אנדי:
אמנם לא פתחת את עמוד 10 אבל אתה הראשון שאגיב אחריי אז שלח לי איזה סוג פוקימון אתה מעוניין ללכוד בה"פ ואני אבחר את הפוקימון שתלכוד
-----------------------------------------------------------------------
אתה מציג את עצמיך לפני גל ומוציא את סידוט ואומר לו דברים שיחזקו את ביטחונו העצמי.
אתה מבקש ממנו להשתמש בצמיחה ובהתמדה ולהשתדלת להתחמק מכל המכות של האבן המהלכת שאתה בדיוק בודק אותה בפוכדור "ג'יודוד, ג'יודוד חי בעיקר בשבילי הערים ונראה כמו אבן תמימה ורגילה אך ברגע שדורכים עליו או פוגעים בו בטעות הוא מוציא את כל הזעם שלו!" אומר הפוקידע בקול מתכתי ומסיים.
"ג'יודוד עכשיו התקלה!" אומר גל ואתה מקווה שסידוט יתחמק אך במהלך ההתמדה סידוט צריך לספוג קצת נזק כדי לחזק את המתקפה ולכן הוא לא מתחמק פעמיים ונפגע באורך קשה אך בבת אחת משחרר עוצמה רבה שגורמת לג'יודוד נזק רב. "סידוט חזק יש לך!" אומר לך גל "ג'יודוד עכשיו תשתמש בגלגול!" הוא ממשיך וג'יודוד הופך למעין כדור שמתחיל להתגלגל במהירות לכיוון סידוט.
מה תעשה?
קייל:
אתה מתחיל להכנס ללחץ בגלל שאתה רואה שאייפום מתחיל להתעייף מאוד מכל הקפיצות וההתחמקיות מג'יודוד ואז אתה נזכר שאבא שלך לימד אותך פעם שיש מתקפות שיכולות לגרום לפוקימון "להחליק" ולא לתקוף ולכן אתה מבקש מאייפום לעמוד מול ג'יודוד ולהשתמש בהתמדה ברגע שג'יודוד קרוב אליו מספיק בתקווה שזה יצליח לעצור אותו. אייפום ממתין ואז משתמש בהתמדה שעוצרת את הגלגול של ג'יודוד שנראה כאילו מישהו עכשיו סינוור אותו.
"מזל של מתחילים!" גוערת בך המושלת "ג'יודוד עכשיו תשתמש בהתקלה על אייפום!" המושלת אומרת וג'יודוד מתחיל להתקדם לעבר אייפום.
מה תעשה?
טורי:
לשאלתך אתה תוכל להלחם מולם אבל לא בשלב כזה מוקדם במשחק, אולי בעתיד או באיזה איוונט שאני מתכנן
------------------------------------------------------------------------
אתה שולח את סטארלי בחשאיות לנקר את ראשה של המושלת וכך הוא ועשה ואתה מחזיר אותו מהר מאוד לפוכדור, "מה זה היה לעזעזל?!" שואלת המושלת בעצבנות וממשיכה בדרכה.
אתה מתקדם לכיון דרך 203 כדי למצוא פוקימונים להתאמן איתם ואתה שם לב לשלושה סוגי פוקימונים ( 

).
מה תעשה?