Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 68 מתוך 68
  1. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ???? צפה בהודעה
    [SIZE="6"]
    אנדי
    אתה מנסה להוציא את הקוץ רעל אבל אתה לא מצליח, את בעצמך חטפת הרעלה קשה ונפלת על הרצפה, הרגשת שאתה ממש משותק. שלושת האנשים מגיעים אליך ומכוונים אליך ואל טרטוויג איזשהו מכשיר הרס, אתה הרגשת שזה הסוף. ברגע האחרון הגיע משום מקום פוקימון ענק, כמו צב ענק עם אקדח על הגב ( ), יורה על השלישייה מערבולות מים והשלושה מתו במקום, והפוקימונים שלהם התעלפו. אחר כך מישהו החזיר את בלסטויס לפוקדור והתקרב אליך. הוא שאל אותך "היי, אתה בסדר?" ואז אתה שואל אותו "איך אני נראה לך?" ואז האיש הזה הוציא פוקימון קטן מלא בעשב ( ) והוא מרפא אותך ואת טרטוויג מיד. אתה מודה ושואל איך קוראים לו. הוא אומר לך שקוראים לו דני. והוא אומר שהוא חייב ללכת ובורח. מה תעשה?
    "תודה" אני אצעק ואז אחזיר את אוציא את טרטוויג ואחשוב על מה שהיה לפני כמה רגעים. אני אומר לטרטוויג "אנחנו צריכים להתאמן. בוא נמצא מישהו להתאמן איתו ונתפוס גם עוד פוקימון". ואסיים בקריאה של "עלה לי על הכתף". לאחר מכן אלך לחפש פוקימונים.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ארון
    אתה רץ הכי מהר שאתה יכול ואתה מוצא בשיחים ביער מקום מחבוא מעולה. כעבור כמה שעות מתחיל להחשיך. ככל הנראה הם כבר בטח הלכו. יש לך 2 אפשרויות : להישאר מאחורי השיח בלילה ( לישון שם ) או לחפש פוקימונים ליליים. מה תעשה?
    אוציא את באלבזור מהפוכדור ואבדוק איך הוא מרגיש...
    אם הוא מרגיש יותר טוב והוא יכול להילחם אז אלך לחפש פוקימונים ליליים.
    ואם הוא עדיין פצוע ולא יכול ללכת אנסה לטפל בו בדרך הכי טובה שאוכל ואם עדיין ירגיש רע אז אשן מאחורי השיח.
    באותו הזמן אחשוב לעצמי ׳מה יכול להיות שקרה לבאלבזור?׳

3. משתמש מנוסה
    אוסטין
    הפרופסור אומר לך "בחירה מצוינת!" ומביא לך את הפוקדור של אושאוט. הפרופסור אומר "כמעט שחכתי! הנה פוקידע ופוקדרים. פוקידע זה מכשיר מיוחד שנותן לך מידע על כל הפוקימונים במחוז פוצ'יווילי. בהצלחה במסע אוסטין!" אתה יוצא ממעבדת הפרופסור ואתה ממש מתרגש. מה תעשה?
    אני הוציא את אשוואט שהוא יוצא אני אומר:"היי אני אוסטין המאמן שלך" בטן נעים.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

4. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    קייל
    אתה מחליט להישאר לישון איתו בשיחים. למחרת דני אומר לך "בוא נלך לראות מה עם הפידובים שלנו". אתם הולכים למרכז הפוקימונים ואתם רואים שהם החלימו סופית. פידוב רץ אליך וקומץ לך על הכתף. זה נראה כאילו הוא רוצה להיות פוקימון שלך. מה תעשה?

אנדי
    אתה וטרטוויג הולכים לחפש פוקימונים ולהתאמן. אתה מוצא עץ קטן שמתאים לאימון. אתה אומר לטרטוויג להשתמש בדחיפה על העץ. מהעץ נופל זחל ירוק קטן ()
    והוא נפגע מהמכה של הדחיפה. מה תעשה?

ארון
    אתה בודק מה עם בלבאזור ואתה רואה שהוא פגוע מאוד עדיין. אתה לא יודע איך לטפל בו ואתה נשאר בשיחים במהלך הלילה. מה תעשה?

אוסטין
    אתה מוציא את אושאוט מהפוקדור ומציג את עצמך. אושאוט נראה מרוצה ממך. אתה שואל את אושאוט אם הוא רוצה להיות בחוץ או בתוך הפוקדור. הוא מצביע על הפוקדור ומנסה לקפוץ לבפנים. אתה מבין שאושאוט רוצה להיות בתוך הפוקדור. אתה שם את אושאוט בתוך הפוקדור. מה תעשה?
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קייל
    אתה מחליט להישאר לישון איתו בשיחים. למחרת דני אומר לך "בוא נלך לראות מה עם הפידובים שלנו". אתם הולכים למרכז הפוקימונים ואתם רואים שהם החלימו סופית. פידוב רץ אליך וקופץ לך על הכתף. זה נראה כאילו הוא רוצה להיות פוקימון שלך. מה תעשה?
    'אני עומד לתפוס את הפוקימון הראשון שלי!' אני חושב לעצמי התרגשות.
    אני מוציא פוכדור מהתיק וזורק אותו על פידוב.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

6. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    קייל
    אתה מחליט להישאר לישון איתו בשיחים. למחרת דני אומר לך "בוא נלך לראות מה עם הפידובים שלנו". אתם הולכים למרכז הפוקימונים ואתם רואים שהם החלימו סופית. פידוב רץ אליך וקומץ לך על הכתף. זה נראה כאילו הוא רוצה להיות פוקימון שלך. מה תעשה?

אנדי
    אתה וטרטוויג הולכים לחפש פוקימונים ולהתאמן. אתה מוצא עץ קטן שמתאים לאימון. אתה אומר לטרטוויג להשתמש בדחיפה על העץ. מהעץ נופל זחל ירוק קטן ()
    והוא נפגע מהמכה של הדחיפה. מה תעשה?
    אני אומר לטרטוויג "בוא נתאמן נגד הפוקימון הזה". ואז אומר "תשתמש בשאיבה ואז בדחיפה!"
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ארון
    אתה בודק מה עם בלבאזור ואתה רואה שהוא פגוע מאוד עדיין. אתה לא יודע איך לטפל בו ואתה נשאר בשיחים במהלך הלילה. מה תעשה?
    לאחר שאראה שבאלבזור עדיין פגוע מאוד אחליט שעל הבוקר אני אצא לעיר הקרובה ושם ארפא אותו מהר ובאותה הזדמנות אשאל את מי שירפא אותו מה קרה לו? ואם זה יקרה שוב איך לטפל בזה?

8. משתמש מנוסה
    [b][u]

אוסטין
    אתה מוציא את אושאוט מהפוקדור ומציג את עצמך. אושאוט נראה מרוצה ממך. אתה שואל את אושאוט אם הוא רוצה להיות בחוץ או בתוך הפוקדור. הוא מצביע על הפוקדור ומנסה לקפוץ לבפנים. אתה מבין שאושאוט רוצה להיות בתוך הפוקדור. אתה שם את אושאוט בתוך הפוקדור. מה תעשה?
    "טוב אז במה נתחיל?אה... אני יודע אני אתפוס פוקימון" מחפש פוקימונים.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •