פוקימון-המסע בעקבות השלושה!
כמה מילים על עצמי
שלום,קוראים לי עופר ואני בפעם הראשונה מפרסם כאן סיפור.אני מאוד מקווה שתיהנו ממנו וזה הדבר הכי חשוב לי.אם יש הערות אשמח לשמוע ואני מבקש,בכל לשון של בקשה,לבצע את ההערות בנימוס.כמובן,הארות,אני אשמח לשמוע עוד יותר.
תוכן עניינים
פרקים
ספוילר
מדריך דמויות
ספוילר
פרק 1-התחלה לא טובה
"עוף מכאן!!!” הדלת נפתחה,אש נורתה ונשמעה בקול רם.הבניין זז מעט והאדם יצא החוצה,כאשר ידו נכוותה באופן בלתי הפיך.האיש החזיק את ידו מבוהל,דמעות יצאו מעיניו,זה לא היה איש בוגר,היה זהו נער.הנער היה בעל שיער בלונדיני אשר נשרף מעט מהגיצים שעפו,עיניו הכחולות היו מלאי דמעות והוא התרסק על ברכיו.
אשה נשמעה מהחדר: ”אתה תהרוג אותו,די כבר!” התחננה האישה.עוד יריית אש נשמעה ונראתה,נשמע קול חבטה עמוק,איש יצא ולידו נראה ארקניין גדול,בעל פרווה כתומה עם פסים שחורים ורעמתו וזנבו היו לבנים.הכל היה נראה אצלו תקין,חוץ מעיניו,אשר היו אדומות.
עוד יריית אש נראתה ונשמעה והאיש התמוטט.
הנער הצעיר קם על רגליו וברח בחשש שהארקניין יתפוס גם אותו...
בית משפחת קליין
"די! נו,עוד חמש דקות" נשמע קול של ילד בוקע מהקומה העליונה בבית משפחת קליין.”לא,אתה תאחר!” אמר קול מבוגר מאותה קומה של הבית.הנער היה עייף מאוד,עיניו בקושי נפתחו,שיערו היה מבולגן מאוד וכל השמיכות שאיתן התכסה מרוב קור בלילה היו זרוקות על הרצפה.”טוב,אני קם" אמר הילד ופקח את עיניו,למרות שהיה לו קשה.עיניו היו חומות ושיערו היה חום גם כן.הבגדים שאיתם ישן היו שחורות כולן,חוץ מסמל קטן בקצה השמאלי של חולצתו.הילד התהלך בלי רצון לחדר האמבטיה ושטף את פניו,הוא התעורר לגמרי,אך עדיין היה בא לו לישון.”אתה רואה,ריצ'י,זה לא קשה לקום,נכון?” אמר אדם מבוגר יותר,כנראה אביו של ריצ'י.הוא היה גבוה,שיערו חום ועיניו ירוקות.האיש יצא מהחדר של בנו וירד במדרגות לקומה הראשונה.
ריצ'י ירד לאחר כעשר דקות,בעל בגדים אחרים ונקיים יותר ושיערו היה מסודר לאחור.”אני מוכן,אבא" אמר ריצ'י לאביו.לאבא נמרח חיוך על הפנים והוא קירב את בנו אליו וחיבק אותו.”אני רוצה לתת לך את זה" אמר האב והושיט לריצ'י סוג של פוכדור.”זהו פוכדור מיוחד,יש בתוכו פוקימון,אבל אל תשתמש בו,אלא רק למקרה הצורך.יש על הפוכדור חיישן המזהה מקרה כזה,אז אם תשתמש בו ברגע לא חשוב,הוא לא יפתח" אמר האב ושחרר את בנו מאחיזתו.
רחוב בייקר
ריצ'י ואביו יצאו מהבית ונכנסו לטנדר גדול שחנה ברחוב בייקר,הרחוב בו השניים גרו.האב התניע את המכונית והשניים נסעו,אך כעבור זמן קצר,מישהו עצר אותם.”שלום,תרצו לקנות פירות,ירקות? יש לי יופי של מבצע רק היום" אמר האיש שעצר אותם.האב הסכים וקנה חבילה של תותים.האב העביר לריצ'י את הכסף וריצ'י הושיט לאיש את הכסף,האיש לקח אותו מידיו של ריצ'י וחייך לעבר השניים.
רחוב מידסטריט-המעבדה
השניים נסעו במכונית והגיעו לרחוב הראשי של העיירה פאלט.ברחוב זה,ראו השניים את המעבדה של פרופסור אוק.האב חיבק את בנו בפעם השנייה באותו יום "בהצלחה" אמר האב,נכנס למכונית והתחיל לנסוע משם.ריצ'י התקדם באיטיות למעבדה תוך כדי שהוא סוחב את התיק הכבד שאימו ארגנה לו.כשנכנס למעבדה,ראה שם רק את ג'ייסון,עוזרו של פרופסור אוק ונראה כי הוא מודאג ביותר.”מה קרה,ג'ייסון? הכל בסדר?” שאל ריצ'י.
"לא,הכל נעלם,פרופסור אוק,המתלמדים ושלושת הפוקימונים הראשוניים.כולם נעלמו".