ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
אתה צועק למאדקיפ מילות עידוד תוך כדי הבנה מה התקפה עושה.
מאדקיפ ממשיך להכות את עצמו, אך לאחר עוד מעט זמן של צעקות ועידודים נראה כי הוא מתחיל לחזורר לעצמו!
מאדקיפ מנער את ראשו בבלבול ומביט בך בהתנצלות[/quote]
"זה בסדר מאדקיפ , זאת אשמתי." אני אומר , ועכשיו , תשתמש בנהמה בקול גבוה ולאחר מכן בבועות , לאחר מכן תשתמש בבועות ותקפוץ על הבועות עד שתגיע לזובאט , כשתגיע לזובאט תשתמש בשריטה , ולאחר מכן תקפוץ על גבו של זובאט ותשתמש עליו בשריטה ואז בבועות .
אתה מעודד את צ'מצ'אר על הבסת הפוקימון הראשון ואומר לו להשתמש בנהמה וגחלת.
צ'מצ'אר מתחיל לפעור את פיו לנהמה אך לפתע צועק האיש ''זובאט בלבול!'' לפוקימון שנראה כי שמו הוא זובאט.
זובאט פוער את פיו, שום צליל לא נשמע אך ראה כי צ'ימ'צאר משתגע! לבסוף צ'ימצ'אר קם ומתחיל להכות את עצמו!
אתה מורה לסקווירטל להשתמש בהתקלה בתקווה שיצליח להדוף את רטטה והוא אכן מצליח, סקווירטל משלב את ההתקלה שלו עם הבועות אשר יוצרות מתקפה חזקה ביותר שהודפת את רטטה לאחור!
רטטה נזעם קם בהתנודדות ''רטטה שוב פעם אחת התקלה'' צועקת האישה ואתה שם לב שהביטחון בקולה מעט יורד
אתה משבח את טריקו וחושב בשמחה שזו התחלה מדהימה לשניכם.
אתה אומר לטריקו להשתמש בדחיפה שמכוונת לכנפיים של זובאט תוך כדי התלהבות ניצחון רטטה.
טריקו מתכונן להתקלה ורץ במהירות, לפני שזובאט מבין מה קורה הוא חוטף התקלה לכנפו הימנית והוא נופל לקרקע ללא יכולת לעוף ''עכשיו זובאט בלבול!'' זובאט פוער את פי אבל שום צליל לא נשמע אבל נראה כי טריקו משתגע! לבסוף טריקו קם ומתחיל להכות את עצמו!
אתה מתנצל לפני מאדקיפ ומורה לו להשתמש בנהמה חזקה ככל שיוכל ואז בועות עם אסטרטגיה חדשה.
מאדקיפ פוער את פיו והצעקה משגעת מעט את זובאט, מאדקיפ משתמש בבועות ומתחיל לקפץ על הבועות, הוא מתקשה בכך מפני שהבועות שלו די קטנות אך לבסוף מצליח לקפוץ על גבו ל זובאט ולהפתיע אותו במתקפה ישירה!
זובאט צונח ארצה וכמוקד מיואש אחרון נושך את מאדריפ במהלך שלא נראה כלל כמתקפה בכלל, חש לאחר מכן זובאט מתעלף על הרצפה!
בדרך כלל אתה אמור לרמוז לי בתגובה איזה פוקימון אתה רוצה אז אני יעשה פה עם ___ פשוט בתגובה הבאה תתנהג כאילו זה הפוקימון שרצית XD
אתה מורה למאדקיפ להשתמש בבועות ואז התקלה נוספת על רטטה.
מאדקי פוער את פיו והבועות פוגעות ברטטה שעוד לא התאושש, רטטה מתנער במהירות מהבועות וקופץ הצידה בהתחמקות מההתקלה, הוא מנצל את קרבתו למאדקיפ ותוקף אותו בהתקלה כמתקפה ישירה!
מאדקיפ עף לאחור
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
אתה מורה למאדיפ להתחמק מההתקפה הבאה של רטטה שמסתברת כהתקלה נוספת, מאדקיפ מתחמק ממנה ללא כל בעיה וישר תוקף בבועות שפוגעות ברטטה העייף, ההתקלה של מאדריפ פוגעת בעוצמה רבה ברטטה ומעלפת אותו!
האיש דוחף את האישה ואוומר ''עכשיו תורי'' ומוציא:
אתה מורה למאדקיפ לצאת מזה ורץ אליו מאדקיפ נראה מבולבל אך לאט לאט אתה רואה את המבט המפוקס חוזר לעיניו הוא מהנהן בהתנצלות ומחכה להוראות שלך, אך האיש לא מחכה לשום דבר וישר מוזרה לזובאט להשתמש במתקפת כנף!
אתה מקניט את האישה ומורה לסקווירטל בנימת ניצחון שזה הזמן לסיים את הקרב הזה במתקפת בועות אחת אחרונה וחזקה, בזמן שחיוך עולה על פנייך סקווירטל משתמש בכל כוחותיו למתקפת בועות קטלנית שמעלפת את רטטה!
האיש דוחף את האישה ואוומר ''עכשיו תורי'' ומוציא:
לא הבנתי מילה LOL
![]()
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופס, זה היה צ'ימצ'אר, לא מאדקיפ, טעות שלי
-----------------------
"צ'ימצ'אר, תתחמק מהמתקפה הזאת!" אני אומר לו ומקווה שהזובאט לא מוכן לזה שצ'ימצ'אר יצא לגמרי מהבילבול. "ואחר כך תנסה לקפוץ על זובאט ולהשתמש בנהמה הכי חזקה שלך על האוזניים שלו! ואחר כך תשתמש בכמה שיותר שריטות שאתה יכול!" אני צועק אליו.
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)