Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 27 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    התקבלת!
    התחלה:

אתה מתעורר למשמע צלילי הסטארלים ליד חלונך לבוקר יפה ושטוף שמש.
    אתה קם ומהר הולך לצחצח שיניים ושוטף פנים בחדר הרחצה בביתך.
    במהרה אתה יורד לחדר האוכל ופוגש את אמך שם עם צלחת אוכל מושטטת לכיוונך ואביך שקורא עיתון ומתעדכן על המצב במחוז, אתה מסיים מהר את הארוחה ומרגיש את ההתרגשות שממלא אותך ויוצא לדרכיך לאחר פרידה מאמך ומאביך.
    בטווינליף עכשיו יום אביבי ויפה בלי ענן אחד בשמיים, הסטארלים שורקים להם להנהתם במרומים ופוקימונים רבים מטיילים ברחובות. לאחר צעידה של כ-10 דקות אתה מגיע לעיר סאנג'ם כדי לקבל את הוקימון הראשון שלך אך למרבה ההפתעה המעבדה נעולה!
    אתה הולך לחלק האחורי של המעבדה וקולט שני אנשים (
    ) מאיימים על אדם מבוגר ומשופם בעל שיער לבן ומזוודה יחסית גדולה בידו ( ).
    "קדימה רואן וותר!" אומרת האישה לאדם המבוגר "תמסור עכשיו את המזוודה עם הנתונים למקום הימצאם של פוקימון המרחב ופוקימון הזמן!" ממשיך אותה האיש שלידה.
    מה תעשה?

'רואן, אוי לא! זה הפרופסור' אני חושב לעצמי בעודי רואה את המתרחש.
    'אני חייב לעזור לו!' אני אומר לעצמי ומתחיל לרוץ לכיוונם.
    "היי אתם! עזבו את הפרופסור!" אני צועק על שני האנשים בעודי רץ.
    אני עוצר לפני הפרופסור, מנסה להגן עליו.

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    אקח את הפוכדור של רייהורן ואחזיר אותו לתוכו תוך שאחמיא לו על הקרב:"כל הכבוד רייהורן, נלחמת היטב. מגיע לך לנוח קצת" ואומר לברנדון:"רייהורן הוא עוד פוקימון שרק תפסתי, אבל אני מרגיש כאילו אני מכיר אותו כבר הרבה זמן. לפי מה שאתה אומר, כנראה שגם הוא מרגיש כך." ואחרי שאומר את זה אחשוב:'עכשיו נשאר רק צ'ימצ'אר, שגם הוא חלש נגד סוג מים. אבל מצד שני, מריל מאוד מותש. אני עוד יכול לנצח!' ואז אצביע לכיוון מריל ואומר לצ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר, נראה שאתה חוזר למשחק. קדימה, רוץ לכיוון מריל תוך נהמה, ואז כשתהיה מולו תסתובב לאחוריו וכך תשרוט אותו בהפתעה! תתחמק אם הוא יתקוף גם אותך באקדחי מים!"
    מייקי:
    אתה לוקח את הפוכדור של רייהורן ומחזיר אותו לתוכו ומחמיא לו על הקרב שהוא עשה ומגיע לו מנוחה ואז אתה פונה לברנדון ואומר לו שרייהורן הוא פוקימון שרק תפסת אבל אתה מרגיש שאתה מכיר אותו המון זמן ולפי מה שהוא אומר גם רייהורן מרגיש אותו דבר ואתה חושב לעצמך שמי שנשאר לך הוא צ'ימצ'אר וגם הוא חלש כנגד סוג מים אבל מצד שני מריל מותש אז אתה יכול עוד לנצח ואז אתה אומר לצ'ימצ'אר שהוא חוזר למשחק והוא מהנהן ומזנק לתוך שדה הקרב. אתה פוקד עליו לרוץ לכיוון מריך ולהשתמש בנהמה שמחלישה את רמת העוצמה שלו ושיהיה מולו שיסתובב וישרוט אותו מאחור ושינסה להתחמק ממתקפות אקדח המים של מריל.
    צ'ימצ'אר מתחיל לרוץ וחומק במהירות מאקדחי המים של מריל העייף ומגיח מאחוריו עם שריטה שמורידה את מריל לרצפה. מריל מנסה לקום אך נופל מעולף!
    "מריל חזור" אומר ברנדון "תודה על קרב טוב" הוא אומר לך, לוחץ את ידך והולך לדרכו.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper צפה בהודעה
    "אוקיי!" אני אומר לפרופסור ומיד אסתכל לעבר בידוף "טורטוויג השתמש בנסיגה! לאחר מכן, תקוף עם התקלה משלך!" אני פוקד עליו.
    תומאס:
    אתה אומר לטרטוויג להשתמש בנסיגה שמאפשרת לטרטוויג להכנס לתוך השיריון שלו ולקבל רק חלק מהזנק ואז להשתמש בהתקלה משלו על בידוף. טרטוויג נכנס לתוך השיריון שלו ומקבל מעט נזק ומיד לאחר מכן עודף את בידוף בהתקלה מהירה, "אל תוותר לו חסר תועלת!" אתה שומע את האישה צועקת על הבידוף שלה "התקלה עוד פעם אחת!" היא אומרת לו ובידוף מתקיל בעוצמה את טרטוויג.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Shikamaru צפה בהודעה
    'רואן, אוי לא! זה הפרופסור' אני חושב לעצמי בעודי רואה את המתרחש.
    'אני חייב לעזור לו!' אני אומר לעצמי ומתחיל לרוץ לכיוונם.
    "היי אתם! עזבו את הפרופסור!" אני צועק על שני האנשים בעודי רץ.
    אני עוצר לפני הפרופסור, מנסה להגן עליו.
    ריי:
    אתה מבין שאתה צופה במתרחש האדם המבוגר הוא הפרופסור ולכן אתה אומר לעצמך שעלייך ללכת לעזור לו ואתה רץ לעבר אזור המתרחש וצועק לשני האנשים לעזוב את הפרופסור ואתה עוצר לפני הפרופסור ומגן עליו.
    "הילדים של היום מאוד מעצבנים!" אומרת האישה לחברה ושולפת פוכדור מכיסה "בידוף תתקיל את המטרד הקטן!" היא אומרת ופוקימון דמוי בונה מופיע ומתחיל לרוץ לעבריך (
    ).
    אתה מרגיש נגיעה ברגל ורואה שהפרופסור פתח לך מזוודה בה שישה פוכדורים שעל כל אחד ציור של פוקימון אחר.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ריי:
    אתה מבין שאתה צופה במתרחש האדם המבוגר הוא הפרופסור ולכן אתה אומר לעצמך שעלייך ללכת לעזור לו ואתה רץ לעבר אזור המתרחש וצועק לשני האנשים לעזוב את הפרופסור ואתה עוצר לפני הפרופסור ומגן עליו.
    "הילדים של היום מאוד מעצבנים!" אומרת האישה לחברה ושולפת פוכדור מכיסה "בידוף תתקיל את המטרד הקטן!" היא אומרת ופוקימון דמוי בונה מופיע ומתחיל לרוץ לעבריך (
    ).
    אתה מרגיש נגיעה ברגל ורואה שהפרופסור פתח לך מזוודה בה שישה פוכדורים שעל כל אחד ציור של פוקימון אחר.
    מה תעשה?
    אני מסתובב במהירות למזוודה ובוחן את הפוכדורים במהירות, אני לוקח את הפוקדור בעל הציור של פיפלאפ, 'פיפלאפ בטח יתאים למצב' אני חושב לעצמי בעודי שולף במהירות את הפוקדור וזורק אותו.
    "צא פיפלאפ" אני אומר בעודי משליח את הפוקדור.
    מיד אחר כך אני פונה לפרופסור ושואל "איזה מתקפות הוא יודע פרופסור?".

4. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [COLOR=red][FONT=&quot][U][B]
    אנדי:
    רוח קרירה = Icy Wind
    --------------------------
    אתה אומר לנאזליף שהגיע הזמן להתאמן בצורה נחושה יותר ואתה מבקש ממנו שישתמש בכוח פנימי ובעלי טער. נאזליף מהנהן ומשתמש בכוח פנימי בגלל שהזירה היא על אדמה הוא ממשתמש בכוח אדמה שלא עושה נזק לביטופליי בגלל שהוא פוקימון מעופף ומיד לאחר מכן משגר עלי טער שפוגעים בביוטיפליי אבל גורמים רק לרבע מהנזק הרגיל ואתה מבקש שישתמש שוב בעלי טער והפעם שינסה לתת להם כוח מיוחד אבל הוא משתמש במקפה אחרת שבה הוא פוגע בביוטיפליי וגורם לה 'להחליק' ולא לתקוף, "זה היה תעתוע!" (Fake Out) אומר יוליה ואתה מבין שנאזליף למד מתקפה חדשה! אתה אומר ליוליה לאמן גם את הביוטיפליי שלה ושואל אותה מהיכן השיגה את הביוטיפליי שלה בגלל שהוא שונה מהרגיל, "הביוטיפליי שלי הגיעה אליי מאחותי הגדולה שטיילה בהואן, היא יצאה למכון קאנטו לפני עליית ה"מושיע" יחד עם אמי ואני ואבי נשארנו כאן, לביוטיפליי הזה צבע מיוחד בגלל שהוא גדל בתור וומפרל באזור הררי שבדרך כלל לא נמצאים שם פוקימונים מסוג חרק ובגלל האזור הוא קיבל צבע מיוחד" היא מסבירה לך ואתה רואה דמעה בעיניה "ביוטיפליי משב רוח!" היא פוקדת עליה וזו מתחילה לנףנף בכנפיים שלה ומעיפה בספירלה את נאזליף שלך שסוג נזק סופר אפקטיבי.
    מה תעשה?
    מי משקיען שבועי?
    'כנראה זה נושא רגיש. כדי להפסיק לשאול שאלות להמשיך את הקרב' אחשוב לעצמי ואז אפנה לנאזליף ואומר לו: "כל הכבוד לך, המתקפה תעזור לנו. היא יכולה לעזור מפוקימון לתקוף וזה טוב. עכשיו תשתמש בתעתוע ואז תקפוץ באוויר ותשתמש בכוח טבעי. זה אמור לעשות את העבודה". 'מעניין איך הוורמפל הגיע להרים' אשאל את עצמי ואשאיר את השאלה בבטן לעתיד.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    [U][B]

[COLOR=red][FONT=&quot]תומאס:
    אתה אומר לטרטוויג להשתמש בנסיגה שמאפשרת לטרטוויג להכנס לתוך השיריון שלו ולקבל רק חלק מהזנק ואז להשתמש בהתקלה משלו על בידוף. טרטוויג נכנס לתוך השיריון שלו ומקבל מעט נזק ומיד לאחר מכן עודף את בידוף בהתקלה מהירה, "אל תוותר לו חסר תועלת!" אתה שומע את האישה צועקת על הבידוף שלה "התקלה עוד פעם אחת!" היא אומרת לו ובידוף מתקיל בעוצמה את טרטוויג.
    מה תעשה?
    "חכה לרגע המתאים טורטוויג, ואז תתחמק הצידה! לאחר מכן, תקוף עם התקלה!" אני פוקד עליו 'אני לא אפשל בקרב הראשון שלי!' אני חושב לעצמי.

6. משתמש מנוסה
    [B]
    נייתן:
    אתה מוציא את זנב כוכב ודריטיני ואומר להם שסופת חול זה לא מה שיעצור אתכם ועליכם ללמוד מתקפות חדשות כדי להשתפר.
    שני הפוקימנים מהנהנים אך יד תופסת אותך ומושכת אותך פנימה לתוך בית הספר יחד עם הפוקימונים שלך, "להיות בחוץ זה מסוכן עכשיו מאוד!" אומרת לך אישה בעלת שיער כתום וחולצה ירוקה (
    ) "שמי הוא גארדניה ואני מנהיגת מכון העיר אטרנה לשעבר וכיום מורה בבית הספר למאמנים" היא אומרת לך "פה נוכל ללמד אותך ואת הפוקימונים שלך כיצד להשתפר כחברים וגם כלוחמים" היא אומרת לך "כל מה שתרצה לדעת תלמד פה או אם תרצה להתאמן או להתחיל לעבוד על מתקפה חדשה גם זה אפשרי בבית הספר הזה!" היא מסבירה לך.
    מה תעשה?
    "אוקיי...את יכולה לעזור לי ללמד את דרטיני וזנב כוכב כמה מתקפות שיעזרו לנו במכון."
    -----------
    אתה יכול לגתוב לו ברשומים כינוי:זנב כוכב
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

