Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
אתה חושב לך בציניות שקשה לך לחשוב שהפוקימון הזה יהפוך למשהו מאיים ואתה מורה לצ'מצ'אר לקפוץ על טאדיורסה ולהשתמש בשריטה על גבו, צ'ימצ'אר פוגע וטאדיורסה המופתע נופל לאחור רך מיד קם ומתקיל את צימצ'אר שעף לאחור ופוגע בעץ!
אתה חושב בהתלהבות על הפוקימון ומורה למאדקיפ (לבעבע זה לא שמשהו רותח?XD ) להתקילת את טיילו שנפגע ועף הצידה, טיילו קם במהרה מעט מותש ומתקרב בניקור אל מאדקיפ!
אתה חושב בעניין על אייפום ומורה לטריקו לתקוף אותו בהתקלה ואז בעלי תער לרגליים, ההתקלה של טריקו לא פוגעת אבל עלי התער כן (אמביפום דרך אגב זה המפותח של אייפום) ואייפום נופל ומתקשה לקום!
אתה חושב בערמומיות שזה הרגע לו חיכית ומשבח את סקווירטל בשמחה, אתה שולף פוקדור מתיקך תוך כדי מחשבות לחוצות של 'תילכד, תילכד!' וסקווירטל נראה לחוץ לא פחות ממך. ספירו נשאב לתוך הפוקדור באור אדום והפוקדור נוחת על הרצפה.
הפוקדור מתחיל להתנדנד בפראות למרות התשתו של ספירו הוא נאבק לא מעט שלפתע
ספוילר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"יש עשינו את זה!" אני אצעק בעוצמה לסקויירטל וארוץ לחבק אותו ולזרוק אותו קצת באוויר "כל הכבוד לך סקויירטל!" אשבח אותו ואז ארוץ להביא את הפוכדור של ספירו.
"ספירו צא החוצה" אומר ואויצא את ספירו מהפוכדור שלו "שלום לך, שמי הוא ג'ון ואני מהיום המאמן שלך!" אציג את עצמי בחמימות "אתה עכשיו חלק מהצוות שלי ואני בונה עליך מאוד שתעזור לי במסע שעכשיו הפך לשל שלושתינו!" אומר לו ואז אחזיר אותו לפוכדור שלו.
"טוב סקויירטל בוא נתקדם הלאה לכיוון דרך 30" אומר לסקויירטל "שמעתי שיש צמוד לדרך מעבדה לחקר התפתחויות הפוקימונים" אומר לסקויירטל בהתרגשות "אולי אני אוכל ללמוד שם משהו!" אסביר לו והתחיל ללכת יחד איתו לכיוון המעבדה
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
[QUOTE=Anime;1423619]
אתה חושב בעניין על אייפום ומורה לטריקו לתקוף אותו בהתקלה ואז בעלי תער לרגליים, ההתקלה של טריקו לא פוגעת אבל עלי התער כן (אמביפום דרך אגב זה המפותח של אייפום) ואייפום נופל ומתקשה לקום!
[/QUOTE/]
אופס טעות שלי כבדקתי בפוקע אני קראתי את זה ישר כאמביפום...
--------------------------------------------------------
"עבודה טובה טריקו" אומר לו בהתרגשות, 'זה ההזדמנות שלי לכוד את הפוקימון הראשון שלי' אחשוב בעודי זורק פוקדור על אייפום.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
אתה צועק לצ'מצ'אר ''צ'ימצ'אר, תשתמש בגחלת על טאדיורסה ולפני שהוא יתאושש תשמש בשריטה!" צ'ימצ'אר מקשיב לך ומיד פוצח בגחלת אמתנית וטאדיורסה נפגע, סופג נזק רציני! לפני שטאדיורסה מספיק לקום הוא נפגע מהשריטה של צ'ימצ'אר, אתה מתכונן להורות לצ'ימצ'אר על המתקפה הבאה שאתה מבחין שטאדיורסה לא זז!
אתה אומר למאדקיפ לקפוץ הצידה כדי להחמק מהניקור, אך מאדקיפ לא מצליח! מאדקיפ עף לאחור מהניקור אך קם במהרה ותוקף בבועות, טיילו מתחמק מרוב הבועות אבל כמה פוגעות בכנפו הימנית ומותירות אותו מרפרף לכמה דקות על הקרקע ולכן טיילו גם סופג את מלא עוצמת ההתקלה
טיילו שוכב ללא תזוזה על האדמה!
אתה מחבק את סקווירטל בהתרגשות רבה ורץ היישר לקחת את הפוקדור של ספירו, אתה מוציא את ספירו מהפוקדור ומציג את עצמך שלום לך, שמי הוא ג'ון ואני מהיום המאמן שלך אתה עכשיו חלק מהצוות שלי ואני בונה עליך מאוד שתעזור לי במסע שעכשיו הפך לשל שלושתינו!" ספירו קורא בקול, עדיין מעט נרגז וכפי שאמר הפוקדע הוא עוד לא בוטח בך ותצטרך לעבוד קשה כדי לרכוש את אמונו.
אתה אומר לסקווירטל שעליכם להתקדם לדרך 30 ואתם מתחילים ללכת בהמשך הדרך, לפתע אתה שם לב שהשמש כבר שוקעת!
[QUOTE=מונקי;1423738]חחח לא נורא
נדנוד שלישי
נדנוד רביעי
ספוילר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[QUOTE=Anime;1423857]אתה צועק לצ'מצ'אר ''צ'ימצ'אר, תשתמש בגחלת על טאדיורסה ולפני שהוא יתאושש תשמש בשריטה!" צ'ימצ'אר מקשיב לך ומיד פוצח בגחלת אמתנית וטאדיורסה נפגע, סופג נזק רציני! לפני שטאדיורסה מספיק לקום הוא נפגע מהשריטה של צ'ימצ'אר, אתה מתכונן להורות לצ'ימצ'אר על המתקפה הבאה שאתה מבחין שטאדיורסה לא זז!
אתה אומר למאדקיפ לקפוץ הצידה כדי להחמק מהניקור, אך מאדקיפ לא מצליח! מאדקיפ עף לאחור מהניקור אך קם במהרה ותוקף בבועות, טיילו מתחמק מרוב הבועות אבל כמה פוגעות בכנפו הימנית ומותירות אותו מרפרף לכמה דקות על הקרקע ולכן טיילו גם סופג את מלא עוצמת ההתקלה
טיילו שוכב ללא תזוזה על האדמה!
אתה מחבק את סקווירטל בהתרגשות רבה ורץ היישר לקחת את הפוקדור של ספירו, אתה מוציא את ספירו מהפוקדור ומציג את עצמך שלום לך, שמי הוא ג'ון ואני מהיום המאמן שלך אתה עכשיו חלק מהצוות שלי ואני בונה עליך מאוד שתעזור לי במסע שעכשיו הפך לשל שלושתינו!" ספירו קורא בקול, עדיין מעט נרגז וכפי שאמר הפוקדע הוא עוד לא בוטח בך ותצטרך לעבוד קשה כדי לרכוש את אמונו.
אתה אומר לסקווירטל שעליכם להתקדם לדרך 30 ואתם מתחילים ללכת בהמשך הדרך, לפתע אתה שם לב שהשמש כבר שוקעת!
"כל הכבוד מאדקיפ" אומר לו ואוציא פוקדור מתיקי ואז אזרוק אותו על טיילו בצעקת "צא פוקדור". לאחר מכן אחזיק אצבעות שטיילו סופסוף יתפסס
'וואי השמש כבר מתחילה לשקוע!' אחשוב לעצמי בבאסה ואוציא את סקווירטל וספירו כנסה לנסות לקרב בין שלושתינו, "אוקיי חברים אנחנו עומדים להקים היום מחנה קטן ולכן אני צריך שאתה סקווירטל תלך ותביא עצים למדורה בזמן שאני וספירו נהיה בו ונתחיל לבנות אוהל" אומר לסקווירטל ובזמן שילך אפנה לספירו "קדימה ביחד נוכל להצליח!" אומר לו עם חיוך מלא חמימות ואקח שני ענפי עץ גדולים ואתקע אותם באדמה שישמשו כבסיס לאוהל שלי ואבקש מספירו שימצא לי עלים גדולים מספיק כדי שאני יוכל להפוך אותם למכסה וברגע שהוא וסקווירטל יחזרו אני אדליק אש בעזרת שני מקלות ואלך לישון ששניהם לצידי
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)