היי כולם צורת התנהלות המת''ג הולכת להשתנות אני עכשיו יגיב בפעם האחרונה וזה יתחיל ללכת ככה: כל מי שמגיב מגיב את התגובה הרגילה שלו אבל גם מגיב תגובת שה''מ לשחקן(אני מחר יעדכן בעמ' הראשי) שלפניו למשל:
התחלה:
אתה הולך לחדר השינה שבטירה בכדי לנסות ולמצא רמזים להעלמות הכתר שלפתע דמות אפלה צצה מאחוריה
שחקן א':
אני אשלוף את שרביטי ואנסה להתחמק מן הדמות במטרה לתקוף אותה מאחור
שחקן ב':
אתה מנסה לתקוף את הדמות מאחור אך היא מצפה לכך ומתחמקת הצידה
אני יזנק לאחור בהפתעה ''מי אתה?!'' אשאל בפחד
שחקן א':
אתה מזנק לאחור ''מי אתה?!'' אתה שואל בפחד, חיוך עולה בפניה של הדמות עטויית הברדס שמורידה את ברדסה וחושפת את עצמה- אתה מזהה אותה כנסיכה!
אני ינסה שוב, רק הפעם אנסה גם להסיר את הברדס מראשה
אוקיי אז זו תגובת השה''מ האחרונה שלי אליכם וראו זה כבדיקה איך אתם בשיטת המחזור
אנדרו
"כן אין בעיה" אתה אומר לאביך "אתם חושבים שתסתדרו אם כל הציוד שנשאר?" אתה שואל ואביך מהנהן "לכו תדברו בינכם" הוא אומר לך "אנחנו נסדר הכל ונפגש בכניסה לעיר, נראה לי שהכי טוב לברוח ליער ולהסתתר שם" הוא מוסיף ואתה ושלג מתרחקים לאחר הינהון קצר.
לאחר שהתרחקתם מספיק ווידאתם שאין אף אחד בסביבה(בעיקר לא טהורים) אתה פונה אל שלג ומציג את עצמך "שלום שלג, אני אנדרו, נעים להכיר אותך" אתה אומר ומושיט את ידך ללחיצה ולאחר שהיא לוחצת אותה אתה שואל אותה "בת כמה את?" ''שמונה'' היא עונה בחיוך שלפתע צעקות ''שם!'' נשמעות ושלושה חיילים טהורים מתקרבים אליכם בריצה!
אנדר
"בואי" אתה אומר לה וגרור אתה מהגופה "זה יהיה יותר עצוב אם תמותי איתה".
אתה לוקח אותה למקלט והפעם נכנס יחד איתה ודואג שלא תברח החוצה לגופה חזרה.
אתה אוחז בכתפה בחוזקה כדי לא לאפשר לה דרך החוצה ''מה שמך?'' אתה שואל אותה ''לילי'' היא עונה בבכי, לפתע קול ''בום'' נשמע ודלת המקלט מתפוצצת שלושה חיילים עומדים בפתח מצויידים רובים!
לוקאס+אאוקאמי(זה כתוב בייחוס ללוקאס אך מכוון לשניכם)
אתה מסתכל על המעורב בעל ארבעת הזנבות שמתקדם לעברך, "לוקאס פייג' הוא שמי" אתה עונה לשאלתו של המעורב.
"ואתה?" אתה שואל "אאוקאמי שירואיצ'י,'' הוא עונה במהירות ובאותו זמן בדיוק נשמעו צעדים מתקרבים אליכם בחוזקה נדמה היה שהם חבורה של 5-6 אנשים מה שהתברר כטעות והייתה זאת לא אשר מגדוד של כ-25 חיילים. כפי שנראה כולם היו בני תמותה.
"בני תמותה!" אתה לוחש למעורב ומכוון אותו בעזרת משיכה קלה אל עץ שם יוכל לטפס ולהסתתר מן הגדוד כמוך.
למה אתה חושב שהם כאן?" שאל אותך אאוקאמי
"זוהי אינה מלחמה, נכון?" הוא שואל. "או שכן~?" הוא מוסיף
אאוקמי מוציא מכיסו בקבוק מים ושותה ממנו מעט. "רוצה?" הוא שואל ומביא לך מהבקבוק.
החיילים המשיכו לחפש אחר מעורבים כמוכם "מ-מצאתי אחת!" אמר אחד מהחיילים. הוא לבש שיריון
כסוף שהבריק בשמש, ושערו היה בלונדיני קצר ועיניו כהות. הוא הצביע על נערה צעירה
שעמדה בפינה חסרת כל נשק, היא הייתה מעורבת כמוכם; שערה היה בהיר, עיניה כחולות ואוזניה
אוזני חתול.
אייס
"קוראים לי אייס."אתה אומר בשמחה , "ואלה חברי , פרסי ולונה." אתה מציג את חברך , "איך קוראים לך?" אתה שואל אותה ומוביל את כולם למקלט ''מיקה'' היא עונה בביישנות "כדאי לנו להיות במקום בטוח לזמן מה , אימי תטפל בך בזמן שאני , פרסי , לונה ואחותי נחפש פצועים." אתה אומר ומסתכל לכיוון פרסי ולונה לבדוק אם הם מסכימים .
הם מסכימים ולכן אתה הולך לג'ני ומסביר לה את התוכנית , ואז אצה אומר לה שזאת החובה שלה למדינה , ואומר לה שנעזור לה גם לחפש את החברים שלה (וכמובן שלא אשאל אותה אם היא רוצה לבוא) ואז כולכם יוצאים .
אתם מתחילים לצאת ולפתע רואה שמיקה עוקבת אחריכם, נראה כי היא רוצה לעזור היא לא יודעת שראיתם אותה ולכן אתם מחליטים ''לשחק את המשחק'' ומתקדמים כאילו היא לא עוקבת אחריכם, אתה רואה שהיא מתחילה לצחקק ושמח כי מצב רוחה עולה ''הצילו!'' אתה שומע לפתע זעקה מאחד הרחובות