נקמתו של כאוס
אישור
פורסם במקור על ידי asuna
רקע :
שנה : 2073, מיקום: רחוב שאנטיי, ליד בית היתומים ע"ש האדלי שרזינגון~
היה זה יום חורף גשום וסוער, כבר החשיך לגמרי.
האור היחיד שנראה היה פנס רחוב מהבהב.
הבהוב ראשון. אין אף אחד. הבהוב שני.
ייתכן שמשהו שם זז? הבהוב שלישי – הפעם ללא ספק הייתה שם דמות. מאיפה הדמות הופיעה פתאום? מי היא בכלל הדמות הזאת? ולמה יש לי תחושה שהיא לא אנושית?
הדמות לבשה מגפיים שחורים, מעיל ארוך וכובע קאובוי שהיה משוך על פניו והסתיר את פרצופו.
לפתע הדמות הרימה אלי מבט. לא, היא לא הייתה אנושית. ראיתי את זה בוודאות. הייתה לה עין אחד צהובה, כמו של חיית טרף והשנייה אדומה דם ללא אישון. אף מעוקל, וצבע עור כללי מנומר בצבעי ירוק וחום. נרתעתי לאחור. הרי לא יכול להיות שהיא הסתכלה בדיוק עלי, הרי יש עשרות חלונות ברחוב. אבל משהו בתוכי אמר לי שהמבט העוין היה מכוון לעברי.
ניסיתי להרגיע את עצמי ולהירדם. אבל לא הצלחתי. היצור המסתורי לא עזב את מחשבותיי לרגע. ניסיתי לספור כבשים, לחשוב מחשבות שמחות וכל דבר דומה. אבל זה לא עזר. הסתובבתי במיטה וראיתי אותו עומד מעלי, עם סכין גדולה וחיוך זדוני.
לפתע נתקע לו משהו בעין, הוא לפתע הפך לאבק, אין ספק, הם גילו אותי, אני חייב ללכת למחנה, זאת הדרך היחידה שלי לשרוד, אולי אני אפגוש בדרך את הספאן שלי [סאטיר טרוייאני] , אבל אני חייב להגיע למחנה...
הסבר
אני פותח משחק המשך של פרסי ג'קסון לחמישה שחקנים, שבו המצב הוא אחרי 70 שנה ואין אף אחד מהגיבורים שיש בספר, אבל עם הרקע של מחנה החצויים.
במשחק אתם חמישה חצויים שמתחילים בבית יתומים, אתם נראים כמו ילדים רגילים, מתנהגים כמוהם, אבל אתם לא רגילים- אתם ילדים של אלים יוונים!
אוקיי, אני מניח שאם לא קראתם את הספר פרסי ג'קסון לא הבנתם כלום, ולכן אני יסביר בקצרה.
במשחק הזה כל המיתולוגיה היוונית אמיתית והאלים היוונים קיימים באמת. מדי פעם קורה שאל מתאהב שבת תמותה ומולידים ילד (זה יכול להיות גם הפוך, שאלה מתאהבת בבן תמותה). הילד הזה הוא חצי אל. חצוי. יש גם מפלצות בעולם הזה, והם רודפות את החצויים. ושהם מוצאות אותם, הם מנסות להרוג אותם. החיים של החצויים רצופים מלחמות במפלצות על מנת לשרוד. בכל העולם יש רק שלושה מקומות בטוחים לחצויים: מחנה החצויים, מחנה יופיטר והמחנה הטרוייאני. שם מלמדים אותם להילחם במפלצות, לשלוט בכוח שלהם והעיקר: לשרוד.
במשחק אתם בדיוק כמו במיתולוגיה היוונית,רק בהבדל אחד: אתם בתוך המאה ה-21.
אתם עדיין לא יודעים שאתם חצויים,אלא אם תרשמו ברקע שאתם כן יודעים.
מי שלא מכיר את האלים ולא יודע מה היתרונות של כל אחד, הנה משהו שיכול לעזור לכם.
האלים (שניתנים לבחירה)
זאוס-מלך האלים,אדון השמים,אל הברקים.אח של פוסידון והאדס, בן הטיטאנים קרונוס וריה, אחד משלושת הגדולים. חיה מועדפת:עיט
פוסידון- אל הים, אח של זאוס והאדס. בן הטיטאנים קרונוס וריה, אחד משלושת הגדולים. חיה מועדפת: סוס
האדס- שליט השאול ,אדון המתים ואל העושר. אח של זאוס ופוסידון. בן הטיטאנים קרונוס וריה, אחד משלושת הגדולים. חיה מועדפת: עורב
ארס-אל המלחמה. ארס- אל המלחמה, בן זאוס והרה, מאוהב באפרודיטה. חיה מועדפת: חזיר בר
אתנה-אלת החוכמה ואסטרטגית הקרב. אתנה- אלת החוכמה ואסטרטגית הקרב, בת זאוס. חיה מועדפת: ינשוף
אפולו-אל השירה הרפואה השמש והנבואה. אפולו- אל השירה הרפואה השמש והנבואה. בן זאוס ותאום של ארטמיס. ביחד עם ארטמיס הם תאומי החץ והקשת.
ארטמיס - אלת הצייד והירח, בתולה נצחית. בת זאוס ותאומה של אפולו ביחד עם אפולו הם תאומי החץ והקשת. חיה מועדפת: זאב.
הפייסטוס-אל האש והנפחות. הפייסטוס - אל האש והנפחות בן זאוס והרה,נשוי לאפרודיטה.
אפרודיטה-אלת היופי והאהבה. אפרודיטה – אלת היופי והאהבה גבירת היונים בת אוראנוס נשואה להפייסטוס ומאוהבת בארס. חיה מועדפת: יונה
הרמס - אל המסחר הגנבים והנוודים. הרמס – אל הגנבים הנוודים והמסחר בן זאוס, שליח האלים.
פאן : בנם של הרמס ופנלופה. אל הרועים, הפרא והיערות.
דיוניסוס : אל היין השיגעון, הפריון, התיאטרון והמסכה, בנו של זאוס.
הדמויות החשובות במשחק
ציידות ארטמיס-מכיוון שארטמיס היא בתולה וגם היא אלת הצייד ומכיוון שהיא בתולה אז משעמם לה לבד אז היא אוספת חבורה של בנות, נותנת להם חיי נצח, ובתמורה לכך הן נשארות איתה .
תאליה גרייס-בת זאוס , אחת מציידות ארטמיס והשורדת החצוייה היחידה מתקופת מלחמת הטיטאנים השנייה .
כירון-קנטאור, מנהל מחנה החצויים והמאמן של החצויים.
הליה גרייס-הנכד של ג'ייסון גרייס אחיה של תאליה, בת האדס.
הולי ג'קסון-הנכדה של פרסי ג'קסון ואנבת' צ'ייס (חבריה של תאליה) , בת מארס(ארס הרומי), מנהלת מחנה יופיטר.
לילי- חצי נימפה חצי סאטיר, הבת של גרובר הסאטיר ודפנה הנימפה, מסתובבת באזור המחנה הטרוייאני .
הארי-בן נפטון(פוסידון הרומי), מנהל המחנה הטרוייאני.
חוקים
1.כל חוקי הפורום חלים כאן.
2.שאלות בפרטי.
3.לא לריב.
4.מי שלא מגיב 4 ימים בלי סיבה עף מהמשחק.
5.להנות.
הרשמה
שם: מה שעולה לכם בראש
רקע: מהדמיון שלכם, אבל לא ורוד מידי וגם לא שחור מידי. לפחות 6 שורות .
בן של איזה אל: האל ההורה שלכם , בחרו מהרשימה שלמעלה (לבוחרים בארטמיס, רק אלה שיביאו רקע יפה ומושקע ואיך זה יכול להיות שארטמיס הולידה אתכם בזמן שהיא בתולה).
מראה: אפשר להביא תמונה ואפשר לכתוב.
הערות: פה תכתבו מה שאתם רוצים (רק אם זה קשור, כן?)