כפי שחלקכם יודעים, סוף העולם על פי שבט בני המאיה יתרחש בעוד יומיים ב-21.12.12.
מה דעתכם על זה? יש בכם חלק שאולי מאמין בזה טיפה?
דיון פורה![]()
כפי שחלקכם יודעים, סוף העולם על פי שבט בני המאיה יתרחש בעוד יומיים ב-21.12.12.
מה דעתכם על זה? יש בכם חלק שאולי מאמין בזה טיפה?
דיון פורה![]()
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא באמת רותם אני רציתי לפתוח את הנושא הזה-.- רציתי לשאול כי ראיתי את זה בפייס והיה נראה לי נחמד שכל אחד יכתוב את 10 הרגעים הכי טובים שלו השנה יענו להיזכר
לא אני לא מאמינה אבל טכנית בשבילי זה כן כי יש לי על התאריך הזה מבחן ענק במתמטיקה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
זה לא יקרה .
אנא צפו בסרטון זה : http://www.mako.co.il/news-world/int...93c0831018.htm
רק שתדה המסת הקרחונים בקתבים (הצפוני והדרומי) כן משפיעים על מפלס המים שיכול לכסות בסוף את כל כדור הארץ וגם זה כן משפיע על החיות ששם שחלכם גם ככה בסקנת הקחדה
ורותם אם רוצים לדייק אז לפי בני המאיה זה אכן ב21 אבל לוח השנה שלהם לא היה מדיוק בדיוק כמו של היום הם איחרו ב0.0 משהו ימים ולכן אם בודקים לפי הלוח שלנו זה יוצא ב23 כך שסוף העולם אמור להיות מתישהו בין ה21 ל23
וזה לא בדיוק סוף העולם זה סוף מחזור
לפי בני המאיה עד עכשיו היו 5 מחזורי חיים שהאלים שלהם יצרו ואם אני לא טועה זה הלך ככה (אני אומר מהראש אין לי כוח לבדוק בויקיפדיה אם צדקתי חח):
1) בעלי חיים אבל האלים ראו שהם טיפשים אז הם השמידו את העולם הזה
2) אני חושב שזה אנשי בוץ אבל לא היה להם תודעה את האלים השמידו את העולם הזה
3) אנשי עץ אבל הם לא יכלו לזוז אז האלים השמידו את העולם הזה
4) אנשים עשיים מהאבן ענבר אבל הם בסופו של דבר הפסיקו לעבוד אותם (את האלים) אז השמידו את העולם הזה
5) (אנכנו) האלים ערבבו דם ותירס אני חושב ובני המאיה מאמינים שהמחזור הזה יושמד ב21 או לפי הלוח שלנו העדקני בין ה21 ל23 הסיבה לא ידוע לדעתי בגלל שהפסיקו שוב לעבוד אותם ולהכיר בהם כאלים קיימים
חחח בני המאיה זה אחד הדברים הכי מענינים בעולם אני ממש אוהב ללמוד עוד אליהם ואני דיי מבין בנושא הזה הם מין אגדה כזו כי הם ידעו כל כך הרבה דברים ועשו ובנו דברים שלא היו אמורים לקרואת רק בעוד מאות שנים!
יש כאלה שאומרים שעזרו להם חייזרים ושהחייזרים הם בעצם האלים שלהם ומצאו לזה כל מיני הוכחות
ולנושא חחחח
אם זה יהי סוף העולם זה יהיה ממש מגניב כי זה רק יוחיך כמה בני המאיה הקדימו את זמנם ועגיעו להסגים שהיו אמורים לראות רק מאות שנים אחריהם
ואם לא אז... היה כיף ללמוד אליהם אבל כנראה הם היו סתם משוגעים חחח
כמו תמיד. עמיטריד.
אתה טועה
הלוח הארוך הראשון שמצאו נגמר ב21 שלהם
אבל מצאו עוד לוח הרבה יותר ארוך מהקודם שעובר בכמה אשרות שנים ואני חושב גם מאות את 21 שלהם
אבל!
הוא עדיין אומר שסוף המחזור החמישי הוא ב21 הם פשות המשיחו למחזור השישי והלוח הראשון שמצאו אז כנראה הם ספרו רק את המחזור שלהם ובגלל זה הם עצרו ב21 ולא המשיחו למחזור הבא
אם אתה מתכבן לזה שהרגו אותם ובגלל זה הם נעלמו את טועה
שהספרדים הגיעו למקומות ההיתישבות של בני המאיה הם מצאו את המקומות נתושים כבר
בלי גופות בלי כלום כאילו יום אחד הם פשות עפו
ולפי מאמיני תאורית האסטורנאות הקדום אז הם הלכו לאלים שלהם שהיו בעצם חייזרים שעזרו להם ובגלל זה הם היו הרבה יותר מתקדמים לזמנם ושוגרו לכוחב הבית של החייזרים
מה באמת קרא אף אחד לא יודע כי אין שום סיבה הגיונית לזה שהם באמת נאלמו כאילו מאולם לא היו שם...
כמו תמיד. עמיטריד.
אתה מודע לעובדה שעד היום ישנם צאצאים לבני המאיה שעוקבים אחרי המסורות שלהם פחו או יותר (צאצאים ישירים לפי האמונה) לכן הם לא נעלמו לגמרי ולא שום בולשיט מפגר של חייזרים בעולם הקדום שכולם יודעים שזה קקה מפגר של נואשים שמשעמם להם-בני המאיה לא נעלמו הם התבוללו והשתנו עם הזמן ובנוגע למה שאני רשמתי התבדחתי אז אני לא טועה!
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)