Sharpedo:
אתם שניכם מביטים בבית ומחליטים שכדי למצוא במהרה מקום ללילה ליפני שיחשיך. בחשש מעט הוא שואל אותך "שנשאל שם?" ואתה משיב גם כן בחשש "ננסה את מזלינו".
אתם מגיעים בהליכה מהירה מאוד אל הבקתה הדשא החושך גרם לכם למהר שן אינכם רואים מה יש סביבכם כבר וסכנה יכולה להפתיע בכל רגע...
כשאתם ניצבים מולו אתם רואים כי הבית רעוה ולא מטופח, אל הדלת יש ידית נקישה איתה אתה דופק שלוש פעמים.
אין קול ואין עונה, אתה מחליט להפנות גב אך חברך החדש רודני הוא זה שמנסה שנית. והפעם הדלת נפתחת!
מולכם עומדת מישהי בערך בגיל 25-29, גבוה, יפהפיה של ממש, מהודרת ומחוייכת

.
פותחת את הדלת באיטיות ואתם פעורי פה שאישה כזו גרה באמצע שום מקום ועוד בבית מוזנח שכזה...
"ש..ש..ש..של" אתה מגמגם להגיד שלום ולבקש את בקשתכם, רודני שכמו רומנתיקן מושבע "מסדר את השיער מבליט את שריריו מזדקף ושואל בקוליות "היי שלום לך, אני והחבר שלי כאן יצאנו למסע קשה מפרך ומאוד מסוכן ונתקענו בלי מקום לישון בו. תועילי בטובך לארח אותנו?"
היא עונה בחיוך שקט ושליו בוודאי, כנסו.
הבית רעוה ומוזנח גם מבפנים, אתה מביט סביב וקירות מתקלפים תמונות נורא מוזרות ומפחידות, עכברים התרוצצו לכם ליד הרגליים ועטלף לפתע הסתלק מן החלון... מוזר מאוד שבחורה גרה לבד במקום כזה!
לפתע רעש הדלת שדרכה נכנסתם נסגר לבד! אתם מתיישבים היא מכינה לכם תה ומוציא עוגיות.
יושבת מולכם ושואלת שאלות, קודם אותך "נו אז מי אתה... ספר לי על עצמך, מה מעשיך כאן באיזור ולאן פניכם מועדות?"