שאני אמרתי טופ 10 לא דיברתי על המשתמשים שהגיבו הכי הרבה אלה על הנושאים
בעיצוב הקודם הייתה יכול לשנות מ10 נושאים אחרונים לעד 200 אחרונים ואני למשל הייתי משתמש בזה אם הייתי נכנס דרך הפלאפון ופורום ולא מספיק לראות את כל הנושאים האחרונים ויוצא בעמצע אז במחשב הייתי בודק את ה20 נושאים האחרונים וכך רואה את כל מה שפיספסתי
הבנת למה אני מתכוון?
וכם איפה הכפתור שעושה כאילו צפיתי בכל הנושאים וזה עושה שהם לא זוהרים כבר?
כמו תמיד. עמיטריד.
אתה לא צריך את הטופ-10... ה'הודעות חדשות' למעלה מביא לך את כל הנושאים שהתחדשו מאז הפעם האחרונה שנכנסת לפורום..
ובכל מקרה, לא כל מה שהיה בעיצוב הקודם חייב להיות בעיצוב הזה, לפעמים צריך להתרגל ולמצוא דרכים חדשות... למשל, למה אתה חושב שצריך את הכפתור שעושה 'סמן את כל הפורומים כנקראו' אם כל הפורומים, שנקראו ושלא נקראו מסומנים אותו דבר?
1. אתה לא מבין אותי לפעמים ההודעות החדשות לא מראה לי הכול כי בתעות אני נכנס דרך הפאלפון ולא בודק הכל אז שזה קורא שאני חוזר הביתה אני בודק את ה20 נושאים אחרונים ורואה את כל מה שפיספסתי שלא הופיע בהודעות החדשות שהתחברתי במחשב
2. אם נגיד אני מגיב בנושא ואני רוצה ישר שמגיבים אחרי להגיע להודעה אז אני עוסה סמן פורומים ואז הלחצן של הצג הודעה אחרונה מאביר אותי ישר להודעה שאחרי ולא כמה הודעות ליפני שעדיין היו מסומנות
כמו תמיד. עמיטריד.
לא יודע מה איתכם, הדבר היחיד שמפריע לי זה שהעמוד יותר מידיי גדול, ושסתם יש לבן בצד. מה שגרם לכך שבכל עמוד שאני עובר אני צריך להסיט את העמוד הצידה.
תאכלס אחלה חידוש, הצבע טוב, יותר ברור והפורומים למטה בדף הראשי מופיעים מצויין.
ואני מצליח ללחוץ על הסמל של הפורום בשביל לחזור לדף הראשי.
וכשאני שם את העכבר על כינוים אז אני כן רואה את הכיונוים הקודמים. ונראה לי שהשעון בסדר S:
אחלה פורום, אחלה חידוש, ושתמשיך להשקיע ככה רותם !
IMA LADY
תוכל לצלם מסך של החלק הלבן הזה?
אין מה לעשות, צריך להתקדם לפתוח פורומים נוספים ואי אפשר שאנשים יסתרבלו בהגעה לפורומים מסויימים.
אתה שם לב שזה מצחיק, כי אין הבדל בין פורומים שנקראו ופורומים שלא נקראו ולכן כפתור כזה יהיה חסר ערך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)