7. משתמש מנוסה
    מצטיין השבוע הוא DoR_RoD והוא זוכה באולטרה בול ( )!
    אני מסתובב במהירות למזוודה ובוחן את הפוכדורים במהירות, אני לוקח את הפוקדור בעל הציור של פיפלאפ, 'פיפלאפ בטח יתאים למצב' אני חושב לעצמי בעודי שולף במהירות את הפוקדור וזורק אותו.
    "צא פיפלאפ" אני אומר בעודי משליח את הפוקדור.
    מיד אחר כך אני פונה לפרופסור ושואל "איזה מתקפות הוא יודע פרופסור?".
    ריי:
    אתה מסתובב במהירות למזוודה טמתחיל לבחון את הפוכדורים שבתוכה עד שאתה מוציא את הפוכדור שעליו הציור של פיפלאפ ואתה חושב לעצמך שפיפלאפ יהיה פוקימון מתאים למצב שאתה בו ובמהירות את זורק אותו ואמר "צא פיפלאפ" ומהפוכדור שנפתח בוקע אור לבן זוהר וממנו יוצא פוקימון דמוי פינגווין ששמו הוא פיפלאפ (
    ).
    אתה שואל את הפרופסור אלו מתקפות פיפלאפ יודע וזה אומר "הוא יודע להשתמש בחבטה ונהמה!".
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    מי משקיען שבועי?
    'כנראה זה נושא רגיש. כדי להפסיק לשאול שאלות להמשיך את הקרב' אחשוב לעצמי ואז אפנה לנאזליף ואומר לו: "כל הכבוד לך, המתקפה תעזור לנו. היא יכולה לעזור מפוקימון לתקוף וזה טוב. עכשיו תשתמש בתעתוע ואז תקפוץ באוויר ותשתמש בכוח טבעי. זה אמור לעשות את העבודה". 'מעניין איך הוורמפל הגיע להרים' אשאל את עצמי ואשאיר את השאלה בבטן לעתיד.
    אנדי:
    ההתלבטות הייתה בינך לבין DoR_RoD והחלטתי לתת לו בגלל שאתה כבר קיבלת פרס
    -----------------------------------------------------------------
    אתה חושב לעצמך שהנושא של ביוטיפליי רגיש ולכן כדי שתפסיק לשאול שאלות במהלך הקרב ואז אתה ונה לנאזליף ואתה אומר לו כל הכבוד על המתקפה החדשה שהוא למד ושהיא תעזור לכם ואתה מבקש ממנו להשתמש בתעתוע וזה מזנק לעבר ביוטיפליי "תחמקי!" אומרת יליה וביוטיפליי שלה מתחמק מהמתקפה ובנתיים אתה אומר לנאזליף להשתמש בכוח טבע ואתה שומע את יוליה אומרת לביוטיפליי להשתמש ביריית חוטים וזו תופסת את נאזליף לפני שהוא מצליח להשתמש בכוח הטבע שלו "תטיחי אותו עכשיו ברצפה!" יוליה אומרת וביוטיפליי שלה מטיחה בעוצמה את נאזליף על הרצפה. נאזליף מנסה להתרומם אך נופל ממוטט על הרצפה.
    "כל הכבוד לך ביוטיפליי, אתה הכי טובה!" אומרת יוליה ומחבקת את ביוטיפליי שלה.
    מה תעשה?
    "חכה לרגע המתאים טורטוויג, ואז תתחמק הצידה! לאחר מכן, תקוף עם התקלה!" אני פוקד עליו 'אני לא אפשל בקרב הראשון שלי!' אני חושב לעצמי.
    תומאס:
    אתה אומר לטרטוויג לחכות לרגע המתאים ואז לחמוק הצידה ולהשתמש בהתקלה.
    טרטוויג עומד במקום ומחכה ומכה ומזנק הצדה שניות לפני שבידוף מתקיל אותו ואז יוצא בהתקלה משלו ועודף את בידוף בחזרה לאישה מעולף.
    "אתה עוד תשמע מאיתנו!" אמרה האישה בעצבנות ולקחה את הגבר שאיתה והבידוף והסתלקו.
    "תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
    "זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הפוכדור שממנו יצא טרטוויג עם טרטוויג בתוכו "זה טרטוויג,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "אוקיי...את יכולה לעזור לי ללמד את דרטיני וזנב כוכב כמה מתקפות שיעזרו לנו במכון."
    -----------
    אתה יכול לגתוב לו ברשומים כינוי:זנב כוכב
    נייתן:
    כבר עשיתי את זה אתמול
    ------------------------
    אתה אומר לגארדניה שהיא יכולה לעזור לך ללמד את זנב כוכב ודריטיני שלך כמה מתקפות חדשות שיעזרו להם בקרב המכון נגד המושלת והיא מהנהנת ומציגה מולך שני תלמידים (
    ) "תלחם מול כל אחד מהם בקרב כפול, זה יעזור לפוקימונים שלך לקבל ניסון קרב ואז הם יוכלו ללמוד מתקפות חדשות, תנצח את שניהם ואני אלמד את השינקס שלך מתקת חשמל שתעזור לך בעתיד" גארדניה אומרת ומביאה את התלמיד הראשון "צאו עכשיו סטארלי ובידוף!" אומר התלמיד ומהפוכדור שלו יוצאים שני פוקימונים ( ).
    "אתה תקבל את הזכות לתקוף ראשון" אומרת לך גארדניה והולכת הצידה כדי לשפוט את הקרב.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

נייתן:
    כבר עשיתי את זה אתמול
    ------------------------
    אתה אומר לגארדניה שהיא יכולה לעזור לך ללמד את זנב כוכב ודריטיני שלך כמה מתקפות חדשות שיעזרו להם בקרב המכון נגד המושלת והיא מהנהנת ומציגה מולך שני תלמידים (
    ) "תלחם מול כל אחד מהם בקרב כפול, זה יעזור לפוקימונים שלך לקבל ניסון קרב ואז הם יוכלו ללמוד מתקפות חדשות, תנצח את שניהם ואני אלמד את השינקס שלך מתקת חשמל שתעזור לך בעתיד" גארדניה אומרת ומביאה את התלמיד הראשון "צאו עכשיו סטארלי ובידוף!" אומר התלמיד ומהפוכדור שלו יוצאים שני פוקימונים ( ).
    "אתה תקבל את הזכות לתקוף ראשון" אומרת לך גארדניה והולכת הצידה כדי לשפוט את הקרב.
    מה תעשה?
    "אוקיי זנב כוכב ודרטיני צאו זנב כוכב התקלה על הציפור המוזרה הזאת ודרטיני כרבול על הבונה שכבר היית מולו עכשיו." אני אומר בהתרגשות בכל זאת קרב רשמי ראשון.

9. משתמש מנוסה
    [FONT=&quot][SIZE=6][U][B]
    תומאס:
    אתה אומר לטרטוויג לחכות לרגע המתאים ואז לחמוק הצידה ולהשתמש בהתקלה.
    טרטוויג עומד במקום ומחכה ומכה ומזנק הצדה שניות לפני שבידוף מתקיל אותו ואז יוצא בהתקלה משלו ועודף את בידוף בחזרה לאישה מעולף.
    "אתה עוד תשמע מאיתנו!" אמרה האישה בעצבנות ולקחה את הגבר שאיתה והבידוף והסתלקו.
    [COLOR=red][FONT=&quot]"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
    "זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הפוכדור שממנו יצא טרטוויג עם טרטוויג בתוכו "זה טרטוויג,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?
    "תודה רבה פרופסור!" אני אומר לו בהתרגשות ואני יוצא החוצה מהמעבדה. אני מוציא את הפוכדור של טורטוויג החוצה ומביט בו 'הגיע הזמן להיכרות בינינו' אני חושב לעצמי "צא טורטוויג!" אני קורא ומשליך את הפוכדור שלו קדימה. אחרי שהוא מגיח החוצה אני עורך בינינו היכרות קצרה "שלום לך טורטוויג, שמי תומאס ואנחנו הולכים להיות האלופים הבאים של מחוז שינו ולנצח את כולם בדרך!" אני קורא בהתלהבות.

10. משתמש מנוסה

ריי:
    אתה מסתובב במהירות למזוודה טמתחיל לבחון את הפוכדורים שבתוכה עד שאתה מוציא את הפוכדור שעליו הציור של פיפלאפ ואתה חושב לעצמך שפיפלאפ יהיה פוקימון מתאים למצב שאתה בו ובמהירות את זורק אותו ואמר "צא פיפלאפ" ומהפוכדור שנפתח בוקע אור לבן זוהר וממנו יוצא פוקימון דמוי פינגווין ששמו הוא פיפלאפ (
    ).
    אתה שואל את הפרופסור אלו מתקפות פיפלאפ יודע וזה אומר "הוא יודע להשתמש בחבטה ונהמה!".
    מה תעשה?
    'לא רע, נצטרך להסתדר עם מה שיש' אני חושב לעצמי לאחר שמיעת המתקפות של פיפלאפ.
    "עכשיו פיפלאפ רוץ במהרה לצד השמאלי של בידוף ואז זנק אליו והשתמש בחבטה" אני אומר לפיפלאפ.
    "תנסה לפגוע בו עם הראש כדי לגרום לו יותר נזק!" אני אומר לפיפלאפ בזמן שהוא רץ לכיוון בידוף.

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "אוקיי זנב כוכב ודרטיני צאו זנב כוכב התקלה על הציפור המוזרה הזאת ודרטיני כרבול על הבונה שכבר היית מולו עכשיו." אני אומר בהתרגשות בכל זאת קרב רשמי ראשון.
    נייתן:
    אתה אומר לזנב כוכב ודריטיני להכנס לשדה הקרב וגארדניה מכריזה על תחילת הקרב.
    אתה פוקד על זנב כוכב להשתמש בהתקלה על הציפור וזה מתחיל לרוץ לעברה ופוגעה בה בהתקלה עוצמתית ועל דריטיני אתה פוקד להשתמש בכרבול על בידוף וזה מתחיל לתכרבל סביבו וללחוץ עליו, אתה מתרגש בגלל שזה הקרב הרשמי הראשון שלך.
    "סטארלי מהר מתקפה מהירה על שינקס שלו!" אומר הילד והציפור שאתה מבין ששמו סטארלי תוקף במהירות מדהימה את זנב כוכב שלך והודף אותו אחורה בעוצמה רבה "בידוף עכשיו תשתמש בנשיכה!" הוא אומר לבידוף שלו וזה נושך את דריטיני שסביבו וגורם לו לסבל רב והוא משתחרר מאחיזתו.
    מה תעשה?
    "תודה רבה פרופסור!" אני אומר לו בהתרגשות ואני יוצא החוצה מהמעבדה. אני מוציא את הפוכדור של טורטוויג החוצה ומביט בו 'הגיע הזמן להיכרות בינינו' אני חושב לעצמי "צא טורטוויג!" אני קורא ומשליך את הפוכדור שלו קדימה. אחרי שהוא מגיח החוצה אני עורך בינינו היכרות קצרה "שלום לך טורטוויג, שמי תומאס ואנחנו הולכים להיות האלופים הבאים של מחוז שינו ולנצח את כולם בדרך!" אני קורא בהתלהבות.
    תומאס:
    אתה מודה לרוסור בהתרגשות ויוצא מהמעבדה שלו. אתה מוציא את טרטוויג החוצה ומביט בו וחושב לעצמך שזה הזמן לערוך היכרות איתו ואתה מציג את עצמך בפניו ואומר לו בהתלהבות שאתם עומדים להיות האלופים הבאים של סינו וטרטוויג מהמהן בהתרגשות וקפץ עלייך בשמחה.
    אתה מתקדמים לעבר דרך 202 ושמים לב לכמויות חול לא רגילות ופוקימונים שבדרך כלל לא נמצאים באזור (
    ) ובנסוף כמה מאמנים מתחילים בדיוק כמוך ().
    מה תעשה?
    'לא רע, נצטרך להסתדר עם מה שיש' אני חושב לעצמי לאחר שמיעת המתקפות של פיפלאפ.
    "עכשיו פיפלאפ רוץ במהרה לצד השמאלי של בידוף ואז זנק אליו והשתמש בחבטה" אני אומר לפיפלאפ.
    "תנסה לפגוע בו עם הראש כדי לגרום לו יותר נזק!" אני אומר לפיפלאפ בזמן שהוא רץ לכיוון בידוף.
    ריי:
    אתה חושב לעצמך לאחר משמע המתקפות של פיפלאפ שזה לא רע ותצטרך להסתדר עם מה שיש ולכן אתה פוקד על פיפלאפ לרוץ לצד השמאלי של בידוף ולזנק עליו בחבטה ושינסה להשתמש בראש שלו כדי לגרום יותר נזק. פיפלאפ מתחיל לרוץ לכיוון בידוף ושובר לכיוון צידו השמאלי ומזנק עליו בחבטה עוצמתית שהודפת אותו חזרה לעבר האישה ששלחה אותו.
    בידוף של האישה מנסה לקום אך נופל לארץ מעולף, "אנחנו עוד נשוב!" אמרה האישה והתסלקה יחד עם הבידוף והגבר שהיה איתה.
    "תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
    "זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא פיפלאפ עם פיפלאפ בתוכו "זה פיפלאפ ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?

משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ריי:
    אתה חושב לעצמך לאחר משמע המתקפות של פיפלאפ שזה לא רע ותצטרך להסתדר עם מה שיש ולכן אתה פוקד על פיפלאפ לרוץ לצד השמאלי של בידוף ולזנק עליו בחבטה ושינסה להשתמש בראש שלו כדי לגרום יותר נזק. פיפלאפ מתחיל לרוץ לכיוון בידוף ושובר לכיוון צידו השמאלי ומזנק עליו בחבטה עוצמתית שהודפת אותו חזרה לעבר האישה ששלחה אותו.
    בידוף של האישה מנסה לקום אך נופל לארץ מעולף, "אנחנו עוד נשוב!" אמרה האישה והתסלקה יחד עם הבידוף והגבר שהיה איתה.
    "זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא פיפלאפ עם פיפלאפ בתוכו "זה פיפלאפ ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?

"תודה רבה לך פרופסור" אני מודה לו ויוצא בשמחה מהמעבדה.
    אני מוציא את הפוכדור של פיפלאפ ולוחץ על הכפתור האמצעי על מנת לשחרר את פיפלאפ.
    ברגע שפיפלאפ יוצא מהפוכדור אני ניגש אליו ואומר לו "שלום פיפלאפ, אני המאמן החדש שלך".
    "קוראים לי ריי" אני מוסיף.
    "אז מה דעתך שנתחיל במסע שלנו?" אני שואל אותו.
    אחרי השיחה הקצרה אני מתחיל לצעוד לדרך מספר 201 כאשר פיפלאפ לצידי.

13. משתמש מנוסה
    [U][B]

תומאס:
    אתה מודה לרוסור בהתרגשות ויוצא מהמעבדה שלו. אתה מוציא את טרטוויג החוצה ומביט בו וחושב לעצמך שזה הזמן לערוך היכרות איתו ואתה מציג את עצמך בפניו ואומר לו בהתלהבות שאתם עומדים להיות האלופים הבאים של סינו וטרטוויג מהמהן בהתרגשות וקפץ עלייך בשמחה.
    אתה מתקדמים לעבר דרך 202 ושמים לב לכמויות חול לא רגילות ופוקימונים שבדרך כלל לא נמצאים באזור (
    ) ובנסוף כמה מאמנים מתחילים בדיוק כמוך ().[COLOR=red][FONT=&quot]
    מה תעשה?
    'מוזר מאוד...' אני חושב לעצמי. אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימונים שמופיעים שם. בעיקר מושך את עיני פוקימון ההיפופוטאם שנמצא שם "טורטוויג, מה דעתך לגביו?" אני שואל את טורטוויג.

14. משתמש מנוסה
    שם: דור
    מייקי:
    אתה לוקח את הפוכדור של רייהורן ומחזיר אותו לתוכו ומחמיא לו על הקרב שהוא עשה ומגיע לו מנוחה ואז אתה פונה לברנדון ואומר לו שרייהורן הוא פוקימון שרק תפסת אבל אתה מרגיש שאתה מכיר אותו המון זמן ולפי מה שהוא אומר גם רייהורן מרגיש אותו דבר ואתה חושב לעצמך שמי שנשאר לך הוא צ'ימצ'אר וגם הוא חלש כנגד סוג מים אבל מצד שני מריל מותש אז אתה יכול עוד לנצח ואז אתה אומר לצ'ימצ'אר שהוא חוזר למשחק והוא מהנהן ומזנק לתוך שדה הקרב. אתה פוקד עליו לרוץ לכיוון מריך ולהשתמש בנהמה שמחלישה את רמת העוצמה שלו ושיהיה מולו שיסתובב וישרוט אותו מאחור ושינסה להתחמק ממתקפות אקדח המים של מריל.
    צ'ימצ'אר מתחיל לרוץ וחומק במהירות מאקדחי המים של מריל העייף ומגיח מאחוריו עם שריטה שמורידה את מריל לרצפה. מריל מנסה לקום אך נופל מעולף!
    "מריל חזור" אומר ברנדון "תודה על קרב טוב" הוא אומר לך, לוחץ את ידך והולך לדרכו.
    מה תעשה?
    "אמרתי לך שאנצח אותך!" אצעק לו בעודו הולך ומתרחק ממני ולאחר מכן אסתכל על צ'ימצ'אר ועל הפוכדור של רייהורן ואחשוב:'כדאי שאמצא איזה מקום שבו צ'ימצ'אר ורייהורן ינוחו וישתקמו. אני חושב שכדאי שתקדם לכיוון העיר ג'ובילייף, בה יש מרכז פוקימונים'. אז אומר לצ'ימצ'אר לעלות שוב על כתפי ואתחיל ללכת בהליכה מהירה לכיוון העיר ג'ובילייף וכשאגיע, אלך למרכז הפוקימונים ושם אבקש שישקמו וירפאו את רייהורן וצ'ימצ'אר.

15. משתמש מנוסה
    נייתן:
    אתה אומר לזנב כוכב ודריטיני להכנס לשדה הקרב וגארדניה מכריזה על תחילת הקרב.
    אתה פוקד על זנב כוכב להשתמש בהתקלה על הציפור וזה מתחיל לרוץ לעברה ופוגעה בה בהתקלה עוצמתית ועל דריטיני אתה פוקד להשתמש בכרבול על בידוף וזה מתחיל לתכרבל סביבו וללחוץ עליו, אתה מתרגש בגלל שזה הקרב הרשמי הראשון שלך.
    "סטארלי מהר מתקפה מהירה על שינקס שלו!" אומר הילד והציפור שאתה מבין ששמו סטארלי תוקף במהירות מדהימה את זנב כוכב שלך והודף אותו אחורה בעוצמה רבה "בידוף עכשיו תשתמש בנשיכה!" הוא אומר לבידוף שלו וזה נושך את דריטיני שסביבו וגורם לו לסבל רב והוא משתחרר מאחיזתו.
    מה תעשה?
    "לא נוותר קדימה דרטיני גל רעם ואז כרבול על בידוף ושינקס תנסה להשתמש בהתקלה במהירות שסטארלי תקף." אני אומר מעט לחוץ.

עמוד 23 מתוך 27 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •