Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 27 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    'היא צודקת... בכלל לא אימנתי את מאנצ'לאקס. אני צריך למצוא פוקימון פראי שילחם נגד מאנצ'לאקס לפני שאני נלחם איתו נגד פוקימון מאומן. אני אחפש פוקימון שילחם נגדו. אבל לפני זה, אני רוצה לאתגר את ליה שוב, והפעם נגד פוקימון חזק שהיה איתי מספיק זמן בשביל שהוא יוכל לנצח את הליפיון הזה.' אני מחליט והולך לחפש את ליה.
    קייל:
    אתה מבין שליה צודקת בדבריה ולא אימנת בכלל את מאנצ'לקס ואתה עוד תאמן אותו מול פוקימון פראי אבל קודם אתה רוצה קרב חוזר מולה עם פוקימון אחר ולכן אתה מחליט לחפש אותה ביער.
    לאחר מספר דקות של הליכה אתה נתקל בליה שוב ומאתגר אותה לקרב חוזר. "אני אשמח מאוד!" היא אומרת לך "אבל הפעם אני אשתמש בפוקימון אחר אם לא אכפת לך" היא אומרת ומכינה פוכדור ביד "צא לאקסיו!" היא אומרת ומהפוכדור יוצא פוקימון שעד עכשיו לא ראית (
    ).
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "ילד מה קרה?" אני אומר באי רצון.
    נייתן:
    אתה שואל באי רצון את הילד הקטן מה קרה לו והוא מתחיל להסביר לך שצמד אנשים בעלי שיער ירוק גנבו לו את הבידוף שהוא קיבל מאביו ליום הולדתו וברחו לתוך היער לפני מספר שניות.
    אתה מרים את הראש ושם לב לשני אנשים מוכרים רצים ביער (
    ).
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    נייתן:
    אתה שואל באי רצון את הילד הקטן מה קרה לו והוא מתחיל להסביר לך שצמד אנשים בעלי שיער ירוק גנבו לו את הבידוף שהוא קיבל מאביו ליום הולדתו וברחו לתוך היער לפני מספר שניות.
    אתה מרים את הראש ושם לב לשני אנשים מוכרים רצים ביער (
    ).
    מה תעשה?
    "היי אתם...תעצרו אתם רוצים לקבל עוד?" אני אומר בחיוך שטני.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    קייל:
    אתה מבין שאתה צריך להפסיק עם מתקפת המטרונום בגלל שהיא כמעט ולא השפיעה על ליפיון ואז אתה מחליט להשתמש בהתקלה וכך אתה פוקד על מאנצ'לקס.
    מאנצ'לקס קצת כבד ואיטי אבל הוא משתמש בהתקלה חזקה מאוד על ליפיון ועודף אותו אחורה.
    "אוי לא!" צועקת ליה בהפתעה "ליפיון עכשיו תשתמשי עכשיו בעלים קסומים!" היא פוקדת וליפיון משגרת עלים בצבעים שונים וזוהרים שפוגעים במאנצ'לקס וגורמים לו לנזק כבד "עכשיו מתקפה מהירה!" היא אומרת וליפיון תוקפת בעוצמה את מאנצ'לקס שלהפתעתך עף מהמכה ומתעלף.
    "זה היה קרב טוב" אומרת לך ליה "המאנצ'לקס שלך חזק מאוד אבל הוא צריך עוד אימונים" היא אומרת והולכת עם ליפיון לחפש עוד אימונים ביער.
    מה תעשה?

אנדי:
    הפרס ינתן שבוע הבא בגלל שחזרתי להפעיל את המ"ת לא מזמן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב לעצמך שהמקום מלחיץ ואז אתה נגש לצייר ושואל אותו מה הוא מצייר. הצייר מציג את עצמו ואומר ששמו הוא נוח והוא מצייר את פוקימוני היער כי זה תחביב שלו.
    לאחר מכן אתה מזמין אותו לקרב והוא עונה לך בחיוב.
    אתה מוציא את הרקרוס מהפוכדור שלו ונוח זורק את הפוכדור שלו ממנו יוצא פוקימון עגול בצבע חום ( ).
    אתה פוקד על הרקרוס להשתמש במתקפת קרן על הפוקימון של נוח והרקרוס משתמש במתקפת קרן חזקה שמעיפה אותו באוויר בעוצמה רבה.
    "הוטהוט תשתמש בניקור!" פוקד נוח על הפוקימון שלו שהבנת ששמו הוטהוט וזה מתחיל לנקר את הרקרוס וגרם לנזק מרובע בגלל סוגיו של הרקרוס החלשים כנגד מתקפות מסוג מעופף.
    הרקרוס לא נשבר והודף את הוטהוט חזרה ונעמד כאילו כלום לא קרה, "חתיכת הרקרוס יש לך שם!" אומר לך נוח "הוטהוט שוב פעם ניקור!" הוא פוקד עליו.
    מה תעשה?

נייתן:
    אתה מחזיר את דריטיני לפוכדור שלו ולוקח את הפוכדור של זנב כוכב ומתחיל לרוץ עם שניהם הרחק מהפוקימונים הפראיים העצבנים שלא אהבו את הרעיון שלך של לעלף את הפוקימון כדי לתפוס אותו ואתה מגיע בערב לאזור הקרוב לעיר ג'ובילייף.
    אתה עוצר כדי לנשום ואתה שם לב לילד קטן שבוכה בצד (
    ).
    מה תעשה?
    "תודה, אני ממש אוהב אותו" אומר לאיש ואפנה אל הרקרוס ואומר לו"תזהר ממנו, הוא נראה מזיק בגלל הסוג שלו. תקפוץ באוויר ותשתמש בפזילה ואז בשיסוע לילה ולסיום בהתקלה" אומר ואומר לצייר:" תזהר, עכשיו בא האקשן האמיתי" ואחייך בחיוך מרושע במקצת.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    "היי אתם...תעצרו אתם רוצים לקבל עוד?" אני אומר בחיוך שטני.
    נייתן:
    אתה צועק לשני האשים לעצור ושואל אותם אם הם רוצים לקבל עוד בחיוך שטני.
    "רוז זה הילד הזה מהמעבדה של פרוסור רואן!" אומר הגבר לאישה שאתה מבין ששמה רוז "אתה צודק גרין" היא משיבה לגבר שאתה מבין ששמו גרין.
    "הפעם צוציק אין לך סיכוי מול שנינו!" שניהם מסננים לעבריך וזורקים שני פוכדורים מהם יוצא בידוף שכבר נלחמת מולו וגם עוד פוקימון דמוי נחש בצבע ורוד (
    ).
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    "תודה, אני ממש אוהב אותו" אומר לאיש ואפנה אל הרקרוס ואומר לו"תזהר ממנו, הוא נראה מזיק בגלל הסוג שלו. תקפוץ באוויר ותשתמש בפזילה ואז בשיסוע לילה ולסיום בהתקלה" אומר ואומר לצייר:" תזהר, עכשיו בא האקשן האמיתי" ואחייך בחיוך מרושע במקצת.
    אנדי:
    אתה אומר תודה לנוח ואתה מוסיף שאתה מאוד אוהב את הרקרוס שלך וחוזר לפקד עליו ואומר לו שיזהר מהוטהוט בגלל היתרון שלו. אתה מבקש מהרקרוס לקפוץ באוויר ולהשתמש בפזילה שמורידה מעט מרמת ההגנה של הוטהוט ומוסיף לזה שיסוע לילה שזו מכה חזקה מאוד שוגעת בהוטהוט ומעיפה אותו ואתה מבקש שיסיים את זה בהתקלה ותוך כדי אומר לנוח שעכשיו האקשן האמיתי מתחיל ואתה מעלה חיוך מרושע במקצת על פניך.
    הרקרוס מתקיל בעוצמה את הוטהוט ומעלף אותו.
    "ההרקרוס שלךך באמת מאוד מרשים" אומר לך נוח ומתחיל לצייר במהירות ומגיש לך ציור יפה מאוד שלך ושל הרקרוס נלחמים ביחד.
