Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 27 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    האם צוכל לכתוב את ההודעות אם פחות. כאלה של גודל כי זה ממש מציק.
    -?-----?-------?--------------
    אני אצא בריצה לכיוון הגבר אם אגרוף מוכן ואנסה לתת שלו אגרםף מספיק חזק במפסעה. לאחר מכן אומר לפרופסור לרוץ וגם אני ארוץ כדי לברוח מהאישה. באותו הזמן אבקש מהפרופסור את הפוקימון הראשון שלי.
    אנדי:
    ת'אמת זה לא הראה לי שום הערה של גודל אבל אני אשתדל שזה לא יהיה יותר
    ----------------------------------------------------------
    אתה רץ לכיוון הגבר ונותן לו מכה הרגל שלו ושומע אותו צועק בכאבים "איייייה!!!" ואתה מנסה עם הפרוספור להתחמק מהאשה. "לא כל כך מהר!" היא צועק לך מאחורה וזורקת פוכדור באוויר ממנו יוצא פוקימון דמוי בונה ( ) שחוסם לכם את הדרך.
    "לא נוכל להתחמק מהם" אומר לך פרופסור רואן בזמן שהוא מנסה לנשום נורמאלי הוא פותח את המזוודה שלו "אלו הם ארבעת הפוקימונים שאני מחלק למאמנים מתחילים" הוא אומר לך במהירות ואתה שולף את הפוכדור עם הציור של איווי ולוקח אותו אלייך.
    "קדימה בוא נראה למה אתה מסוגל!" אומרת לך האישה בבטחון עצמי מופרז.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    אנדי:
    ת'אמת זה לא הראה לי שום הערה של גודל אבל אני אשתדל שזה לא יהיה יותר
    ----------------------------------------------------------
    אתה רץ לכיוון הגבר ונותן לו מכה הרגל שלו ושומע אותו צועק בכאבים "איייייה!!!" ואתה מנסה עם הפרוספור להתחמק מהאשה. "לא כל כך מהר!" היא צועק לך מאחורה וזורקת פוכדור באוויר ממנו יוצא פוקימון דמוי בונה ( ) שחוסם לכם את הדרך.
    "לא נוכל להתחמק מהם" אומר לך פרופסור רואן בזמן שהוא מנסה לנשום נורמאלי הוא פותח את המזוודה שלו "אלו הם ארבעת הפוקימונים שאני מחלק למאמנים מתחילים" הוא אומר לך במהירות ואתה שולף את הפוכדור עם הציור של איווי ולוקח אותו אלייך.
    "קדימה בוא נראה למה אתה מסוגל!" אומרת לך האישה בבטחון עצמי מופרז.
    מה תעשה?
    פשוט בהודעה הקודמת שלך כל הטקסט כמעט היה כיתובים של dize. בסוגריים מרובעות.
    ---------------------------------
    "צא, איווי" אני אצעק ואזרוק את הפוקדור של איווי. לאחר מכן אומר לו:" שלום איוי, אני המאמ שלך. קוראים לי אנדי. בינתיים אנו צריכים להתמודד אם הבידוף שמקדימה" אני אומר ואז אמשיך :"צא בהתקלה על בידוף ואז תשתמש בנשיכה".

אני מקווה שבמשחק הזה לא יהיו רמות, נכון?
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    Gallade123(קייל)
    [/COLOR]אתה מתעורר בבוקר מהסיוט שהיה לך בו אתה שחזרת את הרגע בו איבדת את אביך.
    אתה נגש לחדר האמבטיה בביתכם בפנים מצוברחות ומצחצח שיניים יחד עם זאת גם שוטף פנים ויורד למטה לארוחת בוקר אחרונה בבית לפני היציאה למסע שלך ברחבי סינו, אמך מגישה לך את האוכל שלך ואתה אוכל אותה לעט מבלי המון התרגשות. לפני שאתה עמדת לצאת אמך נשקה לך על הלחי ובירכה אותך בדרך צלחה במסע הפוקימונים שלך.
    [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]בטווינליף עכשיו יום אביבי ויפה בלי ענן אחד בשמיים, הסטארלים שורקים להם להנהתם במרומים ופוקימונים רבים מטיילים ברחובות. לאחר צעידה של כ-10 דקות אתה מגיע לעיר סאנג'ם כדי לקבל את הוקימון הראשון שלך אך למרבה ההפתעה המעבדה נעולה!
    אתה הולך לחלק האחורי של המעבדה וקולט שני אנשים ( ) מאיימים על אדם מבוגר ומשופם בעל שיער לבן ומזוודה יחסית גדולה בידו ( ).
    "קדימה רואן וותר!" אומרת האישה לאדם המבוגר "תמסור עכשיו את המזוודה עם הנתונים למקום הימצאם של פוקימון המרחב ופוקימון הזמן!" ממשיך אותה האיש שלידה.
    מה תעשה?
    [/RIGHT]
    [/CENTER]

[/CENTER]
    'לאנשים האלה יש אותם אותם בגדים כמו של האנשים שהרגו את אבא שלי...' אני אחשוב לעצמי ואזכר בסיוט שחלמתי הלילה, וזעם יתחיל לבעור בתוכי.
    "מה אתם חושבים שאתם עושים?!" אני אצעק בכעס וארוץ לקראת הפרופסור והאנשים הלא מזוהים. אני אנסה להגן על הפרופסור ואגיד לאנשים: "אם אתם רוצים לפגוע בפרופסור, אתם תצטרכו לעבור אותי קודם!" אני אצעק בלי לחשוב בכלל על ההשלכות של מה שאני עושה עכשיו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    Bugoji1(טורי)
    אתה קם לבוקר יפה ואביבי בעיר טווינליף שבמחוז סינו ומגלה שאתה עומד לאחר כמו אחיך לקבלת הפוקימון הראשון שלך! אתה רץ לחדר האמבטיה ומצחצח שיניים תוך כדי שטיפת פנים והתלבשות מהירה ויורד למטה לארוחת בוקר עם אמך שמגישה לך חביתה קטנה ועוד קצת צידה לדרך עם תיק גדול שמצויד בכל מה שתצטרך למסע שלך "בהצלחה לך,לך תראה להם מה זה!" אומרת לך אמך ואתה יוצא לדרכך ברחבי טווינליף.
    בטווינליף עכשיו יום אביבי ויפה בלי ענן אחד בשמיים, הסטארלים שורקים להם להנהתם במרומים ופוקימונים רבים מטיילים ברחובות. לאחר צעידה של כ-10 דקות אתה מגיע לעיר סאנג'ם כדי לקבל את הוקימון הראשון שלך אך למרבה ההפתעה המעבדה נעולה!
    אתה הולך לחלק האחורי של המעבדה וקולט שני אנשים ( ) מאיימים על אדם מבוגר ומשופם בעל שיער לבן ומזוודה יחסית גדולה בידו ( ).
    "קדימה רואן וותר!" אומרת האישה לאדם המבוגר "תמסור עכשיו את המזוודה עם הנתונים למקום הימצאם של פוקימון המרחב ופוקימון הזמן!" ממשיך אותה האיש שלידה.
    מה תעשה?
    "וואוו,צמד כרובים!" אצעק לעבר האנשים בלבוש המזעזע. "כדאי שתעופו מפה,כי תכף רואן נותן לי את הפוקימון ההתחלתי שלי ואז אני אקרע את הפוקימונים שלכם עד שתבכו!" אומר בניסיון להתגרות בהם,ואסמן לפרוסור בשקט להגניב לי את הפוקדור של טרטוויג...

5. משתמש מנוסה
    המתקפות של הפוקימונים עודכנו בדף הראשון עכשיו!

פשוט בהודעה הקודמת שלך כל הטקסט כמעט היה כיתובים של dize. בסוגריים מרובעות.
    ---------------------------------
    "צא, איווי" אני אצעק ואזרוק את הפוקדור של איווי. לאחר מכן אומר לו:" שלום איוי, אני המאמ שלך. קוראים לי אנדי. בינתיים אנו צריכים להתמודד אם הבידוף שמקדימה" אני אומר ואז אמשיך :"צא בהתקלה על בידוף ואז תשתמש בנשיכה".

אני מקווה שבמשחק הזה לא יהיו רמות, נכון?
    אנדי:
    לשאלתך לא בגלל שזה מאוד מסבך אותי מניסיונות קודמים
    --------------------------------------------------
    "צא איווי" אתה צועק וזורק את הפוכדור של איווי באוויר, מהפוכדור בוקעת הילה לבנה בהירה ויוצרת צורה של פוקימון קטן דמוי חיית מחמד () "שלום איווי אני המאמן החדש שלך, שמי הוא אנדי" אתה מציג את עצמך לפני איווי המרוגש, אתה אומר לו שאתם חייבים עכשיו להתמודד עם הבידוף שמקדימה ומבקש ממנו להשתמש בהתקלה עליו, "בידוף תשתמש גם אתה בהתקלה!" צועקת האישה ובידוף ואיווי רצים זה לעבר זה במהירות, מתנגשים אחד בשני ועפים כל אחד לצד שממנו הוא הגיע בעוצמה! אתה מבקש מאיווי להשתמש בנשיכה אבל הוא מסתכל עליך במבט של מישהו שאין לו מושג מה רוצים ממנו באותו הרגע.
    "בידוך שוב פעם התקלה!" צועקת האישה מרחוק ובידוף שוב פעם מסתער על איווי שלך.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    'לאנשים האלה יש אותם אותם בגדים כמו של האנשים שהרגו את אבא שלי...' אני אחשוב לעצמי ואזכר בסיוט שחלמתי הלילה, וזעם יתחיל לבעור בתוכי.
    "מה אתם חושבים שאתם עושים?!" אני אצעק בכעס וארוץ לקראת הפרופסור והאנשים הלא מזוהים. אני אנסה להגן על הפרופסור ואגיד לאנשים: "אם אתם רוצים לפגוע בפרופסור, אתם תצטרכו לעבור אותי קודם!" אני אצעק בלי לחשוב בכלל על ההשלכות של מה שאני עושה עכשיו.
    קייל:
    לאחר שאתה מגיע למעבדה ונקלע לסיטואציה בה הפרופסור נמצא תחת איום אתה מבין שהאנשים שמאיימים עליו הם בעצם האנשים שהרגו את אביך! מבלי לחשוב אתה מזנק לתוך הזירה וצועק על שני האנשים האלה מה הם חושבים שהם עושים בכעס ואתה מגן על הפרופסור בגופך.
    "אוקיי אתה רוצה לשחק?!" שאלה האשה בעצבים ושלפה פוכדור מכיסה "צא עכשיו בידוף!" היא צועקת ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון דמוי בונה (
    ) שהבנת ששמו הוא בידוף.
    "ילד מהר כך את המזוודה ותבחר לעצמך פוקימון!" אומר לך הפרופסור בכאבים ומגיש לך את המזוודה, אתה פותח אותה ומגלה 4 פוכדורים שעליהם מדבקות של הפוקימונים שנמצאים בתוכם.
    "קדימה בידוף תשתמש בהתקלה על הנודניק הזה!" האישה מצווה על בידוף שמתחיל לרוץ לכיוונך.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    "וואוו,צמד כרובים!" אצעק לעבר האנשים בלבוש המזעזע. "כדאי שתעופו מפה,כי תכף רואן נותן לי את הפוקימון ההתחלתי שלי ואז אני אקרע את הפוקימונים שלכם עד שתבכו!" אומר בניסיון להתגרות בהם,ואסמן לפרוסור בשקט להגניב לי את הפוקדור של טרטוויג...
    טורי:
    "וואוו, צמד כרובים!" אתה צועק מצד המעבדה לעבר שני האנשים המאיימים על פרופסור רואן במטרה למשוך את תשומת ליבם אתה מתגרה בהם ומאיים עליהם שאתה עומד לקרוע להם את הצורה בעזרת הפוקימון שאתה עומד לקבל מהפרופסור ובאותו זמן מבקש ממנו שיעביר לך את הפוכדור של טרטוויג, רואן במהירות זורק לך פוכדור שעליו מדביקה של טרטוויג והאשה פונה אליך "יש לנו פה מתלהב הא?!" היא שואלת בעצבים ושולפת פוכדור מכיסה "צא עכשיו בידוף!" היא צועק ומהפוכדור יוצא פוקימון ששמו בידוף והוא דומה לבונה ( ).
    "בידוף תשתמש בהתקלה על המעצבן הזה!" היא אומרת לו ובידוף מתחיל לרוץ לעבריך!
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    [B][SIZE=5]

קייל:
    לאחר שאתה מגיע למעבדה ונקלע לסיטואציה בה הפרופסור נמצא תחת איום אתה מבין שהאנשים שמאיימים עליו הם בעצם האנשים שהרגו את אביך! מבלי לחשוב אתה מזנק לתוך הזירה וצועק על שני האנשים האלה מה הם חושבים שהם עושים בכעס ואתה מגן על הפרופסור בגופך.
    "אוקיי אתה רוצה לשחק?!" שאלה האשה בעצבים ושלפה פוכדור מכיסה "צא עכשיו בידוף!" היא צועקת ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון דמוי בונה (
    ) שהבנת ששמו הוא בידוף.
    "ילד מהר כך את המזוודה ותבחר לעצמך פוקימון!" אומר לך הפרופסור בכאבים ומגיש לך את המזוודה, אתה פותח אותה ומגלה 4 פוכדורים שעליהם מדבקות של הפוקימונים שנמצאים בתוכם.
    "קדימה בידוף תשתמש בהתקלה על הנודניק הזה!" האישה מצווה על בידוף שמתחיל לרוץ לכיוונך.
    מה תעשה?

בזמן שהידיים שלי עדיין רועדות מהכעס על האנשים אני אבחר את הפוקדור של פיפלאפ. אני אזרוק אותו לאוויר, ואחרי שפיפלאפ ייצא מהפוקדור אני אלחש אליו "שלום פיפלאפ, אני המאמן החדש שלך. היריב שלך הוא הבידוף שמתחיל להתקיף אותנו. אני יודע שאתה יכול לנצח אותו, הוא בסך הכל פוקימון בונה עלוב." אני אומר לו ואז אצעק אליו " קדימה, פיפלאפ! תשתמש בצרחה ואז בחבטה!"

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

7. משתמש מנוסה
    המתקפות של הפוקימונים עודכנו בדף הראשון עכשיו!

אנדי:
    לשאלתך לא בגלל שזה מאוד מסבך אותי מניסיונות קודמים
    --------------------------------------------------
    "צא איווי" אתה צועק וזורק את הפוכדור של איווי באוויר, מהפוכדור בוקעת הילה לבנה בהירה ויוצרת צורה של פוקימון קטן דמוי חיית מחמד () "שלום איווי אני המאמן החדש שלך, שמי הוא אנדי" אתה מציג את עצמך לפני איווי המרוגש, אתה אומר לו שאתם חייבים עכשיו להתמודד עם הבידוף שמקדימה ומבקש ממנו להשתמש בהתקלה עליו, "בידוף תשתמש גם אתה בהתקלה!" צועקת האישה ובידוף ואיווי רצים זה לעבר זה במהירות, מתנגשים אחד בשני ועפים כל אחד לצד שממנו הוא הגיע בעוצמה! אתה מבקש מאיווי להשתמש בנשיכה אבל הוא מסתכל עליך במבט של מישהו שאין לו מושג מה רוצים ממנו באותו הרגע.
    "בידוך שוב פעם התקלה!" צועקת האישה מרחוק ובידוף שוב פעם מסתער על איווי שלך.
    מה תעשה?

קייל:
    ) שהבנת ששמו הוא בידוף.
    מה תעשה?

טורי:
    [COLOR=Red]"וואוו, צמד כרובים!" אתה צועק מצד המעבדה לעבר שני האנשים המאיימים על פרופסור רואן במטרה למשוך את תשומת ליבם אתה מתגרה בהם ומאיים עליהם שאתה עומד לקרוע להם את הצורה בעזרת הפוקימון שאתה עומד לקבל מהפרופסור ובאותו זמן מבקש ממנו שיעביר לך את הפוכדור של טרטוויג, רואן במהירות זורק לך פוכדור שעליו מדביקה של טרטוויג והאשה פונה אליך "יש לנו פה מתלהב הא?!" היא שואלת בעצבים ושולפת פוכדור מכיסה "צא עכשיו בידוף!" היא צועק ומהפוכדור יוצא פוקימון ששמו בידוף והוא דומה לבונה ( [/
    COLOR] ).
    מה תעשה?
    אני אומר לאיווי להתחמק ואז לצאת בעוד התקלה ואז בנהמה ואז בעוד התקלה. לאחר מכן להשתמש בכ התקלות כשהראש שלו מכוון על בידוף.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. TBM
    שם: מתן
    matan0066(אייס)
    אתה קם מוקדם בבוקר מההתרגשות הרבה ומתחיל לחשוב עם איזה פוקימון אתה עומד לצאת איתו למסע להצלת אביך. לאחר ערעורים אבים אתה נגש לצחצח שיניים ולשטוף פנים לפני ארוחת הבוקר שלך. אתה יורד במהרה למטה ואוכל מהר ככל האפשר כדי לצאת מוקדם ולא לאחר לפרופסור רואן, אמך מסתכלת עליך בהתרגשות רבה ובגוואה ונוקשת לך על המצח שנייה לפני שאתה יוצא מביתך לכיוון העיר סאנג'ם בה נמצאת המעבדה של הפרוספור.
    בטווינליף עכשיו יום אביבי ויפה בלי ענן אחד בשמיים, הסטארלים שורקים להם להנהתם במרומים ופוקימונים רבים מטיילים ברחובות. לאחר צעידה של כ-10 דקות אתה מגיע לעיר סאנג'ם כדי לקבל את הוקימון הראשון שלך אך למרבה ההפתעה המעבדה נעולה!
    מה תעשה?
    "תעזבו את הפרופסור." אני אומר , אני רץ לכיוון האיש ובמהירות נותן לאישה בעיטה , לאחר מכן אני נותן לאיש אגרוף בבטן , "אתה בסדר אדוני הפרופסור?" אני שואל בבהלה.

9. משתמש מנוסה
    בזמן שהידיים שלי עדיין רועדות מהכעס על האנשים אני אבחר את הפוקדור של פיפלאפ. אני אזרוק אותו לאוויר, ואחרי שפיפלאפ ייצא מהפוקדור אני אלחש אליו "שלום פיפלאפ, אני המאמן החדש שלך. היריב שלך הוא הבידוף שמתחיל להתקיף אותנו. אני יודע שאתה יכול לנצח אותו, הוא בסך הכל פוקימון בונה עלוב." אני אומר לו ואז אצעק אליו " קדימה, פיפלאפ! תשתמש בצרחה ואז בחבטה!"
    קייל:
    בזמן שידייך רועדות מכעס אתה שולף מתוך המזוודה את הפוכדור של פיפלאפ, זורק אותו לאוויר ומהפוכדור בוקעת הילה לבנה חזקה.
    ממנה יוצא פוקימון פינגווין קטן ששמו פיפלאפ (
    ).
    "פיפלאפ אני המאמן החדש שלך" אתה לוחש לפיפלאפ המופתע "היריב שלך הוא בידוף שמתקיף אותנו" אתה מתחיל להסביר לו מה קורה ואז פוקד עליו "פיפלאפ תשתמש בנהמה ואז בחבטה!" פיפלאפ משתמש בנהמה ומוריד את עוצמת ההתקפה של בידוף שמתנגש בו אך בקושי מזיז אותו ממקומו ואז במתקפת נגד פיפלאפ חובט את בידוף אחורה ואתה רואה שהאשה מתחילה לאבד מהביטחון שאיתו היא התחילה את הקרב "נו קדימה י'פוקימון עלוב תשתמש שוב פעם בהתקלה הפעם ביותר כוח!" היא פוקדת עליו בעצבים ובידוף מתחיל שוב פעם לרוץ לכיוון פיפלאפ.
    מה תעשה?

אני אומר לאיווי להתחמק ואז לצאת בעוד התקלה ואז בנהמה ואז בעוד התקלה. לאחר מכן להשתמש בכ התקלות כשהראש שלו מכוון על בידוף.
    אנדי:
    אתה פוקד על איווי להתחמק אך איווי חסר הניסיון הקרבי לא מגיב מהר מספיק וחוטף מכה קטנה ברגלו האחורית ואתה רואה שזה מכאיב לו מאוד.
    אתה פוקד עליו להתחיל בסדרה של התקלות על בידוף וכך גם האישה פוקדת על בידוף ושני הפוקימונים מתחילים להתנגש זה בזה עד שהם מתחילים להיות תשושים.
    בידוף מתחיל לרוץ עוד פעם לעבר איווי שמתחיל גם הוא ריצה ושניהם פוגעים זה בזה, איווי ובידוף משתדלים להשאר על הרגליים ובסופו של דבר בידוף נופל והאשה מחזירה אותו לפוכדור שלו ומסתלקת עם הגבר שאותו פצעת.
    "תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
    "זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא איווי עם איווי בתוכו "זה איווי,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי matan0066 צפה בהודעה
    "תעזבו את הפרופסור." אני אומר , אני רץ לכיוון האיש ובמהירות נותן לאישה בעיטה , לאחר מכן אני נותן לאיש אגרוף בבטן , "אתה בסדר אדוני הפרופסור?" אני שואל בבהלה.
    אייס:
    "תעזבו את הפרופסור!" אתה צועק מרחוק ורץ לכיוון האיש הזקן ששוכב על הרצפה, בדרך אתה נותן בעיטה לאישה ואגרוף לגבר שאיתה, האישה נעמדת מהר אך הגבר נשאר לשכב על הרצפה ונשמע שכואב לו מאוד. אתמה מגיע לאיש הזקן ושואל אותו בבהלה לשלומו, "אני בסדר" הוא עונה לך בכאבים ומגיש לך מזוודה שבה 4 פוכדורים שונים עליהם מדבקה של הפוקימון הנמצא בתוכם.
    "צא עכשיו בידוף!" צועקת האישה שמקודם הכית מרחוק וזורקת פוכדור ששלפה משום מקום ממנו בוקעת הילה לבנה חזקה שיוצרת וקימון דמוי בונה (
    ) שהבנת ששמו הוא בידוף.
    "אני אראה לך מה זה להפריע לעסקים של מבוגרים!" היא צועקת לעבריך בעצבים ופוקדת על בידוף "מהר, תשתמש בהתקלה על הילד הנודניק הזה!", בידוף מתחיל לרוץ לעבריך במהירות.
    מה תעשה
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. TBM
    שם: מתן
    "אני לא אתן לכם!!" אני צועק בכעס ולוקח את הפוקדור של צ'ימצ'אר , "צא צ'ימצ'אר , תשתמש בשריטה כנגד הדחיפה של בידוף ולאחר מכן תשתמש בגחלת , מיד אחרי זה תשתמש בנהמה." אני אומר .
    "לא לדאוג פרופסור , אני אטפל בזה." אני אומר.

11. משתמש מנוסה
    קייל:
    בזמן שידייך רועדות מכעס אתה שולף מתוך המזוודה את הפוכדור של פיפלאפ, זורק אותו לאוויר ומהפוכדור בוקעת הילה לבנה חזקה.
    ).
    "פיפלאפ אני המאמן החדש שלך" אתה לוחש לפיפלאפ המופתע "היריב שלך הוא בידוף שמתקיף אותנו" אתה מתחיל להסביר לו מה קורה ואז פוקד עליו "פיפלאפ תשתמש בנהמה ואז בחבטה!" פיפלאפ משתמש בנהמה ומוריד את עוצמת ההתקפה של בידוף שמתנגש בו אך בקושי מזיז אותו ממקומו ואז במתקפת נגד פיפלאפ חובט את בידוף אחורה ואתה רואה שהאשה מתחילה לאבד מהביטחון שאיתו היא התחילה את הקרב "נו קדימה י'פוקימון עלוב תשתמש שוב פעם בהתקלה הפעם ביותר כוח!" היא פוקדת עליו בעצבים ובידוף מתחיל שוב פעם לרוץ לכיוון פיפלאפ.
    מה תעשה?
    [/
    "כל הכבוד, פיפלאפ!" אני צועק אליו, מעודד מאיבוד הביטחון המהיר של האישה, שמוכיח שהיא לא מאמנת כל כך טובה כמו שחשבתי בהתחלה.
    "קדימה, פיפלאפ, אתה יכול לנצח בקלות! תתחמק ואחר כך תשתמש בכמה שיותר חבטות! אני יודע שאתה יכול לנצח!" אני אצעק אליו בעידוד.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

12. משתמש מנוסה
    קייל:
    ).
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה פוקד על איווי להתחמק אך איווי חסר הניסיון הקרבי לא מגיב מהר מספיק וחוטף מכה קטנה ברגלו האחורית ואתה רואה שזה מכאיב לו מאוד.
    אתה פוקד עליו להתחיל בסדרה של התקלות על בידוף וכך גם האישה פוקדת על בידוף ושני הפוקימונים מתחילים להתנגש זה בזה עד שהם מתחילים להיות תשושים.
    בידוף מתחיל לרוץ עוד פעם לעבר איווי שמתחיל גם הוא ריצה ושניהם פוגעים זה בזה, איווי ובידוף משתדלים להשאר על הרגליים ובסופו של דבר בידוף נופל והאשה מחזירה אותו לפוכדור שלו ומסתלקת עם הגבר שאותו פצעת.
    "תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
    "זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא איווי עם איווי בתוכו "זה איווי,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?

אייס:
    "תעזבו את הפרופסור!" אתה צועק מרחוק ורץ לכיוון האיש הזקן ששוכב על הרצפה, בדרך אתה נותן בעיטה לאישה ואגרוף לגבר שאיתה, האישה נעמדת מהר אך הגבר נשאר לשכב על הרצפה ונשמע שכואב לו מאוד. אתמה מגיע לאיש הזקן ושואל אותו בבהלה לשלומו, "אני בסדר" הוא עונה לך בכאבים ומגיש לך מזוודה שבה 4 פוכדורים שונים עליהם מדבקה של הפוקימון הנמצא בתוכם.
    "צא עכשיו בידוף!" צועקת האישה שמקודם הכית מרחוק וזורקת פוכדור ששלפה משום מקום ממנו בוקעת הילה לבנה חזקה שיוצרת וקימון דמוי בונה (
    ) שהבנת ששמו הוא בידוף.
    "אני אראה לך מה זה להפריע לעסקים של מבוגרים!" היא צועקת לעבריך בעצבים ופוקדת על בידוף "מהר, תשתמש בהתקלה על הילד הנודניק הזה!", בידוף מתחיל לרוץ לעבריך במהירות.
    מה תעשה
    אני אומר לפרופסור תודה ואז אצא לדרך עם איווי. ביציאה בעיר אני אוציא אותו ואשאל אותו אם הוא רוצה להחות בפנים או בחוץ.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    טורי:
    "וואוו, צמד כרובים!" אתה צועק מצד המעבדה לעבר שני האנשים המאיימים על פרופסור רואן במטרה למשוך את תשומת ליבם אתה מתגרה בהם ומאיים עליהם שאתה עומד לקרוע להם את הצורה בעזרת הפוקימון שאתה עומד לקבל מהפרופסור ובאותו זמן מבקש ממנו שיעביר לך את הפוכדור של טרטוויג, רואן במהירות זורק לך פוכדור שעליו מדביקה של טרטוויג והאשה פונה אליך "יש לנו פה מתלהב הא?!" היא שואלת בעצבים ושולפת פוכדור מכיסה "צא עכשיו בידוף!" היא צועק ומהפוכדור יוצא פוקימון ששמו בידוף והוא דומה לבונה ( ).
    מה תעשה?
    "טרטוויג,אני טורי,המאמן החדש שלך! אנחנו עוד נעשה את ההיכרות שלנו כמו שצריך,אבל כרגע יש פה אישה מעצבנת עם הבידוף המפגר שלה שחושבים שהם משהו מיוחד! אז בוא נוכיח להם אחרת!תשתמש בהתקלה וחסל אותם!"

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי matan0066 צפה בהודעה
    "אני לא אתן לכם!!" אני צועק בכעס ולוקח את הפוקדור של צ'ימצ'אר , "צא צ'ימצ'אר , תשתמש בשריטה כנגד הדחיפה של בידוף ולאחר מכן תשתמש בגחלת , מיד אחרי זה תשתמש בנהמה." אני אומר .
    "לא לדאוג פרופסור , אני אטפל בזה." אני אומר.
    אייס:
    "אני לא אתך לכם!!" אתם צועק בכעס ושולף מהר את הפוכדור עליו נמצאת המדבקה של צ'ימצ'אר ונשחרר אותו מהפוכדור, אתה פוקד עליו להשתמש בשריטה כנגד ההתקלה של בידוף ושני הפוקימונים נפגעים ועפים מעט אחורה. "בידוף תשתמש עכשיו בהתקלה פעם נוספת!" אומרת האישה מרחוק ובידוף רץ לכיוון צ'ימצ'אר שלך שממנו אתה מבקש להשתמש בגחלת אך הוא אינו מבין מה אתה רוצה ממנו ונפגע מההתקלה של בידוף אך מספיק בכל זאת להשתמש בנהמה ומחליש את רמת ההתקלה של בידוף.
    "פרופסור אל תדאג אני מטפל בזה" אתה מנסה להרגיע את הפרופסור.
    "בידוף התקלה עוד פעם!" צועקת האישה ובידוף רץ לעבר צ'ימצ'אר שוב.
    מה תעשה?

"כל הכבוד, פיפלאפ!" אני צועק אליו, מעודד מאיבוד הביטחון המהיר של האישה, שמוכיח שהיא לא מאמנת כל כך טובה כמו שחשבתי בהתחלה.
    "קדימה, פיפלאפ, אתה יכול לנצח בקלות! תתחמק ואחר כך תשתמש בכמה שיותר חבטות! אני יודע שאתה יכול לנצח!" אני אצעק אליו בעידוד.
    קייל:
    אתה מעודד את פיפלאפ ומחמיא לו ותוך כדי מתעודד מחוסר הביטחון שהיריבה שלך מפגינה.
    אתה מבקש מפיפלאפ להתחמק אך בשל חוסר הניסיון הקרבי של פיפלאפ הוא מסתרבל ולא מספיק להגיב בזמן ונפגע מההתקלה, מנגד אתה מבקש ממנו להשתמש ברצף של חבטות שפוגעות בבידוף, מעיפות אותו למאמנת שלו ומעלפות אותו. "חכה חכה זה עוד לא נגמר!" אמרה האישה והסתלקה עם האדם שבא איתה.

"זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא פיפלאפ עם פיפלאפ בתוכו "זה פיפלאפ ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?

אני אומר לפרופסור תודה ואז אצא לדרך עם איווי. ביציאה בעיר אני אוציא אותו ואשאל אותו אם הוא רוצה להחות בפנים או בחוץ.
    אנדי:
    אתה מודה לפרופסור שמחזיר לך חיוך ואתה יוצא מהמעבדה לכיוון היציאה מהעיר סאנג'ם ושם אתה שולף את הוכדור בו שוכן איווי וזורק אותו באוויר, מהפוכדור איווי יוצא בהילת אור לבנה חזקה ואתה מפנה אליו את השאלה איך הוא רוצה לטייל איתך, בתוך הפוכדור או מחוצה לו?
    איווי מחבק לך את הרגל ומתחיל לצעוד ואתה מבין שהוא רוצה לטייל איתך מחוץ לפוכדור שלו.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    "טרטוויג,אני טורי,המאמן החדש שלך! אנחנו עוד נעשה את ההיכרות שלנו כמו שצריך,אבל כרגע יש פה אישה מעצבנת עם הבידוף המפגר שלה שחושבים שהם משהו מיוחד! אז בוא נוכיח להם אחרת!תשתמש בהתקלה וחסל אותם!"
    טורי:
    "טרטוויג,אני טורי,המאמן החדש שלך!" אתה מציג את עצמך בזריזות "אנחנו עוד נעשה את ההיכרות שלנו כמו שצריך אבל כרגע יש פה אישה מעצבנת עם הבידוף המפגר שלה שחושבים שהם משהו מיוחד!" אתה מסביר לו למה אתה כל כך ממהר ופוקד עליו להשתמש בהתקלה מנגד להתקלה של בידוף ושניהם חובטים זה בזה ונעדפים אחורה בעוצמה רבה!
    "בידוף קדימה י'פוקימון עצלן שכמוך!" גוערת בו האישה ובידוף נראה עצבני במיוחד "תשתמש בהתקלה הכל הכוח שלך!" היא צועקת לעברו וזה מתחיל לרוץ כמו משוגע לעבר טרטוויג שנראה מפוחד נורא מהבט שיש לבידוף על פניו.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    [U][B]

קייל:
    אתה מעודד את פיפלאפ ומחמיא לו ותוך כדי מתעודד מחוסר הביטחון שהיריבה שלך מפגינה.
    אתה מבקש מפיפלאפ להתחמק אך בשל חוסר הניסיון הקרבי של פיפלאפ הוא מסתרבל ולא מספיק להגיב בזמן ונפגע מההתקלה, מנגד אתה מבקש ממנו להשתמש ברצף של חבטות שפוגעות בבידוף, מעיפות אותו למאמנת שלו ומעלפות אותו. "חכה חכה זה עוד לא נגמר!" אמרה האישה והסתלקה עם האדם שבא איתה.

"זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא פיפלאפ עם פיפלאפ בתוכו "זה פיפלאפ ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?

אני אודה לפרופסור בהתרגשות, אוציא את פיפלאפ מהפוקדור ואסביר לו בשמחה שאני עומד להיות המאמן הקבוע שלו. אחרי שאסביר לו את זה, אני אתחיל ללכת לכיוון דרך 201 להתחלת ההמסע שלי.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

עמוד 2 מתוך 27 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •