Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 19 ראשוןראשון ... 816171819 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 276
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    Sheldon Cooper:
    "אוי לא!" אתה אומר מבוהל ומבין שאתם חייבים לפעול מהר. אתה מתעשת על עצמך ומורה לבארקינדל להמתין ולחכות להוראת שימוש במסך עשן.
    הוא שוכב על הרצפה עדיין, עם הראש מורם מעט מביט במיזוזומי, מיזוזומי ממש קרוב ובקיראת "עכשיו!" שלך שולח בארקינדל מצבור של עשן סמיך ושחור אל פניו של מיזוזומי.
    מיזוזומי הצליח להנחית בבארקינדל את המהלומה למרות מה שצפית וחבט בוא חזק, הוא נגרר לאחור עד שכמעט נפל אל האגם.
    בארקינדל קם בשארית כוחותיו, מתנער ומעיף מפרוותו את המים מאקדח המים שספג קודם...
    הוא רץ אל מיזוזומי ושורט חזק את מיזוזומי בין עיניו לפקודתך. בנוסף מצליח להשחיל עוד שריטה אחת בפניו וגומר את הקרב. מיזוזומי מעולף!

.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    Sharpedo:
    אתה רוצה קרב קל או קשה? אתה תבין למה אני שואל בסוף העדכון.
    ---------
    "וואוו הינה זה מולנו אתה קולט!" אתה אומר לרודני נרגש ורועד. קרב המכון הראשון שלך הוא במרחק טיפוס על הסולם הזה. נוסף לכל המראה המיוחד המרהיב של המכון והאיזור הזה בכלל.
    רודני מניח ידו על כתפיך "זה הרגע הגדול שלך, אני אצפה בקרב אשלח לך עצות ואאחל לך את כל ההצלחה שרק אפשר!" ומחייך אלייך (רודני להזכירך רק, לא מאמן, רוצה להיות פרופ')
    אתה עולה על הסולם ראשון, לשמחתך הוא חזק ויציב מכפי שהוא נראה, רודני אחריך. ככל שאתה עולה הסבלנות נגמרת ואתה מתחיל לטפס מהר יותר.
    אתה מגיע עד למעלה ובקפיצה מעל למרפסת אליה מחובר הסולם אתה נוחט ומפתיע בחורה לבושת צהובים ושחורים בלבוש המזכיר קצת דבורה:.
    "טוב אז הינה הראשון להיום..." ממלמלת לעצמה. "שלום לך, שמי קווין מנהיגת מכון העיר ראמיה, נעים מאוד להכיר!" מברכת אותך בחיוך רחב ותמים ולוחצת את ידך.
    רודני מגיע אחריכם ומבלי ממש להכיר אותו היא רצה בקופצנות אל משטח עץ כ-5 ס"מ מעל לרצפה ואומרת לכם לעלות, מעלית מכניסה אתכם אל מרכז הזירה.
    זירה מיוחד במיוחד שנראת כך: היא בעצם רצפת פרקט באמצע כץ, בחלק בוא מתפצלים כל הענפים. ענפים מלאי עלים מכסים את הזירה כמו תקרה, ענפים עבים רחבים ומפותלים.
    ואת שם לב שיש צדדים לכל מתמודד אורח ומארח יש את הקוו החוצה אך אין לזירה מסגרת... "אין כאן את האפשרות לצאת מהקוו, האחרון שנשאר עומד מנצח!" מסבירה.
    לאחר מכן ניגש אליך בחור שנראה כעובד במכון עם מדזוודה ובה 6 פוקודרים ממוספרים: 1,2,3,4,5,6.
    "במכון נערכים שתי קרבות, אלא אם ישנו תיקו ואז יוצאים לקרב מכריע..." מסבירה קווין ומוסיפה שוב לדבר "בחר שתי פוקדורים מבלי לדעת מיהם והם יהיו הפוקימונים שילחמו נגדך במכון"
    "תקשיב ללב, תוכל ליפול על החזקים ביותר שלי או אל הכי פחות מאומנים ומנוסים" אומרת בחיוך.

Sheldon Cooper:

"צודק" אתה משיב לאדוארד ומרגיש מטופש לרגע. אתה מנסה לחשוב על דרך למשוך אותו החוצה... סתם חושב ובוהה לך מסביב כשלפתע אתה מבחין בשיחים של פירות!
    זה מצית בך רעיון בעקבות מה שאמר הפוקדע, מיזוזומי ניזון מפירות שגדלים על היבשה... ואתה מתחיל לאסוף בפראות כמות נכבדה מאוד של פירות מן השיחים.
    שונים ומגוונים ומתחיל לזרוק אותם אליו, הם צפים במים והוא שם לב, הוא בולע אותם בתעווה ורואה את הכמות הגדולה של הפירות בידיך וטס החוצה מן המים!
    "בארקינדל שהיה מוכן מראש עם הפקודה הפתיע את מיזוזומי עם שריטה שפגעה לו בזנב, וזנבו מיד הגיב במתקפת חבטה (Pound) שהעיפה ממנו את בארקינדל. נראה שהקרב התחיל.
    אתה יודע מה הדעה שלי על התחלת המשחק אבל אני עדיין רוצה קרב מאתגר ומעניין,אפילו אם הוא ייקח קצת זמן.

״הבנתי״ אאשר לקווין ואחשוב מעט, ״יש לי רעיון״ אומר בחיוך ואשחרר את נאודיל וטריפוק, ״חברים אנחנו נמצאים במכון הראשון!״ אומר להם בחיוך, ״בגלל שאתם אלו שנלחמים,מן הראוי שאתם תבחרו עם מי אתם נלחמים וכמו שקווין אמרה אתם צריכים להקשיב ללב,אז כל אחד ממכם צריך לקחת פוכדור אחד ואלה יהיו היריבים שלכם״ אסביר להם ואצפה בהם בעניין.

3. משתמש מנוסה
    Sheldon Cooper:
    "אוי לא!" אתה אומר מבוהל ומבין שאתם חייבים לפעול מהר. אתה מתעשת על עצמך ומורה לבארקינדל להמתין ולחכות להוראת שימוש במסך עשן.
    הוא שוכב על הרצפה עדיין, עם הראש מורם מעט מביט במיזוזומי, מיזוזומי ממש קרוב ובקיראת "עכשיו!" שלך שולח בארקינדל מצבור של עשן סמיך ושחור אל פניו של מיזוזומי.
    מיזוזומי הצליח להנחית בבארקינדל את המהלומה למרות מה שצפית וחבט בוא חזק, הוא נגרר לאחור עד שכמעט נפל אל האגם.
    בארקינדל קם בשארית כוחותיו, מתנער ומעיף מפרוותו את המים מאקדח המים שספג קודם...
    הוא רץ אל מיזוזומי ושורט חזק את מיזוזומי בין עיניו לפקודתך. בנוסף מצליח להשחיל עוד שריטה אחת בפניו וגומר את הקרב. מיזוזומי מעולף!
    "יש! כל הכבוד בארקינדל!" אני קורא בשמחה ורץ לעבר בארקינדל. אני כורע ברך לידו "אני גאה בך, נתת קרב מצויין והתמודדת מול פוקימון שחזק ממך בסוג" אני אומר לו ומלטף את ראשו. לאחר מכן אני מתרומם ומביט במיזוזומי המעולף "אתה שלי" אני אומר ושולף מיד פוכדור ריק "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו אל עבר מיזוזומי המעולף.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sharpedo:
    אתה מבין את כוונותיה של קווין לקרב הוגן, מתבונן בששת הפוקדורים וחושב... חושב וחושב ומתלבט. לאחר מכן אתה מגיע להחלטה מיוחדת.
    "יש לי רעיון" אתה אומר ואתה משחרר החוצה את שני הפוקימונים שלך. הם מביטים בך בתמימות ואתה מסביר להם היכן אתם נמצאים ומה הם הולכים לעשות עכשיו.
    השניים מסכימים בוחרים כל אחד פוקדור מהשישה שיש מולכם. קווין מקבלת אותם מהעוזר שלה מבלי שראתה קודם מה בחרת. העוזר לעמדה בפינה הימנית של המכון מקביל למרכז הזירה עם שתי דגלים ומסביר לכם את החוקים.
    "קרב המכון יהיה 2 קרבות אשר המנצח בשתיהם יזכה, במידה ויהיה שיוון נצחונות ייערך קרב שלישי. האורח בקרב רשאי לבחור את הפוקימון בוא ישתמש אחריי שמארח מוציא את זה שלו, בהצלחה לשני הצדדים"
    והקרב מתחיל "בהצלחה ילדון, תצטרך את זה..." אומרת קווין ואז זורקת את הפוקדור בקריאה "אינסטיק אני בוחרת בך!"
    ומולך נעמד חרגול קטן וחמוד המקשקש במחושיו ועומד במבט נחוש ורציני.

Sheldon Cooper:

""יש! כל הכבוד בארקינדל!" אתה קורא בשמחה רבה, בארקינדל רץ לעברך ואתה לעברו ואתם מתחבקים. "גאה בך, נתת קרב מצויין והתמודדת מול פוקימון שחזק ממך בסוג".
    הוא נהנה מאוד מהמחמאות ושניכם מביטים במיזוזומי. "אתה שלי" אתה לוחש לפוקדור וזורק אותו עליו. בנגיעה רקה הוא נפתח ושואב לתוכו את מיזוזומי.
    הפוקדור נסגר ומתנדנד לו במקום, שוב ושוב... וכל הצופים במתח כשלפתע הוא פשוט נעצר!
    "נראה שתפסת אותו" מודיע לך אדוארד בחיוך.

.

5. משתמש מנוסה
    Sharpedo:
    אתה מבין את כוונותיה של קווין לקרב הוגן, מתבונן בששת הפוקדורים וחושב... חושב וחושב ומתלבט. לאחר מכן אתה מגיע להחלטה מיוחדת.
    "יש לי רעיון" אתה אומר ואתה משחרר החוצה את שני הפוקימונים שלך. הם מביטים בך בתמימות ואתה מסביר להם היכן אתם נמצאים ומה הם הולכים לעשות עכשיו.
    השניים מסכימים בוחרים כל אחד פוקדור מהשישה שיש מולכם. קווין מקבלת אותם מהעוזר שלה מבלי שראתה קודם מה בחרת. העוזר לעמדה בפינה הימנית של המכון מקביל למרכז הזירה עם שתי דגלים ומסביר לכם את החוקים.
    "קרב המכון יהיה 2 קרבות אשר המנצח בשתיהם יזכה, במידה ויהיה שיוון נצחונות ייערך קרב שלישי. האורח בקרב רשאי לבחור את הפוקימון בוא ישתמש אחריי שמארח מוציא את זה שלו, בהצלחה לשני הצדדים"
    והקרב מתחיל "בהצלחה ילדון, תצטרך את זה..." אומרת קווין ואז זורקת את הפוקדור בקריאה "אינסטיק אני בוחרת בך!"
    ומולך נעמד חרגול קטן וחמוד המקשקש במחושיו ועומד במבט נחוש ורציני.

Sheldon Cooper:

""יש! כל הכבוד בארקינדל!" אתה קורא בשמחה רבה, בארקינדל רץ לעברך ואתה לעברו ואתם מתחבקים. "גאה בך, נתת קרב מצויין והתמודדת מול פוקימון שחזק ממך בסוג".
    הוא נהנה מאוד מהמחמאות ושניכם מביטים במיזוזומי. "אתה שלי" אתה לוחש לפוקדור וזורק אותו עליו. בנגיעה רקה הוא נפתח ושואב לתוכו את מיזוזומי.
    הפוקדור נסגר ומתנדנד לו במקום, שוב ושוב... וכל הצופים במתח כשלפתע הוא פשוט נעצר!
    אביט בנאודיל ובטריפוק שנמצאים לצידי ואסמן לטריפוק לעלות, ״אתה ראשון״ אומר לו בחיוך, ״בהצלחה קווין,את תצטרכי את זה״ אומר לה בחיוך ואקרוץ לה, ״טריפוק תתחיל את הקרב עם מתקפת כנף פשוטה״ אומר לטריפוק בכדי לבחון את יכולותיו של אינסטינק.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sharpedo:
    א.
    פוקדעעעע... איך ידעתי שתשכח ב. אינסטיק* (בגלל שהוא מקלון)
    ----------
    "אוקיי... אינסטיק" אתה אומר ומביט אליו בפוקדע. עוד ליפני שהוא נותן לך את המידע צועק רודני "בחר בטריפוק וזה שלך!" ועושה לך שלום מאיזור הקהל.
    אינסטיק|Instick - פוקימון החרגול הזעיר. אינסטיק הוא פוקימון פחדן היות והוא טרף להמון פוקימונים באיזורים בהם הוא חיי. צבעו הירוק והעלים בקצה גופו מקנים לו יכולת להסוות את עצמו בין עלי עצים ושיחים. הוא אינו ניזון מכלום אלא מבצע פוטוסינטזה ליצר את מזונו בעצמו. ישלו רגליים אחוריות עבות וחזקות לנטר גבוה מאוד. סוג: עשב, חרק.
    לאחר שהפוקדע מסיים את דבריו אתה מכבה אותו ומיד בוחר בטריפוק מפני שיתרון הסוגים בינהם הוא לטובתך. "בהצלחה קווין, את תצטרכי את זה" אתה עוקץ בחזרה וקורץ לה.
    היא עושה לך 'נונונו' עם היד מבלי לאמר מילה והקרב מתחיל. אתה פותח אותו עם מתקפת כנף פשוטה של טריפוק.
    טריפוק עף במהירות וכנפו השמאלית מתחילה לזרוח באור לבן ובוהק.
    אינסטיק פשוט עומד שם וכשטריפוק ממש קרוב פוקדת קווין "עכשיו, קפוץ!" ובין רגע אחד הוא מנטר גבוה כל-כך במהירות אדירה ומתחמק. הוא כמעט מגיע לתקרת.
    ונוחט למעלה על אחד הענפים (תיארתי לך את הזירה, קרא שוב עם שכחת, העץ הענק הוא חלק מהמכון וכן גם חלק מהזירה)

.

7. משתמש מנוסה
    Sharpedo:
    א.
    פוקדעעעע... איך ידעתי שתשכח ב. אינסטיק* (בגלל שהוא מקלון)
    ----------
    "אוקיי... אינסטיק" אתה אומר ומביט אליו בפוקדע. עוד ליפני שהוא נותן לך את המידע צועק רודני "בחר בטריפוק וזה שלך!" ועושה לך שלום מאיזור הקהל.
    אינסטיק|Instick - פוקימון החרגול הזעיר. אינסטיק הוא פוקימון פחדן היות והוא טרף להמון פוקימונים באיזורים בהם הוא חיי. צבעו הירוק והעלים בקצה גופו מקנים לו יכולת להסוות את עצמו בין עלי עצים ושיחים. הוא אינו ניזון מכלום אלא מבצע פוטוסינטזה ליצר את מזונו בעצמו. ישלו רגליים אחוריות עבות וחזקות לנטר גבוה מאוד. סוג: עשב, חרק.
    לאחר שהפוקדע מסיים את דבריו אתה מכבה אותו ומיד בוחר בטריפוק מפני שיתרון הסוגים בינהם הוא לטובתך. "בהצלחה קווין, את תצטרכי את זה" אתה עוקץ בחזרה וקורץ לה.
    היא עושה לך 'נונונו' עם היד מבלי לאמר מילה והקרב מתחיל. אתה פותח אותו עם מתקפת כנף פשוטה של טריפוק.
    טריפוק עף במהירות וכנפו השמאלית מתחילה לזרוח באור לבן ובוהק.
    אינסטיק פשוט עומד שם וכשטריפוק ממש קרוב פוקדת קווין "עכשיו, קפוץ!" ובין רגע אחד הוא מנטר גבוה כל-כך במהירות אדירה ומתחמק. הוא כמעט מגיע לתקרת.
    ונוחט למעלה על אחד הענפים (תיארתי לך את הזירה, קרא שוב עם שכחת, העץ הענק הוא חלק מהמכון וכן גם חלק מהזירה)
    ״טריפוק קדימה הוא רק קפץ גבוה! תעוף לכיוונו של אינסטיק ותשתמש ברדיפה עד שהוא יתעייף ותפגע בו! אחר כך תנקר אותו בקדחתנות! תהיה מוכן להתחמק ממתקפות נגד״ אדריך את נאודיל בביטחון.

8. משתמש מנוסה

Sheldon Cooper:

"יש! תפסתי את מיזוזומי!" אני קורא בשמחה ומרים את הפוכדור שלו באוויר. אני מוציא אותו ועושה היכרות בינו לבין בארקינדל וגוסנאט שאותו אני מוציא החומצה גם כן. אחרי שהם מכירים אחד את השני אני מסתכל מה השעה ומחזיר את כל הפוקימונים לפוכדור שלהם לנוח "כדאי שתקדם, לא?" אני שואל אותו וממשיך ללכת.

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sharpedo:
    רק להבהיר, לרדיפה קוראים רדיפה לא בגלל שהיא רודפת אחריי הפוקימון. אבל ניתן להשתמש בה כמתקפה
    --------------
    למרות הניתור המרשים הזה אינך מתרגש ובטוח בעצמך מאוד ״טריפוק קדימה, הוא בסה"כ קפץ גבוה. עוף אחריו ותשתמש ברדיפה!"
    מקורו של טריפוק מתארך בס"מ או 2 בערך והופך סגלגל, טריפוק טס בעקבות אינסטיק שדוהר על הענפים ומנתר מאחד לשני...
    כחרק, רגליו השעירות והדביקות של אינסטיק נאחות בענפים מכל צד והוא אינו נופל גם אם הוא במהופך. אתה מצפה בכיליון עיניים שהוא התעייף אך הדבר לא קורה. אינך מבין מה מתרחש.
    "מחכה שהוא התעייף אה?! רבים חיכו לפניך, חלקם הפסידו בתום הקרב נגד אינסטיק שלי..." אומרת קווין בחיוך ואז מסבירה "תבין, היות ואינסטיק בעל הגנות חלשות במיוחד וההתקפה סבירה אימנתי אותו תמיד על סיבולת ומהירות. חיזקתי את זה אצלו כמה שרק אפשר... ככה אני מפצה על ההגנות שיש לו במהירות גבוהה והתחמקויות מצויינות".
    טריפוק גם הוא לא מוותר והמרדף נמשך לפתע אינסטיק תוך כדי אחת הקפיצות שלו מסתובב ושולח תווי חוטים שעוטף את טריפוק והציפור קטנה שלך מתחיל לצלול ממרומי המכון למטה אל הזירה!
    "פעל מהר, הוא צריך לקרוע את החוטים ליפני ההתרסקות!!!" צועק אלייך רודני.

Sheldon Cooper:

שמע לא מזמן עשיתי לך עדכון שקמתם משנתכם מה שאומר שבוקר... יש לך ים זמן אל דאגה.
    --------------
    "תפסתי את מיזוזומי!" אתה קורא בשמחה ומרים את הפוקדור שלו באוויר גבוה ככל שתוכל. לאחר מכן אתה מוציא אותו ואת גוסנאט ועושה היכרות בין השלושה.
    הם נראים מופתעים זה מזה, בעיקר גוסנאט שרק זה עתה יצא מן הפוקדור פעם ראשונה ובנוסף מיזוזומי שהרגע נתפס... בארקינדל שולט במצב מחייך אליהם ומדבר איתם והשניים נראים מחוייכים ורגועים הם מתרוצצים זה עם זה ומשחקים תופסת במעגל ונראה שהכימיה בין הפוקימונים שלך טובה.
    אתה בודק מה השעה ורק 10:45 בבוקר. אך אתה מחליט להחזיר אותם ויחד עם אדוארד מתקדם.
    אתם הולכים הרבה... אין פוקימונים שמעניינים אותך בדרך אז אתה פשוט ממשיך, כשלפתע אתה רואה עשן אפרפר שאינו סמיך כלכך, אתם מתקדמים ואלו ערובות של בתים, בתים מתחילים להיראות באופק והכפר ראמיה כבר מולך! הגעתם!

.

10. משתמש מנוסה

Sheldon Cooper:

--------------
    "תפסתי את מיזוזומי!" אתה קורא בשמחה ומרים את הפוקדור שלו באוויר גבוה ככל שתוכל. לאחר מכן אתה מוציא אותו ואת גוסנאט ועושה היכרות בין השלושה.
    הם נראים מופתעים זה מזה, בעיקר גוסנאט שרק זה עתה יצא מן הפוקדור פעם ראשונה ובנוסף מיזוזומי שהרגע נתפס... בארקינדל שולט במצב מחייך אליהם ומדבר איתם והשניים נראים מחוייכים ורגועים הם מתרוצצים זה עם זה ומשחקים תופסת במעגל ונראה שהכימיה בין הפוקימונים שלך טובה.
    אתה בודק מה השעה ורק 10:45 בבוקר. אך אתה מחליט להחזיר אותם ויחד עם אדוארד מתקדם.
    אתם הולכים הרבה... אין פוקימונים שמעניינים אותך בדרך אז אתה פשוט ממשיך, כשלפתע אתה רואה עשן אפרפר שאינו סמיך כלכך, אתם מתקדמים ואלו ערובות של בתים, בתים מתחילים להיראות באופק והכפר ראמיה כבר מולך! הגעתם!
    "סוף סוף הגענו לכפר ראמיה!" אני קורא בשמחה "אדוארד, תחרות עד למרכז הפוקימונים!" אני אומר לו ומתחיל לרוץ לפני שהוא ישים לב. כשנגיע למרכז הפוקימונים אני אכנס פנימה וארפא את הפוקימונים שלי. לאחר מכן, אסתכל במפה של העיר ואחפש אחר מקומות מעניינים.

11. משתמש מנוסה
    Sharpedo:
    רק להבהיר, לרדיפה קוראים רדיפה לא בגלל שהיא רודפת אחריי הפוקימון. אבל ניתן להשתמש בה כמתקפה
    --------------
    למרות הניתור המרשים הזה אינך מתרגש ובטוח בעצמך מאוד ״טריפוק קדימה, הוא בסה"כ קפץ גבוה. עוף אחריו ותשתמש ברדיפה!"
    מקורו של טריפוק מתארך בס"מ או 2 בערך והופך סגלגל, טריפוק טס בעקבות אינסטיק שדוהר על הענפים ומנתר מאחד לשני...
    כחרק, רגליו השעירות והדביקות של אינסטיק נאחות בענפים מכל צד והוא אינו נופל גם אם הוא במהופך. אתה מצפה בכיליון עיניים שהוא התעייף אך הדבר לא קורה. אינך מבין מה מתרחש.
    "מחכה שהוא התעייף אה?! רבים חיכו לפניך, חלקם הפסידו בתום הקרב נגד אינסטיק שלי..." אומרת קווין בחיוך ואז מסבירה "תבין, היות ואינסטיק בעל הגנות חלשות במיוחד וההתקפה סבירה אימנתי אותו תמיד על סיבולת ומהירות. חיזקתי את זה אצלו כמה שרק אפשר... ככה אני מפצה על ההגנות שיש לו במהירות גבוהה והתחמקויות מצויינות".
    טריפוק גם הוא לא מוותר והמרדף נמשך לפתע אינסטיק תוך כדי אחת הקפיצות שלו מסתובב ושולח תווי חוטים שעוטף את טריפוק והציפור קטנה שלך מתחיל לצלול ממרומי המכון למטה אל הזירה!
    "פעל מהר, הוא צריך לקרוע את החוטים ליפני ההתרסקות!!!" צועק אלייך רודני.

Sheldon Cooper:

--------------
    ״טריפוק זהירות! תשתמש בניקור בשביל לקרוע את החוטים במהירות ואז תחזור לאוויר! אחר כך תתחיל גם אתה להתחבא בין הענפים, תתגנב לאינסטיק במפתיע ותפתיע אותו בניקור חזק בראשו!״ אדריך את טריפוק במהירות.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sheldon Cooper:
    סוף כל סוף אתה ניצב יחד עם אדוארד בפתח כפר ראמיה, הגעת לנקודת הדרך הראשונה במסע שלך. אדוארד שבא מהעיר סוקון כבר עבר פה לפינכן.
    הכפר הוא בדיוק כמו שמתואר לך בתחתית המפה, הכפר הקטן ביותר במחוז. אך אתה רואה כפר מאוד ססגוני ופרחוני. האנשים לפי לבושם רובם אנשים פשוטים שעוסקים בחקלאות והם נהנים מהחיים יחד בצוותה. שדות חלקאיים ארוכים פרוסים סביב האיזור מדרום (כיוונך), מזרח ומערב לעיר. צפון ממשיכה הדרך המיוערת.
    בערך כ-8 בתים שחלק מהם הם: מרכז הפוקימונים, המשטרה, החנות, בניין הדואר, חנות הפרחים-הפירות-והירקות.
    שני דברים מוזרים מושכים את קוו מחשבתך, היכן נמצא המכון? מדוע יש כאן הרבה מאוד תושבים יחסית למעט מאוד בתים.
    אך אתה מיד שואל את רודני "תחרות עד למרכז?!" וליפני שהוא אומר את התשובה שלו אתה מתחיל מיד לרוץ ומשאיר את השאלות שלך לאחר-כך.
    "היי! נוכל!" הוא צועק ורץ מיד אחרייך. אתה מגיע כמה שניות לפניו ודלת האוטומטית של המרכז נפתחת.
    אין שם הרבה אנשים פרט לשתי ילדות קטנות ובחור בשנות ה-20 לחייו.

Sharpedo:

״טריפוק, תשתמש בניקור בשביל לקרוע את החוטים במהירות וחזור לאוויר!" אתה פוקד עליו במהרה והוא מספיק מנקר במרץ ופורש כנפיים כמה שניות ליפני התרסקות.
    הוא טס בחזרה למעלה ומתהלך על אחד הענפים השקט כדי לא למשוך צומת לב ולהפתיע את אינסטיק אך... טריפוק אינו רואה אותו!
    "מצויין אינסטיק אל תזוז!" אומרת קווין, כנראה שהוא ניצל את היכולת שלו להידמות לעלה והוא השתלב היטב עם הנוף. לך אין ראיה כלכך טובה מגובה כז אך אתה מנסה לעזור לטירפוק.
    וגם טריפוק מתבונן היטב אך לא נראה סימן. "אינסטיק עכשיו עלי תער!" קוראת קווין ותזוזה של כמה עלים פתאום חוספת אותו, הוא נעמד על שתי רגליו הקדמיות ומנענע את קצה גופו הלא הם שני עלים קטנים ומשגר מהר מטח עלים חדים ושורטים!
    טריפוק סופג פגיעה ישירה אך בעקבות היתרון הסוגים הוא אינו מושפע כלכך והפגיעה היא לא רצינית.
    לפתע אינסטיק שוב מסווה את עצמו "חיחיחי... טריפוק חפש היטב, כי הסוף קרב" אומרת קווין בצחקוק חמוד.

.

13. משתמש מנוסה
    Sharpedo:[/B]
    ״טריפוק, תשתמש בניקור בשביל לקרוע את החוטים במהירות וחזור לאוויר!" אתה פוקד עליו במהרה והוא מספיק מנקר במרץ ופורש כנפיים כמה שניות ליפני התרסקות.
    הוא טס בחזרה למעלה ומתהלך על אחד הענפים השקט כדי לא למשוך צומת לב ולהפתיע את אינסטיק אך... טריפוק אינו רואה אותו!
    "מצויין אינסטיק אל תזוז!" אומרת קווין, כנראה שהוא ניצל את היכולת שלו להידמות לעלה והוא השתלב היטב עם הנוף. לך אין ראיה כלכך טובה מגובה כז אך אתה מנסה לעזור לטירפוק.
    וגם טריפוק מתבונן היטב אך לא נראה סימן. "אינסטיק עכשיו עלי תער!" קוראת קווין ותזוזה של כמה עלים פתאום חוספת אותו, הוא נעמד על שתי רגליו הקדמיות ומנענע את קצה גופו הלא הם שני עלים קטנים ומשגר מהר מטח עלים חדים ושורטים!
    טריפוק סופג פגיעה ישירה אך בעקבות היתרון הסוגים הוא אינו מושפע כלכך והפגיעה היא לא רצינית.
    לפתע אינסטיק שוב מסווה את עצמו "חיחיחי... טריפוק חפש היטב, כי הסוף קרב" אומרת קווין בצחקוק חמוד.
    "חכי ותראי.." אמלמל בשקט ואנסה לחשוב על רעיון, אזכור את המראה של אינסטיק ואבחן אותו, "טריפוק! אתה זוכר את הקו השחור על ראשו של אינסטיק? אתה תוכל למצוא אותו בין האנשים! תעוף בקלילות בין העלים עד שתמצא את הקו השחור שיחשוף את אינסטיק ואז תשתמש במתקפת כנף במלוא הכוח!" אדריך את טריפוק בנחישות, "אתה מסוגל! רק תתרכז ותשתדל להתחמק ממתקפות הנגד של אינסטיק" אוסיף בכדי לעודד את טריפוק.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    Sharpedo:
    "חכי ותראי" אתה אומר בליבך ומנסה לחשוב על רעיון במהרה. חושב ולפתע נזכר שלאינסטיק יש פס שחור גדול לרוחב הפנים. וזה מבדיל אותו מעלים אמיתיים!
    אתה מיד מעדכן את טריפוק "טריפוק! יש לאינסטיק פס שחור עבה על הפנים, התמקד בפס ותוכל למצוע אותו בין הענפים! עוף בין העלים עד שתחשוף אותו ואז הכה במתקפת כנף!"
    טריפוק מסייר קצת סביב ולפתע מבחין במשהו שנראה לו תואם לפס השחור, זה באמת היה אינסטיק כי כאשר טריפוק התקרב הוא זז מן הפחד.
    טריפוק במהירות רבה מכה בוא במתקפת כנף שהולמת בו בצורה קשה מאוד כי מתקפות מסוג מעופף חזקות עליו פי ארבעה! אינסטיק ספג נזק רציני.
    "אל תוותר אינסטיק שלי, תשתמש במתקפה מהירה, נטר מענף לענף מכיוונים שונים אך תמיד סביב טריפוק ושהוא לא מוכן הכה בו עם מתקפה מהירה!" הוא מורה לו.
    אינסטיק משתמש במתקפה מהירה ועכשיו הוא מהיר פי חמישה מקודם, הזינוקים וההליכה שלו מהירים וטריפוק אינו מצליח לעקוב כשלפתע אינסטיק מכה בבטנו בחזקה רבה!
    טריפוק מתנגש באחד הענפים, אך הוא עדיין בסדר.

.

15. משתמש מנוסה
    Sharpedo:
    "חכי ותראי" אתה אומר בליבך ומנסה לחשוב על רעיון במהרה. חושב ולפתע נזכר שלאינסטיק יש פס שחור גדול לרוחב הפנים. וזה מבדיל אותו מעלים אמיתיים!
    אתה מיד מעדכן את טריפוק "טריפוק! יש לאינסטיק פס שחור עבה על הפנים, התמקד בפס ותוכל למצוע אותו בין הענפים! עוף בין העלים עד שתחשוף אותו ואז הכה במתקפת כנף!"
    טריפוק מסייר קצת סביב ולפתע מבחין במשהו שנראה לו תואם לפס השחור, זה באמת היה אינסטיק כי כאשר טריפוק התקרב הוא זז מן הפחד.
    טריפוק במהירות רבה מכה בוא במתקפת כנף שהולמת בו בצורה קשה מאוד כי מתקפות מסוג מעופף חזקות עליו פי ארבעה! אינסטיק ספג נזק רציני.
    "אל תוותר אינסטיק שלי, תשתמש במתקפה מהירה, נטר מענף לענף מכיוונים שונים אך תמיד סביב טריפוק ושהוא לא מוכן הכה בו עם מתקפה מהירה!" הוא מורה לו.
    אינסטיק משתמש במתקפה מהירה ועכשיו הוא מהיר פי חמישה מקודם, הזינוקים וההליכה שלו מהירים וטריפוק אינו מצליח לעקוב כשלפתע אינסטיק מכה בבטנו בחזקה רבה!
    טריפוק מתנגש באחד הענפים, אך הוא עדיין בסדר.
    "טריפוק כל הכבוד!" אריע לטריפוק על הפגיעה המוצלחת ואגחך מעט למראה התקפותיו של אינסטיק, "הוא באמת מהיר,אבל רואים שהוא לא משפיע עליך! עכשיו תעוף אתה סביב הענפים ותתחבא בהם,תארוב לאינסטיק וברגע הנכון,כמו ציפור טורפת תתביית על ראשו של אינסטיק עם ניקור בראשו ואז תטיח אותו על הריצפה עם מתקפת כנף! אתה מסוגל דרוש פה הרבה ריכוז ודיוק!" אדריך את טריפוק במהירות.

עמוד 18 מתוך 19 ראשוןראשון ... 816171819 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •