Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 104
  1. TBM
    שם: מתן
    התחלה
    ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות:
    אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שאם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו-צ'ארמנדר או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?
    "זה דבר שרואים כל יום." אני אומר, לוקח את הפוקדורים ואת הפרופסור ומגן עליהם בגופי, "אני לא מוכן שיקרה לכם משהו, אתם חשובים מדי לעולם." אני אומר .

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי asuna צפה בהודעה
    אתה רץ אל עמדת הפוקדורים ולשמחתך מצליח לחטוף את כל שלושת הפוקדורים!
    אתה והפרופסור משטחים לרצפה בזמן שענן האבק מהקיר מתפזר.
    שענן האבק מתפזר אתה מרים את ראשך ורואה שני אנשים עם הכיתוב ''נג''פ'' על חולצתם:

''תמסרו לנו את הפוקדורים שברשותכם במיידי או שתושמדו!'' אומרת הבת ושולפת פוקדור שחור עם האות P עליו מהכיס שלה

אתה צועק לפרופסור תוך כדי שאתה רץ לכיוון הנגדי של החדר וחושב לעצמך מחשבות על כמה שזה לא פייר.
    שענן האבק אשר נוצר מפיצוץ הקיר מתפזר שני אנשים נגלים לפנייך:

''תמסרו לנו את הפוקדורים שברשותכם במיידי או שתושמדו!'' אומרת הבת ושולפת פוקדור שחור עם האות P עליו מהכיס שלה.
    אתה שם לב לשלושה פוקדורים על שולחן מימינך
    אני אקח אוטומטית את אחד הפוקדורים (בבקשה תהיה צ'ימצ'אר) ואזרוק אותו באוויר, מחכה שייצא ממנו פוקימון.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי matan0066 צפה בהודעה
    "זה דבר שרואים כל יום." אני אומר, לוקח את הפוקדורים ואת הפרופסור ומגן עליהם בגופי, "אני לא מוכן שיקרה לכם משהו, אתם חשובים מדי לעולם." אני אומר .
    וואוו זו תגובה שלא ראיתי הרבה זמן ''זה דבר שרואים כל יום'' אני אישית לא רואה כל יום קירות מפוצצים אבל אוקייD=

''תמסרו לנו את הפוקדורים שברשותכם במיידי או שתושמדו!'' אומרת הבת ושולפת פוקדור שחור עם האות P עליו מהכיס שלה

אני אקח אוטומטית את אחד הפוקדורים (בבקשה תהיה צ'ימצ'אר) ואזרוק אותו באוויר, מחכה שייצא ממנו פוקימון.
    אתה לוקח אוטומטית ואקראית אחד מהפוקדורים הרבים שלקחת וזורק אותו באוויר מעט בפחד.
    לבסוף לאחר רגע שנראה כנצח הפוקדור נפתח בעודו באוויר ודמות זוהרת באור לבן יוצאת ממנו, לאחר שהאור נמוג נחשף לפנייך פוקימון בעל מראה קופי:

''צימצ'אר!'' צועק הפוקימון הקופי בעוז ''זה צ'ימצ'אר! פוקימון האש'' אומר הפרופסור עדיין מעט מבוהל מהצד.
    ''אז אני מבינה שלא תוותר בקלות?'' אומרת האישה וזורקת לאוויר את הפוקדור שלה אשר דמות הזוהרת באור לבן יוצאת ממנו, שהאור נמוג הפוקימון הבא נחשף לפנייך:
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה

אתה לוקח אוטומטית ואקראית אחד מהפוקדורים הרבים שלקחת וזורק אותו באוויר מעט בפחד.
    לבסוף לאחר רגע שנראה כנצח הפוקדור נפתח בעודו באוויר ודמות זוהרת באור לבן יוצאת ממנו, לאחר שהאור נמוג נחשף לפנייך פוקימון בעל מראה קופי:

''צימצ'אר!'' צועק הפוקימון הקופי בעוז ''זה צ'ימצ'אר! פוקימון האש'' אומר הפרופסור עדיין מעט מבוהל מהצד.
    ''אז אני מבינה שלא תוותר בקלות?'' אומרת האישה וזורקת לאוויר את הפוקדור שלה אשר דמות הזוהרת באור לבן יוצאת ממנו, שהאור נמוג הפוקימון הבא נחשף לפנייך:
    יש תודה

-----------------
    אוקיי, הקרב הראשון שלי. אני יודע שאני יכול לנצח.' אני חושב לעצמי בהתרגשות. "בסדר, צ'ימצ'אר, תשתמש ב..." אני מתחיל לומר ואז נזכר שאין לי מושג מה המתקפות של צ'ימצ'אר. "פרופסור, באיזה מתקפות צ'ימצ'אר יודע להשתמש?" אני אשאל את הפרופסור בתחושה קלה של טימטום.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

5. TBM
    וואוו זו תגובה שלא ראיתי הרבה זמן ''זה דבר שרואים כל יום'' אני אישית לא רואה כל יום קירות מפוצצים אבל אוקייD=

פאדיחה , רציתי לרשום "זה דבר שלא רואים בכל יום" .
    -----------------------------------------------------
    "אני אמור לפחד?" אני שואל בזלזול ולוקח פוקדור,'נקווה שזה יהיה פוקימון טוב.' אני חושב לעצמי
    'לדוגמא טורצ'יק או מאדקיפ.' אני חושב, לוקח פוקדור אקראי וזורק אותו, "בוא נראה אתכם עכשיו!" אני אומר לאחר שהפוקימון יוצא מהפוקדור , ובמהירות לוקח פוקדע ובודק את הפוקימון ואת המתקפות שלו .

6. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    יש תודה

-----------------
    אוקיי, הקרב הראשון שלי. אני יודע שאני יכול לנצח.' אני חושב לעצמי בהתרגשות. "בסדר, צ'ימצ'אר, תשתמש ב..." אני מתחיל לומר ואז נזכר שאין לי מושג מה המתקפות של צ'ימצ'אר. "פרופסור, באיזה מתקפות צ'ימצ'אר יודע להשתמש?" אני אשאל את הפרופסור בתחושה קלה של טימטום.
    חחח בבקשה

פאדיחה , רציתי לרשום "זה דבר שלא רואים בכל יום" .
    -----------------------------------------------------
    "אני אמור לפחד?" אני שואל בזלזול ולוקח פוקדור , 'נקווה שזה יהיה פוקימון טוב.' אני חושב לעצמי
    'לדוגמא טורצ'יק או מאדקיפ.' אני חושב , לוקח פוקדור אקראי וזורק אותו , "בוא נראה אתכם עכשיו!" אני אומר לאחר שהפוקימון יוצא מהפוקדור .
    חבל הרסת את היצירתיות:\
    אתה לוקח באקראיות פוקדור מהפוקדורים שבטווח היד שלך וזורק אותו לאוויר, הפוקדור עף גבוהה גבוהה ואז נפתח, דמות זוהרת באור לבן יוצאת ממנו ולאט לאט גדלה עד שהיא לובשת צורה והזוהר נעלם ממנה מולך מתגלה פוקימון כחול בעלי סנפירים כתומים:

מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    חחח בבקשה

"טוב, אז צ'ימצ'אר, תשתמש בנהמה על הפוקימון הזה ואז תשתמש בשריטה!" אני צועק אליו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

8. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    התחלה

ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות:

אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שאם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו-צ'ארמנדר או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?
    אני מגיב בבהלה קופץ לעבר הפוקדרים והפרופוסור כדי שלא יפגעו ,בעודי חושב 'מה קורה כאן? מי עשה את זה?'
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

9. TBM

חבל הרסת את היצירתיות:\
    אתה לוקח באקראיות פוקדור מהפוקדורים שבטווח היד שלך וזורק אותו לאוויר, הפוקדור עף גבוהה גבוהה ואז נפתח, דמות זוהרת באור לבן יוצאת ממנו ולאט לאט גדלה עד שהיא לובשת צורה והזוהר נעלם ממנה מולך מתגלה פוקימון כחול בעלי סנפירים כתומים:

חחחחחח
    ----------
    "פרופסור, מה המתקפות של מדקיפ?" אני שואל את הפרופסור, "נראה לך שאני אוותר?" אני שואל , 'בדיוק מי שרציתי.' אני חושב בשמחה .

10. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    אני מגיב בבהלה קופץ לעבר הפוקדרים והפרופוסור כדי שלא יפגעו ,בעודי חושב 'מה קורה כאן? מי עשה את זה?'
    אתה מגיב בבהלה למראה הקיר המתפוצץ וקופץ במהרה לעבר הפוקדורים והפרופסור בעודך חושב על מי עשה את זה.
    ענן אבק ורסיסים ממלא את חלל המעבדה וחוסם את טווח הראייה שלך, שהעשן מתפזר אתה מסתכל לכיוון הקיר ורואה זוג אנשים עם הכיתוב ''נג''פ'' על חולצתם:

חחחחחח
    ----------
    "פרופסור, מה המתקפות של מדקיפ?" אני שואל את הפרופסור, "נראה לך שאני אוותר?" אני שואל , 'בדיוק מי שרציתי.' אני חושב בשמחה .
    אתה שואל את הפרופסור את מתקפותיו של מאדקיפ, הפרופסור שהתאושש כבר מההלם הראשוני של אירועי הדקות האחרונות קם על רגליו ואומר ''נהמה, שריטה ובועות''.
    ''נראה לך שאוותר?'' אתה שואל את האישה ושמח על ך שמכל הפוקדורים הוצאת את מאדקיפ.
    ''רטטה! התקלה!'' צועקת האישה ורטטה מתחיל לרוץ אל עבר מאדקיפ!

"טוב, אז צ'ימצ'אר, תשתמש בנהמה על הפוקימון הזה ואז תשתמש בשריטה!" אני צועק אליו.
    אתה מורה לצ'ימצ'אר להשתמש בנהמה על הפוקימון המוזר של האישה ולהשתמש בשריטה לאחר הנהמה ''רטטה! התקלה!'' צועקת האישה והפוקימון, שמסתבר כי שמו הוא רטטה רץ קדימה אל עבר צ'ימצ'אר, הוא מהסס לרגע למשמע הנהמה אך מיד ממשיך במרץ, צ'ימצ'אר מתכונן לשרוט את רטטה שמתחמק ברגע האחרון ופוגע בהתקלה!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה

אתה מורה לצ'ימצ'אר להשתמש בנהמה על הפוקימון המוזר של האישה ולהשתמש בשריטה לאחר הנהמה ''רטטה! התקלה!'' צועקת האישה והפוקימון, שמסתבר כי שמו הוא רטטה רץ קדימה אל עבר צ'ימצ'אר, הוא מהסס לרגע למשמע הנהמה אך מיד ממשיך במרץ, צ'ימצ'אר מתכונן לשרוט את רטטה שמתחמק ברגע האחרון ופוגע בהתקלה!
    "צ'ימצ'אר, עכשיו תשתמש עליו בגחלת ואם הוא משתמש עליך שוב בהתקלה תתכונן להתחמק ואז תתחמק ותשתמש בשריטה!" אני צועק לצ'ימצ'אר בתקווה שהפעם המהלך הזה יצליח לי.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

12. TBM
    אתה שואל את הפרופסור את מתקפותיו של מאדקיפ, הפרופסור שהתאושש כבר מההלם הראשוני של אירועי הדקות האחרונות קם על רגליו ואומר ''נהמה, שריטה ובועות''.
    ''נראה לך שאוותר?'' אתה שואל את האישה ושמח על ך שמכל הפוקדורים הוצאת את מאדקיפ.
    ''רטטה! התקלה!'' צועקת האישה ורטטה מתחיל לרוץ אל עבר מאדקיפ!
    "מדקיפ , תשתמש בנהמה ולאחר מכן בשריטה, אחרי זה תרוץ לכיוון רטטה וכשאתה קרוב תשתמש בשריטה ואז בבועות." אני אומר, "אל תדאג פרופסור, אני אטפל בזה." אני אומר ולאחר שמדקיפ עושה את מה שאמרתי לו אני מורה לו להשתמש בנהמה ולאחר מכן בבועות.

13. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    אתה מגיב בבהלה למראה הקיר המתפוצץ וקופץ במהרה לעבר הפוקדורים והפרופסור בעודך חושב על מי עשה את זה.
    ענן אבק ורסיסים ממלא את חלל המעבדה וחוסם את טווח הראייה שלך, שהעשן מתפזר אתה מסתכל לכיוון הקיר ורואה זוג אנשים עם הכיתוב ''נג''פ'' על חולצתם:

"פרופסור אתה בסדר?" אני שואל בדאגה בעוד שאני לוקח פוקדור וחושב 'שזה היה טריקו בבקשה!'
    ואז מודיע להם בקול "אני לא יתן לכם לקחת את הפוקימונים ולפגוע בהם!"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

14. משתמש מנוסה
    שם: סהר

התחלה

סליחה שלקח לי זמן האתר לא עבד לי אתמול בערב (לגבי המשחה זו המקלדת הדפוקה שלי יש לה בעיה עם האות פ')
    ------------------------------------------------------------------------
    'מה לעזעזל קרה פה כרגע?!' אחשוב לעצמי בהפתעה תוך כדי כך שאני קופץ כדי לתפוס מחסה
    "פרופסור אתה בסדר?" אצעק בחדר לאחר הפיצוץ ואחפש תוך כדי פוכדור אקראי כדי להשתמש בפוקימון למקרה צורך
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    סורי שהתגובות לא כל כך מושקעות הן היו ממש מושקעות עד שהן נמחקו לי T^T

"צ'ימצ'אר, עכשיו תשתמש עליו בגחלת ואם הוא משתמש עליך שוב בהתקלה תתכונן להתחמק ואז תתחמק ותשתמש בשריטה!" אני צועק לצ'ימצ'אר בתקווה שהפעם המהלך הזה יצליח לי.
    אתה מורה לצ'ימצ'אר להשתמש בגחלת ותהכונן להתחמק ממתקפות אפשריות של רטטה.
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שמפתיע את רטטה אשר לא מספיק להתחמק, צ'ימצ'אר יוצא בשריטה אך רטטה קופץ הצידה ברגע האחרון!

"מדקיפ , תשתמש בנהמה ולאחר מכן בשריטה, אחרי זה תרוץ לכיוון רטטה וכשאתה קרוב תשתמש בשריטה ואז בבועות." אני אומר, "אל תדאג פרופסור, אני אטפל בזה." אני אומר ולאחר שמדקיפ עושה את מה שאמרתי לו אני מורה לו להשתמש בנהמה ולאחר מכן בבועות.
    אתה מורה למאדקיפ להשתמש בנהמה ולאחר מכן בשריטה.
    הנהמה מתריע מעט את רטטה ומאדריפ מנצל זאת לפגיע ישירה עם השריטה אתה מורה למאדקיפ להשתמש בשריטה ואז בבועות להפתעתך מאדקיפ משתמש קודם כל בבועות תוך כדי סיבובב הבועות יוצרות מחסום מעוגל, מעין חדר-כלא עשויי בועות (הבועות לא נוגעות ברטטה), מאדקיפ חודר בהפתעה למעגל ושורט את רטטה שמתעלף.
    האיש דוחף את האישה ואוומר ''עכשיו תורי'' ומוציא:

ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    "פרופסור אתה בסדר?" אני שואל בדאגה בעוד שאני לוקח פוקדור וחושב 'שזה היה טריקו בבקשה!'
    ואז מודיע להם בקול "אני לא יתן לכם לקחת את הפוקימונים ולפגוע בהם!"
    ''פרופסור אתה בסדר?'' אתה שואל בדאגה והפרופסור עונה לחיוב בקול מעט מבולבל.
    אתה לוקח פוקדור אקראי ומתפלל לכך שזה יהיה טריקו.
    אתה זורק את הפוקדור שנפתח באוויר ודמות זוהרת בלבן תוך כדי גדילה וקבלת צורה, הזוהר נעלם ולפנייך מופיע:

ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    סליחה שלקח לי זמן האתר לא עבד לי אתמול בערב (לגבי המשחה זו המקלדת הדפוקה שלי יש לה בעיה עם האות פ')
    ------------------------------------------------------------------------
    'מה לעזעזל קרה פה כרגע?!' אחשוב לעצמי בהפתעה תוך כדי כך שאני קופץ כדי לתפוס מחסה
    "פרופסור אתה בסדר?" אצעק בחדר לאחר הפיצוץ ואחפש תוך כדי פוכדור אקראי כדי להשתמש בפוקימון למקרה צורך
    חחח
    ________
    'מה לעזאזל קרה פה כרגע?!' אתה חושב לעצמך בהפתעה תוך גדי קפיצה בכדי למצא מחסה.
    אתה שואל לשלום הפרופסור והוא עונה לך בחיוב אך אינך רואה כלום בגלל עננת אבק שנוצרה כתוצאה מהתפוצצות הקיר. אתה משש באפלה עד שאתה מוצא פוקדור אחד ולוקח אותו ליד שלך.
    העננה מתפזרת וסוף סוף אתה יכול לראות.
    אתה מסתכל לכיוון הקיר ורואה זוג אנשים עם הכיתוב ''נג''פ'' על חולצתם:

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •