Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 27 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    אם אני יתפוס את הפוקימון הזה הוא יהיה הפוקימון השישי שלי. מה יקרה אם אני יתפוס עוד אחד?
    -----------------------------------------
    'אז הדבש באמת עובד! אף פעם לא ראיתי את הפוקימון הזה בשום מקום, הוא בטח ממש נדיר!" אני חושב בהתרגשות. אני בודק את הפוקימון בפוקידע, ואז מוציא את סטארלי מהפוקדור. סטארלי, תשתמש במתקפת כנף על הפוקימון הזה!" אני אומר לו.
    קייל:
    יש קטגוריה בטופס הרשמה שקוראים לה "פוקימונים אצל הפרופסור" משמע שכל פוקימון שתלכד לאחר שתהיה לך שישיה מלאה ישלח לפרופסור
    ------------------------------------------------------------------------
    אתה מתרגש מזה שהדבש עבד ואתה מאמין שהפוקימון ממש נדיר כי מעולם לא ראית אותו קודם ואז אתה מוציא את הפוקידע שלך כדי לבדוק אותו. מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "מאנצ'לקס, מאנצ'לקס אוכל מידי יום את כמות המשקל שלו, הוא כמעט ולא לועס את האוכל שהוא בולע" הקול משתתק.
    אתה מוציא את סטארלי ומורה עליו להשתמש במתקפת כנף על מאנצ'לקס וסטארלי במהירות מכה אותו וגורם למעט נזק.
    מאנצ'לקס מתחיל לנענע את הידיים שלו ולפתע הוא משגר מתקפת מהירות (SWIFT) שפוגעת ישר בסטארלי וגרם לו נזק רב.
    מאנצ'לקס מתקרב לסטארלי ומלקק אותו, מה שגורם לסטארלי לשיתוק קל.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    "טרטוויג,תקפוץ מעליו ותתחמק!תוך כדי שאתה מעליו תשתמש בשאיבה ואז בהתקלה בכל הכוח!" אומר לטרטוויג בעידוד.

יש במשחק מחשב כמו במרכזי פוקימונים במשחקים?אם כן,אני רוצה לשים את מורקורו שם עד שאשיג אבן לפתח אותו...
    טורי:
    אתה יכול לשלוח פוקימון לפרופסור במרכז הפוקימונים והוא ישמור עליהם.
    ---------------------------------------------------------------
    אתה אומר לטרטוויג להתחמק במהירות ממתקפת הגלגלול של ג'יודוד ואז להשתמש בשאיבה בכל הכוח ואז בהתקלה.
    טרטוויג מצליח להתחמק מהגלגול ומתחיל לשאוב את כל האנרגיה שנשארה לג'יודוד ומעלף אותו.
    "אוקיי עכשיו נגמרו המשחקים!" אומרת סטפני ושולפת פוכדור חדש "צא אוניקס!" היא אומרת ונחש ענק עשוי כולו מאבנים מופיע בזירה (
    ).
    "תשתמש בחניקה" היא פוקדת עליו ואוניקס טופס את טרטוויג ומתחיל לחניוק אותו בכוח ואתה רואה שטרטוויג סובל ואינו יכול לשרוד עוד הרבה זמן.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    'אוי לא, עוד פעם זוג המטומטמים האלה' אחשוב עליהם ואז אזכרבקרב האחרון שהיה לנו ואשמח כי אזכר שזה היה אחד הקרבות הקלים שלי. אני אורה לאיוו להשתמש במתקפת חול כדי לכסות את האש ועל הונדור לנסות לספוג את האש כי הוא פוקימון מסוג אש ואם יתגלה שהוא יכול לאגור בתוו אש חיצונית שתחזק אותו זה ממש יעזור לי.
    לאחר מכן אפנה לאנשים ואורה לסטארלי לתקוף אותם במתקפת כנף
    אנדי:
    אתה חושב בראשך שאתה לא מאמין שאלו הם שוב אותו זוג שתמיד אתה נתקל בו אבל אז אתה נזכר שהקרב האחרון שלכם היה קל ביותר.
    אתה מבקש מאיווי והאונדור לכבות את האש ובזמן הזה אתה פוקד על סטארלי להשתמש במתקפת כנף כדי לעצור את רוז וגרין.
    סטארלי מתקרב לכיוון השניים אך לפתע שניהם זורקים פוכדורים ומהם יוצאים פוקימונים שלא ידעת שיש להם ( , ).
    "ארבוק חניקה!" פוקד גרין וארבוק טופס את סטארלי ומתחיל לחנוק אותו.
    "ביברל תשתמש באקדח מים על האונדור ואיווי!" פוקדת רוז ואקדח מים עוצמתי פוגע בשניים וגורם לנזק סופר אפקטיבי על האונדור.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    נייתן:
    אתה מתפלא שדריטיני הוא לא פוקימון מסוג מים ואז פוקד עליו להשתמש בגל ברק הגורם לבידוף לשיתוק, דבר המגביל את תנועתו ומהירותו ואז מזנק עליו בכרבול שנמשך כחצי דקה עד שבידוף נשכב על הרצפה מעולף.
    "אתה עוד תשמע מאיתנו!" צועקת לך האישה ובורחת יחד עם הגבר שאיתה.
    "תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
    "זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא דריטיני עם דריטיני בתוכו "זה דריטיני,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?
    יוצא מהעיר וממשיך למקום הבא ובדרך מוציא את דרטיני שיראה את האיזור.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קייל:
    יש קטגוריה בטופס הרשמה שקוראים לה "פוקימונים אצל הפרופסור" משמע שכל פוקימון שתלכד לאחר שתהיה לך שישיה מלאה ישלח לפרופסור
    אתה מתרגש מזה שהדבש עבד ואתה מאמין שהפוקימון ממש נדיר כי מעולם לא ראית אותו קודם ואז אתה מוציא את הפוקידע שלך כדי לבדוק אותו. מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "מאנצ'לקס, מאנצ'לקס אוכל מידי יום את כמות המשקל שלו, הוא כמעט ולא לועס את האוכל שהוא בולע" הקול משתתק.
    אתה מוציא את סטארלי ומורה עליו להשתמש במתקפת כנף על מאנצ'לקס וסטארלי במהירות מכה אותו וגורם למעט נזק.
    מאנצ'לקס מתחיל לנענע את הידיים שלו ולפתע הוא משגר מתקפת מהירות (SWIFT) שפוגעת ישר בסטארלי וגרם לו נזק רב.
    מה תעשה?

"סטארלי, תנסה להשתחרר מהשיתוק ולהשתמש במתקפה מהירה!" אני צועק אליו.
    'מאנצ'לאקס הזה הרבה יותר קשוח ממה שהוא נראה. לא נראה לי שהמתקפת כנף הצליחה אפילו להזיז אותו בגלל המשקל שלו.' אני חושב לעצמי בחשש.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

4. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    קייל:
    מה תעשה?

טורי:
    אתה יכול לשלוח פוקימון לפרופסור במרכז הפוקימונים והוא ישמור עליהם.
    ---------------------------------------------------------------
    אתה אומר לטרטוויג להתחמק במהירות ממתקפת הגלגלול של ג'יודוד ואז להשתמש בשאיבה בכל הכוח ואז בהתקלה.
    טרטוויג מצליח להתחמק מהגלגול ומתחיל לשאוב את כל האנרגיה שנשארה לג'יודוד ומעלף אותו.
    "אוקיי עכשיו נגמרו המשחקים!" אומרת סטפני ושולפת פוכדור חדש "צא אוניקס!" היא אומרת ונחש ענק עשוי כולו מאבנים מופיע בזירה (
    ).
    "תשתמש בחניקה" היא פוקדת עליו ואוניקס טופס את טרטוויג ומתחיל לחניוק אותו בכוח ואתה רואה שטרטוויג סובל ואינו יכול לשרוד עוד הרבה זמן.
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה חושב בראשך שאתה לא מאמין שאלו הם שוב אותו זוג שתמיד אתה נתקל בו אבל אז אתה נזכר שהקרב האחרון שלכם היה קל ביותר.
    אתה מבקש מאיווי והאונדור לכבות את האש ובזמן הזה אתה פוקד על סטארלי להשתמש במתקפת כנף כדי לעצור את רוז וגרין.
    סטארלי מתקרב לכיוון השניים אך לפתע שניהם זורקים פוכדורים ומהם יוצאים פוקימונים שלא ידעת שיש להם ( , ).
    "ארבוק חניקה!" פוקד גרין וארבוק טופס את סטארלי ומתחיל לחנוק אותו.
    "ביברל תשתמש באקדח מים על האונדור ואיווי!" פוקדת רוז ואקדח מים עוצמתי פוגע בשניים וגורם
    לנזק סופר אפקטיבי על האונדור.
    מה תעשה?
    "אל תלחץ הונדור, הכל בסדר. תשתמש בגחלת על אקנס כדי שישחרר את סטארלי ואז בערפיח לעיניים שלו ואז שוב בגחלת" אומר להונדור בתקווה שסטארלי ישתחרר ויוכל לתקוף את ביבראל באותו הזמן במתקפת כנף ואז בהתקלה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    יוצא מהעיר וממשיך למקום הבא ובדרך מוציא את דרטיני שיראה את האיזור.
    נייתן:
    אתה יוצא מהעיר סאנג'ם לכיוון דרך מספר 202 ומוציא את דריטיני מהפוכדור שלו כדי שיראה את האזור.
    אתם מתקדמים ביום שטוף שמש בדרך ירוקה ורואים מספר פוקימונים בדרך (
    ) ועוד מאמן צעיר ().
    מה תעשה?
    "סטארלי, תנסה להשתחרר מהשיתוק ולהשתמש במתקפה מהירה!" אני צועק אליו.
    'מאנצ'לאקס הזה הרבה יותר קשוח ממה שהוא נראה. לא נראה לי שהמתקפת כנף הצליחה אפילו להזיז אותו בגלל המשקל שלו.' אני חושב לעצמי בחשש.
    קייל:
    אתה מבקש מסטארלי לנסות להשתחרר מהשיתוק ולהשתמש במתקפה מהירה ובאותו הזמן אתה חושב שמאנצ'לקס הזה הרבה יותר קשוח ממה שהוא נראה ולא נראה לך שמתקפת הכנף של סטארלי גרמה לנזק בגלל השומן שבגופו של מאנצ'לקס.
    בנתיים סטארלי נאבק ומצליח להשתמש במתקפה מהירה שנהדת בקלות על ידי גופו של מאנצ'לקס שקיבל קצת נזק אבל סטארלי יותר. אתה מסתכל על סטארלי ורואה בעיניו כמה חשוב לו הניצחון הזה ולפתע הוא מתחיל לזהור בהילה לבנה ובמהרה סטארלי נעלם ומופיע פוקימון חדש! (
    )
    אתה סורק אותו ומגלה ששמו הוא סטארביה ואתה מבין שסטארלי התפתח!
    סטרביה מתחיל להתפצל להמון זיופים של עצמו ואתה מבין שהוא למד צוות כפול!
    מה תעשה?
    "אל תלחץ הונדור, הכל בסדר. תשתמש בגחלת על אקנס כדי שישחרר את סטארלי ואז בערפיח לעיניים שלו ואז שוב בגחלת" אומר להונדור בתקווה שסטארלי ישתחרר ויוכל לתקוף את ביבראל באותו הזמן במתקפת כנף ואז בהתקלה.
    אנדי:
    אתה אומר להאונדור לא להתחץ ואז אתה מבקש ממנו להשתמש בגחלת על ארבוק כדי לשחרר את סטארלי ואז להשתמש בערפיח כדי לא לאפשר לאקנס לראות ואז שוב פעם בגחלת ואתה מבקש מסטארלי בנוסף להשתמש במתקפת כנף ואז בהתקלה על ביברל.
    המכות גורמות נזק רב לאקנס ולביברל ואתה שם לב שסטארלי מתחיל לזהור בהילה לבנה ועד מהרה סטארלי כבר לא נמצא ובמקומו מגיע פוקימון חדש ( )!
    אתה סורק אותו ומגלה ששמו הוא סטרביה.
    "זו לא הפעם האחרונה שתשמע מאיתנו!" אומרת רוז והיא מסתלקת יחד עם גרין.
    הזקן שהיה איתם בא לכיוונך "תודה לך אישי הצעיר!" הוא פותח את דבריו "אתה הצלת אותי עכשיו" הוא מתחיל להסביר לך "הם רצו לגנוב את הדבש המיוחד שהקומבים שלי מייצרים!" הוא אומר לך ומראה לך תמונה של קומבי ( ) "בתור מתנת תודה אני רוצה להביא לך חבילת דבש אחת" הוא אומר ומגיש לך חבילה של דבש ( ).
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    נייתן:
    אתה יוצא מהעיר סאנג'ם לכיוון דרך מספר 202 ומוציא את דריטיני מהפוכדור שלו כדי שיראה את האזור.
    ) ועוד מאמן צעיר ().
    מה תעשה?

קייל:
    אתה מבקש מסטארלי לנסות להשתחרר מהשיתוק ולהשתמש במתקפה מהירה ובאותו הזמן אתה חושב שמאנצ'לקס הזה הרבה יותר קשוח ממה שהוא נראה ולא נראה לך שמתקפת הכנף של סטארלי גרמה לנזק בגלל השומן שבגופו של מאנצ'לקס.
    בנתיים סטארלי נאבק ומצליח להשתמש במתקפה מהירה שנהדת בקלות על ידי גופו של מאנצ'לקס שקיבל קצת נזק אבל סטארלי יותר. אתה מסתכל על סטארלי ורואה בעיניו כמה חשוב לו הניצחון הזה ולפתע הוא מתחיל לזהור בהילה לבנה ובמהרה סטארלי נעלם ומופיע פוקימון חדש! (
    )
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה אומר להאונדור לא להתחץ ואז אתה מבקש ממנו להשתמש בגחלת על ארבוק כדי לשחרר את סטארלי ואז להשתמש בערפיח כדי לא לאפשר לאקנס לראות ואז שוב פעם בגחלת ואתה מבקש מסטארלי בנוסף להשתמש במתקפת כנף ואז בהתקלה על ביברל.
    המכות גורמות נזק רב לאקנס ולביברל ואתה שם לב שסטארלי מתחיל לזהור בהילה לבנה ועד מהרה סטארלי כבר לא נמצא ובמקומו מגיע פוקימון חדש ( )!
    אתה סורק אותו ומגלה ששמו הוא סטרביה.
    "זו לא הפעם האחרונה שתשמע מאיתנו!" אומרת רוז והיא מסתלקת יחד עם גרין.
    הזקן שהיה איתם בא לכיוונך "תודה לך אישי הצעיר!" הוא פותח את דבריו "אתה הצלת אותי עכשיו" הוא מתחיל להסביר לך "הם רצו לגנוב את הדבש המיוחד שהקומבים שלי מייצרים!" הוא אומר לך ומראה לך תמונה של קומבי ( ) "בתור מתנת תודה אני רוצה להביא לך חבילת דבש אחת" הוא אומר ומגיש לך חבילה של דבש ( ).
    מה תעשה?
    "כל הכבוד לכם" אומר לסטארביה והונדור ואחזיר אותם חפוקדורים ואקרא לאיוי לבוא אלי. אני אומר גם לו כל הכבוד ואז אומר לאיש:"זאת ל הייתה בעיה גדולה, שמחתי לעזור ותודה על הדבש" ואמשיך בדרכי כדי למצוא עץ מתאים למריחת הדבש.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    [U][B][COLOR=RoyalBlue]
    קייל:
    )
    מה תעשה?
    "יש!" אני צועק בשמחה כשאני רואה שסטארלי התפתח. "כל הכבוד סטארביה! עכשיו תשתמש במתקפת כנף ותגמור את הקרב הזה!" אני צועק אליו בהתלהבות.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

8. משתמש מנוסה
    "כל הכבוד לכם" אומר לסטארביה והונדור ואחזיר אותם חפוקדורים ואקרא לאיוי לבוא אלי. אני אומר גם לו כל הכבוד ואז אומר לאיש:"זאת ל הייתה בעיה גדולה, שמחתי לעזור ותודה על הדבש" ואמשיך בדרכי כדי למצוא עץ מתאים למריחת הדבש.
    אנדי:
    אתה משבח את סטארביה והאונדור ומחזיר אותם לפוכדורים שלהם וקורא לאיווי שלך לבוא אלייך.
    איווי שלך ניגש עליו ומתיישב ואתה אומר לאיש הזקן שזאת לא הייתה בעיה גדולה ושמחתך שיכולת לעזור והודת לו על הדבש שנתן לך. עקב שעת הלילה המאוחרת לא הצלחת לזהות איזה עץ הוא עץ דבש אז החלטת לישון במרכז הוקימונים ולחזור לחפש בבוקר.
    אתה מתעורר לבוקר יפה בעיר פלוארומה יחד עם איווי לצדך ואתם ניגשים למרוח דבש על עץ בעל עלים זהובים ומתחילים להמתין.
    שעה חלפה ואתם שם לב לפעילות על העץ!
    אתה ואיווי ניגשים לשם ושמים לב לפוקימון חרק מגודל בצבע כחול ( ) אוכל את הדבש על העץ.
    מה תעשה?
    "יש!" אני צועק בשמחה כשאני רואה שסטארלי התפתח. "כל הכבוד סטארביה! עכשיו תשתמש במתקפת כנף ותגמור את הקרב הזה!" אני צועק אליו בהתלהבות.
    קייל:
    "יש!" אתה צועק בשמך למראה של סטארלי מתפתח לסטארביה ואתה אומר לו כל הכבוד ומבקש ממנו להשתמש במתקפת כנף ולגמור את הקרב הזה.
    סטארביה וכל שיכפוליו עטים לכיוון מאנצ'לקס המבולבל ופוגעים בו קשה!
    מאנצ'לקס בקושי עומד על רגליו ונראה שהוא לא מסוגל להמשיך עוד בקרב.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [U][B]

קייל:
    "יש!" אתה צועק בשמך למראה של סטארלי מתפתח לסטארביה ואתה אומר לו כל הכבוד ומבקש ממנו להשתמש במתקפת כנף ולגמור את הקרב הזה.
    מה תעשה?
    "כל הכבוד סטארביה, אתה יכול לחזור!" אני צועק אל סטארביה וזורק אותו לפוקדור. 'טוב, הגיע הזמן לנסות את הפוקדור המתקדם. אני בטוח שפוקימון נדיר כמו מאנצ'לאקס לא יצליח להתפס מפוקדור פשוט.' אני מחליט וזורק על מאנצ'לאקס את הפוקדור המתקדם בתקווה שהוא יתפס.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

10. משתמש מנוסה
    אנדי:
    אתה משבח את סטארביה והאונדור ומחזיר אותם לפוכדורים שלהם וקורא לאיווי שלך לבוא אלייך.
    איווי שלך ניגש עליו ומתיישב ואתה אומר לאיש הזקן שזאת לא הייתה בעיה גדולה ושמחתך שיכולת לעזור והודת לו על הדבש שנתן לך. עקב שעת הלילה המאוחרת לא הצלחת לזהות איזה עץ הוא עץ דבש אז החלטת לישון במרכז הוקימונים ולחזורלחפש בבוקר.
    אתה מתעורר לבוקר יפה בעיר פלוארומה יחד עם איווי לצדך ואתם ניגשים למרוח דבש על עץ בעל עלים זהובים ומתחילים להמתין.
    שעה חלפה ואתם שם לב לפעילות על העץ!
    אתה ואיווי ניגשים לשם ושמים לב לפוקימון חרק מגודל בצבע כחול ( ) אוכל את הדבש על העץ.
    מה תעשה?

קייל:
    מה תעשה?
    יש אני מת על הרקרוס.
    ----------------------------------------------------
    אני אסרוק את הפוקימון הכחול והמוזר בפוקדקס וגם אנסה לגלות משהו באופיו דרך האכילה שלו. לאחר מכ אתקרב אליו לאט לאט כדי לא להבהיל אותו ואז אגיד לו שלום ואנסה להתחבר אליו.
    אם הוא יתרחק ממני אוציא את הונדור ואומר לו:"הונדור, זה פוקימון חדש שיכול להיות לנו בצוות. בו נשיג אותו. תשתמש בפזילה ויללה ואז בגחלת וערפיח. אתה יכול לעשת את זה. תזכר מה עשית לארבוק ותקבל מזה מוטיבציה" ואז אחזיק אצבעות שהקרב ילך טוב בשביל הונדור.
    נערך לאחרונה על ידי Captain Happy, 03-14-2013 בשעה 08:26 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    נייתן:
    ) ועוד מאמן צעיר ([COLOR=RoyalBlue]).
    "אני יודע נלחם בזנב כוכב,אז נלחם בציפור הזאת עכשיו צא דרטיני על זנב כוכב גל רעם ואז כירבול." אני אומר בהתרגשות.

12. משתמש מנוסה
    "כל הכבוד סטארביה, אתה יכול לחזור!" אני צועק אל סטארביה וזורק אותו לפוקדור. 'טוב, הגיע הזמן לנסות את הפוקדור המתקדם. אני בטוח שפוקימון נדיר כמו מאנצ'לאקס לא יצליח להתפס מפוקדור פשוט.' אני מחליט וזורק על מאנצ'לאקס את הפוקדור המתקדם בתקווה שהוא יתפס.
    קייל:
    אתה משבח את סטארביה ואומר לו שהוא יכול לחזור ומחזיר אותו לתוך הפוכדור שלו.
    אתה חושב שהגיע הזמן להשתמש בפוכדור המתקדם בגלל שמאנצ'לקס פוקימון די נדיר ולכן יהיה קשה לתפוס אותו ואתה זורק את הפוכדור המתקדם בתקווה שילכד.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    יש אני מת על הרקרוס.
    ----------------------------------------------------
    אני אסרוק את הפוקימון הכחול והמוזר בפוקדקס וגם אנסה לגלות משהו באופיו דרך האכילה שלו. לאחר מכ אתקרב אליו לאט לאט כדי לא להבהיל אותו ואז אגיד לו שלום ואנסה להתחבר אליו.
    אם הוא יתרחק ממני אוציא את הונדור ואומר לו:"הונדור, זה פוקימון חדש שיכול להיות לנו בצוות. בו נשיג אותו. תשתמש בפזילה ויללה ואז בגחלת וערפיח. אתה יכול לעשת את זה. תזכר מה עשית לארבוק ותקבל מזה מוטיבציה" ואז אחזיק אצבעות שהקרב ילך טוב בשביל הונדור.
    אנדי:
    אתה שולף את הפוקידע שלך כדי לקבל מידע על הפוקימון הכחול שאוכל את הדבש שלך, מהפוקידע נשמע כול מתכתי האומר "הרקרוס, הרקרוס נהנה מדבש העצים שאותם הוא מקלף והקרן שלו חזקה מספיק להשליח פוקימונים הכבדים ממנו!" הקול משתתק.
    אתה מתקרב מעט להרקרוס שלא מרגיש בך עד שאתה אומר לו שלום, מה שמבהיל אותו וגורם לו להכנס למצב של תקיפה!
    אתה מוציא את האונדור מהפוכדור שלו ומבקש ממנו להשתמש בפזילה שמורידה את רמת ההגנה של הרקרוס וביללה שמעלה רת רמת ההתקפה שלו עצמו ואז בגחלת שגורמת לנזק סופר אפקטיבי על הרקרוס וערפיח שגורם לו להעלם בתוך מסך עשן סמיך!
    הרקרוס מפתיע אתוך ואת האונדור כאשר הוא יוצא כמעט ללא שריטה ומשתמש בשיסוע לילה שלא גורם נזק רב להאונדור בגלל סוגו ואז גם במתקפת קרן שמעיפה את האונדור באוויר והוא נוחת בחוזקה על הרצפה!
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "אני יודע נלחם בזנב כוכב,אז נלחם בציפור הזאת עכשיו צא דרטיני על זנב כוכב גל רעם ואז כירבול." אני אומר בהתרגשות.
    נייתן:
    אתה מחליט קודם כל להלחם בפוקימון עם הזנב כוכב ואז בפוקימון הציפור ואתה שולח את דריטיני שהולך לידך להשתמש בגל רעם על הפוקימון עם הנזב כוכב ובכרבול.
    דריטיני שולח גל ברק על פוקימון זנב הכוכב אבל הוא לא משתתק ואתה מבין שזה כנראה בגלל שהוא מסוג חשמל וגל הרעם בגושי מזיז לו. דריטיני מתחיל להתכרבל סביב זנב כוכב ומתחיל לגרום לו לנזק רב. זנב כוכב מחליט להתקיל את אחד העצים בסביבה, מה שגורם לדריטיני לספוג גפ את עוצמת ההתקלה וגם את עוצמת הפגיעה בעץ ושלחרר אותו.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    קייל:
    אתה חושב שהגיע הזמן להשתמש בפוכדור המתקדם בגלל שמאנצ'לקס פוקימון די נדיר ולכן יהיה קשה לתפוס אותו ואתה זורק את הפוכדור המתקדם בתקווה שילכד.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    "יש! תפסתי אותו!" אני קורא בשמחה. 'אחרי שני פוקימונים שהתפתחו לי, אני בטוח שאני ינצח את המושל הבא בלי שום בעיה!' אני חושב לעצמי בהתרגשות וממשיך בדרך.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

14. משתמש מנוסה
    קייל:
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

אנדי:
    אתה שולף את הפוקידע שלך כדי לקבל מידע על הפוקימון הכחול שאוכל את הדבש שלך, מהפוקידע נשמע כול מתכתי האומר "הרקרוס, הרקרוס נהנה מדבש העצים שאותם הוא מקלף והקרן שלו חזקה מספיק להשליח פוקימונים הכבדים ממנו!" הקול משתתק.
    אתה מתקרב מעט להרקרוס שלא מרגיש בך עד שאתה אומר לו שלום, מה שמבהיל אותו וגורם לו להכנס למצב של תקיפה!
    אתה מוציא את האונדור מהפוכדור שלו ומבקש ממנו להשתמש בפזילה שמורידה את רמת ההגנה של הרקרוס וביללה שמעלה רת רמת ההתקפה שלו עצמו ואז בגחלת שגורמת לנזק סופר אפקטיבי על הרקרוס וערפיח שגורם לו להעלם בתוך מסך עשן סמיך!
    הרקרוס מפתיע אתוך ואת האונדור כאשר הוא יוצא כמעט ללא שריטה ומשתמש בשיסוע לילה שלא גורם נזק רב להאונדור בגלל סוגו ואז גם במתקפת קרן שמעיפה את האונדור באוויר והוא נוחת בחוזקה על הרצפה!
    מה תעשה?

נייתן:
    אתה מחליט קודם כל להלחם בפוקימון עם הזנב כוכב ואז בפוקימון הציפור ואתה שולח את דריטיני שהולך לידך להשתמש בגל רעם על הפוקימון עם הנזב כוכב ובכרבול.
    דריטיני שולח גל ברק על פוקימון זנב הכוכב אבל הוא לא משתתק ואתה מבין שזה כנראה בגלל שהוא מסוג חשמל וגל הרעם בגושי מזיז לו. דריטיני מתחיל להתכרבל סביב זנב כוכב ומתחיל לגרום לו לנזק רב. זנב כוכב מחליט להתקיל את אחד העצים בסביבה, מה שגורם לדריטיני לספוג גפ את עוצמת ההתקלה וגם את עוצמת הפגיעה בעץ ושלחרר אותו.
    מה תעשה?
    איך זה אפשרי מכה סופר אפקטיבי ושהוא יצא ללא פגיעה?
    --------------------------------+----------------------
    "איזה כוח יש" אומר ואז אקרא להונדור לקום ואומר לו:" תקפוץ באוויר אל מאחורי הרקרוס ותשתמש בגחלת כמה פעמים ותנסה להוציא מטחים של גחלת חזקים יותר ועיסתיים. תנסה להתחמק אם הוא יתקוף"
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה

נייתן:
    מה תעשה?
    "אוי לא...טוב עכשיו דרטיני תשתמש בכרבול סביב הצוואר שלו,תחנוק אותו." אני אומר בהתרגשות.

עמוד 16 מתוך 27 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •