s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d
.Uchiha Itachi -
"סנוב,הא?אין שום בעיה.אם זה לא ילך בנחמד,אני מניח שאמטרך לכסח אותך ואז ללכוד אותך!טרטוויג צא!תנסה לנשוך את מורקורו,ואז תנסה ללמוד ספיגה ותשאב את החיים של מורקורו!" אומר בתקווה שטרטוויג ילמד מתקפה חדשה ויתחזק קצת...טורי:
אתה שם לב למורקורו ומתחיל להתלהב ממנו ואז אתה נזכר שעליך לדבר בשקט כדי לא להפחיד אותו ואתה מוציא את טרטוויג וסטארלי כדי להציג להם אותו ומסביר להם שברגע שתשיג אבן שקיעה הוא יתפתח ויהפוך לפוקימון חזק בעל ברית מצוין ואז אתה מחזיר אותם וניגש למורקורו ומציג את עצמך תוך כדי זה שאתה מלטף אותו ושואל אותו אם הוא מעוניין להצטרף אליכם.
מורקורו מסיט את מבטו בהתעלמות ואז ניצא לפניך ונראה כמישהו שרוצה לבחון אותך ולדעת האם שווה לו בכלל להיות חלק מהצוות שלך. בנתיים חושך כבד ירד על סינו.
מה תעשה?
אני אוציא במהירות. את הפוקדקס ואסרוק את נאזליף. באותו זמן אורה לו לקפוץ. גבוהה בדעה שיכולת הקפיצה שלו גדלה ואורה לו להשתמש בעלי תער ואז לקפוץ על הראש של אוניקס ולהישתמש עליו בכל טבע בתקווה שהעובדה שהוא נמצא על הראש שלו תתן לו מתקפה מעניין מכוח הטבע.
לאחר מכן אומר לו להשתמש בעלי תער ולא להפסיק לעשות זאת עג שאוניקס לא יתקוף.
'אחרי כל מה שעברתי, שני המאמנים העלובים האלה ברצינות חושבים על לנצח אותי?' אני חושב לעצמי בבטחון.קייל:
אתה מתעצבן לנוכח כך שאתה רואה את שני האנשים שהבסת כבר פעמיים ואומר להם שאין להם סיכוי מולך ואתה מוציא את סטארלי ומתלבט במי לבחור,אייפום פרינפלאפ או בכלל קראינידוס ולאחר חשיבה קצרה אתה מבין שזה קרב כפול ויש לך את האופציה להגן עליו כי הוא חסר ניסון ולכן אתה משתמש גם בו ואומר לסטארלי להשתמש במתקפה מהירה כדי להסיח את דעתם של אקנס ובידוף וסטארלי עושה זאת ופוגע בשניהם בזמן שאתה בודק את המתקפות של קראינידוס בפוקידע (עודכנו בזה הרגע).
"טוב נמאס לי מזה!" אומר גרין "אקנס תשתמש עכשיו בחניקה על סטארלי!" הוא אומר ואקנס תופס את סטארלי ומתחיל לחנוק אותו בכל כוחו בזמן שרוז פונה לבידוף "תשתמש עכשיו בנגיחה על קראינידוס!" היא אומרת ובידוף מתחיל לרוץ במטרה לנגוח בקראינידוס.
מה תעשה?
"סטארלי, אל תיבהל! תשתמש במתקפה מהירה לכיוון השמים ותגיע כמה שיותר גבוה! כשאתה מגיע מספיק גבוה, תנסה להפיל את אקנס בעזרת שימוש בצרחה! וקראינידוס, תקפוץ על בידוף, תשתמש בו כמו במקפצה, ותנסה לפגוע באקנס בנגיחה בשמים!" אני צועק בלי להיבהל.
פרנק:
אתה פונה לאלוהים במחשבותיך ושואל אותו למה הוא חייב לעשות הכל מסובך ואז אתה מוציא את הפוכדור הראשון שאתה רואה שעף מהמזוודה ואתה פונה לאישה ואומר לה שהיא עוד תצטער על המהלך שלה בחיוך ואתה זורק את הפוכדור בלי ידיעה מי יצא ממנו, הפוכדור נפתח והילה לבנה זוהרת יוצאת ממנו ויוצרת צורה של פוקימון דמוי קוף ().
"זהו צ'ימצ'אר!" צועק לך רואן "הוא יודע להשתמש בשריטה ונהמה!" הוא מוסיף בקוצר נשימה ואתה שם לב שבידוף בנתיים רץ לעברו של צ'ימצ'אר לאחר שהמאמנת שלו פקדה עליו להשתמש בהתקלה.
מה תעשה?
טורי:
אתה מבין שמורקרו הוא סנוב ולכן אתה מוציא את טרטוויג לקרב.
אתה מבקש ממנו שינשוך את מורקרו וינסה לשאוב ממנו אנרגיה אך טרטוויג רק נושך אותו ולא בעוצמה כי הוא עדין לא יודע להשתמש בנשיכה ומורקרו מנצל את זה ומשתמש בניקור על ראשו של טרטוויג וגורם לנזק כפול ממה שזה אמור לעשות עקב יתרון הסוגים.
טרטוויג מתעצבן ואתה שם לב שממרקרו יוצאות נקודות ירוקות זוהרות שמחלישות אותו מעט ומחזקות קצת את טרטוויג ומבין שטרטוויג למד שאיבה!
מורקרו מתעצבן ומתחיל לנקר בעוצמה שוב פעם את טרטוויג!
מה תעשה?
אנדי:
אתה מוציא במהירות את הפוקידע שלך כדי להוציא מידע על נאזליף שלך ותוך כדי מבקש ממנו שיקפוץ גבוה ויתחמק מהצלפת הזנב של אוניקס וכך הוא עושה.
בנתיים מהפוקידע נשמע קול מתכתי המתחיל להסביר לך על נאזליף "נאזליף, נאזליף חיי בדרך כלל ביער ובעזרת העלה שעל ראשו הוא מייצר מנגינות שגורמות למטיילים להרגיש לא בנוח" הקול משתתק.
אתה מבקש מנאזליף שיקפוץ על הראש של אוניקס וישתמש בנתקפת טבע ועקב כך שכל גופו של אוניקס הוא אבן לנאזליף יוצאת מתקפת קבר אבנים והוא נקבר יחד עם אוניקס תחת הרמה גדולה של אבנים.
"אוניקס עכשיו תצא משם ותוך כדי תשתמש בחניקה על נאזליף!" אומרת סטפני ועקב כך שנאזליף כבר עייף ברגע שאוניקס יוצא משם שנאזליף לכוד בגופו אתה שם לב שהוא מעולף וסטפני אומרת לך להחליף פוקימון.
מה תעשה?
קייל:
אחרי כל מה שעברת הם חושבים שהם יכולים לנצח אותך? אתה חושב לעצמך בביטחון ופוקד על סטארלי לא להבהל ולהשתמש במתקפה מהירה לכיוון השמיים במהירות אבל במקום זה אתה שם לב שסטארלי משתמש בכנף שלו כדי להכות את אקנס והוא משתחרר ואתה מבין שהוא למד מתקפת כנף!
אתה מבקש מקראינידוס להשתמש בבידוף כמקפצה ולהשתמש בנגיחה אבל חוסר הניסיון של קראינידוס ועקב כך שהוא לא ממש מהיר הוא נפגע מהנגיחה של בידוף אך מהר מאוד רץ לנגוח באקנס וגורם לו לנזק רב.
"אקנס תשתמש בעוקץ רעל!" פוקד עליו גרין ואקנס יורה המון חיצי רעל זוהרים בצבע סגול שפוגעים בסטאלי ובקאינידוס וגורמים להם לחלות ולאבד המון כוח.
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
"זה בסדר, קראינידוס! אף אחד לא מצליח כבר על ההתחלה!" אני צועק אל קראינידוס כדי לעודד אותו.
'שני האנשים המוזרים האלה גם התחזקו... אני כבר לא בטוח שאני יצליח לנצח אותם.' אני חושב ביאוש. 'אין לי ברירה חוץ מלנסות!' אני מחליט בנחישות. "קראינידוס, תשתמש במיקוד אנרגיה! סטארלי, תחפה עליו ותשתמש במתקפת כנף על כל פוקימון שינסה לתקוף אותו! וקראינידוס, אחרי שאתה מסיים למקד את האנרגיה שלך, תשתמש בנגיחה על אקנס!" אני אומר להם.
s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d
.Uchiha Itachi -
אני אחזיר את נאזליף ואחשוב את מי להוציא לקרב הבא. 'איווי הוא מסוג נורמל אז אין סיבה להוציא אותו. אותו הדבר כלפי סטארלי. לעומת זאת. סווינאב הוא הפוקימון המושלם למכון הזה. גם אדמה וגם קרח' אחשוב לעצמי ואז אוציא את סווינאב ואורה עליו להשתמש באבקת שלג ואז בספורט בוץ ובעזרת הספורט בוץ להתחמק מהמתקפות של אוניקס.
קייל:
אתה מנחם את קראינידוס ומסביר לו שאף אחד לא מצליח כבר על ההתחלה מה שגורם לו להרגיש קצת יותר טוב.
אתה מבין ששני המוזרים ששמם התגלה לך, רוז וגרין, התחזקו מאז הפעם האחרונה ולא בטוח תנצח אותם. אתה מחליט לנסות מהלך חדש ומבקש מקראינידוס להשתמש במיקוד אנרגיה ומסטארלי אתה מבקש שישתמש במתקת כנף כדי לחפות עליו.
אקנס ובידוף מתחילים להתקדם לעבר קראינידוס לאחר ששניהם קיבלו את ההוראה להשתמש עליו בהתקלה וסטארלי מתחיל לחפות עליו במתקפות כנף אבל אתה שם לב שסטארלי נהפך לחולה עקב המתקפה של אקנס ומאבד המון אנרגיה תוך כדי החיפוי על שקראינידוס שנראה כאילו סיים למקד את האנרגיה שלו ואתה פוקד עליו להשתמש בנגיחה על אקנס!
קראינידוס רץ לעבר אקנס ונוגח בו בעוצמה מדהימה וגורם לו לנוקאאוט מטורף!
"זה היה רק מזל של מתחילים!" מסביר לך גרין והוא ורוז מסתלקים עם הפוקימונים שלהם.
"תודה לך שוב פעם על העזרה קייל!" אומרים לך המדענים שם לאחר שגם עזרת להם עם המשולת.
מה תעשה?
פרנק:
אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו שיהיה לכם עוד זמן להיכרות ובנתיים שינסה להתחמק מההתקלה של סטארלי ולהשתמש עליו בשריטה ואתה מבקש ממנו שיעשה זאת במהירות כדי שבידוף לא יצליח להגיב.
צ'ימצ'אר מנסה לברוח אך נפגע מעט ברגלו ואז מסתובב ושורט את פניו של בידוף בעוצמה ונראה כי בידוף סובל "עכשיו פוקימון חסר תועלת שכמוך שוב פעם התקלה!" אומרת האישה ובידוף מתקיל בעוצמה את צ'ימצ'אר! "ושוב ושוב ושוב!" ממשיכה האישה לתת הוראות ובידוף ממשיך להתקיל את צ'ימצ'אר בעוצמה.
מה תעשה?
אנדי:
אתה מחזיר את נאזליף לתוך הפוכדור שלו ומתחיל להתלבט את מי להוציא לקרב הבא.
אתה יודע שמתקפות מסוג נורמאל לא ישפיעו ממש ולכן איווי וסטארלי ירדו מהפרק אבל סווינב הוא פוקימון קרח ואדמה ושני הסוגים האלה גורמים לדבאל אפקטיביות במתקפות על סוג אבן ולכן אתה שולף את סויינב מהפוכדור.
אתה מורה עליו להשתמש באבקת שלג וסויינב שולח אבקה קפואה לפגוע באוניקס וגורם לו נזק כפול ממה שהמכה גורמת בדרך כלל. "מזל של מתחילים!" אומרת המושלת ובנתיים אתה מורה לסויינב להשתמש בספורט בוץ ולכסות את גופו בבוץ.
"אוניקס קבר אבנים!" פוקדת סטפני על אוניקס ואוניקס זורק אבים לאוויר וסויינב נקלע לתוך ערימת סלעים גדולה!
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
מזל של מתחילים! הא!" אני מגחך. 'נראה לי שכבר עברתי את השלב של המתחילים.'
"תודה סטארלי, אני כבר הולך לרפא אותך. וקראינידוס, כל הכבוד. היית מדהים בשביל קרב ראשון." אני מודה לו. 'טוב, עכשיו נשאר רק ללכת למרכז הפוקימונים, לרפא את סטארלי וקראינידוס, ואז להמשיך בדרך למושל הבא!' אני חושב.
.Uchiha Itachi -
אנדי:
אתה אומר לסווינב להחליק החוצה בעזרת שריון הבוץ המכסה אותו וזה בדיוק מה שהוא עושה ומחליק החוצה מתוך קבר האבנים של אוניקס.
אתה פוקד עליו להשתמש באבקת שלג כמה פעמים והוא מתחיל לפזר המון אבקה על אוניקס וגורם לו לנזק רב מאוד ובזמן הזה אתה אומר לו שינסה להתחפר ואז לצאת מתחת למקום שאוניקס עומד בו כדי להעיף אותו באוויר אך הזירה שכולה עשויה סלעים והוא לא מצליח לחפור דרכה ונפגע בכפות רגליו.
"אוניקס עכשיו תשתמש בחפירה!" אומרת סטפני לאוניקס שמתחיל לחפור באדמה ומזנק מתחת לסווינב וזורק אותו באוייר בעוצמה!
מה תעשה?
קייל:
אתה מגחך למשמע דבריה של גרין ואומר שנראה לך שעברת את השלב של המתחילים.
אתה מודה לסטארלי ומשבח את קראינידוס על הקרב הראשון שלו איתך ואתה הולך למרכז הפוקימונים שכבר תוקן על ידי אנשי העיר והאחות ג'וי ותוך כ-10 דקות אתה מקבל את הפוקימונים שלך חזרה בריאים ושלמים.
אתה מתחיל חזור על עיקבותייך ומגיע לעיר ג'ובילייף אחרי שעה של הליכה ושם אתה נתקל באיש מוזר () שלוקח מספר פוכדורים מכמה אנשים שנראים עצובים ואומללים.
מה תעשה?
פרנק:
אתה חושב לעצמך בחוסר עונים שבידוף מביס את צ'מצ'אר ואז אתה מנסה לדחוף את צ'ימצ'אר בכך שאתה אומר לו שאתה יודע שהוא מסוגל ושיתחמק מההתקלה הבאה של בידוף וישתמש בשריטה באזור הפנים וכך המתקפה תהיה יותר כואבת לבידוף.
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק במהירות מההתקלה של בידוף ומשתמש בשריטה בעוצמה קריטית על בידוף ומעלף אותו!
"פעם הבאה לא יהיה לך כזה מזל!" צועקת לך האישה ומחזירה את בידוף ומסתלקת משם עם הגבר שהיה איתה.
"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ()" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים (
)" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא צ'ימצ'אר עם צ'ימצ'אר בתוכו "זהצ'ימצ'אר ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
חחח כבר המושל השני?
-------------------------
'מעניין מה האיש הזה עושה... ולמה האנשים האלה נראים כל כך עצובים. אני לא יודע מה קורה פה, אבל נראה לי שכדאי להיות מוכן לכל מצב.' אני מחליט. אני מוציא את אייפום ואת סטארלי מהפוקדור, והולך אל האיש עם השיער הכחול ושואל אותו מה קורה פה.
"היי צ'ימצ'אר, מצטער שלא היה לנו זמן להיכרות נורמאלית. אני הוא פרנק, ומהיום אנחנו צוות - אנחנו אוכלים ביחד, מטיילים ביחד, אנחנו נהיה צמד קטלני, סבבה?" אני שואל את צ'ימצ'אר בחיוך.
"עכשיו, מה דעתך שנתקדם לכיוון דרך 201?, נוכל להתאמן קצת." אני אומר לו במטרה להתקדם לעבר דרך 201.
.Uchiha Itachi -
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)