.ספוילרים
.ספוילרים
.ספוילרים
.ספוילרים
.ספוילרים
.ספוילרים
.ספוילרים
.ספוילרים
טוב למי שלא יודע Tna כמו Wwe ועוד חברות אחרות היא בעצם ספורט בידורי מסוג האבקות.
אני החלטתי להביא תוצאות משני ליגות גדולות שני רואה בקביעות Wwe,tna בלי שום קשר לתוצאות ולהודעות שאני אולי אביא אני ממליץ לראות את זה(ומי שלא רוצה לא צריך) כדי להבין את הפיודים ומה כל פעולה אומרת בנוסף עם תהיה לי אפשרות אני אכין מילון האבקות מסודר.
ועכשיו לאירוע שהיה אתמול:
ה-ppv נפתח עם פרומו של ג'ף הארדי למיין איבנט וטוד קאנלי מקבל אותנו. הוא מלווה עם טאז ומייק טאנאי. ג'יימס סטורם יוצא לזירה ואומר שהוא לא אמור להיות כאן הערב אבל שום דבר לא ימנע ממנו לכייף קצת עם המעריצים. הוא מראה סרטונים על התקיפה של האסים והשמיניות ואיך הוא הציל את ג'ף הארדי. הוא אומר שהוא יעצור את החגיגה של בובי רוד וייקרע לו את הצורה. הוא קורה לבובי רוד לזירה וקאזאריאן בא במקום. קאז אומר שגניאלס ינצח את Aj ומתחיל לקלל את סטורם. סטורם קורא לו שיכור והקהל מריע. סטורם רוצה שהוא יבוא לזירה להלחם אבל קאז אומר שהוא לא בא להלחם ואין אפילו שופט. סטורם אומר לו שהוא לא צריך שופט ורץ אחרי קאז. שופט מפריד ומלווה אותם לזירה.
קרב 1: ג'יימס סטורם נגד קאזאריאן.
מנצח: ג'יימס סטורם. אחרי הקרב ג'יימס סטורם לוקח את המיקרופון וחוגג עם בירה.
קרב 2: רוב ואן דאם נגד קני קינג על אליפות ה-x דיויז'ן.
מנצח: רוב ואן דאם ושומר על האליפות.
- סגמנט של דניאלס ביחד עם ג'רמי בוראש. דניאלס קוטע פרומו של Aj ואומר שהוא ינצח הערב כי הוא האיש הטוב יותר.
קרב 3: הרננדז וצ'אבו גררו נגד מאט מורגן וג'ואי רייאן על אליפות הזוגות.
מנצחים: הרננדז וצ'אבו גררו שומרים על האליפות ב-dq אחרי שצ'אבו נתן פרוגספלאש ומורגאן משך את השופט מחוץ לזירה בשביל ה-dq
- סגמנט של אוסטין ארייס עם Jb בבאקסטייג'. הוא אומר שהדרך שלו בחזרה לאליפות מתחילה הערב עם בולי ריי. מראים פרומו לקרב שלהם הערב.
קרב 4: אוסטין ארייס נגד בולי ריי.
מנצח: אוסטין ארייס אחרי שבולי רייי דימם וברוק הוגאן רצה לעזור לעזור לו. ארייס צועק עליה בזירה והאלק הוגאן רץ לזירה. בולי ריי אומר להאלק לקחת אותה
וארייס נותן לו לואו בלואו מאחור ומנצח.
- פרומו של החזרה של ולווט סקיי.
- Jb בבאקסטייג' עם טארה וג'סי. טארה אומרת שולווט בקושי חזרה ועדיין הכל צריך להיות סביבה. טארה אומרת שהיא תנצח את מיקי ג'יימס ותשפיל אותה עד כדי כך שהיא לא תוכל להראות את הפנים שלה יותר.
קרב 5: טארה נגד מיקי ג'יימס על אליפות הנוקאווטס.
מנצחת: טארה שומרת על האליפות אחרי שדעתה של מיקי ג'יימס הוסחה על ידי ג'סי וטארה לקחה הזדמנות ונתנה לה ווינדווס פיק.
- סגמנט של Jb עם בובי רוד. רוד מדבר על הקרב שלו עם הארדי ועל זה שהוא הולך לזכות באליפות הערב בחזרה.
- פרומו של האסים והשמיניות.
קרב 6: האסים והשמיניות נגד סמואה ג'ו, קורט אנגל, ווס בריסקו וגארט בישוף.
מנצחים: אנגל, בריסקו, ג'ו ובישוף אחרי אנגל סלאם על האיש הגדול יותר מהאסים והשמיניות.
- סגמנט של Aj סטיילס ביחד עם Jb מאחורי הקלעים. Jb שואל אותו על הקרב האחרון שלו אי פעם עם דניאלס. Aj מדבר על כך שכולם זלזלו בו ב-2012 וכיום אין איש יותר עקבי ממנו בtna.
קרב 7: Aj סטיילס נגד דניאלס
מנצח: דניאלס אחרי שהשתמש בסטיילס קלאש וריתק.
מיין איבנט: ג'ף הארדי נגד בובי רוד על אליפות הtna במשקל כבד.
מנצח: ג'ף הארדי אחרי שבמפתיע האסים והשמיניות מופיעים. רוד צועק עליהם לבוא לזירה וכשהוא מסתובב הארדי נותן לו טוויסט אוף פייט(פינישר) ומנצח. אחרי הקרב האסים והשמיניות מסתערים לזירה ומכים את ההארדי. בובי רוד אומר שהוא שילם להם כדי שיעזרו לו להפוך להיות אלוף והם מכים את רוד. התכנית מסתיימת כשהאסים והשמיניות עומדים בזירה.
דעה אישית על הארוע:
אני לא אומר שהארוע לא היה טוב הוא היה סביר אך לעומת המומנטום שאימפקט(התכנית המרכזית של TNA) צברה הארוע היה טפה מאכזב סה"כ מ1-10 אני נותן לארוע 6.5 לפי דעתי הקרב הכי טוב היה של סטיילס מול דניאלס,אני חושב שהם הביאו קרב טוב אבל יכלו להביא טיפה יותר לקרב סוגר פיוד.