שלום!
מזמן לא עשיתי מדריך אז...
אני עושה מדריך איך לעלות רמות מהר לעצלנים שאין להם כח להילחם.
הקדמה:
המדריך הזה מיועד ל-DS אמיתי אבל אפשר גם עם אימולטור אתם תבינו בהמשך איך.
בשביל לעשות את זה תצטרכו פוקימון שיודע סרף(Surf) ומומלץ פוקימון שיודע פליי(Fly) כי להגיע מהמקום שעושים את הגליץ' חזרה כדי לקחת את הפוקימונים מה-DAY CARE זה דרך יחסית ארוכה.
תזכרו שזה לא האק או משהו אין סיכון למשחק.
חשוב מאוד: להשאיר את ה-DS מחובר לחשמל, או את המחשב דולק תלוי אם אתם ב-DS או אימולטור.
חשוב להוסיף גם שבשיטה הזאת משתמשים ב-DAY CARE וכשהם עולים רמות הפוקימונים הם לומדים מתקפות חופשי על חשבון מתקפה אחרת כולל HM, אבל המתקפה תעלה על המתקפה הראשנה של הפוקימון בסדר ואת סדר המתקפות אפשר לשנות דרך הדף מידע שרואים על הפוקימון.
השיטה הזאת לא מומלצת בכלל לאימון EV כי ב-EV צריך נקודות מסויימות לסטט מסוים ולא שווה בשווה ואז זה יהרוס את האימון, אני אישית ממליץ לעלילה אבל תזכרו שהפוקימון שתעלו נגיד לרמה 60 מ-50 בדרך הזאת לא יהיה חזק ברמה 60 כמו פוקימון שתעלו רק בלחימה בפוקימונים לרמה הזאת.
ההחלטה שלכם!
המדריך:
תעופו לעיר סולסייון(העיר של הקואבויים(CowBoys) ותלכו ל-DAY CARE
:
תיכנסו פנימה ותדברו עם האישה הרבה:
והיא תשאל אתכם אם אתה רוצים לשים פוקימונים אצלה ב-DAY CARE.
תבחרו YES ואז תבחרו פוקימון ואז היא תגיד שאתם יכולים לגדל אצלה שני פוקימונים.
תבחרו ב-YES שוב ותבחרו עוד פוקימון שאתם רוצים שיעלה רמות.
תצאו משם ותעופו לעיר פלוארומה:
תלכו מזרחה מהעיר לשער הזה:
ואז תלכו לאן ותעשו סרף על המים:
תשחו למעלה כל הזמן ותוכלו לעצור פה לקחת פוקדור שיהיה בו- Heal Ball:
תמשיכו עוד למעלה ותרדו פה:
תיכנסו פה למקום הזה:
טוב המקום הזה הוא מקום עם חיצים שמזיזים אותך לכיוון שהם פונים אז תעקבו אחרי התמונות.
תלכו שמאלה:
ואז עוד פעם שמאלה בחיצים האלו:
תעלו למעלה בחיצים(יש שני צדדים עם חיצים שניהם למעלה אז זה לא משנה איזה צד):
ואז תתמקמו במקום הזה:
עכשיו הגיע החלק המעצבן.
אתם תצטרכו אבן אחת.
תניחו אותה על הכפתור ימינה של ה-DS בצורה כזו:
או אם אתם במחשב אז אבן על הכפתור שאיתו אתם הולכים ימינה.
אחרי הסידור הדמות אמורה ללכת ימינה להיתקע בחץ שם ולחזור ואז עוד פעם ועוד פעם וכו'.
מומלץ גם לשים אבן על כתור ה-B ב-DS אמיתי או כל כפתור שבחרתם במחשב כ-B בשביל שהוא ירוץ מהר יותר ותקבלו יותק אחוזים מהר יותר אבל זו רק המלצה כי אני עשיתי בלי וזה הלך לי מהר.
הנה הדגמה:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=DHynMA_4S_k&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
תשאירו את זה כשאתם ישנים ובבית ספר ואז תורידו את האבן תלכו ל-DAY CARE ותיקחו אותם והם יעלו הרבה רמות.
וגם אם אתם רוצים לבדוק איזה רמות הפוקימונים שב-DAY CARE בלי ללכת לשם תשיגו את מסך מס' 9 של הפוקטץ' לפי המדריך הזה וככה תוכלו לבדוק:http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=17781
כל פוקימון עולה בשיטה הזאת 7200 EXP בשעה!!!
תהנו!!!