Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 27 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה

מייקי:
    אתה חושב לעצמיך שהעור של רייהורן עשיו מחומר חזק מאוד אבל אצל רוב הפוקימונים שהולכים על ארבע אזור הבטן שלהם פחות מוגן ולכן אתה אומר לצ'ימצ'אר בעידוד שיתזמן במדויק שרייהורן יהיה קרוב אליו שיתכופף מתחת לגוף שלו כי זה אזור חלש יותר שלו ואחרי זה שיתקוף אותו מאחור.
    צ'ימצ'אר מתכופף בזמן ושורט את רייהורן לאורך כל הבטן שלו ואז שורט אותו באחוריו ואתה רואה שרייהורן די סובל מהמכה וצ'ימ'צאר די מאושר מהמצב.
    רייהורן מנסה להתרומם ואתה רואה שקשה לו מאוד לבצע תנועה כל שהיא.
    מה תעשה?
    "מצויין, ככה בדיוק אני צריך אותך רייהורן." אומר לעצמי ואז אפנה אל צ'ימצ'אר ואומר לו:"צ'ימצ'אר מהר, תשתמש בעוד שריטה אחת לפני שרייהורן יצליח לקום, תכוון לפניו!" ולאחר שצ'ימצ'אר יפגע בו ורייהורן יהיה מותש לגמרי, אוציא פוכדור אחד מהפוכדורים שברשותי ואחזיק אותו בידי. 'זה חייב להיות הזמן' אחשוב ואשליך את הפוכדור לכיוונו של רייהורן בצעקה מהתלהבות:"אתה שלי, רייהורן!"

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי:
    אתה אומר להרקרוס להשתמש להשתמש בקרן שעל ראשו כקטפולטה ויעיף את סאנד סלש אל עבר הקיר בעוצמה.
    הרקרוס מרים את סאנדסלש ומטיח אותו בקיר ומעלף אותו.
    "רעיון טוב מאוד" אומר לך קורקי ומםרגן לך במחמאות תוך כדי שהוא מחזיר את סאנדשרו ואתה מבין שאולי הוא לא כזה נורא כמו שחשבת בהתחלה "עכשיו אני אראה לך למה עלייך לפחד באמת!" הוא אומר לך וחיוך עולה על פניו "צא גלייסקור!" הוא אומר ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון גדול בצבע שחור אפור ( ).

"גלייסקור שלי הוא גלייסקור מיוחד" אומר לך קורקי "הוא יודע מתקפות שונות שגלייסקור רגיל לא לומד" הוא אומר בגאווה "הוא יודע את המתקפה הבאה, גלייסקור מתקפת שמיים!" אומר קורקי וגלייסקור מתחיל לזהור בצבע לבן ועף במהירות לעבר הרקרוס ופוגע בו בצורה קשה מאוד! הרקרוס מתקשה לעמוד אבל עדיין יכול להלחם, "אולי זה הזמן שתוותר" אומר לך קורקי "מתקפת שמיים זוהי המכה שמעופפת הכי חזקה והרקרוס שלך סופג אותה בעוצמה מרובעת כך שעוד פגיעה לא משנה ממה עלולה לסכן אותו" הוא אומר לך בדאגה ואתה רואה שהרקרוס ממש מתקשה להשאר על הרגליים שלו.
    מה תעשה?

מייקי:
    אתה חושב לעצמיך שהעור של רייהורן עשיו מחומר חזק מאוד אבל אצל רוב הפוקימונים שהולכים על ארבע אזור הבטן שלהם פחות מוגן ולכן אתה אומר לצ'ימצ'אר בעידוד שיתזמן במדויק שרייהורן יהיה קרוב אליו שיתכופף מתחת לגוף שלו כי זה אזור חלש יותר שלו ואחרי זה שיתקוף אותו מאחור.
    צ'ימצ'אר מתכופף בזמן ושורט את רייהורן לאורך כל הבטן שלו ואז שורט אותו באחוריו ואתה רואה
    שרייהורן די סובל מהמכה וצ'ימ'צאר די מאושר מהמצב.
    רייהורן מנסה להתרומם ואתה רואה שקשה לו מאוד לבצע תנועה כל שהיא.
    מה תעשה?
    "תקשיב" אומר לקורקי ואמשיך "אני יודע שהסיכויים שלי ממש אבל ממש קטנים. אבל אני רוצה שתדע. לדעתי, אתה לא נראה כמו מישהו שיקשיב ל"מושיע" אי פעם. משהו קרה לך שהתחלת להקשיב לו. אוליי תספר לי מה קרה? אני יכול לעזור לך" אומר לקורקי כדי למשוך זמן בשביל שהרקרוס יתרפא קצת וכדי לגלות משהו על קורקי ואוליי באמת לעזור לו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    "מצויין, ככה בדיוק אני צריך אותך רייהורן." אומר לעצמי ואז אפנה אל צ'ימצ'אר ואומר לו:"צ'ימצ'אר מהר, תשתמש בעוד שריטה אחת לפני שרייהורן יצליח לקום, תכוון לפניו!" ולאחר שצ'ימצ'אר יפגע בו ורייהורן יהיה מותש לגמרי, אוציא פוכדור אחד מהפוכדורים שברשותי ואחזיק אותו בידי. 'זה חייב להיות הזמן' אחשוב ואשליך את הפוכדור לכיוונו של רייהורן בצעקה מהתלהבות:"אתה שלי, רייהורן!"
    מייקי:
    אתה אומר לעצמך שהמצב מצוין ובדיוק ככה רצית את רייהורן ואז אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו שישתמש במהירות בשריטה על פניו לפני שהוא קם וצ'ימצ'אר במהירות שורט את פניו של רייהורן שצווח בכאב ואז אתה שולף פוכדור וחושב לעצמך שזה הרגע המתאים ביותר לזרוק את הפוכדור עליו.
    אתה זורק את הפוכדור וצועק "אתה שלי, רייהורן!" והפוכדור פוגע בו ושואב אותו פנימה בתוך הילה אדומה.

~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    אתה רואה שרייהורן ממש נאבק
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    "תקשיב" אומר לקורקי ואמשיך "אני יודע שהסיכויים שלי ממש אבל ממש קטנים. אבל אני רוצה שתדע. לדעתי, אתה לא נראה כמו מישהו שיקשיב ל"מושיע" אי פעם. משהו קרה לך שהתחלת להקשיב לו. אוליי תספר לי מה קרה? אני יכול לעזור לך" אומר לקורקי כדי למשוך זמן בשביל שהרקרוס יתרפא קצת וכדי לגלות משהו על קורקי ואוליי באמת לעזור לו.
    אנדי:
    אתה אומר לקורקי להקשיב לך ושאתה יודע שהסיכווים שלך ממש אבל ממש קטנים אבל אתה רוצה שהוא ידע שלדעתך הוא לא נראה כמישהו שיקשיב ל"מושיע" וכנראה משהו קרה לו שהוא פתאום התחיל להקשיב לו ואתה רוצה שהוא יספר לך, את כל זה אתה עושה כדי לתת זמן להרקרוס להתאושש וגם כדי לשמוע את הסיפור אבל אתה שומע אותו אומר בקול חלש "אס אויירי" וגלייסקור משתמש באס אויירי עוצמתי ומעלף את הרקרוס המותש.
    "טוב אם אתה רוצה לדעת אני משמש כמושל בגלל שאני אוהב את המעמד הזה, אני משתדל לגרום לאנשים פה לחיות במצב הטוב ביותר מבלי לגרום ל"מושיע" לחשוד שמשהו לא בסדר קורה פה" הוא מסביר לך "אם אתה רוצה לדעת למה העיר הרוסה זה בגלל ש"המושיע" חשב שהוא יוכל למצוא בפסלים שבעיר מידע למקום הימצאם של פוקימון הזמן ופוקימון המרחב האגדיים שנראו לאחרונה בתקפות אש קאטצ'ם" הוא אומר לך "הסיבה שאש וכל חבריו נעלמו זה בגלל ש"המושיע רוצה מידע מהם לגבי הפוקימונים האלה" הוא אומר לך והולך למרכז הפוקימונים כדי לטפל בפוקימונים שלו ואתה נזכר שרוז וגרין ביום הראשון שלך כמאמן ניסו להוציא מפרופסור רואן מידע על שני הפוקימונים האלה.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    מייקי:
    אתה אומר לעצמך שהמצב מצוין ובדיוק ככה רצית את רייהורן ואז אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו שישתמש במהירות בשריטה על פניו לפני שהוא קם וצ'ימצ'אר במהירות שורט את פניו של רייהורן שצווח בכאב ואז אתה שולף פוכדור וחושב לעצמך שזה הרגע המתאים ביותר לזרוק את הפוכדור עליו.
    אתה זורק את הפוכדור וצועק "אתה שלי, רייהורן!" והפוכדור פוגע בו ושואב אותו פנימה בתוך הילה אדומה.

~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    "יש,יש,יש! כל הכבוד צ'ימצ'אר, עבודה טובה!" אומר תוך צחוק גדול שבא מהתרגשות ושמחה ביחד, אתן כיף לצ'ימצ'אר ואסתכל על הפוכדור בו לכדתי את רייהורן ואחשוב:'הנה הצעד הראשון שלי במסע הזה, זה הפוקימון הראשון שתפסתי, וזה פוקימון די גדול ואני בטוח שהוא חזק'. לאחר מכן אוציא את רייהורן מהפוכדור ואעשה היכרות קצרה בינינו ובינו לבין צ'ימצ'אר, אחרי זה אני אבדוק איזה מתקפות יש לרייהורן ומה בדיוק הן עושות וכשאסיים, אלטף את ראשו הקשיח כדי שירגיש בנוח לידי, אחזיר אותו לפוכדור ואמשיך אחורנית, לכיוון דרך 202 כשצ'ימצ'אר על כתפי.

5. משתמש מנוסה
    מייקי:

~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

אנדי:
    אתה אומר לקורקי להקשיב לך ושאתה יודע שהסיכווים שלך ממש אבל ממש קטנים אבל אתה רוצה שהוא ידע שלדעתך הוא לא נראה כמישהו שיקשיב ל"מושיע" וכנראה משהו קרה לו שהוא פתאום התחיל להקשיב לו ואתה רוצה שהוא יספר לך, את כל זה אתה עושה כדי לתת זמן להרקרוס להתאושש וגם כדי לשמוע את הסיפור אבל אתה שומע אותו אומר בקול חלש "אס אויירי" וגלייסקור משתמש באס אויירי עוצמתי ומעלף את הרקרוס המותש.
    "טוב אם אתה רוצה לדעת אני משמש כמושל בגלל שאני אוהב את המעמד הזה, אני משתדל לגרום לאנשים פה לחיות במצב הטוב ביותר מבלי לגרום ל"מושיע" לחשוד שמשהו לא בסדר קורה פה" הוא מסביר לך "אם אתה רוצה לדעת למה העיר הרוסה זה בגלל ש"המושיע" חשב שהוא יוכל למצוא בפסלים שבעיר מידע למקום הימצאם של פוקימון הזמן ופוקימון המרחב האגדיים שנראו לאחרונה בתקפות אש קאטצ'ם" הוא אומר לך "הסיבה שאש וכל חבריו נעלמו זה בגלל ש"המושיע רוצה מידע מהם לגבי הפוקימונים האלה" הוא אומר לך והולך למרכז הפוקימונים כדי לטפל בפוקימונים שלו ואתה נזכר שרוז וגרין ביום הראשון שלך כמאמן ניסו להוציא מפרופסור רואן מידע על שני הפוקימונים האלה.
    מה תעשה?
    'נראה לי שכדי לשהיהאול את הפרופסור על הפוקימונים האלה' אחשוב לעצמי ואקרא ליוליה לבוא איתי למרכז הפוקימעונים כדי שאוכל לדבר עם הפרופסור. לאחר שנגיע ארפה את הפוקימונים ואז אחפש. תא שיחות כדי שאכל לדבר בו עם רואן. לאחר מכן אתקשר אליו ואז אומר לו שאני כבר במכון השנישלי ושיש לי שישיה. לאחר מכן אבקש ממנו מידע על הפוקימונים ששולטים בזמן וברחב.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    "יש,יש,יש! כל הכבוד צ'ימצ'אר, עבודה טובה!" אומר תוך צחוק גדול שבא מהתרגשות ושמחה ביחד, אתן כיף לצ'ימצ'אר ואסתכל על הפוכדור בו לכדתי את רייהורן ואחשוב:'הנה הצעד הראשון שלי במסע הזה, זה הפוקימון הראשון שתפסתי, וזה פוקימון די גדול ואני בטוח שהוא חזק'. לאחר מכן אוציא את רייהורן מהפוכדור ואעשה היכרות קצרה בינינו ובינו לבין צ'ימצ'אר, אחרי זה אני אבדוק איזה מתקפות יש לרייהורן ומה בדיוק הן עושות וכשאסיים, אלטף את ראשו הקשיח כדי שירגיש בנוח לידי, אחזיר אותו לפוכדור ואמשיך אחורנית, לכיוון דרך 202 כשצ'ימצ'אר על כתפי.
    מייקי:
    אתה משבח את צי'מצ'אר על העבודה הטובה שהוא עשה וצועק "יש, יש, יש!" צוך כדי צחוק גדול שמגיע מההתרגשות על כך שלכדת את הפוקימון הראשון במסע שלך, אתה נותן לצ'ימצ'אר להסתכל על הפוכדור בו לכדת את רייהורן וחושב לעצמך שזה הצעד הראשון במסע שלך ושזה הפוקימון הראשון ומכיוון שהוא די גדול אז הוא בטח גם די חזק. לאחר מכן אתה מוציא את רייהורן מהפוכדור ואתה עורך היכרות קטנה בינו לבינך ולבין צ'ימצ'אר ואתה בודק בפוקידע אילו מתקות רייהורן יודע "רייהורן יודע מתקפת קרן ונענוע זנב" הפוקידע משתתק ואז אתה מלטף את רייהורן ואתה רואה שהוא מרגיש נינוח לידך. אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו והולך חזרה לכיוון העיר סאנג'ם ומשם לדרך מספר 202 שם אתה שם לב לחול הכבד שהביאה איתה הרוח ואת פוקימוני החושך ואדמה הרבים שבדרך כלל לא נמצאים באזורים כאלה (
    ) וכמובן כמה מאמנים חדשים כמוך שרק קיבלו את הפוקימונים הראשונים שלהם ( ).
    מה תעשה?
    'נראה לי שכדי לשהיהאול את הפרופסור על הפוקימונים האלה' אחשוב לעצמי ואקרא ליוליה לבוא איתי למרכז הפוקימעונים כדי שאוכל לדבר עם הפרופסור. לאחר שנגיע ארפה את הפוקימונים ואז אחפש. תא שיחות כדי שאכל לדבר בו עם רואן. לאחר מכן אתקשר אליו ואז אומר לו שאני כבר במכון השנישלי ושיש לי שישיה. לאחר מכן אבקש ממנו מידע על הפוקימונים ששולטים בזמן וברחב.
    אנדי:
    אתה חושב שכדי לך לשאול את הפרופסור אודות פוקימון הזמן ופוקימון המרחב ולכן אתה קורא ליוליה ושניכם ניגשים ביחד למרכז הפוקימונים בעיר אטרנה. אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך לטיפול להמשך הלילה ובנתיים אתה הולך לטלפון וידיאו שיש במרכז הפוקימונים ומחייג למעבדה של רופסור רואן. "הלו" נשמע קול ועולה תמונה של הפרופסור "שלום לך אנדי, מה רצונך?" הוא שואל אותך בסקרנות ואתה שואל אותו לגביי הפוקימונים המסתוריים, "אוי..." הפרופסור נאנח "ידעתי שמתי שהוא השאלה הזו תגיע" הוא אומר "הפוקימונים המדוברים האלה הם שניים מתוך ארבע פוקימונים אגדיים שחיים בסינו" הוא מסביר לך "כמו שהשם שלהם רומז הם אחראיים על הזמן והמרחב, בלי שניהם העולם לא יוכל להתקיים" הוא מסביר לך "הם מסוגלים ליצור מימדים חדשים אך לא מסוגלים לייצר חיים" הוא ממשיך בהסבר שלו "כל מה שאני יודע זה של"מושיע" יש תכנית סודית לגביי שניהם" הוא מסביר לך ואז יוליה מצטרפת אליכם "היי פרופסור" היא אומרת ואתה מבין שהם מכירים זה את זה "אנדי לא ידעתי שאתה עכשיו עם יוליה" הוא אומר לך בפליאה "אני הבאתי לה את הפלאסל שלה" הוא מסביר מאיפה הוא מכיר אותה ואחר כמה זמן של דיבורים אתה ויוליה עולים לישון בחדר שקיבלתם ולמחרת בבוקר אתה מקבל את הפוקימונים שלך מהאחות ג'וי "המשך יום נעים" היא אומרת לך וליוליה בחיוך ואתם יוצאים ליום שמשי ואתה רואה שכנראה הייתה סערה רצינית בלילה כי הרבה חול מכסה את העיר.
    "אז מה עכשיו?" שואלת אותך יוליה בסקרנות.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    מייקי:
    אתה משבח את צי'מצ'אר על העבודה הטובה שהוא עשה וצועק "יש, יש, יש!" צוך כדי צחוק גדול שמגיע מההתרגשות על כך שלכדת את הפוקימון הראשון במסע שלך, אתה נותן לצ'ימצ'אר להסתכל על הפוכדור בו לכדת את רייהורן וחושב לעצמך שזה הצעד הראשון במסע שלך ושזה הפוקימון הראשון ומכיוון שהוא די גדול אז הוא בטח גם די חזק. לאחר מכן אתה מוציא את רייהורן מהפוכדור ואתה עורך היכרות קטנה בינו לבינך ולבין צ'ימצ'אר ואתה בודק בפוקידע אילו מתקות רייהורן יודע "רייהורן יודע מתקפת קרן ונענוע זנב" הפוקידע משתתק ואז אתה מלטף את רייהורן ואתה רואה שהוא מרגיש נינוח לידך. אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו והולך חזרה לכיוון העיר סאנג'ם ומשם לדרך מספר 202 שם אתה שם לב לחול הכבד שהביאה איתה הרוח ואת פוקימוני החושך ואדמה הרבים שבדרך כלל לא נמצאים באזורים כאלה (
    מה תעשה?
    "צ'ימצ'אר, בוא נלך לעשות איזה קרב נגד מאמן אחר. אני מאוד רוצה לראות איך זה להילחם נגד מאמן אחר, כמוני." אומר לצ'ימצ'אר ואמשיך בלבי:'כמובן ששני הפריקים ההם שאיימו על הפרופסור לא ממש נחשבים'. אחרי זה אלך לכיוון הילד עם השיער הלבן ואומר לו:"היי! קוראים לי מייקי, איך קוראים לך?" ואחרי שיענה לי אמשיך בחיוך:"אתה רוצה לעשות נגדי קרב פוקימונים? הפוקימונים שלך נגד הפוקימונים שלי. אני רוצה לאמן אותם קצת, זה מאוד יעזור לי וגם לך ולפוקימונים שלך. מה אתה אומר?"

8. משתמש מנוסה
    מייקי:
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה חושב שכדי לך לשאול את הפרופסור אודות פוקימון הזמן ופוקימון המרחב ולכן אתה קורא ליוליה ושניכם ניגשים ביחד למרכז הפוקימונים בעיר אטרנה. אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך לטיפול להמשך הלילה ובנתיים אתה הולך לטלפון וידיאו שיש במרכז הפוקימונים ומחייג למעבדה של רופסור רואן. "הלו" נשמע קול ועולה תמונה של הפרופסור "שלום לך אנדי, מה רצונך?" הוא שואל אותך בסקרנות ואתה שואל אותו לגביי הפוקימונים המסתוריים, "אוי..." הפרופסור נאנח "ידעתי שמתי שהוא השאלה הזו תגיע" הוא אומר "הפוקימונים המדוברים האלה הם שניים מתוך ארבע פוקימונים אגדיים שחיים בסינו" הוא מסביר לך "כמו שהשם שלהם רומז הם אחראיים על הזמן והמרחב, בלי שניהם העולם לא יוכל להתקיים" הוא מסביר לך "הם מסוגלים ליצור מימדים חדשים אך לא מסוגלים לייצר חיים" הוא ממשיך בהסבר שלו "כל מה שאני יודע זה של"מושיע" יש תכנית סודית לגביי שניהם" הוא מסביר לך ואז יוליה מצטרפת אליכם "היי פרופסור" היא אומרת ואתה מבין שהם מכירים זה את זה "אנדי לא ידעתי שאתה עכשיו עם יוליה" הוא אומר לך בפליאה "אני הבאתי לה את הפלאסל שלה" הוא מסביר מאיפה הוא מכיר אותה ואחר כמה זמן של דיבורים אתה ויוליה עולים לישון בחדר שקיבלתם ולמחרת בבוקר אתה מקבל את הפוקימונים שלך מהאחות ג'וי "המשך יום נעים" היא אומרת לך וליוליה בחיוך ואתם יוצאים ליום שמשי ואתה רואה שכנראה הייתה סערה רצינית בלילה כי הרבה חול מכסה את העיר.
    "אז מה עכשיו?" שואלת אותך יוליה בסקרנות.

מה תעשה?
    "אז, מאחר והחלה סופה ענקית, אני מציע ללכת למרכז פוקימונים ואז ללכת לאזור הקרבות כדי ששנינו נתאמן. מה את אומרת?" אומר ליוליה ובהסכמה שלה נלך לאזור הקרבות. לאחר מכן אומר לה: "מאחר ויש לו גליסקור אני חושב שהכי הגיוני יהיה לתקוף אותו עם מתקפות קרח. אז יש לי סווינאב והוא צריך ללמוד מתקפת קרח חזקה. אוליי נאמן אותו?" אומר לה ואוציא את סווינאב ואומר לו לנסות לטעון קור מבהבטן שלו ולהוציא אותה החוצה. "תנסה כמה פעמים עד שתצליח כי הדבר מאוד חשוב לשנינו" אומר לו בתקווה לעודד אותו ואז אפנה ליוליה ואומר לה: "אז את מי את מוציאה לקרב?".
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    "צ'ימצ'אר, בוא נלך לעשות איזה קרב נגד מאמן אחר. אני מאוד רוצה לראות איך זה להילחם נגד מאמן אחר, כמוני." אומר לצ'ימצ'אר ואמשיך בלבי:'כמובן ששני הפריקים ההם שאיימו על הפרופסור לא ממש נחשבים'. אחרי זה אלך לכיוון הילד עם השיער הלבן ואומר לו:"היי! קוראים לי מייקי, איך קוראים לך?" ואחרי שיענה לי אמשיך בחיוך:"אתה רוצה לעשות נגדי קרב פוקימונים? הפוקימונים שלך נגד הפוקימונים שלי. אני רוצה לאמן אותם קצת, זה מאוד יעזור לי וגם לך ולפוקימונים שלך. מה אתה אומר?"
    מייקי:
    אתה אומר לצ'ימצ'אר שתלכו לעשות קרב נגד מאמן אחר כי אתה רוצה לדעת איך זה להחם מול מאמן כמוך ואתה ממשיך בלבך ואומר שהפריקים מהמעבדה של פרוסור רואן לא ממש נחשבים ולכן אתה הולך לילד עם השיער הלבן ומציג את עצמך ושואל את שמו, "שמי הוא ברנדון" הוא מציג את עצמו ואתה ממשיך ושואל אותו אם הוא מעוניין בקרב פוקימונים שהפוקימונים שלך מול שלו.
    "דווקא נשמע לי סבבה!" הוא אומר בחיוך ואתה רואה שאש בוערת לו בעיניים "קרב 2 על 2 ללא אפשרות להחליף באמצע" הוא מציג את החוקים ומכין בידו פוכדור קטן "צא עכשיו טריקו!" הוא אומר ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון בצבע ירוק ונזב ארוך (
    ).
    "אתה תתחיל!" הוא אומר לך.
    מה תעשה?
    "אז, מאחר והחלה סופה ענקית, אני מציע ללכת למרכז פוקימונים ואז ללכת לאזור הקרבות כדי ששנינו נתאמן. מה את אומרת?" אומר ליוליה ובהסכמה שלה נלך לאזור הקרבות. לאחר מכן אומר לה: "מאחר ויש לו גליסקור אני חושב שהכי הגיוני יהיה לתקוף אותו עם מתקפות קרח. אז יש לי סווינאב והוא צריך ללמוד מתקפת קרח חזקה. אוליי נאמן אותו?" אומר לה ואוציא את סווינאב ואומר לו לנסות לטעון קור מבהבטן שלו ולהוציא אותה החוצה. "תנסה כמה פעמים עד שתצליח כי הדבר מאוד חשוב לשנינו" אומר לו בתקווה לעודד אותו ואז אפנה ליוליה ואומר לה: "אז את מי את מוציאה לקרב?".
    אנדי:
    אתה אומר ליוליה שמאחר שיש סופת חול בחוץ אז תחזרו למרכז הפוקימונים ומשם תלכו לאזור הקרבות שנמצא מאחורי מרכז הפוקימונים ושניכם מסכימים.
    אתם מגיעים לאזור הקרבות ואתה אומר לה שמאחר ויש לו גלייסקור הכי הגיוני יהיה להשתמש מולו בפוקימון קרח ומאחר ויש לך סווינאב עליך לאמן אותו וללמד אותו מתקפת קרח חזקה ואתה מציע שתאמנו אותו ואתה מוציא את סווינאב החוצה מתוך הפוכדור שלו ומבקש ממנו לנסות לאגור כמות קרח בבטן שלו ולשגר אותה כמתקפה ולנסות עד שהוא יצליח.
    אתה פונה ליוליה ושואל אותה מי יהיה הפוקימון שלה בקרב, "אוקיי אני בוחרת בבאדו!" היא אומרת ומוציא את באדו שלה ( ) "מאחר וסביר להניח שיש לו טכניקת הגנה מפני מתקפות מסוג קרח אז אני אשתמש בפוקימון בעל יתרון כדי להעלות את הניסיון של סווינאב אפילו יותר!" אומר לך יוליה עם חיוך "באדו עכשיו תשתמשי בשאיבה!" היא פוקדת על באדו שלה ונקודות ירוקות זוהרות יוצאות מגופו של סווינאב ומחלישות אותו ועוברות לבאדו ומחזקות אותה.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    מייקי:
    אתה אומר לצ'ימצ'אר שתלכו לעשות קרב נגד מאמן אחר כי אתה רוצה לדעת איך זה להחם מול מאמן כמוך ואתה ממשיך בלבך ואומר שהפריקים מהמעבדה של פרוסור רואן לא ממש נחשבים ולכן אתה הולך לילד עם השיער הלבן ומציג את עצמך ושואל את שמו, "שמי הוא ברנדון" הוא מציג את עצמו ואתה ממשיך ושואל אותו אם הוא מעוניין בקרב פוקימונים שהפוקימונים שלך מול שלו.
    "דווקא נשמע לי סבבה!" הוא אומר בחיוך ואתה רואה שאש בוערת לו בעיניים "קרב 2 על 2 ללא אפשרות להחליף באמצע" הוא מציג את החוקים ומכין בידו פוכדור קטן "צא עכשיו טריקו!" הוא אומר ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון בצבע ירוק ונזב ארוך (
    ).
    "אתה תתחיל!" הוא אומר לך.
    מה תעשה?
    'אני הולך לנצח אותו, אני בטוח בזה!' אחשוב לעצמי, אעלה חיוך ואומר לצ'ימצ'אר בנחישות:"קדימה צ'ימצ'אר, קפוץ מהכתף שלי ותיפול על טריקו במתקפת שריטה על ראשו! אחרי זה תתגלגל לאחוריו ותשתמש בעוד שריטה אחת מאחוריו!"

11. משתמש מנוסה
    נייתן:
    אתה מתעצבן על המוכר על זה שהוא הזכיר את שם המושיע והוא זורק אותך בכוח מהחנות ואומר לך לא לחזור לשם יותר לעלולם אם אתה יודע מה טוב בשבילך.
    אתה שומע שהקרב יסתיים והרבה אנשים עומדים ליד בית הספר לפוקימונים ומפזרים לאט לאט.
    מה תשה?
    מצטער שלא הגבתי בעיה באתר
    ----------------------
    הולך לאחד מהאנשים "מה היה פה?כלומר איזה קרב,מי מול מי?" אני שואל בתמיהה איש רנדומלי.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

12. משתמש מנוסה
    [COLOR=Blue][FONT=&quot][U][B]
    אנדי:
    אתה אומר ליוליה שמאחר שיש סופת חול בחוץ אז תחזרו למרכז הפוקימונים ומשם תלכו לאזור הקרבות שנמצא מאחורי מרכז הפוקימונים ושניכם מסכימים.
    אתם מגיעים לאזור הקרבות ואתה אומר לה שמאחר ויש לו גלייסקור הכי הגיוני יהיה להשתמש מולו בפוקימון קרח ומאחר ויש לך סווינאב עליך לאמן אותו וללמד אותו מתקפת קרח חזקה ואתה מציע שתאמנו אותו ואתה מוציא את סווינאב החוצה מתוך הפוכדור שלו ומבקש ממנו לנסות לאגור כמות קרח בבטן שלו ולשגר אותה כמתקפה ולנסות עד שהוא יצליח.
    אתה פונה ליוליה ושואל אותה מי יהיה הפוקימון שלה בקרב, "אוקיי אני בוחרת בבאדו!" היא אומרת ומוציא את באדו שלה ( ) "מאחר וסביר להניח שיש לו טכניקת הגנה מפני מתקפות מסוג קרח אז אני אשתמש בפוקימון בעל יתרון כדי להעלות את הניסיון של סווינאב אפילו יותר!" אומר לך יוליה עם חיוך "באדו עכשיו תשתמשי בשאיבה!" היא פוקדת על באדו שלה ונקודות ירוקות זוהרות יוצאות מגופו של סווינאב ומחלישות אותו ועוברות לבאדו ומחזקות אותה.
    מה תעשה?
    "באדו חזק יש לך" אומר ליוליה ואז אומר שאם נשמח עוד יותר את באדו הוא יוכל להתפתח.
    לאחר מכן אפנה ולסווינאב ואומר לו: "אז הגיע הזמן ללמוד מתקפה חדשה. תאגור שוב קור בבטן ותנסה להוציא אותו בצורה כלשהי כדי שהיא תוכל לתקוף ולהשפיע". לאחר מכן אומר לו לתקוף את באדו עם המתקפה ואז להשתמש עליו בפצצת בוץ ואם באדו תוקף לנסות להתחמק.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    סליחה שלא הגבתי האתר לא עבד לי מסיבה לא ברורה
    'אני הולך לנצח אותו, אני בטוח בזה!' אחשוב לעצמי, אעלה חיוך ואומר לצ'ימצ'אר בנחישות:"קדימה צ'ימצ'אר, קפוץ מהכתף שלי ותיפול על טריקו במתקפת שריטה על ראשו! אחרי זה תתגלגל לאחוריו ותשתמש בעוד שריטה אחת מאחוריו!"
    מייקי:
    אתה בטוח שאתה הולך לנצח אותו ואתה מעלה חיוך על פנייךואומר לצ'ימצ'אר בנחשיות לקפוץ מהכתף שלך ולהשתמש בשריטה על ראשו של טריקו ואז להתגלגל ולשרוט אותו מאחור.
    צ'ימצ'אר מזנק מהכתף שלך שלך ושורט בעוצמה את ראשו של טריקו המופתע ומתחיל להתגלגל אבל אתה שומע מהצד השני "טריקו תשתמש בחבטה!" וטריקו משתמש בזנב שלו וחובט בעוצמה בצ'ימצ'אר המתגלגל, "צ'ימצ'אר שלך חזק מאוד" אומר לך ברנדון "אני שמח שפגשתי אתך!" הוא אומר ועל פניו עולה חיוך.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    מצטער שלא הגבתי בעיה באתר
    ----------------------
    הולך לאחד מהאנשים "מה היה פה?כלומר איזה קרב,מי מול מי?" אני שואל בתמיהה איש רנדומלי.
    נייתן:
    אתה לא היחיד שהיה לו בעיות עם האתר
    --------------------------------------
    אתה ניגש לאחד האנשים המתפזרים ושואל אותו מה קרה באזור והוא מתחיל להסביר "המושלת של אזור ג'ובילייף ואורבורג,סטפני, הגיע לעיר ואותגרה על ידי מאמן צעיר שהפסיד ואיבד את הפוקימון שלו" הוא אומר לך בעצב "היא ממש מרשעת חסרת תקנה!" הוא אומר בעצבים והולך.
    אתה שם לב שסופת חול מתקרבת לכיוון העיר ג'ובילייף.
    מה תעשה?
    "באדו חזק יש לך" אומר ליוליה ואז אומר שאם נשמח עוד יותר את באדו הוא יוכל להתפתח.
    לאחר מכן אפנה ולסווינאב ואומר לו: "אז הגיע הזמן ללמוד מתקפה חדשה. תאגור שוב קור בבטן ותנסה להוציא אותו בצורה כלשהי כדי שהיא תוכל לתקוף ולהשפיע". לאחר מכן אומר לו לתקוף את באודו עם המתקפה ואז להשתמש עליו בפצצת בוץ ואם באדו תוקף לנסות להתחמק.
    אנדי:
    אתה אומר ליוליה שבאדו שלך חזקה והיא אומרת לך "תודה" תוך כדי שהיא מסמיקה ונבוכה ואתה אומר לה שאם תצליחו לגרום לבאדו לשמוח יותר הוא יוכל להתפתח והיא אומרת לך שהיא יודעת את זה ואז אתם חוזרים לקרב ואתה מבקש מסווינאב שהגיע הזמן ללמוד מתקפה חדשה ואתה מבקש ממנו לאגור קור בבטן שלו ולהוציא אותו בצורה שונה מאבקה.
    סווינאב מתחיל להשמיע קולות מוזרים ולפתי רוח קפואה יוצאת מפיו ופוגעת בבאדו וגורמת לה לנזק סופר אפקטיבי ואתה מבין שסווינאב למד רוח קרירה!
    אתה מבקש מסווניאב אחר כך להשתמש בפצצת בוץ שפוגעת בבאדו ומעלפת אותו!
    "באדו!" יוליה צועקת בהפתעה ומחזירה אותו לפוכדור שלה "נלחמת טוב מאוד ואני שמחה שאת אחת מהפוקימונים שלי" היא לוחשת לפוכדור שלה ופונה לסווינאב תוך כדי ליטוף "כל הכבוד לך סווינאב אתה באמת פוקימון מוכשר".
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה:
    שם בפורום: Shikamaru
    שם במשחק: ריי סילבר.
    תיאור: גובהו של ריי הוא ממוצע לגילו, הוא בעל שיער חום ארוך אשר מגיע עד לעיניו אך לא עובר אותן וצבע עיניו הוא חום, ריי לבוש בכובע צמר לבן עם סימן של פוקדור אשר הוא נוהג לקפל על מנת להסתירו, צעיף צמר בצבע חום, חולצה לבנה עם פסים ירוקים ומכנסיים חומות אשר תמיד יותר מדי ארוכות בשבילו ולכן הוא מקפל אותן בקצוות, הוא לובש חגורה אפורה ונועל נעליים אשר חומות למחצה ובחצי השני לבנות.
    אופי: ריי הוא נער שקט ונעים הליכות, הוא טוב לב ונאיבי ולא נוהג להתחבר יותר מדי עם בני אדם אחרים אך כאשר מדובר בפוקימונים המצב שונה לגמרי.
    רקע: זיכרונותיו של ריי מהיותו קטן הם הזיכרונות הכי טובים שלו, הוא חיי בביתו הקטן בעיר טווינליף (אשר הוא גר בו עד היום) יחד עם הוריו, הוא היה בן יחיד וכל תשומת הלב הייתה מופנת כלפיו. הוא היה מאושר, הוא יצא כל יום לשחק עם חבריו ונהנה לצפות בקרבות פוקימונים בקופסה הקטנה והקסומה שהוריו קראו לה טלוויזיה, אך בהיותו ילד בן חמש הוא לא באמת הבין.
    כאשר הגיע לגיל 6, יומיים אחרי יום הולדתו היה היום האפל בו "המושיע" הביס את סינתיה והחל להשתלט על סינו.
    מרגע זה זיכרונותיו של ריי כבר לא היו טובים כל כך, הוא החל לראות את הוריו פחות ופחות עקב השעות הארוכות שנאלצו לעבוד בהן ואותה הקופסה בה נהג לצפות בקרבות נמכרה בשביל מזון על מנת להתקיים. מאז, ריי נשבע לעצמו שכשאשר יגדל הוא יתחיל במסע משל עצמו ובו הוא ינסה לעצור את "המושיע" ולהחזיר את סינו לימים הטובים שלה.
    פוקימון התחלתי: פיפלאפ.
    פוקימונים: לא לגעת
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
    תגים: לא לגעת
    חפצים: פוקדיע, 3000$, חכה ישנה, מכשיר קשר(פאלפון).
    הערות/הארות/בקשות/מסטיק: להשיג איווי (שיתפתח לאספיאון) ו וולפיקס. (וכמובן להרשם)

15. משתמש מנוסה
    שם בפורום: Sheldon cooper
    שם במשחק: תומאס בלאק
    תיאור:
    תומאס היה ילד ממוצע לגילו. מתחת לעינו ישנה צלקת קטנה משריטה קטנה אותה קיבל כאשר היה תינוק, שנשארה לו עד היום. הוא לבוש בבגדים בצבעי חום עם כובע על ראשן שעליו לוגו של פוכדור קטן. על מכנסיו היתה חגורה חומה גם כן אליה היה מחובר בדרך קבע חבל מגולגל איתו היה תופס ענפי פירות שהיו רחוקים ממנו ומוריד בעזרתו את הפירות מהעצים כדי להאכיל איתם את הפוקימונים שבחווה.
    בחגורת המכנס שלו תמיד היה מחזיק בנוסף תרסיס כנגד פוקימונים פראיים, לכל מקרה.
    ספרייט:
    אופי: טוב לב, ערמומי, נוטה להסתבך בצרות, אכפתי, דאגן יתר
    רקע:
    תומאס נולד לפני כעשר שנים לזוג הורים בעיירה טווינליף. אביו היה מאמן פוקימונים שהתחרה בליגות הפוקימונים החל ממחוז קאנטו ועד מחוז שינו. הוא פגש את אימו במהלך טיולו במחזור ג'וטו המפורסם, לשם הגיע אימו ממחוז הואן להתחרות בתחרויות התיאום המפורסמות. הוא התרשם מיכולותיה של אימו והיא משלו והם החליטו לטייל יחדיו במחוזות, והתאהבו עד מהרה אחד בשני, עד שהחליטו להשתקע כאן. מאז ומתמיד הוריו התעניינו לעזור לפוקימונים פצועים ולכן החליטו להקים בית מחסה לפוקימונים ביציאה מהעיר, אותו ניהלו יחדיו ובסיוע סבו וסבתו, שעברו אף הם להתגורר בעיר.
    מאז שהיה קטן התעניין תומאס בפוקימונים. הוא היה מסתכל על הוריו מטפלים בפוקימונים הפצועים שהובאו אל בית המחסה ונשארו שם במטרה להחלים לפני שיכלו לצאת שוב לעולם הפתוח. בנוסף, היה אוהב לצפות באביו ואימו שומרים על כושר קרב עם הפוקימונים שלהם. אביו היה גאה מאוד באלקטרובאז שלו, שאותו פגש במהלך מסעו כאלקיד. אימו היתה יותר גאה ברוזליה שלה, איתו היתה נותנת הצגות של תיאום שהיו מושכים את ילדי העיר.
    אבל, בשנים האחרונות המצב הלך והדרדר. מאז היעלמותה של ס'ינתיה המצב הלך והחמיר ויותר פוקימונים פצועים החלו להגיע אל בית המחסה לאחר תקיפות של אותם חיילים של המושיע. הוריו עבדו קשה ונאלצו להפסיק להתאמן והיו עסוקים כל יום בטיפול. תומאס עזר גם הוא ופעם אחת אף הגיע לכלל התמוטטות כאשר טיפל בלוקסיו שהגיע פצוע קשה בידי מאמנו לאחר שהוא ניסה למנוע מאחד מחייליו של המושיע לגנוב את אחד הפוקימונים של משפחתו. הוא הצליח לעשות זאת, אולם הלוקסיו ספג פציעות קשות מאוד. כתוצאה מהטיפול האינטסיבי, תומאס לא אכל ולא שתה ואף לא ישן במשך 3 ימים, ולבסוף התמוטט. אחרי ששכה חולה במשך שבוע והחלים בהדרגה, כך חל גם שינוי במצבו של אותו לוקסיו שלבסוף החלים אף הוא. תומאס החליט שכאשר הוא יצא למסע הפוקימונים שלו הוא יעזור לכל פוקימון שיהיה זקוק לעזרתו, ובדרכו להפוך לאלוף יביס את מנהיגי המכון של המושיע וכאשר יפגוש גם אותו, הוא ידאג לכך שפוקימונים לא יאלצו עוד להתגונן בפניו!
    פוקימון התחלתי: טורטוויג
    פוקימונים: לא לגעת
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
    תגים: לא לגעת
    חפצים: פוקדיע ( ), 3000$ ( ), חכה ישנה ( ), מכשיר קשר(פאלפון) ( )
    הערות/הארות/בקשות/מסטיק: מסטיק בטעם מנטה בבקשה :}, איווי ושינקס.

עמוד 21 מתוך 27 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •