אנדר
המף
ביאנקה צועדת קדימה
''טוב נסביר את זה קל ופשוט-בני הטורא מתאפיינים בלבישת גלימות שחורות עם כובע מחובר, בגדי מלחמה העשויים בדרך כלל מתכת וכפפות עור עם מגני מתכת עליהם.
לכל בן טורא יש סמל על עינם השמאלית כל סמל נראה מעט שונה אך מיקומו, רוחבו וגודלו מדוייק-הוא מתחיל מצד המצח השמאלי, עד שהוא יורד וחוצה את העין השמאלית ומגיע עד אמצע הלחי.
לכל בן טורא יש שותף בעל חיים בדרך כלל לבן והם כולם צימחוניים.
בני שבט הטורא מתמחים בלחימה בחרבות ומאמינים שכל בעל חיים הוא אצילי ושאין להרוג או לפגוע בהם בכל דרך שהיא.'' מסבירה ביאנקה, אתה נוגע בסמל שעל עיניך ''אז בגלל זה יש לי אותו?'' אתה שואל ''כן'' היא אומרת בחיוך.
''וטוב.. פה בעל החיים בוחר אותך אפשר לומר'' היא מסבירה לך.
''צעד קדימה'' אומרת לך ביאנקה.
אתה צועד קדימה ולפתע שם לב תנועה מולך, הדוב שלך זז מעט אחורנית למראה היצור שעופף אל כתפך.
''נץ.. הם הולכים רק לאלה עם הלב האמיץ, הם לא באים להרבה אלפים'' אומרת ביאנקה מעט בהלם
הנץ נעמד על כתפך השמאלית ומתכוף ''נשק את גבה, זה יהיה סמל לחתימת העסקה- ואתם תהיו יחד עד אשר המוות יפריד אתכם''
ספוילר
אסילנדרי ביינאט'
"שלום" את אומרת לאלפים האחרים, ואחר כך את בוחנת את החיות שעומדות בשורה.
'הוא עדיין לא הסביר לי מה התכונות של השבט...' חשבת במרירות. "ביאנקה? רולו לא ענה לי, איזה תכונות מיוחדות יש לשבט שלנו? ואיך בדיוק אני אמצא את השותף שלי? זה כמו עם השבט, לא אני בוחרת אלא הוא בוחר אותי?" את שואלת כהרגלך הרבה שאלות.
''טוב זה פשוט-בני הטורא מתאפיינים בלבישת גלימות שחורות עם כובע מחובר, בגדי מלחמה העשויים בדרך כלל מתכת וכפפות עור עם מגני מתכת עליהם.
לכל בן טורא יש סמל על עינם השמאלית כל סמל נראה מעט שונה אך מיקומו, רוחבו וגודלו מדוייק-הוא מתחיל מצד המצח השמאלי, עד שהוא יורד וחוצה את העין השמאלית ומגיע עד אמצע הלחי.
לכל בן טורא יש שותף בעל חיים בדרך כלל לבן והם כולם צימחוניים.
בני שבט הטורא מתמחים בלחימה בחרבות ומאמינים שכל בעל חיים הוא אצילי ושאין להרוג או לפגוע בהם בכל דרך שהיא.'' מסבירה ביאנקה, את נוגעת בסמל שעל עיניך ''אז בגלל זה יש לי אותו?'' את שואלת ''כן'' היא אומרת בחיוך.
''וטוב.. פה בעל החיים בוחר אותך אפשר לומר'' היא מסבירה לך.
את בוחנת את החיות ''צעדי קדימה'' אומרת לך ביאנקה, את צועדת צעד קדימה ורואה שכל החיוך מביטות בך בריכוז, לפתע את שמה לב לתזוזה משמאלך, את רואה חיה מתקרבת אלייך ''שועלת שלג. זה לא משהו שרואים בכל יום'' אומרת ביאנקה בחיוך.
שועלת השלג נעמדת לרגלייך ומתכופפת ''נשקי את גבה, זה יהיה סמל לחתימת העסקה- ואתן תהיו יחד עד אשר המוות יפריד אתכן''
השועלה:
ספוילר