איזה Adc כדי לי יותר?
כי עוד חמש רמות אני מתחיל רנקד ואני רוצה דלעת איזה יהיה לי יותר טוב כי אני אוהב את התפקיד.
אם זה משנה יש לי את Ez רק Adc.
תודה מראש!
ואני יכול לשחק עם שניהם(אחד בפרי אחד אצל חבר) אז תודה מראש בכל מקרה.
איזה Adc כדי לי יותר?
כי עוד חמש רמות אני מתחיל רנקד ואני רוצה דלעת איזה יהיה לי יותר טוב כי אני אוהב את התפקיד.
אם זה משנה יש לי את Ez רק Adc.
תודה מראש!
ואני יכול לשחק עם שניהם(אחד בפרי אחד אצל חבר) אז תודה מראש בכל מקרה.
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
חברי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכןמנהיג-עמית,סאסקה.ליאור,פיין ממלכת האל.אלי,קיסאמה.אבי,מאדארה.דוד, דיידרה.יונתן, הידאןעומרי, קאקוזו
חוקי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן1)חובה ללכוד לפחות ביג'ו אחד.2)לכתוב במקצוע "חבר אקטסוקי" או "לוכד ג'ינצ'וריקים".3)חובה להיות עריק אחת מחשמת הכפרים הניסתרים.4)חובה לתעב את חמשת הכפרים.5)לחבר אקטאוסקי לא משנה אם חברו עומד למות אליו להמשיך במשימה.6)לכול חבר צוות אטאוסקי חיב להיות אוטטאר משלו.7)חובה שלכל חבר אקטסוקי תהיה תמונה של חבר אקטסוקי בסמל האישי שלו או בתמונת הפרופיל.8)כול אחד חייב לראוות נארוטו+שיפודן מי שרוצה להצטרף ואנחנו לא בטוחים אם הוא רואה נארוטו יצטרך לעבור מבחן.
[spoiler]
friend code
ספוילר
ספוילר
משחק פוקימון פלטינום.
טריינר קארד:
תיכנסו לזה זה ממש יעזור לי: http://freeleaguecodes.com/ref?id=tf2aq66ii8
קורקי הוא מעולה הוא חזק והw שלו טוב לבריחות רדיפות וגנקים
והאולט שלו דיי נחמד
לעומת זאת
גרייבס הוא חזק מאוד שימושי לקבוצה עם הw שלו והe שלו יכול להציל אותך הרבה
והאולט שלו חזק מאוד
השאלה היא מה אתה רוצה יותר Range ויכולת למצוא אויבים ולעצור גנקים (קורקי)
או יכולות בריחה טובות מהירות ולהקשות את שדה הראייה של האוייב ובכך ליצור גנקים עם הקבוצה (גרייבס)
הבחירה בידייך אבל לפי דעתי קורקי יותר קל
תהנה מהבחירה שלך
שיחקתי עם שניהם אהבתי יותר את קורקי.
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
טוב אני בוחר בקורקי.
תודה!
ודר ואילן מה השמות שלכם במשחק?
חברי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכןמנהיג-עמית,סאסקה.ליאור,פיין ממלכת האל.אלי,קיסאמה.אבי,מאדארה.דוד, דיידרה.יונתן, הידאןעומרי, קאקוזו
חוקי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן1)חובה ללכוד לפחות ביג'ו אחד.2)לכתוב במקצוע "חבר אקטסוקי" או "לוכד ג'ינצ'וריקים".3)חובה להיות עריק אחת מחשמת הכפרים הניסתרים.4)חובה לתעב את חמשת הכפרים.5)לחבר אקטאוסקי לא משנה אם חברו עומד למות אליו להמשיך במשימה.6)לכול חבר צוות אטאוסקי חיב להיות אוטטאר משלו.7)חובה שלכל חבר אקטסוקי תהיה תמונה של חבר אקטסוקי בסמל האישי שלו או בתמונת הפרופיל.8)כול אחד חייב לראוות נארוטו+שיפודן מי שרוצה להצטרף ואנחנו לא בטוחים אם הוא רואה נארוטו יצטרך לעבור מבחן.
[spoiler]
friend code
ספוילר
ספוילר
משחק פוקימון פלטינום.
טריינר קארד:
שחק דראפט לפני שאתה מתחיל ראנקד.
ספוילר
אני משחק קצת דראפט.
[spoiler]
friend code
ספוילר
ספוילר
משחק פוקימון פלטינום.
טריינר קארד:
אה כן ובעקרון שווה לך יותר Graves ההוריקן הזה החדש הפך אותו לop כי הe שלו חוזר כל כמה שניות.
מה לגבי Adc אחרים כמו ויין? דרייבן? קייטלין? מיס הכוסית?
לא יודע, אני חושב שויין ודרייבן הadc הכי טובים, ויין בלייט ודרייבן באירלי. מורידים טונס אוף דצג'.
אגב יונתן, למה אתה אף פעם לא משחק איתנו? -.-
אני תמיד שולח לך Invites למשחקים של כולם מהפורום, אני Kodak113, ואתה אף פעם לא מאשר.
ספוילר
אני יתחיל לשחק איתכם פשוט ברוב הזמן אני משחק עם חברים שלי.
אבל תגיד לי שעה ואני יאני יגיד לך אם אני יכול.
נגיד היום(רביעי) אני לא יכול אבל מחר וביום שישי אני יכול כל היום.
טוב אני משחק עם קורקי ונאי ממש אוהב אותו ואני די טוב איתו.
וברור שאני לא יתחיל לשחק ראנק איך שאני רמה שלושים ויש לי לפחות 3 מכל סוג של דמות(מה שאמרת שצריך בירדס) חוץ מ-adc שיש לי 1.
[spoiler]
friend code
ספוילר
ספוילר
משחק פוקימון פלטינום.
טריינר קארד:
אם בחרת אז ננעל.
בהצלחה עם קורקי
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)