שם בפורום: UuUuUuU
שם במשחק: תקרא לי פרנק.
תיאור: פרנק הוא בחור שחום, גובהו 1.72. לפרנק שיער שחור ועיניים חומות, אף נשרי וגומת חן על הלחי הימנית. פרנק נוהג ללבוש חולצה קצרה עם מכנס קצר ונעלי התעמלות.
אופי:יהיר, נפתח בפני זרים במהירות, עצלן וחד מחשבה, יודע להשתלב טוב בקבוצה ואופטימי.
רקע: פרנק נולד עם כפית של כסף בפה, שום דבר לא חסר לו בילדותו. פרנק הוא בן יחיד במשפחתו, אבל מעולם לא הרגיש בודד - הוריו פינקו אותו מכל עבר עם משחקים ומאכלים טעימים. ביום מן הימים, כאשר כבר גדל והפך מפעוט לילד נכנס אביו של פרנק לחדרו והתחיל לדבר איתו. "תקשיב לי ילד, זמנים קשים לפנינו" כך הוא אמר. "אדם שקורא לעצמו 'המושיע' החליט לקחת את השליטה במחוז היפה שלנו בעזרת כוח הזרוע. התקופה הקרובה תהיה לא פשוטה לכולנו - אני מאמין ש'המושיע' לא אדם נחמד במיוחד, הוא לא ייתן לנו לחיות באותו שקט ורוגע" הוא המשיך עם אנחה - "ביום מן הימים הוא ייפול, זה סופו של כל שליט שמנסה לשלוט בכוח הפחד. עד אז נצטרך להישאר חזקים, אם נהיה ביחד הם לא יהיו מסוגלים לעשות לנו כלום" הוא סיים וחיבק את פרנק חיבוק חם ואוהב. כמו שחזה אביו, פרנק לא התרגל בקלות לחיים החדשים שלהם, הוא לא הבין למה הוא לא יכול לקבל את הממתק היומי שלו, למה אי אפשר לקנות לו טרמפולינה חדשה, ולמה הסבתא ממחוז הואן לא באה לביקורים יותר.כשגדל עוד יותר, הבין פרנק את המשמעות האמיתית של שלטון 'המושיע' - חיים של אימה ופחד לתושבי המחוז, בלי תקווה אמיתית, הוא לא מוכן לתת לזה לקרות. פרנק החליט שהוא יצא למסע פוקימונים משלו. לא הרצון להפוך למאמן פוקימונים דגול הוא שהניע אותו, אלא הלהט לשחרר את המחוז מידיו הקרות של 'המושיע' ומאמיניו.
פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר מין הסתם

פוקימונים: לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
תגים: לא לגעת
חפצים: פוקדיע ( ), 3000$ ( ), חכה ישנה ( ), מכשיר קשר(פאלפון) ( )
הערות/הארות/בקשות/מסטיק: