*לוגו בקרוב*
היי כולם
בטח שמתם לב שהממ''ת נסגר ובטח ציפיתם שייפתח אחד חדש נכון? אז זהו שלא
הממ''ת הולך להיות פעם בשבועיים אבל מצד שני יהיה גם פעם בשבועיים מת''ג שזה בדיוק מה שהולך להיפתח כאן היום זה יהיה שבוע ממ''ת ושבוע מת''ג.
חוקים:
1.כל החוקים הגלובאליים חלים כאן^^
2.אין לפגוע בנו או במשתמש אחר^^
3.אסור לקלל כאילו דברים כמו ''שיט'' או ''פאק'' סבבה אבל לא רציני יותר מזה
4.אל תגיבו פעמיים ואז תעלמו זה הורס את העלילה
5.have fan
6.עם אתם עומדים להעדר לתקופת זמן מסויימת תודיעו בבקשה
נ.ב הפעם לי ולמאי יש את הכח להעניש אתכם תחשבו פעמיים לפני שאתם מפרים חוקים;)
אז מה זה בעצם מת''ג?
מת''ג זה בעצם פירוש של משחק תפקידים גדול, או בקיצור מת''ג.
כל מת''ג העלילה תשתנה והמשחק בעצם יהיה כמו מ''ת שאנחנו מנהלות הפורום ננהל לכם.
זה יהיה ממש כמו מ''ת, עם התחלה, טופס הרשמה רק..
#שאין גבול למספר הרשומים
#אתם יכולים להשפיע על מהלך המת''ג למשל אתם כותבים ''אני ילך לעיר הבאה בידיעה ששם שוכן ה...'' אתם יכולים להוסיף שאתם יודעים או חושבים שיש במקום מסויים משהו מסויים, אתם יכולים לחשוף על עצמכם פרטים למשל עם זה מותאם לעלילה שאתם חצי קוסמים אתם יכולים לגרום למהפכות.
לדוגמא:
התחלה
אתם קמים בבוקר בידיע שהיום סוף סוף אתם הולכים להתקבל לצבא של עירכם.
מלאי ציפייה אתם רצים למפקדה ומחכים שיקראו בשמכם שלפתע נשמעת אזעקה.
''העיר מורטא תוקפת אותנו העיר מורטא תוקפת אותנו!'' חיילים לבושים במדים רצים על פניכם בעודכם מבולבלים רובה נוחת מול פניכם.
שחקן X: אני אקח במהירות וללא הרבה מחשבה, עדיין שרוי בבלבול את הרובה וארוץ החוצה אני אראה עם חיילי מורטא נכנסו לעיר או לא ואנסה להתחמק מיריות
שה''מ אתה לוקח מבולבל את הרובה ויוצא החוצה, לפתע אתה רואה שהעיר שרוייה בבאלגן מוחלט לעומת השקט והיופי ששרר בא חמש דקות לפני כן אוויר היום מתמלא בעשן ויריות, פיצוצים נשמעים מכל מקום.
חייל מורטא נעמד מולך ומכוון אלייך רובה!
וכך הלאה וכך הלאה...
רקע המת''ג של השבוע
הכל היה טוב בממלכת שיג'ו בה לכל אדם ואדם יש חלקי גוף של חיה.
אוזני וזנב חתול או כלב, ניבי נמר, רעמת סוס, פסי זברה ומה לא?
ממלכת שיג'ו הייתה תמיד מכונסת בעצמה ובעניינה ענייני החוץ לא עניינו אותה ולא את תושביה אך עם הם היו מתעניינים או לפחות בודקים הם היו יכולים לעצור את הפלישה.
ממלכה שכנה, ממלכת האריד אשר תושביה רגילים לחלוטין-בני אנוש טהורים.
ממלכת האריד מאז ומעולם הייתה ממלכה צבאית שכבשה כמה שיותר שטחים.
הפעם פקידי הממלכה החליטו שזה הזמן לכבוש את שיג'ו, חיילי האריד המצויידים בטנקים, פצצות, טילים ורובים-תקפו.
שיג'ו שכל אותו הזמן חיה בשלום ולא פיתחה את תעסוקת הצבא והבטיחות עיר לא הייתה מוכנה, התקווה האחרונה שנותרה לשיג'ו היה שתושביה יצליחו להבין ולממש את היתרונות שהחיה בהם הם מעורבים תביא להם: זריזות לצ'יטה, ציפורניים לחתול, שמיעה חזקה לכלב, עיניי נץ ועוד.
המלחמה החלה, מבוגרי שיג'ו חוסמים את חיילי האריד בכניסה לעיר אך כמה וכמה חיילי האריד הצליחו להסתנן.
הממלכה שרוייה בפחד והלם ואתם.. אתם חיים בשיג'ו וכמו כולם גם עולמכם מתהפך- מה תעשו שהצבא חודר לעיר? מה יקרה עם תתמודדו בקרב מול החיילים? האם תצליחו להשתמש בחושכם החייתי?
טופס הרשמה:
שם: איזה שבא לכם אבל עם שם משפחה
רקע: קצר לא משו מיוחד אל תשכחו שעד עכשיו חייתם בחברה מושלמות שחיה בשלום משו קצר על המשפחה שלכם והחברים אולי 3 שורות מינימום, תזכרו יכולתכם החייתית עוד לא מפותחת.
זכר\נקבה:מחקו את המיותר
החיה שמעורבת איתכם:
תיאור\תמונה: כולל חלקי החיה שבכם
הערות\הארות\בקשות\קשיות?: