Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. Retired
    שם: Ashar
    דמויות Farm עם Skills

כפי שידוע לכם בLeague of Legends כל דמות מאופיינת בדרך שלה ויש דמויות במשחק שמוציאות תועלת מFarm ויש גם דמויות שמוציאות מזה יתרון לגבי דמויות נגד היריבים שלה.
    נתחיל בהסבר.

דמויות עם אנרגיה (הנינג'ות)

1. Shen - אומנם Shen אינו farmer גדול אבל הוא אחד מ5 הנינג'ות שיש במשחק , עם רונים ומאסטריז נכונים שמביאים ומזרזים Energy נותן לו יתרון על היריב שלו , כדמות סולו טופ יכול לדאוג שלא יהיה בחוסר פארם ככי אינו מבזבז מאנה כלל , יתרון נוסף שיש לו באנרגיה כאשר תוקף או מבזבז סקילים הוא מחזיר יותר מהר את הPassive שלו שכל 8 שניות יתן מכה יותר חזקה ועל כל מכה רגילה או סקיל מוריד לו את הCDR באחד , הובחן האנרגיה משתלמת.

2. Akali - עוד דמות נינג'ה עם אנרגיה , היתרון באקאלי שהיא דמות מאוד offensive , קל לשחק איתה והאנרגיה נותן לה יתרון על היריבים , אומנם אין לה סקילים של CDR אבל עם האנרגיה היא farmer מצוין!

3. Kennen - רק להסתכל עליו ולהבין למה הוא נינג'ה , בטוח שלא ראיתם המון כמוהו כמו שראיתם Shen או Akali אבל גם לו יש יתרון בMid על אנרגיה , 1 על 1 מצוין ועם סקילים farmer נדיר.

4. Lee Sin - הנינג'ה של הג'נגל , אולי אתם לא מבינים למה מתלהבים ממנו בג'נגל אבל לא לעשות את הBlue נותן יתרון רב לקבוצה , כמובן בגלל שיש לו Energy ולא צריך MPR ובקעבות כך נותן Farm יותר קל לו ולשאר הקבוצה שלו כשיתרום את הBlue לחבר הקבוצה.

5. Zed - הנינג'ה החדשה של המשחק מלך הצללים , דמות Offenisve מצוין על Harras נדיר Farmer קל , בלי האנרגיה הוא לא היה כמו שהוא עכשיו , כמו לShen גם לו יש CDR בסקילים , אחרי שאתם מפעילים W אפשר להוריד לו CDR , משתמשים בסקיל E והכל מי שהסקיל פוגע כך יורד לו בשניות , עם פגעתם ב5 יורד 5 שניות , אנרגיה עושה חיים קלים.

דמויות בלי מאנה

1. Dr. Mundo - אין לו מאנה ולכן על סקילים מבזבז HP , עם טיפה בילד נכון של HPR וכמובן שאי אפשר לא לרצוח את הסקילים עם הCD שיש לו , יתרון עצום בFarm.

2. Garen - ראש הצבא של דמסיה , ללא מאנה אך אינו דורש גם HP , לבנות אותו טאנקי עם Atma Implar וFrozen Mallet ולעשות Farm עם E , בעונה 3 עם Runes וMasteries הפך להיות בין הדמויות הכי קלות במשחק , מומלץ!

3. Katarina - כמובן שחיכיתם והבנתם שהיא תיהיה כאן , כמו גארן גם היא ללא מאנה וגם ללא צורך בבזבוז HP , קטרינה מאופיינת בPassive רצחני שלא מפריע לקבל הריגות בשפע על כל הריגה שלה על Champ יורד לה כל הCD של 10 שניות מכל סקיל , כמובן שזה לא משפיע על פארם , אבל כשאין מאנה עם סקילים כמו E וQ הFarm יהיה קל!

4. Mordekiser - אין לו מאנה , יש לו הגנה! אומנם מבזבז חיים על סקילים אבל בתרומה מקבל הגנה נוספת לHP כמתנה , יתרון שמהווה לו HP נוסף ויכולת Farm עם הסקילים הקלים שלו לFarm.

5. Renekton - דמות שאין לה מאנה עובדת על Fury , כשמגיע לFull Fury הדמג' שלו קופץ לשמיים , איך משיגים Fury? תכנסו בFarm עם סקילים! בין הדמויות היחידות שבנויות על Farm בשביל להיות דמות חייתית.

6. Rengar - עובד על Ferocity ולא על מאנה , כאשר ממלא אותה נותן מכה יותר חזקה בסקיל הבא , וכמובן כמו Renekton מכונה של Farm בשביל להתחזק .

7. Riven - דמות סטייל Garen ו Kata אינה עובדת על מאנה ולא מבזבזת כלום , קל לעשות איתה Farm בזכות הCD שלה , אין צורך לפחד לבזבז סקילים כי רב הסקילים שלה יכולים לשמש לבריחה וקפיצה על הChamps היריבים.

8. Rumble - עובד על Heat מפני שהוא בטוח מכונה שמתחממת , ככל שהיא מתחממת ע"י שימוש סקילים הכוח שלה מתחזק , איך מחממים? מבזבזים סקילים , כמו Rengar וRene לעשות Farm נוסף בונוס על החוזק של הדמות.

9. Shyvana - עובדת כמו Renekton על Fury , כדי שShyvana תשתמש בUlt היא צריכה Fury מלא , איך היא עושה את זה? סקילים! בעזרת הFarm שהיא עושה בJungle נותנת כמו Lee Sin את הBLue לחבר הקבוצה ועוזרת לFarm יעיל יותר.

10 Tryndamere - גם הוא עובד על Fury אומנם לא כמו חבריו הChamps , עובד על מכות רגילות כשככל שעולה לו הFury הסקיל Q יהיה יותר חזק , והCrit שלו יעלה , מה שנותן לו יתרון לFarm עצום!

11. Vladimir - כמו Dr.Mundo בלי מאנה אבל מבזבז HP , טיפה בילד נכון עם HPR ואפשר להיות אכזרי בMid עם Farm מטורף של הסקילים שלו.

Farm for Skill & Skill for Farm

1. Diana - דיאנה Mid עם סקילים חזקים , שימוש נכון בE יכנה לה 2 מכות של הUlt , ויתרון על היריב.

2. Ezreal - הADC עם פוטנציאל לUlt הכי מהיר במשחק , לעשות Farm עם הQ שלו נותן לו פחות שנייה בCDR לכל הסקילים על כל פגיעה עם Q , עם Blue בלייט ( בלי חפצי CDR! ) ייתן לו Q כל 2-3 שניות ואפשר להגיע למצב של Farm מטורף והחזרת הסקילים במהירות מטורפת.

3. Ryze - שאלתם את עצמכם למה כולם בונים אותו על Archangel Staff וחפצי מאנה? הנה התשובה , Ryze הדמות היחידה במשחק שמאנה מעלה לה את העוצמה של הסקילים , אבל כמות ענקית של מאנה תיתן לו יתרון נוסף לעשות Farm בקלות , עם כל זה יש לו עוד יתרון .
    הPassive שלו אומר שעל כל שימוש בכל סקיל יוריד לשאר הסקילים CDR ב1 , אין דמות ששימוש בסקילים על Farm יותר יעילה ממנו.

עם Farm אני OP

1. Nasus - על כל הריגת Farm עם Q , תחזק לו את המתקפה תלוי ברמת הסקיל , ככה שלעשות Farm עם Q תעשו עם Nasus! רק יחזק אותו יותר ויותר.

2. Veigar - המפלצת של הAP , הדמות היחידה במשחק שיכולה לעבור את ה1300 AP במשחק , למה? איך? כמו Nasus לעשות Farm עם Q יחזק את הAP ב1 על כל Farm שהרגתם עם Q , אם הרגתם Champ ברמת סקיל 5 תקבלו 5 AP , להגיע ל300 Farm עם 300 AP + Full Build ואתם תיהיו הדמות עם הכי AP במשחק.

המומלצים

הכי מומלץ מכל קטגוריה , מתחילים :

1.דמויות עם אנרגיה - Shen ( למה Shen? הדמות הכי Helpfull לכל line שקיים , לא פלא שיש 80% באנים עליו בRank. ).
    2.דמויות בלי מאנה - Shyvana ( קטגוריה מאוד קשה אבל אני אתן נקודה לShyvana בגלל העובדה שהיא לא צריכה את הBlue נותנת אותו לדמות אחרת ומהווה יתרון Farm עצום לקבוצה ).
    3. Farm for Skills - לRyze ( הדמות שהכי שימושית בקטגוריה הזאת )
    4. עם Farm אני OP - לVeigar ( בלי לחשוב בכלל - 1300 AP זה אימפריה )

אני מקווה שתעשו חושבים לגבי דמויות שאתם לוקחים לlines.
    לא הבנתם מושגים?
    כנסו ללינקיה יש שם מדריך על מושגים.
    שיהיה בהצלחה!
    פרישה

2. משתמש מנוסה
    שם: ציפורה
    אתה רוצה ככה אה? סקילים לפארם שטובים?
    anivia R
    singed Q
    nunu Q עם הפאסיו זה יכול לא לעלות מאנה
    swain R
    lb W
    morgana W
    eve Q
    oriana W
    לא נעים לי ככה אבל יש רשימה ענקית אם אתה רוצה אני אביא לך אותה יש שמה בסביבות ה30 אנשים.
    המדריך שלך סביר, הכנסת כמה מדריכים לאחד וזה ממש מוזר

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

3. Retired
    שם: Ashar
    אני יסביר יותר טוב -
    לא הלכתי על דמויות שעושות farm טוב.
    דיברתי על דמויות שבניוות טוב לfarm - דמויות בלי מאנה ודמויות שמקבלות מהם CDR
    פרישה

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לא הבנתי ל-מה התכוונת בדיאנה Oם

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Trundle צפה בהודעה
    אני יסביר יותר טוב -
    לא הלכתי על דמויות שעושות farm טוב.
    דיברתי על דמויות שבניוות טוב לfarm - דמויות בלי מאנה ודמויות שמקבלות מהם CDR
    אז מה עם sion?
    kartus? (הוא מקבל מאנה מהריגת מיניאונס)

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

6. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    למה לא כתבת שמורדכייזר עובד גם על Fury???
    IMA LADY

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dr. Pizza צפה בהודעה
    למה לא כתבת שמורדכייזר עובד גם על Fury???
    הוא לא, הוא עובד על חיים

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

8. מורחקים
    טעית בתיאור של דיאנה
    נראה לי התכוונת לq ולא לe

9. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    ציטוט פורסם במקור על ידי Birds צפה בהודעה
    אתה רוצה ככה אה? סקילים לפארם שטובים?
    anivia R
    singed Q
    nunu Q עם הפאסיו זה יכול לא לעלות מאנה
    swain R
    lb W
    morgana W
    eve Q
    oriana W
    לא נעים לי ככה אבל יש רשימה ענקית אם אתה רוצה אני אביא לך אותה יש שמה בסביבות ה30 אנשים.
    המדריך שלך סביר, הכנסת כמה מדריכים לאחד וזה ממש מוזר
    איך הQ של נונו טוב לפארם? הורג מיניאון אחד בקושי.
    R של swain? זה תוקף רק 3 וטוחן מנה
    W של LB בקושי מוריד וזה ממש גרוע לפארם.

10. מורחקים
    שם: אופיר
    כלכך הרבה זיוני שכל מפגרים ולא נכונים בנושא אחד פאק

11. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    כמה דברים בנוגע לרייז- הפאסיב שלו מוריד את הcd של הסקילים... והפאסיב של הq נותן Cdr

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

12. משתמש מתקדם
    אחי.. כואב לי לראות את מה שכתבת על וייגר

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Winzard צפה בהודעה
    אחי.. כואב לי לראות את מה שכתבת על וייגר
    עזוב עידו הוא אדיוט, לפני כמה זמן ניסו להגיד לי שראמוס הוא לא גאנגלר הוא סאפורט וגם אמומו

שחר זה חרא מדריך תעיף אותו מכאן

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Birds צפה בהודעה
    עזוב עידו הוא אדיוט, לפני כמה זמן ניסו להגיד לי שראמוס הוא לא גאנגלר הוא סאפורט וגם אמומו

שחר זה חרא מדריך תעיף אותו מכאן
    לא צריך להגזים, הכוונה היא טובה וחלק מהמדריך נכון ...

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •