Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 27 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    המ"ת הזה ממשיך
    ------------------------
    'זה מוזר. כנראה שגם הפוקימונים שלהם התפתחו. הקרב הזה עומד להיות קשה מהרגיל.' אני חושב לעצמי. "תתחמקו!" אני צועק מיידית. "האונדור, תשתמש בערפיח על ביבארל וקראינידוס, תשתמש בנגיחה על ארבוק!" אני צועק. 'חבל שבחרתי דווקא בפוקימונים שקיבלתי רק עכשיו. במיוחד כשלשניהם יש חולשה לביבארל. אני אצטרך להיות הרבה יותר יצירתי מהרגיל בקרב הזה.' אני חושב בחשש.
    קייל:
    שאני אנטוש את המ"ת הזה? אני רוצה לסיים אותו בצורה הטובה ביותר
    ---------------------------------------------------------------
    אתה מבין שגם הפוקימונים שלהם התפתחו ושזה לא עומד להיות קל כמו הקרבות הקודמים שלך מולם.
    אתה פוקד לשני הפוקימונים שלך להתחמק, האונדור מצליח להתחמק בעזרת מהירותו אך קראינידוס כבד ומסורבל ולכן נפגע מחיצי הרעל ומאקדח המים הסופר אפקטיבי של ביברל.
    אתה פוקד להאונדור להשתמש בערפיח ומפיו של האונדור יוצא עשן סמיך מאוד ומעלים את הפוקימונים שלהם שמשתעלים המון ואז אתה פוקד לקראינידוס להשתמש בנגיחה על ארבוק וקראינידוס מזנק במהירות לתוך הערפיח ונוגח בחוזקה את ארבוק החוצה כאשר הוא מעולף.
    "זה לא נגמר עדיין!" אומרת רוז "ביברל תשתמש עכשיו במשאבת הידרו!" וביברל משגר מה שנראה כמו אקדח מים אך פי 2 עוצמתי ופוגע בשתי הפוקימונים שלך.
    אתה מסתכל על הקרב ורואה שקראינידוס בקושי עומד על רגליו והאונדור עוד יכול לנוע וביברל שלהם עדיין לא ספג נזק.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    טופס הרשמה:
    שם בפורום: the rock
    שם במשחק: נייתן צ'מפיון
    תיאור: כובע מצחייה אדום,חולצה שחורה,מכנסים שחורים ארוכים,שיער מנופח.
    אופי:נחמד,עקשן,פזיז מעט,חכם,רב הזמן לא חושב בצלילות.
    רקע: זה קרה לפני שנה "המושיע" לקח את הדבר הכי יקר לי,לא המשחקים שלי,החברים שלי הוא לקח את אבא שלי.זה התחיל בהתחלה שאבי היה נפגש עם כל מיני אנשים מפוקפקים של המושיע אחר זמן והוא התחיל כל פעם להעלם לכמה ימים,שבועות ומדי פעם אפילו חודשים,אני זוכר את אבי חוזר לאחר חודש ואני רץ אליו אך אבי מדוכדך,עצוב,שמוט,רפוף וחסר כח אליי.באותו זמן חשבתי שלא יכול להיות גרוע מזה אך יום אחד לא ראיתי את אבי בבית,כהרגלי חשבתי שהוא הלך לכמה זמן ואז ראיתי את אמי קוראת פתק ובוכה,באותו לילה שאמי כבר ישנה פסעתי בשקט לקחתי את הפתק והתחלתי לבכות ה"מושיע" לקח את אבי.אני נשבעתי לנקום,שנה של אימונים אינטנסיבים ועכשיו יש לי הזדמנות לשנות את כללי המשחק ולהחזיר את אבי.
    פוקימון התחלתי:דרטיני
    פוקימונים: לא לגעת
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
    תגים: לא לגעת
    חפצים: פוקדיע ( ), 3000$ ( ), חכה ישנה ( ), מכשיר קשר(פאלפון) ( )
    הערות/הארות/בקשות/מסטיק:לתפוס ריולו,איווי ובטעם תות.
    the rock:
    התקבלת!
    התחלה:
    "ביפ ביפ ביפ!" צפצף השעון המעורר שלך בחדרך התחיל לצפצף והעיר אותך משנתיך היפה.
    אתה קם ומהר הולך לצחצח שיניים ושוטף פנים בחדר הרחצה בביתך בטווינליף.
    במהרה אתה יורד לחדר האוכל ופוגש את אמך שם עם צלחת אוכל מושטטת לכיוונך.
    אתה מסיים מהר את הארוחה ומרגיש את ההתרגשות שממלא אותך ויוצא לדרכיך לאחר פרידה מאמא.
    בטווינליף עכשיו יום אביבי ויפה בלי ענן אחד בשמיים, הסטארלים שורקים להם להנהתם במרומים ופוקימונים רבים מטיילים ברחובות. לאחר צעידה של כ-10 דקות אתה מגיע לעיר סאנג'ם כדי לקבל את הוקימון הראשון שלך אך למרבה ההפתעה המעבדה נעולה!
    אתה הולך לחלק האחורי של המעבדה וקולט שני אנשים (
    ) מאיימים על אדם מבוגר ומשופם בעל שיער לבן ומזוודה יחסית גדולה בידו ( ).
    "קדימה רואן וותר!" אומרת האישה לאדם המבוגר "תמסור עכשיו את המזוודה עם הנתונים למקום הימצאם של פוקימון המרחב ופוקימון הזמן!" ממשיך אותה האיש שלידה.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    קייל:
    שאני אנטוש את המ"ת הזה? אני רוצה לסיים אותו בצורה הטובה ביותר
    ---------------------------------------------------------------
    אתה מבין שגם הפוקימונים שלהם התפתחו ושזה לא עומד להיות קל כמו הקרבות הקודמים שלך מולם.
    אתה פוקד לשני הפוקימונים שלך להתחמק, האונדור מצליח להתחמק בעזרת מהירותו אך קראינידוס כבד ומסורבל ולכן נפגע מחיצי הרעל ומאקדח המים הסופר אפקטיבי של ביברל.
    אתה פוקד להאונדור להשתמש בערפיח ומפיו של האונדור יוצא עשן סמיך מאוד ומעלים את הפוקימונים שלהם שמשתעלים המון ואז אתה פוקד לקראינידוס להשתמש בנגיחה על ארבוק וקראינידוס מזנק במהירות לתוך הערפיח ונוגח בחוזקה את ארבוק החוצה כאשר הוא מעולף.
    "זה לא נגמר עדיין!" אומרת רוז "ביברל תשתמש עכשיו במשאבת הידרו!" וביברל משגר מה שנראה כמו אקדח מים אך פי 2 עוצמתי ופוגע בשתי הפוקימונים שלך.
    אתה מסתכל על הקרב ורואה שקראינידוס בקושי עומד על רגליו והאונדור עוד יכול לנוע וביברל שלהם עדיין לא ספג נזק.
    מה תעשה?
    הרבה מ"תים סיימו בערך אחרי 15 עמודים ופחדתי שגם המ"ת הזה נגמר ככה
    -------------------------------------
    'מה?! ביבארל הוא גם סוג מים?! עכשיו לשני הפוקימונים שלי יש חולשה אליו! איך יכולתי להיות כזה אידיוט?!" אני חושב לעצמי בדיכאון. "האונדור, תשתמש בפזילה וקראינידוס, תשתמש בנגיחה!" אני צועק, מקווה שהמתקפה תצליח.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

3. משתמש מנוסה
    [U][B]

the rock]:
    התקבלת!
    התחלה:
    "ביפ ביפ ביפ!" צפצף השעון המעורר שלך בחדרך התחיל לצפצף והעיר אותך משנתיך היפה.
    אתה קם ומהר הולך לצחצח שיניים ושוטף פנים בחדר הרחצה בביתך בטווינליף.
    במהרה אתה יורד לחדר האוכל ופוגש את אמך שם עם צלחת אוכל מושטטת לכיוונך.
    אתה מסיים מהר את הארוחה ומרגיש את ההתרגשות שממלא אותך ויוצא לדרכיך לאחר פרידה מאמא.
    בטווינליף עכשיו יום אביבי ויפה בלי ענן אחד בשמיים, הסטארלים שורקים להם להנהתם במרומים ופוקימונים רבים מטיילים ברחובות. לאחר צעידה של כ-10 דקות אתה מגיע לעיר סאנג'ם כדי לקבל את הוקימון הראשון שלך אך למרבה ההפתעה המעבדה נעולה!
    אתה הולך לחלק האחורי של המעבדה וקולט שני אנשים (
    ) מאיימים על אדם מבוגר ומשופם בעל שיער לבן ומזוודה יחסית גדולה בידו (
    "קדימה רואן וותר!" אומרת האישה לאדם המבוגר "תמסור עכשיו את המזוודה עם הנתונים למקום הימצאם של פוקימון המרחב ופוקימון הזמן!" ממשיך אותה האיש שלידה.
    "אוי מעניין מזה פוקימון המרחב ופוקימון הזמן אבל מצד שני זה לא עניין ממש שלי...נו באמת אני אכנס" נכנס במפתיע למעבדה."היי תעצרו עכשיו" אני אומר בכל תקיף ומאיים.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

4. משתמש מנוסה
    הרבה מ"תים סיימו בערך אחרי 15 עמודים ופחדתי שגם המ"ת הזה נגמר ככה
    -------------------------------------
    'מה?! ביבארל הוא גם סוג מים?! עכשיו לשני הפוקימונים שלי יש חולשה אליו! איך יכולתי להיות כזה אידיוט?!" אני חושב לעצמי בדיכאון. "האונדור, תשתמש בפזילה וקראינידוס, תשתמש בנגיחה!" אני צועק, מקווה שהמתקפה תצליח.
    קייל:
    אל תדאג זה לא מ"ת ראשון שלי, אני מתכוון לסיים אותו ויהיה מה!
    בנוסף הגבת ראשון אחרי בעמוד 15 ואתה זכית בפרס של פיתוח פוקימון לבחירתך(מה ששלחת לי)
    ------------------------------------------------------
    אתה חושב לעצמך בדיכאון שאיך ייתכון שלא ידעת שביברל הוא סוג מים ועכשיו אתה מבין ששני הפוקימונים שלך חלשים אליו ואז אתה מבקש מהאונדור להשתמש בפזילה, מה שגורם לרמת ההגנה של ביברל לרדת, ומקראינידוס אתה מבקש להשתמש בנגיחה, קראינידוס רץ לכיוון ביברל ואתה שם שבמקום נגיחה הוא משתמש בהורדה!
    ביברל מתאושש וקראינידוס סופג נזג מהנזק החוזר של מתקפת ההורדה.
    ביברל שולח אקדח מים נוסף לקראינידוס שנפגע אך מתחיל לזהור בהילה לבנה מדהימה.
    לאחר מספר שניות ניצב מולך פוקימון חדש (
    ) ואתה סורק אותו בפוקידע "ראמפרדוס, הצורה המפותחת של קרארינידוס, גופו של ראמפרדוס וראשו חזקים כמו ברזל!" הקול משתתק.
    ראמפרדוס מתחיל לרוץ לעבר ביברל המפוחד והוא מוציא אבנים מהרצפה שעפות כמו קסם לכיוון ביברל ומעליפ אותו ואתה מבין שראמפרדוס למד כוח קדום!
    "זו לא הפעם האחרונה שתשמע מאיתנו!" אומרת רוז והיא מסתלקת יחד עם גרין.
    הזקן שהיה איתם בא לכיוונך "תודה לך אישי הצעיר!" הוא פותח את דבריו "אתה הצלת אותי עכשיו" הוא מתחיל להסביר לך "הם רצו לגנוב את הדבש המיוחד שהקומבים שלי מייצרים!" הוא אומר לך ומראה לך תמונה של קומבי (
    ) "בתור מתנת תודה אני רוצה להביא לך חבילת דבש אחת" הוא אומר ומגיש לך חבילה של דבש ( ).
    מה תעשה?
    "אוי מעניין מזה פוקימון המרחב ופוקימון הזמן אבל מצד שני זה לא עניין ממש שלי...נו באמת אני אכנס" נכנס במפתיע למעבדה."היי תעצרו עכשיו" אני אומר בכל תקיף ומאיים.
    נייתן:
    אתה מתעניין בכל הדיבורים על פוקימון המרחב ופוקימון הזמן אבל מבין מצד שני שזה לא עיניינך ואתה הולך לכיוון האנשים שנמצאים ליד הפרופסור.
    אתה אומר להם לעצור בזה הרגע אבל האישה מסתובבת אלייך ואמורת "מי אתה צוציק?" בקול מזלזל ופוגע וזורקת פוכדור באוויר "בידוף עכשיו תשתמש בהתקלה על הילד!" היא אומרת ובידוף רץ לכיוונך.
    בזמן הזה הפרופסור זורק לך מזוודה ובה חמישה פוכדורים שעל כל אחד מהם ציור של פוקימון אחר ואתה מבין שהוא רוצה שתלחם מולם.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    [/COLOR]
    נייתן:
    אתה מתעניין בכל הדיבורים על פוקימון המרחב ופוקימון הזמן אבל מבין מצד שני שזה לא עיניינך ואתה הולך לכיוון האנשים שנמצאים ליד הפרופסור.
    אתה אומר להם לעצור בזה הרגע אבל האישה מסתובבת אלייך ואמורת "מי אתה צוציק?" בקול מזלזל ופוגע וזורקת פוכדור באוויר "בידוף עכשיו תשתמש בהתקלה על הילד!" היא אומרת ובידוף רץ לכיוונך.
    בזמן הזה הפרופסור זורק לך מזוודה ובה חמישה פוכדורים שעל כל אחד מהם ציור של פוקימון אחר ואתה מבין שהוא רוצה שתלחם מולם.
    מה תעשה?
    מתעניין ובסוף בוחר פוקימון כחול מוזר עם זנב שאני בטוח שהוא מסוג מים "צא פוקימון מים"(דרטיני)
    --------
    אני יודע שהוא סוג דרקון.

6. משתמש מנוסה
    קייל:
    אל תדאג זה לא מ"ת ראשון שלי, אני מתכוון לסיים אותו ויהיה מה!
    בנוסף הגבת ראשון אחרי בעמוד 15 ואתה זכית בפרס של פיתוח פוקימון לבחירתך(מה ששלחת לי)
    ------------------------------------------------------
    אתה חושב לעצמך בדיכאון שאיך ייתכון שלא ידעת שביברל הוא סוג מים ועכשיו אתה מבין ששני הפוקימונים שלך חלשים אליו ואז אתה מבקש מהאונדור להשתמש בפזילה, מה שגורם לרמת ההגנה של ביברל לרדת, ומקראינידוס אתה מבקש להשתמש בנגיחה, קראינידוס רץ לכיוון ביברל ואתה שם שבמקום נגיחה הוא משתמש בהורדה!
    ביברל מתאושש וקראינידוס סופג נזג מהנזק החוזר של מתקפת ההורדה.
    ביברל שולח אקדח מים נוסף לקראינידוס שנפגע אך מתחיל לזהור בהילה לבנה מדהימה.
    לאחר מספר שניות ניצב מולך פוקימון חדש (
    ) ואתה סורק אותו בפוקידע "ראמפרדוס, הצורה המפותחת של קרארינידוס, גופו של ראמפרדוס וראשו חזקים כמו ברזל!" הקול משתתק.
    ראמפרדוס מתחיל לרוץ לעבר ביברל המפוחד והוא מוציא אבנים מהרצפה שעפות כמו קסם לכיוון ביברל ומעליפ אותו ואתה מבין שראמפרדוס למד כוח קדום!
    "זו לא הפעם האחרונה שתשמע מאיתנו!" אומרת רוז והיא מסתלקת יחד עם גרין.
    הזקן שהיה איתם בא לכיוונך "תודה לך אישי הצעיר!" הוא פותח את דבריו "אתה הצלת אותי עכשיו" הוא מתחיל להסביר לך "הם רצו לגנוב את הדבש המיוחד שהקומבים שלי מייצרים!" הוא אומר לך ומראה לך תמונה של קומבי (
    ) "בתור מתנת תודה אני רוצה להביא לך חבילת דבש אחת" הוא אומר ומגיש לך חבילה של דבש ( [COLOR=Green] ).
    מה תעשה?
    אני מקווה שהוא באמת ישרוד עד הסוף, כי זה אחד מהמ"תים הכי מהנים שהשתתפתי בהם (לא שהשתתפתי בכל כך הרבה, אבל עדיין)
    והאמת היא שאני חייב לך תודה, כי איכשהו המ"ת שלך גרם לי לפתוח מ"ת.
    ----------------------------------
    "קראינידוס, אתה התפתחת!" אני צועק בשמחה. "וגם למדת שתי מתקפות! זה היה פשוט מדהים!" אני אומר לו בגאווה. "תודה על הדבש, אבל איך הוא יכול לעזור לי במסע שלי?" אני שואל את האיש בהתעניינות. אחרי זה אני אמשיך בדרכי בשמחה, בטוח בעצמי וביכולת שלי לנצח את המושל הבא.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

7. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    קייל:
    אתה מתפלא שאלה שוב פעם אותם זוג אנשים שאתה נתקל בהם המון מאז תחילת המסע שלך וצועק לעברם "מה אתם חושבים שאתם עושים?!" וממשיך בכך שאתה אומר להם שהם הגזימו ממש ואתה עומד לעצור אותם שוב ובכל פעם שהם יעשו משהו לא חוקי ואתה מוציא מהפוכדור של את האונדור ואת קראינידוס שיתכוננו לקרב מולם.
    "אני לא מאמינה ששוב פעם אנחנו צריכים להלחם בנודניק הזה!" אומרת רוז לגרין ומכינה פוכדור ביד "צא עכשיו ביברל!" היא אומרת ומהפוכדור יוצא פוקימון לא מוכר לך שגם הוא דמוי בונה (
    ).
    "אוקיי צא עכשיו ארבוק!" אומר גרין ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי קוברה בצבע סגול (
    ).
    "ארבוק עכשיו תשתמש בעוקץ רעל!" אומר גרין וארבוק משגר המון חיצים קטנים וסגולים לעבר הפוקימונים שלך, "ביברל תשתמש עכשיו באקדח מים!" אומרת רוז וביברל שלה משגר אקדח מים עוצמתי לעבר הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה אומר לאיווי שלך להזהר כי האונדור נראה לך חזק מאוד ואתה פוקד עליו להשתמש במתקפת חול נוספת. איווי מתחיל לחפור באדמה ומשגר כמויות חול אדירות לעבר האונדור וגורם לו לעיוורון מלא.
    האונדור משגר מתקפת גחלת לכל עבר מעצבים ואחת כמעט פוגעת באיווי!
    אתה פוקד על איווי לנתחיל לחפור בור באדמה ואז לתקוף את האונדור ממתחת לאדמה, איווי מתחיל לחפור במהירות ונעלם בתוך בור קטן תוך שניות!
    אתה ממתין מספר שניות ומנסה להתחמק מהגחלת החמה של האונדור שעדיין עפה לכל עבר ואז איווי יוצא במפתיע ממתחת לאדמה ומעיף את האונדור באוויר וגורם ל ולנזק רב.
    אתה אומר להאונדור שהוא יריב ראוי ואתה מבין שאתה יכול ללכוד אותו ולכן אתה זורק עליו פוכדור מהתיק שלך.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

טורי:
    אתה אומר לטרטוויג לא לדאוג ואתם לוקחים ג'יודוד בעיניים עצומות ואז אתה פוקד עליו להשתמש בשאיבה ואז בהתקלה.
    טרטוויג מתחיל לשאוב נקודות ירוקות זוהרות מגופו של ג'יודוד ואז במהרה מתקל אותו ואתה שם לב לנזק הרב שנגרם לג'יודוד.
    "אולי בכל זאת אתה שווה משהו!" אומרת לך סטפני המושלת ואז פוקדת על ג'יודוד שלה "ג'יודוד קדימה תשתמש בזריקת אבנים!" ג'יודוד מתחיל לזרוק על טרטוויג אבנים מהרצפה וגורם לו לנזק
    כבד. "עכשיו תשתמש בגלגול!" היא ממשיכה לפקוד וג'יודוד מתחיל להתגלגל מהר לכיוון טרטוויג!
    מה תעשה?

"כל הכבוד לך איווי. היית מצויין. אני ממש גאה בך"
    אני אקח את הפוקדור של הונדור ואוציא אותו החוצה ואנסה להכיר אותו יותר מקרוב.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    מתעניין ובסוף בוחר פוקימון כחול מוזר עם זנב שאני בטוח שהוא מסוג מים "צא פוקימון מים"(דרטיני)
    --------
    אני יודע שהוא סוג דרקון.
    נייתן:
    אתה שולף את הפוכדור עם הציור של הפוקימון שנראה לך כמו פוקימון מים וזורק אותו לקרב.
    מהפוכדור יוצא פוקימון שנראה כמו תולעת יחסית גדולה בצבע כחול.
    "שמו של הפוקימון דריטיני והמתקפות שהוא יודע הם פזילה,גל ברק וכרבול!" פרופסור רואן מסביר לך.
    בנתיים הבידוף שמקודם התבקש לתקל אותך פוגע בדריטיני.
    מה תעשה?
    אני מקווה שהוא באמת ישרוד עד הסוף, כי זה אחד מהמ"תים הכי מהנים שהשתתפתי בהם (לא שהשתתפתי בכל כך הרבה, אבל עדיין)
    והאמת היא שאני חייב לך תודה, כי איכשהו המ"ת שלך גרם לי לפתוח מ"ת.
    ----------------------------------
    "קראינידוס, אתה התפתחת!" אני צועק בשמחה. "וגם למדת שתי מתקפות! זה היה פשוט מדהים!" אני אומר לו בגאווה. "תודה על הדבש, אבל איך הוא יכול לעזור לי במסע שלי?" אני שואל את האיש בהתעניינות. אחרי זה אני אמשיך בדרכי בשמחה, בטוח בעצמי וביכולת שלי לנצח את המושל הבא.
    קייל:
    אני מרגיש ממש מאושר שהמ"ת שלי השפיעה עלייך לפתוח גם מ"ת
    ---------------------------------------------------------
    אתה צועק בשמחה לקראינידוס שהוא התפתח ובנוסף למד עוד שתי מתקפות חדשות!
    אתה שואל את האיש הנחמד כיצד דבש יכול לעזור לך במסע שלך והוא מתחיל להסביר "לדבש יש שתי אפשרויות, או משיכת פוקימונים ייחודים ודי נדירים כשאתה מורח את הדבש על עצים בעלי עלים צהובים וגם העלת שמחה של הפוקימונים שלך כי זה ממש כמו חטיף בשבילם" אתה נפרד מהאיש והלילה כבר כבד ולכן אתה מבלה את הלילה במרכז הפוקימונים בעיר פלוארומה.
    אתה מתעורר לצליל סטראלים שורקים כמו ביום הראשון של המסע שלך ואתה מחזיר לאחות ג'וי את מפתח לחדר ויוצא לבוקר נהדר בעיר שכולה מחוסה פרחים.
    אתה רואה בנוסף גם המון עצי דבש שאפשר למרוח עליהם את הדבש שקיבלת.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    "כל הכבוד לך איווי. היית מצויין. אני ממש גאה בך"
    אני אקח את הפוקדור של הונדור ואוציא אותו החוצה ואנסה להכיר אותו יותר מקרוב.
    אנדי:
    אתה אומר לאיווי שאתה גאה בו מאוד ושהוא היה מצוין ואז אתה מוציא מתוך הפוכדור את האונדור החדש שלך ומציג את עצמך ואת שותפך הראשון איווי.
    אתה מסתכל על האונדור ואתה רואה שהוא מרגיש כלפיך גאווה וכבוד רב אך נראה שהוא מתבייש בעצמו מכיוון שלא הצליח להשאר פוקימון פראי.
    אתה מתחיל להריח עשן ואתה שם לב לערפיח כבד במרחק לא רב ממך.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [U][B]
    קייל:
    אתה שואל את האיש הנחמד כיצד דבש יכול לעזור לך במסע שלך והוא מתחיל להסביר "לדבש יש שתי אפשרויות, או משיכת פוקימונים ייחודים ודי נדירים כשאתה מורח את הדבש על עצים בעלי עלים צהובים וגם העלת שמחה של הפוקימונים שלך כי זה ממש כמו חטיף בשבילם" אתה נפרד מהאיש והלילה כבר כבד ולכן אתה מבלה את הלילה במרכז הפוקימונים בעיר פלוארומה.
    אתה מתעורר לצליל סטראלים שורקים כמו ביום הראשון של המסע שלך ואתה מחזיר לאחות ג'וי את מפתח לחדר ויוצא לבוקר נהדר בעיר שכולה מחוסה פרחים.
    מה תעשה?
    'יופי! אז אני יכול לנסות את הדבש!' אני חושב בשמחה ומורח את הדבש על אחד העצים בתקווה שיבוא פוקימון נדיר.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

10. משתמש מנוסה
    נייתן:
    אתה שולף את הפוכדור עם הציור של הפוקימון שנראה לך כמו פוקימון מים וזורק אותו לקרב.
    "שמו של הפוקימון דריטיני והמתקפות שהוא יודע הם פזילה,גל ברק וכרבול!" פרופסור רואן מסביר לך.
    מה תעשה?
    "הוא לא אמור להיות מסוג מים?" אני שואל בפליאה.
    "טוב זה לא משנה דרטיני עכשיו גל ברק ואז כרבול צא עכשיו."

11. משתמש מנוסה
    נייתן:
    מה תעשה?

קייל:
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה אומר לאיווי שאתה גאה בו מאוד ושהוא היה מצוין ואז אתה מוציא מתוך הפוכדור את האונדור החדש שלך ומציג את עצמך ואת שותפך הראשון איווי.
    אתה מסתכל על האונדור ואתה רואה שהוא מרגיש כלפיך גאווה וכבוד רב אך נראה שהוא מתבייש בעצמו מכיוון שלא הצליח להשאר פוקימון פראי.
    אתה מתחיל להריח עשן ואתה שם לב לערפיח כבד במרחק לא רב ממך.
    מה תעשה?
    'הוא נראה ממש לו בטוח בעצמו. זה אומר שיש הרבה עבודה!' אחשוב לעצמי ואז אוציא את סטארלי ואלך אם איווי סטארלי והונדור לכיוון הערפיח ואחפש אם יש מישהו במצוקה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    'יופי! אז אני יכול לנסות את הדבש!' אני חושב בשמחה ומורח את הדבש על אחד העצים בתקווה שיבוא פוקימון נדיר.
    קייל:
    אתה שמח מכך שאתה יכול למרוח את הדבש על אחד מהעצים ומחכה לבואו של פוקימון.
    הזמן חולף לא ואתה לא שם לב להגעתו של פוקימון אחד עד שלפתע אתה קולט פוקימון קטן וקצת שמנמן בצבע כחול שאתה לא מצליח לזהות יושב ואוכל את הדבש (
    ).
    מה תעשה?
    "הוא לא אמור להיות מסוג מים?" אני שואל בפליאה.
    "טוב זה לא משנה דרטיני עכשיו גל ברק ואז כרבול צא עכשיו."
    נייתן:
    אתה מתפלא שדריטיני הוא לא פוקימון מסוג מים ואז פוקד עליו להשתמש בגל ברק הגורם לבידוף לשיתוק, דבר המגביל את תנועתו ומהירותו ואז מזנק עליו בכרבול שנמשך כחצי דקה עד שבידוף נשכב על הרצפה מעולף.
    "אתה עוד תשמע מאיתנו!" צועקת לך האישה ובורחת יחד עם הגבר שאיתה.
    "תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
    "זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא דריטיני עם דריטיני בתוכו "זה דריטיני,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    'הוא נראה ממש לו בטוח בעצמו. זה אומר שיש הרבה עבודה!' אחשוב לעצמי ואז אוציא את סטארלי ואלך אם איווי סטארלי והונדור לכיוון הערפיח ואחפש אם יש מישהו במצוקה.
    אנדי:
    אתה רואה שהאונדור לא נראה בטוח בעצמו ואתה מבין שתהיה לך איתו המון עבודה.
    בנתיים אתה מוציא את סטארלי מהפוכדור ויחד איתו, איווי והאונדור אתם מתקדם לכיוון העשן ורואה את שני האנשים שמוכרים לך כבר ממזמן ( ) ואיתם עוד אדם מבוגר ( ) ואש שמשתוללת ומבריחה את כל פוקימוני האזור.
    מה תעשה?

משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    קייל:
    הזמן חולף לא ואתה לא שם לב להגעתו של פוקימון אחד עד שלפתע אתה קולט פוקימון קטן וקצת שמנמן בצבע כחול שאתה לא מצליח לזהות יושב ואוכל את הדבש (
    ).
    מה תעשה?
    אם אני יתפוס את הפוקימון הזה הוא יהיה הפוקימון השישי שלי. מה יקרה אם אני יתפוס עוד אחד?
    -----------------------------------------
    'אז הדבש באמת עובד! אף פעם לא ראיתי את הפוקימון הזה בשום מקום, הוא בטח ממש נדיר!" אני חושב בהתרגשות. אני בודק את הפוקימון בפוקידע, ואז מוציא את סטארלי מהפוקדור. סטארלי, תשתמש במתקפת כנף על הפוקימון הזה!" אני אומר לו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

14. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    טורי:
    אתה אומר לטרטוויג לא לדאוג ואתם לוקחים ג'יודוד בעיניים עצומות ואז אתה פוקד עליו להשתמש בשאיבה ואז בהתקלה.
    טרטוויג מתחיל לשאוב נקודות ירוקות זוהרות מגופו של ג'יודוד ואז במהרה מתקל אותו ואתה שם לב לנזק הרב שנגרם לג'יודוד.
    "אולי בכל זאת אתה שווה משהו!" אומרת לך סטפני המושלת ואז פוקדת על ג'יודוד שלה "ג'יודוד קדימה תשתמש בזריקת אבנים!" ג'יודוד מתחיל לזרוק על טרטוויג אבנים מהרצפה וגורם לו לנזק
    כבד. "עכשיו תשתמש בגלגול!" היא ממשיכה לפקוד וג'יודוד מתחיל להתגלגל מהר לכיוון טרטוויג!
    מה תעשה?
    "טרטוויג,תקפוץ מעליו ותתחמק!תוך כדי שאתה מעליו תשתמש בשאיבה ואז בהתקלה בכל הכוח!" אומר לטרטוויג בעידוד.

יש במשחק מחשב כמו במרכזי פוקימונים במשחקים?אם כן,אני רוצה לשים את מורקורו שם עד שאשיג אבן לפתח אותו...

15. משתמש מנוסה
    קייל:
    ).
    מה תעשה?

נייתן:
    אתה מתפלא שדריטיני הוא לא פוקימון מסוג מים ואז פוקד עליו להשתמש בגל ברק הגורם לבידוף לשיתוק, דבר המגביל את תנועתו ומהירותו ואז מזנק עליו בכרבול שנמשך כחצי דקה עד שבידוף נשכב על הרצפה מעולף.
    "אתה עוד תשמע מאיתנו!" צועקת לך האישה ובורחת יחד עם הגבר שאיתה.
    "תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
    "זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא דריטיני עם דריטיני בתוכו "זה דריטיני,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה רואה שהאונדור לא נראה בטוח בעצמו ואתה מבין שתהיה לך איתו המון עבודה.
    בנתיים אתה מוציא את סטארלי מהפוכדור ויחד איתו, איווי והאונדור אתם מתקדם לכיוון העשן ורואה את שני האנשים שמוכרים לך כבר ממזמן ( ) ואיתם עוד אדם מבוגר ( ) ואש שמשתוללת ומבריחה את כל פוקימוני האזור.
    מה תעשה?

'אוי לא, עוד פעם זוג המטומטמים האלה' אחשוב עליהם ואז אזכרבקרב האחרון שהיה לנו ואשמח כי אזכר שזה היה אחד הקרבות הקלים שלי. אני אורה לאיוו להשתמש במתקפת חול כדי לכסות את האש ועל הונדור לנסות לספוג את האש כי הוא פוקימון מסוג אש ואם יתגלה שהוא יכול לאגור בתוו אש חיצונית שתחזק אותו זה ממש יעזור לי.
    לאחר מכן אפנה לאנשים ואורה לסטארלי לתקוף אותם במתקפת כנף
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 15 מתוך 27 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •