Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 27 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Shikamaru צפה בהודעה
    "תודה רבה לך פרופסור" אני מודה לו ויוצא בשמחה מהמעבדה.
    אני מוציא את הפוכדור של פיפלאפ ולוחץ על הכפתור האמצעי על מנת לשחרר את פיפלאפ.
    ברגע שפיפלאפ יוצא מהפוכדור אני ניגש אליו ואומר לו "שלום פיפלאפ, אני המאמן החדש שלך".
    "קוראים לי ריי" אני מוסיף.
    "אז מה דעתך שנתחיל במסע שלנו?" אני שואל אותו.
    אחרי השיחה הקצרה אני מתחיל לצעוד לדרך מספר 201 כאשר פיפלאפ לצידי.
    ריי:
    אתה מודה לפרופסור ויוצאבשמחה מהמעבדה ומוציא את פיפלאפ מהפוכדור שלו כדי לערוך היכרות קצרה בה אתה מציג את עצמך ושואל אותו מה דעתו שתצאו למסע וזה מעלה חיוך של שמחה על פניו ושניכם חוזרים לכיוון דרך 201 ממנה הגעת לעיר סאנג'ם ורואים כמה פוקימונים שונים (
    ).
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper צפה בהודעה
    'מוזר מאוד...' אני חושב לעצמי. אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימונים שמופיעים שם. בעיקר מושך את עיני פוקימון ההיפופוטאם שנמצא שם "טורטוויג, מה דעתך לגביו?" אני שואל את טורטוויג.
    תומאס:
    עקב השעה כרגע (2 בלילה) אני מרשה לעצמי להתעצל ולרשום את המידע רק על היפופוטס אם זה בסדר
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה חושב לעצמך שמה שקורה פה הוא מוזר מאוד ואתה שולף את הפוקידע כדי לסרוק את הפוקימונים שם וכאשר אתה מסובב אותה לכיוון ההיפופטם הפוקידע אומר "היפופוטס, היפופוטס חיי באזור שבו יש המון חול וללא מים, יש הבדל בין היפופוטס זכר לנקבה, ההיפופוטס מולך הוא נקבה"
    הקול משתתק.
    אתה שואל את טרטוויג מה דעתו על היפופוטס והוא מהנהן לך באישור וניגש לעבר היפופוטס בעמדת קרב.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    "אמרתי לך שאנצח אותך!" אצעק לו בעודו הולך ומתרחק ממני ולאחר מכן אסתכל על צ'ימצ'אר ועל הפוכדור של רייהורן ואחשוב:'כדאי שאמצא איזה מקום שבו צ'ימצ'אר ורייהורן ינוחו וישתקמו. אני חושב שכדאי שתקדם לכיוון העיר ג'ובילייף, בה יש מרכז פוקימונים'. אז אומר לצ'ימצ'אר לעלות שוב על כתפי ואתחיל ללכת בהליכה מהירה לכיוון העיר ג'ובילייף וכשאגיע, אלך למרכז הפוקימונים ושם אבקש שישקמו וירפאו את רייהורן וצ'ימצ'אר.
    מייקי:
    אתה צועק לברנדון ההולך ומתרחק שידעת שאתה עומד לנצח אותו ואז אתה חושב לעצמך שאתה חייב למצוא מקום לטפל בפוקימונים שלך ועלייך להגיע במהירות לעיר ג'ובילייף ולכן אתה לוקח את צ'ימצ'אר על הכתף שלך ואתה הפוכדור של רייהורן אתה מחזיר לחגורתך ומתחיל ללכת בהליכה מהירה בשעת צהריים רגוע לכיוון העיר ג'ובילייף ולפני הכניסה לעיר אתה קולט ילד יושב ובוכה ללא הפסקה ( ).
    אתה ניגש מהר למרכז הפוקימונים בו לוקח שעה לאחות ג'וי לטפל בשני הפוקימונים שלך אבל היא מחזירה אותם כמו חדשים ומאחלת לך דרך צלחה.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "לא נוותר קדימה דרטיני גל רעם ואז כרבול על בידוף ושינקס תנסה להשתמש בהתקלה במהירות שסטארלי תקף." אני אומר מעט לחוץ.
    נייתן:
    אתה אומר לדריטיני וזנב כוכב שאתם לא עומדים לוותר ואתה מבקש מדריטיני שישתמש שוב פעם בכרבול על בידוף ומנזב כוכב שינסה להתקיל את סטארלי באותה מהירות שזה התקיל אותו.
    דריטני מתחיל להתכרבל סביב בידוף שוב ולוחץ עךיו חזק וזנב כוכב מנסה להגיע למהירות של סטארלי אך אינו מצליח ועושה התקלה רגילה.
    שני הפוקימונים שלך הילד מתעלים מעייות וגארדניה מכריזה עלייך כמנצח וקוראת לילדה שזורקת שני פוכדורים באוויר ומהם יוצאים שני פוקימנים חדשים (
    ).
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]
    נייתן:
    אתה אומר לדריטיני וזנב כוכב שאתם לא עומדים לוותר ואתה מבקש מדריטיני שישתמש שוב פעם בכרבול על בידוף ומנזב כוכב שינסה להתקיל את סטארלי באותה מהירות שזה התקיל אותו.
    דריטני מתחיל להתכרבל סביב בידוף שוב ולוחץ עךיו חזק וזנב כוכב מנסה להגיע למהירות של סטארלי אך אינו מצליח ועושה התקלה רגילה.
    שני הפוקימונים שלך הילד מתעלים מעייות וגארדניה מכריזה עלייך כמנצח וקוראת לילדה שזורקת שני פוכדורים באוויר ומהם יוצאים שני פוקימנים חדשים (
    ).
    מה תעשה?
    "זנב כוכב התקלה על הצמח ודרטיני גל רעם ואז כרבול על השני." אני אומר בטיפשות משום שאין לי מושג מול מי אני נלחם.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    מצטיין השבוע הוא DoR_RoD והוא זוכה באולטרה בול ( )!

ריי:
    אתה מסתובב במהירות למזוודה טמתחיל לבחון את הפוכדורים שבתוכה עד שאתה מוציא את הפוכדור שעליו הציור של פיפלאפ ואתה חושב לעצמך שפיפלאפ יהיה פוקימון מתאים למצב שאתה בו ובמהירות את זורק אותו ואמר "צא פיפלאפ" ומהפוכדור שנפתח בוקע אור לבן זוהר וממנו יוצא פוקימון דמוי פינגווין ששמו הוא פיפלאפ (
    ).
    אתה שואל את הפרופסור אלו מתקפות פיפלאפ יודע וזה אומר "הוא יודע להשתמש בחבטה ונהמה!".
    מה תעשה?

אנדי:
    ההתלבטות הייתה בינך לבין DoR_RoD והחלטתי לתת לו בגלל שאתה כבר קיבלת פרס
    -----------------------------------------------------------------
    אתה חושב לעצמך שהנושא של ביוטיפליי רגיש ולכן כדי שתפסיק לשאול שאלות במהלך הקרב ואז אתה ונה לנאזליף ואתה אומר לו כל הכבוד על המתקפה החדשה שהוא למד ושהיא תעזור לכם ואתה מבקש ממנו להשתמש בתעתוע וזה מזנק לעבר ביוטיפליי "תחמקי!" אומרת יליה וביוטיפליי שלה מתחמק מהמתקפה ובנתיים אתה אומר לנאזליף להשתמש בכוח טבע ואתה שומע את יוליה אומרת לביוטיפליי להשתמש ביריית חוטים וזו תופסת את נאזליף לפני שהוא מצליח להשתמש בכוח הטבע שלו "תטיחי אותו עכשיו ברצפה!" יוליה אומרת וביוטיפליי שלה מטיחה בעוצמה את נאזליף על הרצפה. נאזליף מנסה להתרומם אך נופל ממוטט על הרצפה.
    "כל הכבוד לך ביוטיפליי, אתה הכי טובה!" אומרת יוליה ומחבקת את ביוטיפליי שלה.
    מה תעשה?

תומאס:
    אתה אומר לטרטוויג לחכות לרגע המתאים ואז לחמוק הצידה ולהשתמש בהתקלה.
    טרטוויג עומד במקום ומחכה ומכה ומזנק הצדה שניות לפני שבידוף מתקיל אותו ואז יוצא בהתקלה משלו ועודף את בידוף בחזרה לאישה מעולף.
    "אתה עוד תשמע מאיתנו!" אמרה האישה בעצבנות ולקחה את הגבר שאיתה והבידוף והסתלקו.
    "תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
    "זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הפוכדור שממנו יצא טרטוויג עם טרטוויג בתוכו "זה טרטוויג,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?

נייתן:
    כבר עשיתי את זה אתמול
    ------------------------
    אתה אומר לגארדניה שהיא יכולה לעזור לך ללמד את זנב כוכב ודריטיני שלך כמה מתקפות חדשות שיעזרו להם בקרב המכון נגד המושלת והיא מהנהנת ומציגה מולך שני תלמידים (
    [COLOR=DeepSkyBlue] ) "תלחם מול כל אחד מהם בקרב כפול, זה יעזור לפוקימונים שלך לקבל ניסון קרב ואז הם יוכלו ללמוד מתקפות חדשות, תנצח את שניהם ואני אלמד את השינקס שלך מתקת חשמל שתעזור לך בעתיד" גארדניה אומרת ומביאה את התלמיד הראשון "צאו עכשיו סטארלי ובידוף!" אומר התלמיד ומהפוכדור שלו יוצאים שני פומונים ([/
    COLOR] [IMG]http://
    serebii.net/diamondpearl/pokemon/396-m.png[/IMG]
    ).
    "אתה תקבל את הזכות לתקוף ראשון" אומרת לך גארדניה והולכת הצידה כדי לשפוט את הקרב.
    מה תעשה?
    אני אחזיר את נאזליף לפוקדור ואז אומר לו: "נלחמת מצויין. אני ממש גאה בך". לאחר מכן אומר לביוטיפליי של יוליה: "את ממש חזקה. וגם יש לך מאמת ממש טובה" אגמור ואחייך ליוליה.
    לאחר מכן אחזור למרכז הפוקימונים, אבקש מהאחות לרפא לי את הפוקימונים ואז אגש שנית לאתגר את קורקי. כשאגיע אומר לקורקי: "יכול להיות שניצחת אותי בפעם הקודמת, אך אני התחזקתי והפעם אני אנצח!" ואז אחכה לפוקימון הראשון שהוא יוציא.

טוב לא נורא. אני אשקיע גם השבוע הזה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ריי:
    אתה מודה לפרופסור ויוצאבשמחה מהמעבדה ומוציא את פיפלאפ מהפוכדור שלו כדי לערוך היכרות קצרה בה אתה מציג את עצמך ושואל אותו מה דעתו שתצאו למסע וזה מעלה חיוך של שמחה על פניו ושניכם חוזרים לכיוון דרך 201 ממנה הגעת לעיר סאנג'ם ורואים כמה פוקימונים שונים (
    ).
    מה תעשה?
    "המ...הפוקימון דמוי הכלב בעל הפרווה הזהובה מעניין" אני אומר לפיפלאפ.
    "מה דעתך שנבדוק אותו" אני אומר לו.
    לאחר תגובה מפיפלאפ אני מתחיל לצעוד כלפיו כאשר פיפלאפ לצידי.
    כאשר אני מגיע אליו אני בודק אותו בפוקדיע.

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever
    [COLOR=red][FONT=&quot]תומאס:
    עקב השעה כרגע (2 בלילה) אני מרשה לעצמי להתעצל ולרשום את המידע רק על היפופוטס אם זה בסדר
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה חושב לעצמך שמה שקורה פה הוא מוזר מאוד ואתה שולף את הפוקידע כדי לסרוק את הפוקימונים שם וכאשר אתה מסובב אותה לכיוון ההיפופטם הפוקידע אומר "היפופוטס, היפופוטס חיי באזור שבו יש המון חול וללא מים, יש הבדל בין היפופוטס זכר לנקבה, ההיפופוטס מולך הוא נקבה"
    הקול משתתק.
    אתה שואל את טרטוויג מה דעתו על היפופוטס והוא מהנהן לך באישור וניגש לעבר היפופוטס בעמדת קרב.
    מה תעשה?
    "בסדר טורטוויג, תקוף עם התקלה לעבר היפופוטאס!" אני פוקד על טורטוויג ומצביע לעבר היפופוטאס 'אני אתפוס את הפוקימון הראשון שלי!' אני חושב לעצמי בנחישות.

6. משתמש מנוסה
    "זנב כוכב התקלה על הצמח ודרטיני גל רעם ואז כרבול על השני." אני אומר בטיפשות משום שאין לי מושג מול מי אני נלחם.
    נייתן:
    זנב כוכב רץ ומתקיל את הצמח ואתה שומע את היריבה שלך אומר "בורמי התקלה גם!" והצמח שמתברר ששמו ברומי מתקיל את זנב כוכב שלך בעוצמה.
    על דריטיני אתה פוקד להשתמש בגל רעם שגורם לשיתוק על הפוקימון השני ואז בכרבול ודריטיני מתחיל למחוץ את הפוקימון השני "או לא קומבי!" אומרת היריבה שלך ואתה מבין שלפוקימון השני קוראים קומבי.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    אני אחזיר את נאזליף לפוקדור ואז אומר לו: "נלחמת מצויין. אני ממש גאה בך". לאחר מכן אומר לביוטיפליי של יוליה: "את ממש חזקה. וגם יש לך מאמת ממש טובה" אגמור ואחייך ליוליה.
    לאחר מכן אחזור למרכז הפוקימונים, אבקש מהאחות לרפא לי את הפוקימונים ואז אגש שנית לאתגר את קורקי. כשאגיע אומר לקורקי: "יכול להיות שניצחת אותי בפעם הקודמת, אך אני התחזקתי והפעם אני אנצח!" ואז אחכה לפוקימון הראשון שהוא יוציא.

טוב לא נורא. אני אשקיע גם השבוע הזה.
    אנדי:
    אתה מחזיר את נאזליף לפוכדור שלו ואומר לו שהוא נלחם מצוין ואתה גאה בו מאוד ולאחר מכן ניגש לביוטיפליי את יוליה ואומר לה שהיא ממש חזקה ושיש לה מאמנת טובה ומחייך ליוליה שמסמיקה.
    אתה ניגש למרכז הפוקימונים ומטפל בפוקימונים שלך והולך לאתגר את קורקי שוב.
    אתה נכנס למכון ואומר לקורקי שאולי הוא ניצח אותך בפעם הקודמת אבל אתה התחזקת מאז והוא משיב "אני שמח שהחלטת לחזור, זה מוכיח על אופי ונחישות" הוא אומר וזורק לזירה את סאנדשרו שלו.
    מה תעשה?
    "המ...הפוקימון דמוי הכלב בעל הפרווה הזהובה מעניין" אני אומר לפיפלאפ.
    "מה דעתך שנבדוק אותו" אני אומר לו.
    לאחר תגובה מפיפלאפ אני מתחיל לצעוד כלפיו כאשר פיפלאפ לצידי.
    כאשר אני מגיע אליו אני בודק אותו בפוקדיע.
    ריי:
    אתה אומר לפיפלאפ שפוקימון דמוי הכלב בעל הפרווה הזהובה מעניין ופיפלאפ מהנהן אז אתה מתקרב אליו וסורק אותו בפוקידע שקיבלת בתחילת המסע שלך אצל פרופסור רואן.
    מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "פוצ'יאנה, פוצ'יאנה הוא פוקימון עקשן שלא מניח לטרף שהוא בוחר עד שהוא מעייף אותו לגמרי" הקול משתתק ואתה שם לב שהפוצ'יאנה שבפוקידע בצבע שונה מהפוצ'יאנה שמולך (
    ).
    מה תעשה?

"בסדר טורטוויג, תקוף עם התקלה לעבר היפופוטאס!" אני פוקד על טורטוויג ומצביע לעבר היפופוטאס 'אני אתפוס את הפוקימון הראשון שלי!' אני חושב לעצמי בנחישות.
    תומאס:
    אתה חושב לעצמך שאתה עומד לתפוס את הפוקימון הראשון שלך ואומר לטרטוויג להתקיל את היפופוטס ומצביע לעברו וטרטוויג מהנהן ומתחיל לרוץ במהירות מפתיעה ופוגע בהיפופוטס בחוזקה.
    אתה שם לב שהיפופוטס מתעצבן ומתסכל עלייך ועל טרטוויג שלך ומסתער עליכם ומשתמש בנשיכה על טרטוויג ואוחזר אותו בשינוי בעוצמה ואתה שומע כמה הוא סובל.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    [U][B][COLOR=DeepSkyBlue]

תומאס:
    אתה חושב לעצמך שאתה עומד לתפוס את הפוקימון הראשון שלך ואומר לטרטוויג להתקיל את היפופוטס ומצביע לעברו וטרטוויג מהנהן ומתחיל לרוץ במהירות מפתיעה ופוגע בהיפופוטס בחוזקה.
    אתה שם לב שהיפופוטס מתעצבן ומתסכל עלייך ועל טרטוויג שלך ומסתער עליכם ומשתמש בנשיכה על טרטוויג ואוחזר אותו בשינוי בעוצמה ואתה שומע כמה הוא סובל.
    מה תעשה?
    ההיפופוטאס נקבה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טורטוויג, החזק מעמד!" אני נלחץ מעט לנוכח המצב שהוא נמצא בו "נסה להשתמש בנסיגה במטרה לגרום לה לשחרר אותך בגלל השיריון שלך! אם זה לא עובד נסה לתת מקום עם הראש שלך בחלקי הפה, עד שזה יגרום לה לשחרר אותך!" אני מצווה עליו ומנסה להתפלל שזה יצליח.

8. משתמש מנוסה
    ריי:
    אתה אומר לפיפלאפ שפוקימון דמוי הכלב בעל הפרווה הזהובה מעניין ופיפלאפ מהנהן אז אתה מתקרב אליו וסורק אותו בפוקידע שקיבלת בתחילת המסע שלך אצל פרופסור רואן.
    מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "פוצ'יאנה, פוצ'יאנה הוא פוקימון עקשן שלא מניח לטרף שהוא בוחר עד שהוא מעייף אותו לגמרי" הקול משתתק ואתה שם לב שהפוצ'יאנה שבפוקידע בצבע שונה מהפוצ'יאנה שמולך (
    ).
    מה תעשה?

'המ.. הוא בצבע שונה, זה בטח יהיה מעניין' אני חושב לעצמי.
    "פיפלאפ! אני רוצה להוסיף את הפוצ'יאנה לקבוצה שלנו ולכן אני אזדקק לעזרה שלך" אני אומר לו.
    "היי פוצ'יאנה" אני קורא לו, "אני מעוניין בקרב נגדך, אתה נגד פיפלאפ" אני אומר לו.
    "בוא נעשה את זה קרב הוגן" אני מוסיף.
    "פיפלאפ רוץ לכיוון פוצ'יאנה וברגע שאתה מולו זנק מעליו נחת מאחוריו והשתמש בתנופה כדי לפגוע בו עם חבטה חזקה" אני אומר לפיפלאפ.
    "קדימה אתה יכול לעשות את זה!" אני מעודד אותו תוך כדי שהוא מתחיל בהתקפה.

9. משתמש מנוסה
    נייתן:
    זנב כוכב רץ ומתקיל את הצמח ואתה שומע את היריבה שלך אומר "בורמי התקלה גם!" והצמח שמתברר ששמו ברומי מתקיל את זנב כוכב שלך בעוצמה.
    על דריטיני אתה פוקד להשתמש בגל רעם שגורם לשיתוק על הפוקימון השני ואז בכרבול ודריטיני מתחיל למחוץ את הפוקימון השני "או לא קומבי!" אומרת היריבה שלך ואתה מבין שלפוקימון השני קוראים קומבי.
    מה תעשה?

"אוקיי דרטיני עוד פעם אותו דבר ושינקס הפעם תשתמש בפזילה ואז התקלה על בור..משהוא ועם הוא תוקף תתחמק ותשתמש בעוד התקלה תנסה לקרב אותו לקומבי." אני אומר לחוץ מעט.

10. משתמש מנוסה
    ההיפופוטאס נקבה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טורטוויג, החזק מעמד!" אני נלחץ מעט לנוכח המצב שהוא נמצא בו "נסה להשתמש בנסיגה במטרה לגרום לה לשחרר אותך בגלל השיריון שלך! אם זה לא עובד נסה לתת מקום עם הראש שלך בחלקי הפה, עד שזה יגרום לה לשחרר אותך!" אני מצווה עליו ומנסה להתפלל שזה יצליח.
    תומאס:
    טעות שלי P:
    ------------------
    אתה אומר לטרטוויג להחזיק מעמד לאור המצב בו הוא נמצא ואתה אומר לו שינסה להשתמש בנסיגה במטרה לגום לה לשחרר את השיריון החזק שלו ואם זה לא עובד שינסה ליצור בעזרת הראש שלו מקום בפה שלה כדי להשתחרר ואתה מתפלל שזה יצליח.
    טרטוויג נכנס לתוך השיריון שלו והיפופוטס לא נהנת מהטעם ויורקת אותו ואז משתמשת התקלה והודפת בעוצמה את טרטוויג שמתחיל להתנשף.
    מה תעשה?
    'המ.. הוא בצבע שונה, זה בטח יהיה מעניין' אני חושב לעצמי.
    "פיפלאפ! אני רוצה להוסיף את הפוצ'יאנה לקבוצה שלנו ולכן אני אזדקק לעזרה שלך" אני אומר לו.
    "היי פוצ'יאנה" אני קורא לו, "אני מעוניין בקרב נגדך, אתה נגד פיפלאפ" אני אומר לו.
    "בוא נעשה את זה קרב הוגן" אני מוסיף.
    "פיפלאפ רוץ לכיוון פוצ'יאנה וברגע שאתה מולו זנק מעליו נחת מאחוריו והשתמש בתנופה כדי לפגוע בו עם חבטה חזקה" אני אומר לפיפלאפ.
    "קדימה אתה יכול לעשות את זה!" אני מעודד אותו תוך כדי שהוא מתחיל בהתקפה.
    ריי:
    אתה חושב לעצמך שעקב כך שפוצ'יאנה בצבע שונה זה בטח יהיה מעניין ואתה אומר לפיפלאפ שאתה רוצה להוסיף את פוצ'יאנה לקבוצה שלכם ולכן תצטרך את עזרתו. פיפלאפ מהנהן ואתה ניגש לפוצ'יאנה ואומר לו שאתה רוצה לערוך מולו קרב הוגן של פיפלאפ מולו וזה מהנהן באישור.
    אתה אומר לפיפלאפ לרוץ לכיוון פוצ'יאנה ולזנק מעליו כדי להשתמש בחבטה מאחוריו ולהשתמש בתנופה כדי לחזק אותה. פיפלאפ רץ וברגע שהוא קופץ באוויר פוצ'יאנה מזנק ומשתמש בהתקלה שהודפת אותו לאדמה. פיפלאפ קם ומשתמש בחבטה רבת עוצמה על פוצ'יאנה וזה משתמש בנהמה ומוריד במעט את רמת העוצמה של פיפלאפ.
    מה תעשה?

"אוקיי דרטיני עוד פעם אותו דבר ושינקס הפעם תשתמש בפזילה ואז התקלה על בור..משהוא ועם הוא תוקף תתחמק ותשתמש בעוד התקלה תנסה לקרב אותו לקומבי." אני אומר לחוץ מעט.
    נייתן:
    אתה אומר לדריטיני להמשיך להשתמש בכרבול על קומבי ומזנב כוכב אתה מבקש להשתמש בפזילה שמורידה את רמת ההגנה של בורמי ואז בהתקלה עליו. זנב כוכב השתמש בפזילה שלו ואז התקיל בעוצמה את בורמי ואתה שם לב שהוא מתחיל לאגור סביבו חשמל שמחזק לו ההגנה המיוחדת שלו וגארדניה אומרת לך שהוא למד טעינה!
    בנתיים אתה מבקש מזנב כוכב לקרב את בורמי לקומבי ושניהם מתקרבים לשם וברגע שבורמי מנסה להתקיל את זנב כוכב זה מתחמק ובורמי וקומבי נפגעים זה מזה ומתעלפים.
    "הקרב נגמר, המנצח הוא נייתן" אומרת גארדניה ומשבחת אותך "עכשיו אני משאילה לזמן קצר את זנב כוכב שלך כדי ללמד אותו מתקפה" היא אומרת ולוקחת אותו לזמן של כשעה.
    כאשר היא חוזרת היא אומרת לך שהיא לימדה אותו זנב ברזל! אך הוא עדיין לא מושלם ועדיין תצטרכו להתאמן על זה.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [FONT=&quot]תומאס:
    טעות שלי P:
    ------------------
    אתה אומר לטרטוויג להחזיק מעמד לאור המצב בו הוא נמצא ואתה אומר לו שינסה להשתמש בנסיגה במטרה לגום לה לשחרר את השיריון החזק שלו ואם זה לא עובד שינסה ליצור בעזרת הראש שלו מקום בפה שלה כדי להשתחרר ואתה מתפלל שזה יצליח.
    טרטוויג נכנס לתוך השיריון שלו והיפופוטס לא נהנת מהטעם ויורקת אותו ואז משתמשת התקלה והודפת בעוצמה את טרטוויג שמתחיל להתנשף.
    מה תעשה?
    'חייבת להיות דרך לנצח אותה' אני מהרהר לעצמי 'תחשוב...' אני קודח במחשבה בחיפוש אחר מהלך. רעיון קטן עולה בראשי, ואני מחליט לנסות אותו "אוקיי טורטוויג, אני רוצה שתרוץ לעבר היפופוטאס במהירות, ותשתמש בהתקלה, אבל לא עליה! תשתמש על החול שנמצא מסביב אליה, נצל את הסביבה לטובתך! תעיף לעבר עיניה וגופה את החול, בלבל אותה! לאחר מכן, פגע בה עם ההתקלה! קדימה!" אני פוקד עליו.

12. משתמש מנוסה
    ריי:
    אתה חושב לעצמך שעקב כך שפוצ'יאנה בצבע שונה זה בטח יהיה מעניין ואתה אומר לפיפלאפ שאתה רוצה להוסיף את פוצ'יאנה לקבוצה שלכם ולכן תצטרך את עזרתו. פיפלאפ מהנהן ואתה ניגש לפוצ'יאנה ואומר לו שאתה רוצה לערוך מולו קרב הוגן של פיפלאפ מולו וזה מהנהן באישור.
    אתה אומר לפיפלאפ לרוץ לכיוון פוצ'יאנה ולזנק מעליו כדי להשתמש בחבטה מאחוריו ולהשתמש בתנופה כדי לחזק אותה. פיפלאפ רץ וברגע שהוא קופץ באוויר פוצ'יאנה מזנק ומשתמש בהתקלה שהודפת אותו לאדמה. פיפלאפ קם ומשתמש בחבטה רבת עוצמה על פוצ'יאנה וזה משתמש בנהמה ומוריד במעט את רמת העוצמה של פיפלאפ.
    מה תעשה?

'המ.. יש לי רעיון, נקווה שזה יפתיע אותך פוצ'יאנה' אני חושב לעצמי.
    "פיפלאפ רוץ במהירות לכיוון פוצ'יאנה וזנק אליו" אני אומר לו במהירות.
    ברגע שפיפלאפ מתקרב לפוצ'יאנה אני אומר לו "עכשיו השתמש בנהמה בקול הכי חזק שאתה יכול" במטרה להפתיע את פוצ'יאנה.
    מיד לאחר הנהמה אני אומר לפיפלאפ במהירות.
    "קפוץ באוויר ותשתמש בחבטה על פוצ'יאנה" בכוונה שהתנופה מהאוויר תחזק את עוצמת הפגיעה שלו.
    "אני יודע שאתה מסוגל פיפלאפ!" אני אומר לו בעידוד.

13. משתמש מנוסה
    [COLOR=red][FONT=&quot][U][B]
    נייתן:
    אתה אומר לדריטיני להמשיך להשתמש בכרבול על קומבי ומזנב כוכב אתה מבקש להשתמש בפזילה שמורידה את רמת ההגנה של בורמי ואז בהתקלה עליו. זנב כוכב השתמש בפזילה שלו ואז התקיל בעוצמה את בורמי ואתה שם לב שהוא מתחיל לאגור סביבו חשמל שמחזק לו ההגנה המיוחדת שלו וגארדניה אומרת לך שהוא למד טעינה!
    בנתיים אתה מבקש מזנב כוכב לקרב את בורמי לקומבי ושניהם מתקרבים לשם וברגע שבורמי מנסה להתקיל את זנב כוכב זה מתחמק ובורמי וקומבי נפגעים זה מזה ומתעלפים.
    "הקרב נגמר, המנצח הוא נייתן" אומרת גארדניה ומשבחת אותך "עכשיו אני משאילה לזמן קצר את זנב כוכב שלך כדי ללמד אותו מתקפה" היא אומרת ולוקחת אותו לזמן של כשעה.
    כאשר היא חוזרת היא אומרת לך שהיא לימדה אותו זנב ברזל! אך הוא עדיין לא מושלם ועדיין תצטרכו להתאמן על זה.
    מה תעשה?
    "תודה" אני אומר בשמחה."אנחנו נתאמן עליו והוא יהיה מושלם!" אני מוסיף בהתרגשות.
    "את יכולה ללמד גם את דרטיני מתקפה?" אני מוסיף בתמיהה.

14. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [FONT=&quot][U][B]אנדי:
    אנדי:
    אתה מחזיר את נאזליף לפוכדור שלו ואומר לו שהוא נלחם מצוין ואתה גאה בו מאוד ולאחר מכן ניגש לביוטיפליי את יוליה ואומר לה שהיא ממש חזקה ושיש לה מאמנת טובה ומחייך ליוליה שמסמיקה.
    אתה ניגש למרכז הפוקימונים ומטפל בפוקימונים שלך והולך לאתגר את קורקי שוב.
    אתה נכנס למכון ואומר לקורקי שאולי הוא ניצח אותך בפעם הקודמת אבל אתה התחזקת מאז והוא משיב "אני שמח שהחלטת לחזור, זה מוכיח על אופי ונחישות" הוא אומר וזורק לזירה את סאנדשרו שלו.
    מה תעשה?

'אז הוא שוב מתחיל עם סאנדשרו' אחשוב לעצמי ואז אוציא את הפוקדור של נאזליף ואזרוק אותו באויר ואצעק "צא נזליף". אחרי זה אומר לו: "כבר נלחמת מול סאנדשרו וניצחת, אתה יכול לעשות זאת שוב בקלות. תשתמש בהקשחה ואז בעלי תער וואז תקפוץ באויר ותשתמש בתעתוע" אומר לו בהתרגשות גדולה מהרגיל כדי להביא לו עוד יותר מוטיבציה ואז אוסיף ואומר: "אם הוא תוקףתשתמש בהתמדה". לאחר מכן אחכה לתוצאות האסטרטגיה ההתחלתית שלי ואראה איזה פירות העבודה הקשה של נאזליף הניבה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    'חייבת להיות דרך לנצח אותה' אני מהרהר לעצמי 'תחשוב...' אני קודח במחשבה בחיפוש אחר מהלך. רעיון קטן עולה בראשי, ואני מחליט לנסות אותו "אוקיי טורטוויג, אני רוצה שתרוץ לעבר היפופוטאס במהירות, ותשתמש בהתקלה, אבל לא עליה! תשתמש על החול שנמצא מסביב אליה, נצל את הסביבה לטובתך! תעיף לעבר עיניה וגופה את החול, בלבל אותה! לאחר מכן, פגע בה עם ההתקלה! קדימה!" אני פוקד עליו.
    תומאס:
    אתה מהרהר לעצמך וחושב שחייבת להיותדרך לנצח את ההיפופוטס הזו ואז עולה לך רעיון קטן ואתה מחליט לנסות אותו ופוקד על טרטוויג לרוץ לעבר היפופוטס ושישתמש בהתקלה על החול מסביבה כדי להעיף אותו לעיניה ושינסה לבלבל אותו ואז שישתמש בהתקלה.
    טרטוויג מתחיל לרוץ ובערת ראשו זורק חול על עיניה של היפופוטס ואתה שומע שהוא צווחת מכאב בגלל החול שבעיניה ואז טרטוויג מתקיל אותה בעוצמה וזו נופלת על האדמה ואתה שן לב שהיא עדיין עומדת אבל טרטוויג מסמן לך שזה הזמן המתאים לזרוק פוכדור עליה.
    מה תעשה?
    'המ.. יש לי רעיון, נקווה שזה יפתיע אותך פוצ'יאנה' אני חושב לעצמי.
    "פיפלאפ רוץ במהירות לכיוון פוצ'יאנה וזנק אליו" אני אומר לו במהירות.
    ברגע שפיפלאפ מתקרב לפוצ'יאנה אני אומר לו "עכשיו השתמש בנהמה בקול הכי חזק שאתה יכול" במטרה להפתיע את פוצ'יאנה.
    מיד לאחר הנהמה אני אומר לפיפלאפ במהירות.
    "קפוץ באוויר ותשתמש בחבטה על פוצ'יאנה" בכוונה שהתנופה מהאוויר תחזק את עוצמת הפגיעה שלו.
    "אני יודע שאתה מסוגל פיפלאפ!" אני אומר לו בעידוד.
    ריי:
    בראשך עולה רעיון ואתה מקווה שזה יפתיע את פוצ'יאנה ואתה אומר לפיפלאפ לרוץ במהירות לעבר פוצ'יאנה ולזנק עליו.
    פיפלאפ מתחיל לרוץ במהירות לכיוון פוצ'יאנה ואתה אומר לו להשתמש בנהמה בקול הכי חזק שהוא יכול ופיפלאפ נוהם וגורם לרמת ההתרפה של פוצ'יאנה לרדת ואז אתה פוקד עליו לקפוץ באוויר ולהשתמש בחבטה כדי שהתנופה מהאוויר תעזור תגביר את עוצמת הפגיעה ואתה אומר לו שאתה יודע שזהוא יכול לעשות את זה.
    פיפלאפ מזנק לאוויר ופוצ'יאנה מסתכל עליו ופיפלאפ משתמש בחבטה תוך כדי ניצול התנופה ופוגע בפוצ'יאנה בחוזקה ואתה שם לב שהוא נופל לרצפה והוא מנסה להתרומם אך לא מצליח ונשאר להסתכל מה תעשה מהרצפה.
    מה תעשה?
    "תודה" אני אומר בשמחה."אנחנו נתאמן עליו והוא יהיה מושלם!" אני מוסיף בהתרגשות.
    "את יכולה ללמד גם את דרטיני מתקפה?" אני מוסיף בתמיהה.
    נייתן:
    אתה מודה לגארדניה ואומר לה שאתה וזנב כוכב תעבדו על זנב הברזל ושואל אותה בתמיהה אם היא יכול ללמד גם את דריטיני מתקפה והיא אומרת לך שהיא תבדוק מה היא יכולה לעשות והיא לוקחת אותו איתה.
    אתה ונזב כוכב קצת מתאמנים על זנב הברזל ואתה שם לב שלפעמים המכה פועלת ולפעמים היא מפסיקה לפעול לני הפגיעה ושתצטרך לאמן קצת את שינקס ולהעלות לו את הניסיון כדי לעשות את המכה מושלמת.
    לאחר כשעתיים גארדניה חוזרת עם דריטיני בידיה ואומרת לך שהיא הצליחה ללמד אותו להשתמש ברוח קרירה!
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    "כל הכבוד לך נאזליף. נלחמת בצורה מדהימה" אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור שלו ואז אפנה ליוליה ואומר לי שיש לה מזל, ושהביוטפליי שלה ממש חזק ומאומן היטב. "נראה לי שהתאמנו היטב אבל נשאר עוד מישהו לאמן אותו וזה הרקרוס" אומר ליוליה ואוציא את הרקרוס ואומר לו שהגיע הזמן להתאמן שוב כדי לא להפסיד שנית לקורקי. אני אחכה לפוקימון שיוליה תוציא ואז אומר להרקרוס שאנו צריכים ללמוד מתקפת לחימה חדשה. "תנסה לתקוף את פלאסל (זה הפוקימון היחיד שנשאר לה אז כנראה אתמן נגדו, לא?) אם הידיים שלך ולתת מכה בה אתה תוקף עם הידיים" אומר להקרוס בתקווה שהוא יבין אותי.
    אנדי:
    אתה העתקת את התגובה הלא נכונה, תערוך ואני גם אערוך
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 24 מתוך 27 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •