שם : יאשה
שם במשחק : אנדי רול
גיל ( 10-15 ) : 10
רקע : אנדי נולד במחוז פצ'וווילי למשפחה עשירה מאוד. כל היום היה מוקף במשרתים שהיו מנקים, מאכילים, ועוזרים למשפחה. אנדי שנא את זה.בימי שבת בבוקר היה יוצא החוצה לשחק עם פוקימונים כי לא היו לו חברים אחרים. יום אחד מצא טרטוויג שהיה פצוע. הוא לקח אותו לביתו וטיפל 3 שבועות עד שהחלים. בואתו זמן הטרטוויג התפתח לגרוטל ולמד פוטוסינטזה שעזרה לו להרפא. אחרי 3 חודשים פרצו לבית גנבים. הם רצו לגנוב הכל אבל טורטרה בא ועצר אותם. אנדי זיהה שזה היה אותו טרטוויג שהוא עזר לו. מאותו יום ידע שהוא הולך להתחיל את מסעו אם טרטוויג.
תיאור/תמונה :
שותף ( כן/לא ) : כן
אופי ( 3 תכונות טובות ו-3 רעות ) : מתבודד, חכם, צנום , לפעמים מרגיז, חושב לפני שעושה, עקשן.
פוקימון התחלתי : טרטוויג
פוקימונים : לא לגעת
חפצים : אין סוף פוקדורים, חכה ישנה, אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם, אין סוף אוכל ושתייה לפוקימונים, 1500 כסף, שק שינה.
הערות : אפשר לתפוס סקארמורי, וריולו?
בוב
טוטודייל רץ במהירות אדירה לשינקס והוא משתמש בשריטה, שינקס חוטף מהשריטה הזאת קצת. אחר כך טוטודייל משתמש באקדח מים מדהים אבל שינקס מצליח להתחמק ברגע האחרון. מה תעשה?
קייל
הפרופסור אומר לך "בחירה מצוינת!" ומביא לך את הפוקדור של טורצ'יק. הפרופסור אומר "כמעט שחכתי! הנה פוקידע ופוקדרים. פוקידע זה מכשיר מיוחד שנותן לך מידע על כל הפוקימונים במחוז פוצ'יווילי. בהצלחה במסע קייל!" אתה יוצא ממעבדת הפרופסור ואתה ממש מתרגש. מה תעשה?
אנדי
רשום, תגיב להתחלה. ד"א תכתוב תיאור/תמונה
נערך לאחרונה על ידי banana man, 12-02-2012 בשעה 05:30 PM
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
שם :עומר
שם במשחק :ארון בלאק
גיל ( 10-15 ) :14
רקע :ארון תמיד אהב פוקימונים ובדרך כלל יותר התחבר לפוקימוני עשב ובמיוחד אהב לשחק עם האיוויזור של אבא שלו. כאשר ארון היה בן 6 הוא יצא לטייל באזור היער שליד עירו ופתאום ראה שני בלסטפורט רבים, הוא התחבא כי הם נראו כועסים והוא פחד ואז אחד הבלסטפורטים תקף בעוצמה רבה את הבלאספורט השני, ארון כבר לא יכל לראות את זה יותר ולכן החליט לצא להגן על הבלאספורט החלש,הוא יצא והגן אליו בגופו, ארון נפצע ולקח את בלסטפורט איתו הביתה שם שניהם קיבלו טיפול מסור מאימו של ארון, בלסטפורט נהייה חלק מהמשפחה ובאותו היום החליט ארון להיות מאמן פוקימונים חזק ולהגן על כל פוקימון שרק יכול.
תיאור/תמונה :
שותף :לא
אופי : דואג לאחרים, חכם, נחמד, פזיז, לא מוותר(נראלי שזו תכונה רעה), שונא שאנשים אחרים מתערבים לו בדברים אישיים.
פוקימון התחלתי :באלבזור
פוקימונים : לא לגעת
חפצים : אין סוף פוקדורים, חכה ישנה, אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם, אין סוף אוכל ושתייה לפוקימונים, 1500 כסף, שק שינה.
