בטח רובכם שמעתם על הטבח בבית הספר ''סנדי הוק'' שבארצות הברית.
הרגשתי שאני פשוט חייבת לפרסם את זה לכל מי שלא יודע איך מי מה ופרטים אחרים...
הכל התחיל ב12\12\14 בשעות הבוקר.
אדם לאנזה בן העשרים רצח את אמו-ננסי שהייתה מורה בבית הספר בעזרת יריית רובה בדירה בה בם גרו.
לאחר מכן נסע לאנזה אל בית הספר היסודי ''סנדי הוק'' וירה בדלת הזכוכית בכדי לעבור אותה.
בשעה 9:41 בבוקר החל לאנזה לירות בכל מי שנקרא בדרכו הן ילדים והן מבוגרים.
ראוי לציין שבבית הספר לומדים ילדים בגילאי 3-11.
לאחר מכן עבר לאנזה לטבח בכיתות הוא נכנס לכיתתה של ויקטוריה סוטו ז''ל אשר ניסתה להחביא את תלמידי כיתתה בארונות ואמרה לאדם שהכיתב באולם ספורט אך ילד בן 6 יצא ממחבואו וניסה לברוח.
אדם רצת את ויקטוריה, את הילד ואת כל ילדי כיתתה של ויקטוריה חוץ משישה שהצליחו להימלט.
באותו הזמן המורה קייתלין, מורה לכיתות א' דחסה את כל תלמידיה לחדר השירותים וחסמה את הדלת בקרש- כך הצליחה להציל את חייהם.
בנוסף גם הספרניות הצליחו להחביא ולהציל 18 תלמידים.
אחד ההתרחשויות הכי מזעזעות שקראו היה שאדם נכנס לכיתת ילדי א', ירה במורה המחליפה ובכל ילד וילד בכיתה חוץ מילדה אחת קטנה בת שש שהייתה הניצולה היחידה מהכיתה- היא ניצלה מפני שהעמידה פני מתה.
בסך הכל השתמש אדם ב50-100 כדורי רובה.
סך הכל הרג אדם 27 בני אדם:20 ילדים בגילאי 5-10 ושש מורים.
*בסוף האירוע התאבד אדם*
אז..זהו רק למי שלא ידע על הטבח...
אישית אני חושבת שזה מעשה מזעזע, אלו ילדים קטנים שבסך הכל באו כרגיל ליום בית ספר בלי ידיעה שזה יהיה היום האחרון של חייהם- מורים שהגנו על ילדיהם בגופם נספו והגרוע מכל שגם הילדים עליהם הגנו נרצחו בסופו של דבר, המקומות בהם נאלצו להסתתר והטראומות שבטח עברו התלמידים בסדר גודל לא נורמאלי.
מה אתם חושבים?