לונאף
"מה לכל הרוחות הולך כאן" אתה שואל בבעתה ומנסה לחלץ את רגלך שלפתע אתה קולט שהחפץ החד לא על הרגל שלך אלה חדר פנימה לתוכה.
'מי לעזאזל אחראי על זה' אתה חושב בכעס ומנסה לראות מה קורה ולמה הגג התנפץ.
אתה רואה דבר שגורם לנשמתך לעצור-אתה מגיע להבנה העמוקה שלא רק היצורים האגדיים-אלפים קיימים באמת הרי הוכחה חיה נמצאת מולך-שטן.
השטן יפה תואר ואצילי אך עיניו בוהקות בשובבות ורשעות, הוא מביט בך עם עיניו השובבות והילדותיות ואז על רגלך ומתחיל לצעוק ברשעות
השטן:
ספוילר
אנדר
"אנדר" אתה אומר לו "דרך אגב שולחים אלייך הרבה אלפים חדשים?" אתה שואל.
''כל אלף חדש עובר דרכי'' אומר לך ביינט וצוחק בקול גדול ''כאלף חדש עלייך ללכת ל..'' מתחיל ביינט לומר שלפתע גג הנפחייה מתנפץ, ביינט נקבר תחת ההריסות ולמזלך ''רק'' גוש אבן אחד חודר לרגלך ומונע ממך להזיז את הרגל.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תנסו להביא עוד שחקנים בבקשה
לונאף
'שטן... ' אתה חושב בבהלה "מה אתה רוצה?" אתה שואל בקול כועס בזמן שאתה מנסה לשלוף את חרביך כדי שתיהיה לך הגנה כלשהי 'אולי רעם יוכל לעזור' אחשוב לעצמי 'תחשוב' אתה אומר לעצמך ומנסה לחשוב מה לעשות.
''את האמת סתםת התחשק לי לפוצץ משו'' אומר השטן ברשעות ומצחקק ''אבל ברצינות'' הוא אומר לאחר שנרגע מעט ''באתי לראות מי האלפים החדשים בשבט הטורא החלש'' הוא מסיים ומצחקק שוב ''לפי מה שאני רואה הוא סתם דאג'' הוא אומר בחיוך רשע
אנדר
אתה קורע חלק מהחולצה שלך ואציא את האבן, שאתה תנסה לא לזעוק מהכאב אתה חובש בצורה מהירה את הרגל ונסה להעמד על הרומח, אך ללא הצלחה.
'מי לעזאזל אחראי על זה' אתה חושב בכעס ומנסה לראות מה קורה ולמה הגג התנפץ.
אתה רואה דבר שגורם לנשמתך לעצור-אתה מגיע להבנה העמוקה שלא רק היצורים האגדיים-אלפים קיימים באמת הרי הוכחה חיה נמצאת מולך-שטן.
השטן יפה תואר ואצילי אך עיניו בוהקות בשובבות ורשעות, הוא מביט בך עם עיניו השובבות והילדותיות ואז על רגלך ומתחיל לצעוק ברשעות
השטן:
ספוילר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
שם משתמש: Gad2002
שם: אנגרומטי(החברים קוראים לו מט(גם לא החברים זה פשוט כינוי))
זכר
מראה\תמונה:(לא אני הכנתי מצאתי את זה לא להתייחס לרקע)
רקע:אנגרומטי או ביקצור מט (כמו שחבריו מכנים אותו) נמצא בבית יתומים מאז שהוא זוכר(לא רוצה להיות דרמתי רוצה רקע הגיוהי כי אחריי גיל 12-14 ההורים אמורים להראות כמו אלפים לא???) כל פעם ששאל את בית היתומים מי הביא אותו לפה אמרו לו שהוא הופיע פו בפיתאומיות באורך פלא ממש כמו קסם מט לא הייה ילד רגיל כ"כ או בפי רוב סוג של חננה הוא בילה את רוב שעות יומו בחיק הטבע ועזר לחלק מהחקלאים(בתמורה לתשלום כמובן)גם בכיתה הוא לא השקיע הוא סתם ישב לו בצד והתעסק עם אחד הצמחים האהובים עליו שהביא איתו הוא ממש לא רב מכות או משהו כזה חוץ מיום אחד הוא קם בבוקר התארגן אכל והלך לאוטובוס הוא כמו תמיד לא הקשיב בכיתה והתעסק עם אחד הצמחים האהובים עליו ואפילו לא שם לב שהשיעור נגמר אחד התלמידים(הליצן של השיכבה) בא אליו והעיף מהחלון את הצמח האהוב עליו ביותר מט לא נראה כך בחיים (הוא תמיד הייה רגוע)הוא נראה כאילו עוד רגע עומד לרצוח אותו(מה שעלול הייה לקרות)הוא פוצץ אותו מכות כאילו הייה הנשנש של השכבה הוא שבר לו את יד שמאל(כמובן שקהל גדול של צופים הייה) וחנק אותו עד שבא מנהל בית הספר המנהל בא וצעק עליו מה שקרא אחר כך הייה מוזר הוא שם לב שאחד הצמחים שלו "עוזר" לו ותופס את זה שרב איתו ברגל המנהל לקח אותו לחדר שלו ואמר לו ברוגע ניראה לי שכבר הבנת מה הכוחות שלך...
רומאנס: כן(אבל לא יותר מדי(כמובן גם לא להגזים לצד השני))
שבט:שבט הלונה
אופי: אוהב כסף,שנון(אולי אפילו אסטרטג),מרחף,חברותי,רגוע,קצת אכפתי מדי(ההפך מאדיש)
הערות\הארות\שוקולד\אייסקפה?:אני יודע שיש הרבה סוגריים מצטעראם חסר משהו(או יש משהו מיותר) לומר לי
נערך לאחרונה על ידי gad2002, 12-25-2012 בשעה 08:39 PM
יש לי 3
כ-98% אנשים מעתיקים חתימות אם אתה מה-2% אשר אינם מעתיקים חתימות העתק זאת לחתימתך LOL
היי כולם עד הראשון לשנה החדשה(סילבסטר שמח!) אני לא יגיב כי יש לי רצף של המבחנים מה29 לחודש-1 לשנה הבאה (מורות משוגעות! על ה 13\1\1 היו חייבות לתקוע מבחן!)
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טוב חברים אני חייבת להודות שהמ''ת הזה גוסס ממשחק שאמור להיות לחמש-שש שחקנים ירדנו לשלוש-ארבע בלבד אז אני נאלצת לסגור אותו(אולי אקים אותו לתחייה יום אחד) אבל ברגע שתקופת המבחנים שלי תיגמר בעוד יום-יומיים אני אפתח אחד חדש על נושא לא ידוע (?)
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)