הערות : להתקבל, לתפוס מורקו
קייל
תשקיע יותר בבקשה
אתה מוציא את טורצ'יק מהפוקדור ואתם מתחילים להכיר, טורצ'יק נראה נלהב ומקפץ לך על הראש, אתה רואה כמה הוא נחוש לצאת למסע וכמה הוא מתרגש. אתה יוצא לדרך ויוצא מהעיירה. אתה מתחיל ללכת ואתה מוצא ציפור קטנה () והיא נראה עצובה ופגועה. מה תעשה?
אנדי
אתה בוחר בטרטוויג ולוקח את הפוקדור שלו, הפרופסור מביא לך פוקידע ופוקדורים ואתה יוצא לדרך, אתה מוציא את טרטוויג מהפוקדור ואתה ממש מתרגש, כך גם נראה טרטוויג. הוא ממש רוצה להתחיל קצת במסע. אתה מוריד את היד שלך לרצפה כדי שטרטוויג יעלה עליך. הוא עולה לך על הכתף ומתחיל לצרוח מכאבים. מה תעשה?
ארון
רשום תגיב להתחלה.
״אני רוצה בבקשה את באלבזור״ אומר לפרופסור בהתרגשות ובמתח להתחיל את המסע שלי.היום אתם, נערים צעירים, מקבלים מכתב מפרופסור אלן שאתם נבחרתם להיות המאמנים שיעזרו להביס את הצוות שהורס את המחוז. אתם נרגשים ונחושים לעזור למחוז ולהביס את הצוות חיסול הזה. אתם פותחים את המכתב ששם כתוב :
״ארון יקר, אתה נבחרת להיות חלק ממשלחת המאמנים שתעזור לנו להביס את הצוות שהורס את המחוז שלנו, מחוז פוצ'יווילי.
בהצלחה ! פרופסור אלן״.
אתם מניחים את המכתב על השולחן ומאוד מתרגשים, אתם מארגנים תיק ליום המסע, בערב אתם הולכים למיטה ולא מצליחים להירדם, אתם כל הזמן חושבים איזה פוקימון לקחת, אתם נחושים להביס את הצוות חיסול ולהחזיר את השקט למחוז.
בבוקר אתם הולכים למעבדת הפרופסור והפרופסור מזהה אתכם מיד. הוא אומר לכם לבוא אחריו, אתם מרגישים שאתם עומדים להתפוצץ מהתרגשות אך אתם מתאפקים.
הוא מראה לכם 5 פוקימונים התחלתיים ושואל אותך "טוב, אז איזה פוקימון אתה רוצה?"
אחשוב לי בראש באותו הזמן על הפוקימונים שאולי אתפוס ועל מה עומד לקרות לי במסע הזה.
קייל
*אתקרב *אנסה
הפרופסור אומר לך "בחירה מצוינת!" ומביא לך את הפוקדור של בלבאזור. הפרופסור אומר "כמעט שחכתי! הנה פוקידע ופוקדרים. פוקידע זה מכשיר מיוחד שנותן לך מידע על כל הפוקימונים במחוז פוצ'יווילי. בהצלחה במסע ארון!" אתה יוצא ממעבדת הפרופסור ואתה ממש מתרגש. אתה חושב על הפוקימונים שאתה תתפוס ואיזה פוקימונים אלה יהיו. מה תעשה?
אנדי
אתה מוריד את טרטוויג מיד מהכתף, ואתה בודק מה קרה לו. אתה רואה 2 כפות רגליים עם חצי רעל של איזשהו פוקימון, טרטוויג לא יכול לעמוד על כפות הרגליים ונשכב על הרצפה. אתה רואה שהוא מתחיל לחטוף סחרחורות והוא נהיה סגול. אתה מסתכל אחורה ורואה 3 אנשים בבגדים שחורים, לא הצלחת לזהות אותם כל כך, אבל ידעת שהם מצוות המחסלים שהרסו את המחוז. הם רצים לכיוונך. מה תעשה?
אוציא את באלבזור מהפוכדור ואעשה בינינו היכרות קצרה
״היי באלבזור אני ארון ואני עומד להיות המאמן שלך אני מקווה שנסתדר ביחד אתה מוכן למסע שלנו״.
לאחר היכרות זו אשאל אותו : ״מה אתה מעדיף לטייל איתי בחוץ או להיות בפוכדור ?״.
לאחר שיענה לי אסכים עם תשובתו ואתחיל ללכת לדרך הקרובה כדי להתאמן קצת עם באלבזור ואולי אפילו לתפוס פוקימון חדש לשישייה שלי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)