    אתה מסתכל סביב ביער ושם לב שכמה מאמנים מסתכלים עליך ועל הרקרוס בכבוד ובעניין כאילו הם רוצים להלחם בך ( ).
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    נייתן:
    "רוז זה הילד הזה מהמעבדה של פרוסור רואן!" אומר הגבר לאישה שאתה מבין ששמה רוז "אתה צודק גרין" היא משיבה לגבר שאתה מבין ששמו גרין.
    "הפעם צוציק אין לך סיכוי מול שנינו!" שניהם מסננים לעבריך וזורקים שני פוכדורים מהם יוצא בידוף שכבר נלחמת מולו וגם עוד פוקימון דמוי נחש בצבע ורוד (
    ).
    מה תעשה?
    "אוקיי צאו זנב כוכב ודרטיני." אני מוציא אותם החוצה.
    "עכשיו זנב כוכב התקלה על בידוף ודרטיני גל רעם ואז כרבול" אני אומר שמח.

6. משתמש מנוסה
    נייתן:
    ).
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה אומר תודה לנוח ואתה מוסיף שאתה מאוד אוהב את הרקרוס שלך וחוזר לפקד עליו ואומר לו שיזהר מהוטהוט בגלל היתרון שלו. אתה מבקש מהרקרוס לקפוץ באוויר ולהשתמש בפזילה שמורידה מעט מרמת ההגנה של הוטהוט ומוסיף לזה שיסוע לילה שזו מכה חזקה מאוד שוגעת בהוטהוט ומעיפה אותו ואתה מבקש שיסיים את זה בהתקלה ותוך כדי אומר לנוח שעכשיו האקשן האמיתי מתחיל ואתה מעלה חיוך מרושע במקצת על פניך.
    הרקרוס מתקיל בעוצמה את הוטהוט ומעלף אותו.
    "ההרקרוס שלךך באמת מאוד מרשים" אומר לך נוח ומתחיל לצייר במהירות ומגיש לך ציור יפה מאוד שלך ושל הרקרוס נלחמים ביחד.
    אתה מסתכל סביב ביער ושם לב שכמה מאמנים מסתכלים עליך ועל הרקרוס בכבוד ובעניין כאילו הם רוצים להלחם בך ( ).
    מה תעשה?
    ""איזה ציור יפה" אומר לצייר ואז אפנה אל הרקרוס: "אני מבין שאתה ממש חזק, בוא נראה איך אתה מסתדר עם פוקימונים בקרב זוגות" ואז אתקרב אל הילדה והילד בג'קט הכחול ואשאל אותם אם הם רוצים לארגן קרב זוגות. אם הם יסכימו אני אוציא את סווינאב ואת הרקרוס ואומר לסווינאב לתקוף בכיסוי בוץ ואז באבקת שלג ולהרקרוס במתקפת זעם ואז בשיסוע ללה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    "אוקיי צאו זנב כוכב ודרטיני." אני מוציא אותם החוצה.
    "עכשיו זנב כוכב התקלה על בידוף ודרטיני גל רעם ואז כרבול" אני אומר שמח.
    נייתן:
    אתה מוציא את שני הפוקימונים שלך לקרב ופוקד על זנב כוכב להשתמש בהתקלה על בידוף ומדריטיני להשתמש בגל ברק שמשתק את בידוף ובכרבול עליו.
    בידוף נפגע קשה אבל הפוקימון הורוד מחפה עליו הכך שהוא משתמש בעוקץ רעל שפוגע בדריטיני וזנב כוכב וגורם להם לחלות.
    "עכשיו בידוף התקלה ואקנס עוד פעם עוקץ רעל!" הצמד פוקד על שני הפוקימונים שלו שפוגעים בפוקימונים שלך בחוזקה.
    מה תעשה?
    ""איזה ציור יפה" אומר לצייר ואז אפנה אל הרקרוס: "אני מבין שאתה ממש חזק, בוא נראה איך אתה מסתדר עם פוקימונים בקרב זוגות" ואז אתקרב אל הילדה והילד בג'קט הכחול ואשאל אותם אם הם רוצים לארגן קרב זוגות. אם הם יסכימו אני אוציא את סווינאב ואת הרקרוס ואומר לסווינאב לתקוף בכיסוי בוץ ואז באבקת שלג ולהרקרוס במתקפת זעם ואז בשיסוע ללה.
    אנדי:
    אתה רואה את הציור היפה שהצייר ציר לך ופונה להרקרוס ואומר לו שאתה מבין שהוא ממש חזק אבל צריך לראות איך הוא בקרב זוגות.
    אתה נגש לילדה ולעוד ילד בעל חולצה כחולה ומסדר לעצמך קרב זוגות.
    אתה מוציא את סווינאב והרקרוס לקרב ומולך ניצבים שני פוקימונים שעוד לא נתקלת בהם ( ).
    אתה פוקד על סוויאב להשתמש בכיסוי בוץ ואז באבקת שלג ומהרקרוס במתקפת זעם ואז בשיסוע לילה. שני הפוקימונים מתחילים לתקוף אך מופתעים מהמהירות של הפוקימונים מולך שמצליחים להתחמק מהכות שלהם.
    "פלאסל תשתמש עכשיו בגל ברק על הרקרוס!" פוקד הילד על הפוקימון שאתה מבין ששמו פלאסל ( ).
    פלאסל משגר גל ברק שמשתק את הרקרוס במקומו ולא מאפשר לו לזוז "תמשיך במתקפת ניצוץ!" הוא ממשיך ופלאסל משגר מתקפת ניצוץ חזקה שגורמת להמון נזק אצל הרקרוס המשותק.
    "מינון תשתמש בגל ברק!" הילדה פוקדת על הפוקימון השני שאתה מבין ששמו מינון ( ).
    מינון משגר גל ברק לעבר סווינאב שלא מרגיש בכלום עקב כיסוי הבוץ שלו וסוגו "עכשיו תשתמש במתקפה מהירה!" היא פוקדת עליו ומינון תוקף את סווינאב שלך במתקפה מהירה חזקה.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    נייתן:
    אתה מוציא את שני הפוקימונים שלך לקרב ופוקד על זנב כוכב להשתמש בהתקלה על בידוף ומדריטיני להשתמש בגל ברק שמשתק את בידוף ובכרבול עליו.
    בידוף נפגע קשה אבל הפוקימון הורוד מחפה עליו הכך שהוא משתמש בעוקץ רעל שפוגע בדריטיני וזנב כוכב וגורם להם לחלות.
    "עכשיו בידוף התקלה ואקנס עוד פעם עוקץ רעל!" הצמד פוקד על שני הפוקימונים שלו שפוגעים בפוקימונים שלך בחוזקה.
    מה תעשה?
    "אוקיי עכשיו דרטיני תשתמש בכירבול כדי לתפוס את שניהם ואז זנב כוכב תתקיל בשיא הכח שלך" אני אומר להוט.

9. משתמש מנוסה
    נייתן:
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה רואה את הציור היפה שהצייר ציר לך ופונה להרקרוס ואומר לו שאתה מבין שהוא ממש חזק אבל צריך לראות איך הוא בקרב זוגות.
    אתה נגש לילדה ולעוד ילד בעל חולצה כחולה ומסדר לעצמך קרב זוגות.
    אתה מוציא את סווינאב והרקרוס לקרב ומולך ניצבים שני פוקימונים שעוד לא נתקלת בהם ( ).
    אתה פוקד על סוויאב להשתמש בכיסוי בוץ ואז באבקת שלג ומהרקרוס במתקפת זעם ואז בשיסוע לילה. שני הפוקימונים מתחילים לתקוף אך מופתעים מהמהירות של הפוקימונים מולך שמצליחים להתחמק מהכות שלהם.
    "פלאסל תשתמש עכשיו בגל ברק על הרקרוס!" פוקד הילד על הפוקימון שאתה מבין ששמו פלאסל ( ).
    פלאסל משגר גל ברק שמשתק את הרקרוס במקומו ולא מאפשר לו לזוז "תמשיך במתקפת ניצוץ!" הוא ממשיך ופלאסל משגר מתקפת ניצוץ חזקה שגורמת להמון נזק אצל הרקרוס המשותק.
    "מינון תשתמש בגל ברק!" הילדה פוקדת על הפוקימון השני שאתה מבין ששמו מינון ( ).
    מינון משגר גל ברק לעבר סווינאב שלא מרגיש בכלום עקב כיסוי הבוץ שלו וסוגו "עכשיו תשתמש במתקפה מהירה!" היא פוקדת עליו ומינון תוקף את סווינאב שלך במתקפה מהירה חזקה.
    מה תעשה?
    'לכזה דבר לא ציפיתי' אחשוב לעצמי ואז אומר לסווינאב ולהרקרוס: "זה הזמן לשתף פעולה, סווינאב, תקפוץ על הגב של הרקרוס ואז תנסה לירוק בוץ מהפה שלך לכיוון פלאסל ומינון והרקרוס תשתמש בפזילות באותו הזמן כדי להחליש אותם" אומר ואז אחשוב עד כ כמה שזה יהיה חכם להשתמש בכיסוי הבוץ גם על הרקרוס ואומר לסווינאב לעשות זאת.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קייל:
    אתה מבין שליה צודקת בדבריה ולא אימנת בכלל את מאנצ'לקס ואתה עוד תאמן אותו מול פוקימון פראי אבל קודם אתה רוצה קרב חוזר מולה עם פוקימון אחר ולכן אתה מחליט לחפש אותה ביער.
    לאחר מספר דקות של הליכה אתה נתקל בליה שוב ומאתגר אותה לקרב חוזר. "אני אשמח מאוד!" היא אומרת לך "אבל הפעם אני אשתמש בפוקימון אחר אם לא אכפת לך" היא אומרת ומכינה פוכדור ביד "צא לאקסיו!" היא אומרת ומהפוכדור יוצא פוקימון שעד עכשיו לא ראית (
    ).
    מה תעשה?
    אני מחליט להוציא את ראמפארדוס. "צא ראמפארדוס!" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו לאוויר. "תשתמש בכוח עתיק!" אני אומר לו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

11. משתמש מנוסה
    "אוקיי עכשיו דרטיני תשתמש בכירבול כדי לתפוס את שניהם ואז זנב כוכב תתקיל בשיא הכח שלך" אני אומר להוט.
    נייתן:
    אתה אומר לדריטיני להשתמש בכרבול כדי לתפוס גם את אקנס וגם את בידוף וזה מה שהוא עושה ונמתח מאוד כדי להצליח.
    אתה פוקד על זנב כוכב להשתמש בהתקלה בשיא הכוח שלו כדי לגמור את הקרב, זנב כוכב רץ במהירות ומתקיל את שני הפוקימונים שמתעלפים.
    "אתה עוד תשמע מאיתנו צוציק!" הם אומרים לך ובורחים לתוך היער בחושך בשניות ואתה לא מצליח לראות אותם.
    מה תעשה?
    'לכזה דבר לא ציפיתי' אחשוב לעצמי ואז אומר לסווינאב ולהרקרוס: "זה הזמן לשתף פעולה, סווינאב, תקפוץ על הגב של הרקרוס ואז תנסה לירוק בוץ מהפה שלך לכיוון פלאסל ומינון והרקרוס תשתמש בפזילות באותו הזמן כדי להחליש אותם" אומר ואז אחשוב עד כ כמה שזה יהיה חכם להשתמש בכיסוי הבוץ גם על הרקרוס ואומר לסווינאב לעשות זאת.
    אנדי:
    אתה לא ציפית לקרב כזה ואתה פונה לסווינאב והרקרוס ואומר להם שהגיע הזנב לשלב פעולה ולכן סווינאב צריך לקפוץ על הגב של הרקרוס ומבקש ממנו לנסות לירוק בוץ על שני הפוקימונים שמולך ומהרקרוס אתה מבקש להשתמש בכמה שיותר פזילות כדי להחליש את ההגנה של פלאסל ומינון כמה שיותר. סווינאב לא יורק בוץ אלא רץ לשני הוקימונים ומתחיל לסטור להם עם בוץ ואתה מבין שסווינאב למד סטירת בוץ!
    אתה חושב שאולי כיסוי בוץ יעזור להרקרוס ומבקש מסווינאב להשתמש עליו בכיסוי בוץ, סווינאב נכסה את הרקרוס בבוץ ומבטל את השפעת השיתוק.
    מה תעשה?
    אני מחליט להוציא את ראמפארדוס. "צא ראמפארדוס!" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו לאוויר. "תשתמש בכוח עתיק!" אני אומר לו.
    קייל:
    אתה מחליט להשתמש בראמפרדוס ומבקש ממנו להשתמש בכוח עתיק על הפוקימון שמולך.
    ראמפרדוס משתמש בכוח עתיק שפוגע בפוקימון וגורם לו לנזק רב.
    "לאקסיו תעמוד ותשתמש בניצוץ!" ליה פוקדת על הוקימון שלה שאתה מבין ששמו לאקסיו וזה משגר מכת ניצוץ שלא משפיע בכלל על ראמפרדוס.
    "זה לא ייתכן!" ליה אומרת בתדהמה וראמפרדוס מעלה חיוך מרוצה על פניו.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [U][B][COLOR=RoyalBlue]
    קייל:
    "לאקסיו תעמוד ותשתמש בניצוץ!" ליה פוקדת על הוקימון שלה שאתה מבין ששמו לאקסיו וזה משגר מכת ניצוץ שלא משפיע בכלל על ראמפרדוס.
    מה תעשה?
    האמת היא שראמפארדוס הוא סוג אבן טהור (לא אדמה) , אז הניצוץ היה אמור להשפיע אליו
    -----------------------------------------------------
    "טוב מאוד, ראמפארדוס! עכשיו תגמור עם הלאקסיו הזה! תשתמש בנגיחה!" אני צועק אליו בהתרגשות.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

13. משתמש מנוסה
    נייתן:
    אתה אומר לדריטיני להשתמש בכרבול כדי לתפוס גם את אקנס וגם את בידוף וזה מה שהוא עושה ונמתח מאוד כדי להצליח.
    אתה פוקד על זנב כוכב להשתמש בהתקלה בשיא הכוח שלו כדי לגמור את הקרב, זנב כוכב רץ במהירות ומתקיל את שני הפוקימונים שמתעלפים.
    "אתה עוד תשמע מאיתנו צוציק!" הם אומרים לך ובורחים לתוך היער בחושך בשניות ואתה לא מצליח לראות אותם.
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה לא ציפית לקרב כזה ואתה פונה לסווינאב והרקרוס ואומר להם שהגיע הזנב לשלב פעולה ולכן סווינאב צריך לקפוץ על הגב של הרקרוס ומבקש ממנו לנסות לירוק בוץ על שני הפוקימונים שמולך ומהרקרוס אתה מבקש להשתמש בכמה שיותר פזילות כדי להחליש את ההגנה של פלאסל ומינון כמה שיותר. סווינאב לא יורק בוץ אלא רץ לשני הוקימונים ומתחיל לסטור להם עם בוץ ואתה מבין שסווינאב למד סטירת בוץ!
    אתה חושב שאולי כיסוי בוץ יעזור להרקרוס ומבקש מסווינאב להשתמש עליו בכיסוי בוץ, סווינאב נכסה את הרקרוס בבוץ ומבטל את השפעת השיתוק.
    מה תעשה?

קייל:
    מה תעשה?
    "כל הכבוד סווינאב, המתקפה ממש תעזור לנו בקרב הזה. תשתמש שוב בסטירת בוץ ואז באבקת שלג" אומר בשמחה והתרגשות ואז אפנה להרקרוס: "תשתמש במתקפת קרן ואז בשיסוע לילה".
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    נייתן:
    [COLOR=RoyalBlue]אתה אומר לדריטיני להשתמש בכרבול כדי לתפוס גם את אקנס וגם את בידוף וזה מה שהוא עושה ונמתח מאוד כדי להצליח.
    מה תעשה?
    הולך ליד "סליחה שלא הצלחתי להחזיר אותו" אומר ומשפיל מבט.

15. משתמש מנוסה
    האמת היא שראמפארדוס הוא סוג אבן טהור (לא אדמה) , אז הניצוץ היה אמור להשפיע אליו
    -----------------------------------------------------
    "טוב מאוד, ראמפארדוס! עכשיו תגמור עם הלאקסיו הזה! תשתמש בנגיחה!" אני צועק אליו בהתרגשות.
    קייל:
    לא חשוב הרווחת מטעות שלי :P
    ---------------------------------
    אתה צועק לראמפרדוס בהתרגשות לסיים את הלקאסיו הזה בעזרת שימטש במתקפת נגיחה.
    ראמפרדוס ממהר לכיוון לאקסיו ונוגח אותו בעוצמה לתוך אחד העצים ביער ומעלף אותו.
    "איו לא! לאקסיו!!" צועקת ליה בעצב "נלחמת כמו שצריך ואני זו שטעתה" היא אומרת ללאקסיו שלה ומחזירה אותו לפוכדור שלו, "אחלה ראמפרדוס יש לך" אומרת ליה עם חיוך ומלטפת את ראמפרדוס "אני אשמח מתישהו לקרב חוזר מולך" היא ממשיכה "רואים שאתה מאמן גדול ואני מקווה שיום אחד אתה תפיל את "המושיע" ממקום מושבו ותחזיר את סינו לתקופה הטובה שלה" היא אומרת לך בחיוך ודמעות.
    מה תעשה?
    "כל הכבוד סווינאב, המתקפה ממש תעזור לנו בקרב הזה. תשתמש שוב בסטירת בוץ ואז באבקת שלג" אומר בשמחה והתרגשות ואז אפנה להרקרוס: "תשתמש במתקפת קרן ואז בשיסוע לילה".
    אנדי:
    אתה משבח את סווינאב בשמחה ומבקש ממנו להשתמש שוב בסטירת בוץ ואז באבקת שלג.
    סווינאב סוטר לשני הפוקימונים ואז משתמש באבקת שלג שמכסה אותם בהמון שלג.
    אתה פונה להרקרוס ומבקש ממנו להשתמש במתקפת קרן שוגעת ומעיפה באוויר את שני הפוקימונים שמולך ואז בשיסוע לילה שגורם לשני הפוקימונים לנחות מעולפים לאדמה.
    "איו לא פלאסל,מינון!" שאני המאמנים שמולך צועקים בעצב ומחזירים אותם לפוכדורים שלהם.
    "אתה מאמן טוב מאוד" אומר לך הילד בעל החולצה בכחולה "נהנתי מהקרב".
    "אתה בהחלט חזק מאוד!" אומרת הילדה "שמי הוא יוליה" היא מציגה את עצמה "תגיד..." היא מתחילה לומר משהו ואתה רואה שהיא נבוכה "אני יכולה להצטרף אלייך למסע שלך?לפחות לזמן הקרוב?" היא שואלת אותך בגמגום.
    מה תעשה?

נייתן:
    אתה הולך ליד הילד ומתנצל שלא יכולת להחזיר לו את הפוקימון שלו, "אל תדאג, אני מבין וחוץ מזה בכלל לא היית חייב לעזור לי" אומר הילד והולך לדרכו. אתה מתקדם ומגיע בערב לעיר ג'ובילייף! אתה רואה את מרכז הפוקימונים והחנות, המון שלטי פרסומת ואת בית הספר למאמנים מתחילים. עקב השעה המאוחרת אתה מחליט לישון במרכז הפוקימונים ולמחרת בבוקר אתה מתעורר לרעשי קרב מבחוץ ליד בית הספר למאמנים.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 27 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •