חוקי הרשמה והגבלות-אמ...אני טל asuna מאשרת לטל asuna להחיות את המשחק של טל asuna ''עולם הפוקימון בסכנה'' (נו אביזי הצלחתי במה שאמרת לי אז?)
המשחק נועד לעד שש שחקנים
אין לעבור על החוקים הבאים-
1.אין לקלל
2.אין להספים
3.אין לריב ולהתווכח
4.כל תגובה צריכה להיות לפחות באורך שורה
5.לצוטט אותי
6.מי שלא יגיב במשך שבוע ללא הודעה יקבל אזהרה אחרי 3 ימים יועף עם לא יגיב
7.אין לא להנות
רקע
זה קרה בעולם שבוא כולם אוהבים פוקימונים,לפני כעשרים שנה ילד אחד קטן ושמו בלייק הותקף על ידי שנים-עשר פוקימונים, אחד מכל סוג.
הפוקימונים שתקפו לא ריחמו על בלייק כלל למרות גילו הקטן, ורק איווי אחד קטן שראה מה קרה שם בא ועזר לו להינצל.
כעבור השנים גדל בלייק ואיתו רק גדלה שנאתו לפוקימונים (הפוקימון היחיד שאהב היה רק האיווי,שנמצא איתו גם כיום) ולכן הוא החליט למחוק את כל הפוקימונים מהעולם חוץ מהאיווי שעזר לו.
עברו כמה שנים בלייק גדל ואסף כמה תומכים, רובם פשוט העריצו את בלייק וזאת הייתה הסיבה היחידה שבגללה הצטרפו.
לארגון של בלייק קראו ''נג''פ'', קיצור של ''נגד פוקימונים''.
עם השנים הוקם ארגון ושמו ''הצל''פ'' שמשמעותו היא ''הצלת פוקימונים'' כלומר לחימה נגד בלייק.
מטרת האירגון הייתה לעצור את בלייק ומזימותיו הרעות.
למקימו של הארגון קראו לן, הוא היה גבוהה ובעל שיער בלונדיני עם קוצים. ובמשך השנים אסף האירגון תומכים,אך לא הרבה ידעו על אירגון סודי זה,אפילו לא בלייק.
ארגון נג''פ
אירגון נג''פ הוקם כשמונה עשרה-עשרים שנה לאחר ששנים עשר הפוקימונים תקפו את בלייק.
בלייק אסף לעצמו תומכים רבים אבל גם רחש אוייבים מפני שרוב האנשים אהבו פוקימונים,שלא כמו בלייק.
תומכיו של בלייק הצטרפו לארגון בעיקר בגלל שהעריצו את בלייק או בגלל פחדתם ממנו, חלקם אפילו ממש אהבו פוקימונים אבל הם העריצו אותו ופחדו ממנו בצורה כזאת שזה לא שינה.
בלייק-
החיילים שלו-
באירגון ''הצל'פ'' יש דרגות הנה הם-
S-דרגה נמוכה מאוד חיילים ללא פוקימונים חזקים במיוחד שאין להם מידע פנימי כל כך ולא קשר עם בלייק, פוקימונים-
T-דרגה בינונית בדרך כלל חיילים עם פוקימונים חלשים אבל מאומנים בהיתחמקויות ומהירות פוקימונים-
U-דרגה בינונית לחיילים יש מידע פנימי וקשר עם בלייק יש להם פוקימונים חזקים בהתקפה אבל בעל מהירות נמוכה-
F-סגנים של בלייק, לבלייק יש שני סגנים שהמראה שלהם אינו ידוע הפוקימונים שלהם חזקים ומהירים מאוד,הפוקימונים הם-
K-בלייק, בוס האירגון הפוקימונים של בלייק מיומנים וחזקים מאוד!!! קשה מאוד להביס אותם-
ארגון הצל''פ
האירגון שלן הקים כדי לסכל את מזימתו המרושעת של בלייק, למחוק את כל הפוקימונים מהעולם. האירגון נשמר בסוד עד כדי כך שאפילו בלייק אינו יודע עליו בכלל!.
באיגוד ישנם כשישים איש וכל מי שמגלה עליו מושבע שלא לומר כלום ועם יגלה סופו יהיה מר.
אנשי האירגון טובי לב ואוהבי פוקימונים.
לן היה הראשון שגילה על מזימתו של בלייק ואף אחד אינו יודע דבר עם כך,לן ממש לא אוהב לדבר על בלייק. לסגנים של לן שהם דרגות D קוראים מאיה ושיילין.
באירגון של לן כמה דרגות-
A-כל אחד שהדרגה שלו מתחילה באות הזאת בדרך כלל אפילו לא יודע שהוא באירגון.
פוקימונים-
B-כל אחד שהדרגה שלו מתחילה באות הזאת לא יודע הרבה על מה שמתרחש אבל הוא יודע שהוא באירגון
פוקימונים-
C-כל אחד הדרגה שלו מתחילה באות הזאת יוצא למשימות ריגול ומעקב סודיות לטובת האירגון .פוקימונים-
D-כל אחד שהדרגה שלו מתחילה באות הזאת, הוא סגן של לן ויוצא למשימות קשות ביותר. ללן יש 2 סגניות ששמן מאיה ושיילין. מאיה-
פוקימונים-
שיילין-
פוקימונים-
אין פוקימונים קבועים,שיילין היא פוקימון רייג'נר
התחלה
ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות:
אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שאם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-מנחה:''שלום לך מה שמך?''
ילד:''תומר, נעים להכיר.''
מנחה:''אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?''
תומר:''הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים, ניסיתי להילם אבל הם היו חזקים ממני, הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה'' ואז פרץ הנער בבכי.
מנחה:''אתה יודע מי אלה היו?'' שאלה המנחה בזהירות
תומר:''לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.''
נו במי תבחרו-צ'ארמנדר או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?
לא להגיב!!