Sharpedo:
אתה רוצה קרב קל או קשה? אתה תבין למה אני שואל בסוף העדכון.
---------
"וואוו הינה זה מולנו אתה קולט!" אתה אומר לרודני נרגש ורועד. קרב המכון הראשון שלך הוא במרחק טיפוס על הסולם הזה. נוסף לכל המראה המיוחד המרהיב של המכון והאיזור הזה בכלל.
רודני מניח ידו על כתפיך "זה הרגע הגדול שלך, אני אצפה בקרב אשלח לך עצות ואאחל לך את כל ההצלחה שרק אפשר!" ומחייך אלייך (רודני להזכירך רק, לא מאמן, רוצה להיות פרופ')
אתה עולה על הסולם ראשון, לשמחתך הוא חזק ויציב מכפי שהוא נראה, רודני אחריך. ככל שאתה עולה הסבלנות נגמרת ואתה מתחיל לטפס מהר יותר.
אתה מגיע עד למעלה ובקפיצה מעל למרפסת אליה מחובר הסולם אתה נוחט ומפתיע בחורה לבושת צהובים ושחורים בלבוש המזכיר קצת דבורה:

.
"טוב אז הינה הראשון להיום..." ממלמלת לעצמה. "שלום לך, שמי קווין מנהיגת מכון העיר ראמיה, נעים מאוד להכיר!" מברכת אותך בחיוך רחב ותמים ולוחצת את ידך.
רודני מגיע אחריכם ומבלי ממש להכיר אותו היא רצה בקופצנות אל משטח עץ כ-5 ס"מ מעל לרצפה ואומרת לכם לעלות, מעלית מכניסה אתכם אל מרכז הזירה.
זירה מיוחד במיוחד שנראת כך: היא בעצם רצפת פרקט באמצע כץ, בחלק בוא מתפצלים כל הענפים. ענפים מלאי עלים מכסים את הזירה כמו תקרה, ענפים עבים רחבים ומפותלים.
ואת שם לב שיש צדדים לכל מתמודד אורח ומארח יש את הקוו החוצה אך אין לזירה מסגרת... "אין כאן את האפשרות לצאת מהקוו, האחרון שנשאר עומד מנצח!" מסבירה.
לאחר מכן ניגש אליך בחור שנראה כעובד במכון עם מדזוודה ובה 6 פוקודרים ממוספרים: 1,2,3,4,5,6.
"במכון נערכים שתי קרבות, אלא אם ישנו תיקו ואז יוצאים לקרב מכריע..." מסבירה קווין ומוסיפה שוב לדבר "בחר שתי פוקדורים מבלי לדעת מיהם והם יהיו הפוקימונים שילחמו נגדך במכון"
"תקשיב ללב, תוכל ליפול על החזקים ביותר שלי או אל הכי פחות מאומנים ומנוסים" אומרת בחיוך.
Sheldon Cooper:
"צודק" אתה משיב לאדוארד ומרגיש מטופש לרגע. אתה מנסה לחשוב על דרך למשוך אותו החוצה... סתם חושב ובוהה לך מסביב כשלפתע אתה מבחין בשיחים של פירות!
זה מצית בך רעיון בעקבות מה שאמר הפוקדע, מיזוזומי ניזון מפירות שגדלים על היבשה... ואתה מתחיל לאסוף בפראות כמות נכבדה מאוד של פירות מן השיחים.
שונים ומגוונים ומתחיל לזרוק אותם אליו, הם צפים במים והוא שם לב, הוא בולע אותם בתעווה ורואה את הכמות הגדולה של הפירות בידיך וטס החוצה מן המים!
"בארקינדל שהיה מוכן מראש עם הפקודה הפתיע את מיזוזומי עם שריטה שפגעה לו בזנב, וזנבו מיד הגיב במתקפת חבטה (Pound) שהעיפה ממנו את בארקינדל. נראה שהקרב התחיל.