להתחצם מהמדורה" אני אומר לה "אדוארד, בוא נדליק מדורה נוספת" אני אומר לו
Gallade123:
"תרגע! אמרתי לך תמיד להישאר רגוע!" אתה אומר לו הוא מביט בך בחוסר הבנה ואז אתה מחייך אליו והוא מבין את הבדיחה. שניכם צוחקים והוא אומר "אל תדאג מעתה לא אשכח זאת!"
אתה מסכים למבוקשו מפני שגם ככה פניך מועדות לראמיה וזה לא יעקב אותך... שניכם הולכים בדרך. לאחר זמן מה אתה מתחיל להגביר את הקצב ועובר לריצה.
והינה השעה היא בסה"כ 12:05 בצהריים ואתה בכפר. ראמיה כפר יפה, קצת קטן יותר מטמוהי ממנה אתה מגיע. אך הכל מלבב ופרחוני, שופע חיים. שדות חקלאיים שונים מסביב לכל המקום. כל האנשים סביב נראים שמחים ומרוצים מחייהם בצוותה ועובדתם.
תחילה אתה צריך ללכת לביתו של מקס אך אתה מזהה כמה מבנים בעיר:
מרכז הפוקימונים, החנות, בניין הדואר וחנות הפרחים הפירות והירקות. במכון לא נראה בסביבה...
Sheldon Cooper:
"בארקינדל, עצור!" אתה מצווה עליו, לא כלכך בטוח במה שאתה עושה אך בכל זאת עושה זאת.
בארקינדל מביט בך בתמיהה אך כמו פוקימון טוב עושה מה שאתה מבקש מוותר על הקרב. אתה מביט בספירידוג כמה שניות הוא בך ונוהם. אתה מתקרב כמה צעדים איטיים ולא בטוחים.
הוא נוהם חזק יותר וחזק יותר. מכופף את רגליו הקדמיות ומתכונן לכופף את רגליו הקמדיות ולזנק... כשאז אתה מתנצל.
הוא מקשיב ועוד לא קופץ "מצטער ספירידוג, אנחנו לא התכוונו לעשות לך ולגוסטכאב כל רע." אתה אומר.
ואז מסביר "זאת פשוט הייתה המדורה שלנו, אנחנו חונים כאן להלילה וצריכים את המדורה בשביל אור ולהרחיק פוקימונים שהתקפו אותנו" והיא מבינה, ומרגיעה את עצמה.
"אני מבקש ממך, ללכת עכשיו, נפרד לשלום ואנחנו נדליק מדורה חדשה" אתה אומר והיא מהנהנת בראשה, תופסת עם שניה את גור הגוסטכאב הקטן וזינוקים גדולים ומהירים מסתלקת מהמקום. בארקינדל לפתע נובח חלוש ונופל מוטל על הקרקע מעולף!
"היא הכניסה לא חזק, הוא עדיין לא מסוגל להתמודד עם כזאת רמה של פוקימון פראי"
Sharpedo:
חחח ידעתי שזה מה שתנסה, הבט במפרט החנות להבא. אין... זה הקושי שהטלתי עליך לבנתיים. נראה איך תתמודד עד שתזכה למפה חדשה.
----------------
"שלום!" אתה אומר למוכר בחיוך והוא משיב "שלום גם לך!" אתה מיד שואל אותו "תגיד אוכל למצוא כאן מפה של המחוז?" והוא אומר בזיו פנים שכזה"אני מצטער אך אין ברשותי מפה שכזאת למכירה, מחובתי שהיא תיהיה תלויה כאן כמו בכל חנות. אך היא לא למכירה, רק מפאת החוק" הוא מסביר לך בנימוס...
"מה נעשה בלי מפה? איפה נמצא את המכון? צריך לשאול מישהו.." מציע רודני
Sharpedo:
אתה משיב לדבריו של רודני "כן... כנראה שנצטרך להסתדר בכוחות עצמינו" והוא מהנהן בראשו בחוסר בררה. אתה מתנחם בעובדה שזאת הייתה המפה שהלכה ולא אתם. אתם מודים למוכר שבחנות ויוצאים לסייר בחוץ.
רודני שואל אותך תוך כדי "אז תגיד מה אמרת שקרה אתמול בלילה?" ואתה מספר לו את כל הסיפור. הוא המום מתקשה להאמין לך, צוחק ואומר לך שהוא משוכנע שכנראה לא הרגשת טוב בלילה והתחלת להזות...
לאחר כמה וכמה וויכוחים והסברים אתה מוותר, מפנים את זה שאפילו שזה קרה באמת זה כלכך לא הגיוני שמן הסתם שהוא לא מאמין. אתה בעצמך לא היית מאמין לסיפור כזה.
לאחר זמן מה של החיפושים הסובלנות נגמרת ואתה שואל את עצמך בקול "איפה נמצא המכון הזה?!?!" ורודני מסכים איתך "כן אה.."
לפתע שקט סורר ברחוב, נשמעים צלילים של פעמונים ורוח מנשבת. אתה אינך מבין מה מתרחש ולפתע אתה רואה זקנהיושבת תחת גגון של איזה מבנה ישן.
מעליה תלויים פעמונים על הגגון, ונרות בשתי צידיה, יושבת ישביה מזרחית על שטיח אדמדם מרופת. ככה יושבת לה בצילו של הבניין.
היא מביטה בכם במן חיוך פוקר-פייס "בואו התקרבו נא ילדים, אחוד חידה לחמודים. אם אתה המכון רוצים למצוא, פתרון את החידה והבינו איפה" היא אומרת בחרוזים.
אתה אינך מבין ורודני מיד אומר "היא אומרת כנראה שנענה לה על חידה שתגלה לנו איפה המכון נמצא!"
Sheldon Cooper:
"בארקינדל!" אתה קורא אליו בדאגה, אדוארד רץ מיד אחרייך. אתה והוא בודקים מה מצבו, אדוארד משיב "שמע הוא פשוט מותש, הוא הפוקימון המנוסה ביותר שלך. והוא ניהל עכשיו קרב עם פוקימון מפותח פראי ומסוכן ממנו. פשוט תן לו לנוח, הוא צריך חום אל תחזיר אותו לפוקדור. כסה אותו היטב ושן יחד איתו!"
אתם מחפשים בתיק משהו ופרט למים אינך מוצא דבר... אתה משקה אותו במעט מים והוא משתעל.
אדוארד בנתיים ניגש ומדליק מדורה.
אתה מכסה אותו, עוטף אותו היטב ומחבק אותו ואתם שוכבים שתי מטר מהמדורה.אתה מלטף אותו ונראה כלפתע הוא מחייך, סתם ככה מתוך שינה.
הקשר בינכם מיוחד. הוא ממש נקשר אליך על אף שאתם מכירים יום אחד בלבד... אתה פשוט יודע שבעתיד תיהיו צוות מדהים שעוד יספרו עליו סיפורים!
מבלי לשים לב אתה והוא נרדמים כשאתה מחבק את בארקינדל בתוך השק"ש. אתה קם בבוקר מליקוקי הלחי שלו... נראה שהוא מרגיש הרבה יותר טוב. אדוארד עוד ישן.
Sharpedo:
הבאתי לך חידה קשה, נסה לחשוב
---------------
אתה נותן לו מרפק קטן ומנסה להעיר לו שהבנת מהתחלה ושניכם מחייכים זה לזה. היא מחייכת גם היא אך שותקת.
שניכם סקרנים לגביי החידה הזו ובוער לכם כבר למצוא את המכון. אז לפתע היא מרטיבה שפתיה, לוקחת נשימה עמוקה...
ואז מספרת "אם תרצו למצוא את המכון עליכם להבין משהו נכון, תושביו האמיתיים של ראמיה בטבע גרים, מעל הדשא אך מתחת לשחקים. ואחד מהם הוא המכון המפרוסם. הוא כתום תמיד וגבוה מכולם!"
היא מסיימת את דבריה... אתם עומדים לידה וחושבים ומיד רודני מנסה להוציא ממנה רמזים עם שאלות על החידה בנכון לא נכון. היא שותקת ואז משיבה "עכשיו הסתלקו מפה ילדים, את זמני ואת זמנכם אתם מבזבזים!"
Gallade123:
"תגיד מקס, יש מכון בכפר?" אתה שואל את מקס והוא משיב "בוודאי שיש!" ואתם ממשיכים בדרך לביתו. אתה שואל עוד "איזה סוג מכון זה?" והוא משיב "חרק".
"היכן הוא נמצא?" עוד שאלה והוא מוסיף "בכפר שלנו יש שני חלקים המסופחים לו, החלק הזה הבנוי והחלק של המשך הדרך.."
והוא מוסיף "תבין, תושבי ראמיה מציירים לכעורה את הכפר הזה כמאוד קטן אך האמת שכמה מבני ראמיה גרים ביער הסמוך, ושם גם המכון!"
אתה מהנהן בראשך כי הבנת ואתם מגיעים אל מקס הביתה, הוא מוזג לך לשתות וחותך לך פרוסת עוגה שאותה אתה אוכל בתיאבון.
לאחר מכן הוא ניגש לאיזו מגירה ומוציא ממנה קופסא שחורה ומבריקה, הוא פותח אותה בעדינות ושם בתוך שקית רשת שקופה וקטנה אתה רואה אבן שמש!
"זה כתודה על העזרה, כשתלמד יותר על הפוקימונים באיזור ובמחוז תדע איך ומתי להשתמש בה!"
"עכשיו עליי להגיד לך שלום, אני עדיין לא מוכן לקראת המכון הראשון. עליי לחזור ולסייר בדרך בה פגשתי אותך ולהתאמן שם..." הוא אומר "תודה על הכל, מוטב שתלך דבר ראשון למרכז ומשם תמשיך למכון"
Sheldon Cooper:
"בארקינדל!" אתה קורא אליו בדאגה, אדוארד רץ מיד אחרייך. אתה והוא בודקים מה מצבו, אדוארד משיב "שמע הוא פשוט מותש, הוא הפוקימון המנוסה ביותר שלך. והוא ניהל עכשיו קרב עם פוקימון מפותח פראי ומסוכן ממנו. פשוט תן לו לנוח, הוא צריך חום אל תחזיר אותו לפוקדור. כסה אותו היטב ושן יחד איתו!"
אתם מחפשים בתיק משהו ופרט למים אינך מוצא דבר... אתה משקה אותו במעט מים והוא משתעל.
אדוארד בנתיים ניגש ומדליק מדורה.
אתה מכסה אותו, עוטף אותו היטב ומחבק אותו ואתם שוכבים שתי מטר מהמדורה.אתה מלטף אותו ונראה כלפתע הוא מחייך, סתם ככה מתוך שינה.
הקשר בינכם מיוחד. הוא ממש נקשר אליך על אף שאתם מכירים יום אחד בלבד... אתה פשוט יודע שבעתיד תיהיו צוות מדהים שעוד יספרו עליו סיפורים!
מבלי לשים לב אתה והוא נרדמים כשאתה מחבק את בארקינדל בתוך השק"ש. אתה קם בבוקר מליקוקי הלחי שלו... נראה שהוא מרגיש הרבה יותר טוב. אדוארד עוד ישן.
-------------------------
"בוקר טוב בארקינדל, ישנת טוב?" אני שואל אותו בחיוך וקם מתוך השק שינה. אני מתמתח ומכבה את המדורה. לאחר מכן אני מעיר את אדוארד ומתארגן "קדימה, נחפש פוקימון חדש בדרך לכפר?" אני שואל את בארקינדל
"ממממ" אמלמל בעודי חושב בריכוז על מילות החידה ועל מיקום הימצאו של המכון, "טוב אני חושב שיש לי תובנה מהחידה" אומר לרודני, "העיר רמאיה היא מיוערת נכון? מה שאונר שהתושבים דל רמאיה חיים כבר על הדשא שאנחנו עומדים עליו עכשיו" אומר לרודני. "השחקים יכול לסמל הרים או פסגה מסוימת או אפילו משהו מאוד גבוה,ואז מתחת לזה נמצא את המכון!" אסביר לרודני , "מה אתה אומר?" אוסיף
חזרתי ובגדול, המחשב עובד פיקס והכל סבבה! מצטער שגרמתי לכם לחכות הרבה כלכך.
Sheldon Cooper:
"בוקר טוב בארקינדל!" אתה מברך אותו והוא מתחכך בך בחביבות. הוא נראה נמרץ, טוב יותר מקודם פי כמה וכמה.
אתה מתפטל החוצה מתוך השק שינה יוצא מהאוהל ומתמתח היטב, מתיישר ונאנח מהכיף שבהתמתחות אחריי שינה ערבה. אתה מעיר את אדוארד בכמה קריאות בעוד אתה מתארגן.
בארקינדל מתרוצץ סביבך לאורך כל הבוקר. לאחר שאתה מתארגנים הן אתה והן אדוארד אתם ממשיכים בדרך. אדוארד מעלעל בספר ואתה שורק להנאתך שיר אהוב...
לפתע אדוארד מפנה את צומת ליבך ימינה בקריאת "היי תראה!" ואתם רואים אגם קטן ושקט. אין בו הרבה פוקימונים בשעה מוקדמת שכזו.
אך אתה מבחין בשלושה:
בחפרפר קטן הרוחץ את פניו באגם.
בקופיף קטן וכחול המקפץ בתוך המים הלוך ושוב להנאתו, משפריץ ונהנה לו.
ובתרנגול גדול בעל רעמת שיער סגולה שזולל לו גרגרים מן הקרקע וצוחק מידי פעם צחוק מוזר ומתפרץ.
Sharpedo:
אתה מהרהר וחושב בכובד ראש על החידה שחדה הגברת הזקנה, כך עושה גם רודני. אך אתה מספיק לפניו ועולה לך רעיון "העיר ראמיה היא עיר מיוערת נכון?" אתה פותח בשאלה רטורית.
רודני מהנהן לו בחיוב ואתה ממשיך "מה שאומר שהם חיים על הדשא שאנו עומדים עליו עכשיו, שזהו ה-'דשא'. שחקים מסמל משהו גבוהה כמו הר או פסגה או משהו גבוהה דומה, מתחת לזה נמצא המכון!" ומסיים. רודני משתכנע ואתם רצים לחפש.
אתה מביטים סביב ומחפשים... ומחפשים... העיר אכן מיוערת, מלה עצים שיחים סבוכים."מרוב עצים לא רואים את היער..." אומר רודני ביאוש (זה פתגם).
עוברות בערך שעתיים כבר ואין שום סימן להר או פסגה.
אתם מוטשים. "אולי אנחנו טועים, צריך לחשוב שוב על החידה!" מציע רודני.
Gallade123:
לאחר שאתה מקבל את אבן השמש אתה מודה לו עליה, על המידע שנתן לך ומאחל לו בהצלחה במסע שהוא מתחיל.
אתה הולך אל עבר מרכז הפוקימונים, נכנס ושם עומדת האחות ג'וי עם פוקימון וורוד ומשונה
"שלום לך בחור, איך אוכל לעזור?" היא שואלת והפוקימון הוורוד מביט בך. (פוקדע)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)