היה זה ב-17 לאוגוסט, שנת 2012. כארבעה חודשים, אם מתחשבים בספירת המזמנים. הובסנו, הושפלנו קשות. אני לא חושב שאי פעם נצליח להתגבר על כך. Noxus ניצחו, הם השמידו אותנו.
הגיע זמן הנקמה! לא ניתן להם לזלזל בכוחנו, לא ניתן להם לנצח! אנחנו Demacia, עכשיו, ולנצח!
האיוונט הגדול של סוף השנה הולך לקרות בקרוב. 10 מהשחקנים הטובים בישראל הולכים ללכת ראש בראש בקרב האפי של Demacia נגד Noxus, הסיבוב השני! לאחר שבסיבוב הראשון במשחק מותח של 3v3 קבוצת Noxus ניצחה, Demacia ו-Jarvan חוזרים לנקום. האם Demacia תנצח, ותוביל למשחק שובר שוויון שבו יקבע מי הממלכה החזקה ביותר? או שמה Noxus תביס את Demacia בשנית, ותוכיח פעם אחת ולתמיד מי שולט.
זהו המשחק השני בסדרת משחקי העלילה האפיים של LoL Israel. כל משחק כזה ילווה בשידור ישיר עם השדרנים והפרשנים הטובים בישראל, הגרלות ופעילויות תוך-כדי-משחק (חלקם גם עם פרסים) ועוד!
מי הם הקבוצות?
Jarvan IV אסף את חבריו לקבוצה המייצגת של Demacia, ויחד עם Vayne, Garen, Sona ו-Lux הולך להילחם בקבוצת Noxus היריבה, שבה חברים Swain, Morgana, Sion, Draven ו-Darius.
מי הם השחקנים?
Demacia
- Archer
- MosheX
- Apocalypse
- Divine
- Zawisky
Noxus
- Hi Im Al3x
- OperatingSystem
- The Cpt Iceland
- UltraPie
- פתוח
מתי האיוונט הולך לקרות?
האיוונט הולך לקרות ב-31/12, היום האחרון של סוף השנה, וימשך משעה 18:00 עד שעה 19:30.
מה עוד יהיה?
חוץ מהמשחק המותח עצמו, השידורים יכילו:
- הגרלות
- טריוויות הקשורות לעלילת המשחק
- פעילויות
ועוד!
אני רוצה לראות! איפה זה ישודר?
המשחק המותח של סוף השנה ישודר בעמוד הבית של lol israel, בערוץ הלייב שלנו ב-Own3d ולאחר כמה ימים יעלה גם ליוטיוב.
אני לא משחק בשרת Europe / East, האם גם אני יכול להשתתף?
המשחק עצמו ישוחק בשרת ה-איסט, אך הגרלות ה-RP מתקיימות עבור כל השרתים NA, East, West.
בתור משחק אפי, אין איזה סרטון מגניב או משהו?
ככה אתם מכירים אותנו?
http://www.youtube.com/watch?v=8hRkYl_RAWI
האשכול יתעדכן בשינויים ופרטים נוספים, וניתן לדון כאן על כל מה שהולך להיות!
-Winzard