מייקי:
אתה לוקח את הפוכדור של רייהורן ומחזיר אותו לתוכו ומחמיא לו על הקרב שהוא עשה ומגיע לו מנוחה ואז אתה פונה לברנדון ואומר לו שרייהורן הוא פוקימון שרק תפסת אבל אתה מרגיש שאתה מכיר אותו המון זמן ולפי מה שהוא אומר גם רייהורן מרגיש אותו דבר ואתה חושב לעצמך שמי שנשאר לך הוא צ'ימצ'אר וגם הוא חלש כנגד סוג מים אבל מצד שני מריל מותש אז אתה יכול עוד לנצח ואז אתה אומר לצ'ימצ'אר שהוא חוזר למשחק והוא מהנהן ומזנק לתוך שדה הקרב. אתה פוקד עליו לרוץ לכיוון מריך ולהשתמש בנהמה שמחלישה את רמת העוצמה שלו ושיהיה מולו שיסתובב וישרוט אותו מאחור ושינסה להתחמק ממתקפות אקדח המים של מריל.
צ'ימצ'אר מתחיל לרוץ וחומק במהירות מאקדחי המים של מריל העייף ומגיח מאחוריו עם שריטה שמורידה את מריל לרצפה. מריל מנסה לקום אך נופל מעולף!
"מריל חזור" אומר ברנדון "תודה על קרב טוב" הוא אומר לך, לוחץ את ידך והולך לדרכו.
מה תעשה?
תומאס:
אתה אומר לטרטוויג להשתמש בנסיגה שמאפשרת לטרטוויג להכנס לתוך השיריון שלו ולקבל רק חלק מהזנק ואז להשתמש בהתקלה משלו על בידוף. טרטוויג נכנס לתוך השיריון שלו ומקבל מעט נזק ומיד לאחר מכן עודף את בידוף בהתקלה מהירה, "אל תוותר לו חסר תועלת!" אתה שומע את האישה צועקת על הבידוף שלה "התקלה עוד פעם אחת!" היא אומרת לו ובידוף מתקיל בעוצמה את טרטוויג.
מה תעשה?
ריי:
אתה מבין שאתה צופה במתרחש האדם המבוגר הוא הפרופסור ולכן אתה אומר לעצמך שעלייך ללכת לעזור לו ואתה רץ לעבר אזור המתרחש וצועק לשני האנשים לעזוב את הפרופסור ואתה עוצר לפני הפרופסור ומגן עליו.
"הילדים של היום מאוד מעצבנים!" אומרת האישה לחברה ושולפת פוכדור מכיסה "בידוף תתקיל את המטרד הקטן!" היא אומרת ופוקימון דמוי בונה מופיע ומתחיל לרוץ לעבריך ().
אתה מרגיש נגיעה ברגל ורואה שהפרופסור פתח לך מזוודה בה שישה פוכדורים שעל כל אחד ציור של פוקימון אחר.
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
אני מסתובב במהירות למזוודה ובוחן את הפוכדורים במהירות, אני לוקח את הפוקדור בעל הציור של פיפלאפ, 'פיפלאפ בטח יתאים למצב' אני חושב לעצמי בעודי שולף במהירות את הפוקדור וזורק אותו.
"צא פיפלאפ" אני אומר בעודי משליח את הפוקדור.
מיד אחר כך אני פונה לפרופסור ושואל "איזה מתקפות הוא יודע פרופסור?".
מי משקיען שבועי?
________________________
'כנראה זה נושא רגיש. כדי להפסיק לשאול שאלות להמשיך את הקרב' אחשוב לעצמי ואז אפנה לנאזליף ואומר לו: "כל הכבוד לך, המתקפה תעזור לנו. היא יכולה לעזור מפוקימון לתקוף וזה טוב. עכשיו תשתמש בתעתוע ואז תקפוץ באוויר ותשתמש בכוח טבעי. זה אמור לעשות את העבודה". 'מעניין איך הוורמפל הגיע להרים' אשאל את עצמי ואשאיר את השאלה בבטן לעתיד.
מצטיין השבוע הוא DoR_RoD והוא זוכה באולטרה בול ()!
ריי:
אתה מסתובב במהירות למזוודה טמתחיל לבחון את הפוכדורים שבתוכה עד שאתה מוציא את הפוכדור שעליו הציור של פיפלאפ ואתה חושב לעצמך שפיפלאפ יהיה פוקימון מתאים למצב שאתה בו ובמהירות את זורק אותו ואמר "צא פיפלאפ" ומהפוכדור שנפתח בוקע אור לבן זוהר וממנו יוצא פוקימון דמוי פינגווין ששמו הוא פיפלאפ ().
אתה שואל את הפרופסור אלו מתקפות פיפלאפ יודע וזה אומר "הוא יודע להשתמש בחבטה ונהמה!".
מה תעשה?
אנדי:
ההתלבטות הייתה בינך לבין DoR_RoD והחלטתי לתת לו בגלל שאתה כבר קיבלת פרס
-----------------------------------------------------------------
אתה חושב לעצמך שהנושא של ביוטיפליי רגיש ולכן כדי שתפסיק לשאול שאלות במהלך הקרב ואז אתה ונה לנאזליף ואתה אומר לו כל הכבוד על המתקפה החדשה שהוא למד ושהיא תעזור לכם ואתה מבקש ממנו להשתמש בתעתוע וזה מזנק לעבר ביוטיפליי "תחמקי!" אומרת יליה וביוטיפליי שלה מתחמק מהמתקפה ובנתיים אתה אומר לנאזליף להשתמש בכוח טבע ואתה שומע את יוליה אומרת לביוטיפליי להשתמש ביריית חוטים וזו תופסת את נאזליף לפני שהוא מצליח להשתמש בכוח הטבע שלו "תטיחי אותו עכשיו ברצפה!" יוליה אומרת וביוטיפליי שלה מטיחה בעוצמה את נאזליף על הרצפה. נאזליף מנסה להתרומם אך נופל ממוטט על הרצפה.
"כל הכבוד לך ביוטיפליי, אתה הכי טובה!" אומרת יוליה ומחבקת את ביוטיפליי שלה.
מה תעשה?
תומאס:
אתה אומר לטרטוויג לחכות לרגע המתאים ואז לחמוק הצידה ולהשתמש בהתקלה.
טרטוויג עומד במקום ומחכה ומכה ומזנק הצדה שניות לפני שבידוף מתקיל אותו ואז יוצא בהתקלה משלו ועודף את בידוף בחזרה לאישה מעולף.
"אתה עוד תשמע מאיתנו!" אמרה האישה בעצבנות ולקחה את הגבר שאיתה והבידוף והסתלקו.
"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ()" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים (
)" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הפוכדור שממנו יצא טרטוויג עם טרטוויג בתוכו "זה טרטוויג,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה?
נייתן:
כבר עשיתי את זה אתמול
------------------------
אתה אומר לגארדניה שהיא יכולה לעזור לך ללמד את זנב כוכב ודריטיני שלך כמה מתקפות חדשות שיעזרו להם בקרב המכון נגד המושלת והיא מהנהנת ומציגה מולך שני תלמידים (![]()
) "תלחם מול כל אחד מהם בקרב כפול, זה יעזור לפוקימונים שלך לקבל ניסון קרב ואז הם יוכלו ללמוד מתקפות חדשות, תנצח את שניהם ואני אלמד את השינקס שלך מתקת חשמל שתעזור לך בעתיד" גארדניה אומרת ומביאה את התלמיד הראשון "צאו עכשיו סטארלי ובידוף!" אומר התלמיד ומהפוכדור שלו יוצאים שני פוקימונים (
![]()
).
"אתה תקבל את הזכות לתקוף ראשון" אומרת לך גארדניה והולכת הצידה כדי לשפוט את הקרב.
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
"תודה רבה פרופסור!" אני אומר לו בהתרגשות ואני יוצא החוצה מהמעבדה. אני מוציא את הפוכדור של טורטוויג החוצה ומביט בו 'הגיע הזמן להיכרות בינינו' אני חושב לעצמי "צא טורטוויג!" אני קורא ומשליך את הפוכדור שלו קדימה. אחרי שהוא מגיח החוצה אני עורך בינינו היכרות קצרה "שלום לך טורטוויג, שמי תומאס ואנחנו הולכים להיות האלופים הבאים של מחוז שינו ולנצח את כולם בדרך!" אני קורא בהתלהבות.
נייתן:
אתה אומר לזנב כוכב ודריטיני להכנס לשדה הקרב וגארדניה מכריזה על תחילת הקרב.
אתה פוקד על זנב כוכב להשתמש בהתקלה על הציפור וזה מתחיל לרוץ לעברה ופוגעה בה בהתקלה עוצמתית ועל דריטיני אתה פוקד להשתמש בכרבול על בידוף וזה מתחיל לתכרבל סביבו וללחוץ עליו, אתה מתרגש בגלל שזה הקרב הרשמי הראשון שלך.
"סטארלי מהר מתקפה מהירה על שינקס שלו!" אומר הילד והציפור שאתה מבין ששמו סטארלי תוקף במהירות מדהימה את זנב כוכב שלך והודף אותו אחורה בעוצמה רבה "בידוף עכשיו תשתמש בנשיכה!" הוא אומר לבידוף שלו וזה נושך את דריטיני שסביבו וגורם לו לסבל רב והוא משתחרר מאחיזתו.
מה תעשה?
תומאס:
אתה מודה לרוסור בהתרגשות ויוצא מהמעבדה שלו. אתה מוציא את טרטוויג החוצה ומביט בו וחושב לעצמך שזה הזמן לערוך היכרות איתו ואתה מציג את עצמך בפניו ואומר לו בהתלהבות שאתם עומדים להיות האלופים הבאים של סינו וטרטוויג מהמהן בהתרגשות וקפץ עלייך בשמחה.
אתה מתקדמים לעבר דרך 202 ושמים לב לכמויות חול לא רגילות ופוקימונים שבדרך כלל לא נמצאים באזור (![]()
) ובנסוף כמה מאמנים מתחילים בדיוק כמוך (
).
מה תעשה?
ריי:
אתה חושב לעצמך לאחר משמע המתקפות של פיפלאפ שזה לא רע ותצטרך להסתדר עם מה שיש ולכן אתה פוקד על פיפלאפ לרוץ לצד השמאלי של בידוף ולזנק עליו בחבטה ושינסה להשתמש בראש שלו כדי לגרום יותר נזק. פיפלאפ מתחיל לרוץ לכיוון בידוף ושובר לכיוון צידו השמאלי ומזנק עליו בחבטה עוצמתית שהודפת אותו חזרה לעבר האישה ששלחה אותו.
בידוף של האישה מנסה לקום אך נופל לארץ מעולף, "אנחנו עוד נשוב!" אמרה האישה והתסלקה יחד עם הבידוף והגבר שהיה איתה.
"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ()" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים (
)" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא פיפלאפ עם פיפלאפ בתוכו "זה פיפלאפ ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
"תודה רבה לך פרופסור" אני מודה לו ויוצא בשמחה מהמעבדה.
אני מוציא את הפוכדור של פיפלאפ ולוחץ על הכפתור האמצעי על מנת לשחרר את פיפלאפ.
ברגע שפיפלאפ יוצא מהפוכדור אני ניגש אליו ואומר לו "שלום פיפלאפ, אני המאמן החדש שלך".
"קוראים לי ריי" אני מוסיף.
"אז מה דעתך שנתחיל במסע שלנו?" אני שואל אותו.
אחרי השיחה הקצרה אני מתחיל לצעוד לדרך מספר 201 כאשר פיפלאפ לצידי.
"אמרתי לך שאנצח אותך!" אצעק לו בעודו הולך ומתרחק ממני ולאחר מכן אסתכל על צ'ימצ'אר ועל הפוכדור של רייהורן ואחשוב:'כדאי שאמצא איזה מקום שבו צ'ימצ'אר ורייהורן ינוחו וישתקמו. אני חושב שכדאי שתקדם לכיוון העיר ג'ובילייף, בה יש מרכז פוקימונים'. אז אומר לצ'ימצ'אר לעלות שוב על כתפי ואתחיל ללכת בהליכה מהירה לכיוון העיר ג'ובילייף וכשאגיע, אלך למרכז הפוקימונים ושם אבקש שישקמו וירפאו את רייהורן וצ'ימצ'אר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)