Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 27 ראשוןראשון ... 152324252627 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    ריי:
    בראשך עולה רעיון ואתה מקווה שזה יפתיע את פוצ'יאנה ואתה אומר לפיפלאפ לרוץ במהירות לעבר פוצ'יאנה ולזנק עליו.
    פיפלאפ מתחיל לרוץ במהירות לכיוון פוצ'יאנה ואתה אומר לו להשתמש בנהמה בקול הכי חזק שהוא יכול ופיפלאפ נוהם וגורם לרמת ההתרפה של פוצ'יאנה לרדת ואז אתה פוקד עליו לקפוץ באוויר ולהשתמש בחבטה כדי שהתנופה מהאוויר תעזור תגביר את עוצמת הפגיעה ואתה אומר לו שאתה יודע שזהוא יכול לעשות את זה.
    פיפלאפ מזנק לאוויר ופוצ'יאנה מסתכל עליו ופיפלאפ משתמש בחבטה תוך כדי ניצול התנופה ופוגע בפוצ'יאנה בחוזקה ואתה שם לב שהוא נופל לרצפה והוא מנסה להתרומם אך לא מצליח ונשאר להסתכל מה תעשה מהרצפה.
    מה תעשה?
    "כל הכבוד פיפלאפ" אני אומר לו בחיוך.
    אני ניגש לפוצ'יאנה מתכופף ואומר לו "נלחמת טוב פוצ'יאנה, אתה יודע אני מעוניין לצרף אותך לקבוצה שלנו וככה גם אתה תהיה חזק יותר".
    אני מחייך אליו ומוציא פוכדור מהתיק.
    אני מחזיק בפוקדור ושם אותו על ראשו של פוצ'יאנה, אני לא מעוניין להכאיב לו יותר בלזרוק את הכדור המתכתי אליו.
    אני לוחץ על הכפתור על מנת להכניס את פוצ'יאנה לתוך הפוכדור ומניח את הפוכדור על הרצפה.
    מחכה לראות מה יקרה.

2. משתמש מנוסה
    [COLOR=red]תומאס:
    אתה מהרהר לעצמך וחושב שחייבת להיותדרך לנצח את ההיפופוטס הזו ואז עולה לך רעיון קטן ואתה מחליט לנסות אותו ופוקד על טרטוויג לרוץ לעבר היפופוטס ושישתמש בהתקלה על החול מסביבה כדי להעיף אותו לעיניה ושינסה לבלבל אותו ואז שישתמש בהתקלה.
    טרטוויג מתחיל לרוץ ובערת ראשו זורק חול על עיניה של היפופוטס ואתה שומע שהוא צווחת מכאב בגלל החול שבעיניה ואז טרטוויג מתקיל אותה בעוצמה וזו נופלת על האדמה ואתה שן לב שהיא עדיין עומדת אבל טרטוויג מסמן לך שזה הזמן המתאים לזרוק פוכדור עליה.
    מה תעשה?
    אני מסתכל אל עבר טורטוויג ואז על היפופוטאס ומהנהן "קלטתי אותך" אני אומר לטורטוויג. אני מחטט בתיקי ושולף משם פוכדור ריק "הנה זה בא.." אני ממלמל "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו לעבר היפופוטאס 'קדימה...' אני חושב לעצמי במתח ובציפיה לראות מה יקרה.

3. משתמש מנוסה
    נייתן:
    [/COLOR][/B][/U]אתה מודה לגארדניה ואומר לה שאתה וזנב כוכב תעבדו על זנב הברזל ושואל אותה בתמיהה אם היא יכול ללמד גם את דריטיני מתקפה והיא אומרת לך שהיא תבדוק מה היא יכולה לעשות והיא לוקחת אותו איתה.
    אתה ונזב כוכב קצת מתאמנים על זנב הברזל ואתה שם לב שלפעמים המכה פועלת ולפעמים היא מפסיקה לפעול לני הפגיעה ושתצטרך לאמן קצת את שינקס ולהעלות לו את הניסיון כדי לעשות את המכה מושלמת.
    לאחר כשעתיים גארדניה חוזרת עם דריטיני בידיה ואומרת לך שהיא הצליחה ללמד אותו להשתמש ברוח קרירה!
    מה תעשה?
    "אוקיי גארדניה נראה לי שאנחנו נלך להתאמן את מכירה מקום עם פוקימונים פראיים באזור?" אני שואל בתמיהה.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    'אז הוא שוב מתחיל עם סאנדשרו' אחשוב לעצמי ואז אוציא את הפוקדור של נאזליף ואזרוק אותו באויר ואצעק "צא נזליף". אחרי זה אומר לו: "כבר נלחמת מול סאנדשרו וניצחת, אתה יכול לעשות זאת שוב בקלות. תשתמש בהקשחה ואז בעלי תער וואז תקפוץ באויר ותשתמש בתעתוע" אומר לו בהתרגשות גדולה מהרגיל כדי להביא לו עוד יותר מוטיבציה ואז אוסיף ואומר: "אם הוא תוקףתשתמש בהתמדה". לאחר מכן אחכה לתוצאות האסטרטגיה ההתחלתית שלי ואראה איזה פירות העבודה הקשה של נאזליף הניבה.
    אנדי:
    אתה חושב לעצמך שקורקי שוב מתחיל עם סאנדשרו ואתה מוציא את נאזליף החוצה ואומר לו שהוא כבר נלחם בסאנדשרו וניצח ולכן הוא יכול לעשות זאת שוב בקלות ולכן אתה אומר לו להשתמש בהקשחה שמעלה את רמת ההגנה שלו וגם בעלי תער ושיקפוץ לאוויר וישתמש בתעתוע ואתה אומר לו שאם סאנדשרו יתקוף שישתמש בהתמדה.
    נאזליף משתמש בהקשחה ואז משגר עלי טער לכיוון סאנדשו "תתחמק!" אומר קורקי וסאנדשרו בורח מעלי הטער של נאזליף אך נאזליף מזנק ומשתמש בתעתוע שגורם לסאנדשרו 'להחליק' ולא להשתמש בעוד מתקפה. "עכשיו סאנדשרו תשתמש במתקפת מהירות" אומר קורקי וסאנדשרו משגר המון רסיס כוכבים על נאזליף וגורם לו למעט נזק אך בזכות ההתמדה של נאזליף סאנשרו נפגע בעוצמה מוכפלת ממה שנאזליף נפגע. "עכשיו סאנדשו סופת חול!" אומר קורקי וסאנדשרו נעלם בתוך סופת חול שמקשה עלייך ועל נאזליף לראות מה קורה בזירה.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Shikamaru צפה בהודעה
    "כל הכבוד פיפלאפ" אני אומר לו בחיוך.
    אני ניגש לפוצ'יאנה מתכופף ואומר לו "נלחמת טוב פוצ'יאנה, אתה יודע אני מעוניין לצרף אותך לקבוצה שלנו וככה גם אתה תהיה חזק יותר".
    אני מחייך אליו ומוציא פוכדור מהתיק.
    אני מחזיק בפוקדור ושם אותו על ראשו של פוצ'יאנה, אני לא מעוניין להכאיב לו יותר בלזרוק את הכדור המתכתי אליו.
    אני לוחץ על הכפתור על מנת להכניס את פוצ'יאנה לתוך הפוכדור ומניח את הפוכדור על הרצפה.
    מחכה לראות מה יקרה.
    ריי:
    אתה משבח את פיפלאפ עם חיוך וניגש לפוצ'יאנה ואומר לו שהוא נלחם טוב ואתה מעוניין לצרף אותו לקבוצה שלכם ואתה מוציא פוכדור מהתיק ושם אותו על פוצ'יאנה שנכנס בתוך הילה אדומה לתוך הפוכדור הריק שאתה מניח על הרצפה.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~

Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper צפה בהודעה
    אני מסתכל אל עבר טורטוויג ואז על היפופוטאס ומהנהן "קלטתי אותך" אני אומר לטורטוויג. אני מחטט בתיקי ושולף משם פוכדור ריק "הנה זה בא.." אני ממלמל "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו לעבר היפופוטאס 'קדימה...' אני חושב לעצמי במתח ובציפיה לראות מה יקרה.
    תומאס:
    אתה מסתכל על טרטוויג ואז על הפופוטס ומהנהן שקלטת את מה שטרטוויג מנסה לומר לך ואתה מחטט בתיק שלך ושולף משם פוכדור ריק שקיבלת בתמעבדה של פרופסור רואן וממלמל לעצמך שהנה הרגע הגיע ומשליך את הפוכדור על היפופוטס בתקווה שיכד ואתה מסתכל עליו מתנדנד בתורה מתוחה.

~נדנוד~
    ~נדנוד~

~נדנוד~
    אתה שם לב שהיפופוטס לא מוותרת!
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "אוקיי גארדניה נראה לי שאנחנו נלך להתאמן את מכירה מקום עם פוקימונים פראיים באזור?" אני שואל בתמיהה.
    נייתן:
    אתה אומר לגארדניה שנראה לך שצלך להתאמן עם שני הפוקימונים שלך ושואל אותה אם היא מכירה מקום אימונים טוב ועם פוקימונים פראיים באזור.
    "בדרך 203 שמובילה לעיר אורבורג איפה שסטפני המושלת מתגוררת יש המון פוקימונים פראיים בעיקר מסוג סלע כי יש מערה בדרך וגם המון מאמני פוקימונים מסתובבים שם ומתאמנים." היא אומרת לך ומצביעה דרך חלון הבית ספר לאיפה שהדרך מתחילה.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    [U][B]
    נייתן:
    אתה אומר לגארדניה שנראה לך שצלך להתאמן עם שני הפוקימונים שלך ושואל אותה אם היא מכירה מקום אימונים טוב ועם פוקימונים פראיים באזור.
    "בדרך 203 שמובילה לעיר אורבורג איפה שסטפני המושלת מתגוררת יש המון פוקימונים פראיים בעיקר מסוג סלע כי יש מערה בדרך וגם המון מאמני פוקימונים מסתובבים שם ומתאמנים." היא אומרת לך ומצביעה דרך חלון הבית ספר לאיפה שהדרך מתחילה.
    מה תעשה?
    "אוקיי...תודה" אני אומר בשמחה "בואו חברה לדרך 203 נתפוס פוקימון" אני מוסיף שמח יותר.

6. משתמש מנוסה
    [U][B]
    תומאס:
    אתה מסתכל על טרטוויג ואז על הפופוטס ומהנהן שקלטת את מה שטרטוויג מנסה לומר לך ואתה מחטט בתיק שלך ושולף משם פוכדור ריק שקיבלת בתמעבדה של פרופסור רואן וממלמל לעצמך שהנה הרגע הגיע ומשליך את הפוכדור על היפופוטס בתקווה שיכד ואתה מסתכל עליו מתנדנד בתורה מתוחה.

~נדנוד~
    ~נדנוד~

~נדנוד~
    אתה שם לב שהיפופוטס לא מוותרת!
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    [/COLOR]
    חיוך מתחיל להתפשט על פניי למראה הפוכדור הדומם "עשיתי את זה... עשיתי את זה! תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!" אני קורא בשמחה ומחבק את טורטוויג. אני מרים את הפוכדור של היפופוטאס מהרצפה ומניח אותו בחגורת הפוכדורים שלי "טורטוויג, היית מדהים" אני אומר לו בשמחה ומלטף את ראשו. אני מחזיר אותו למנוחה בפוכדור שלו וממשיך להתקדם בדרך.

7. משתמש מנוסה
    ריי:
    אתה משבח את פיפלאפ עם חיוך וניגש לפוצ'יאנה ואומר לו שהוא נלחם טוב ואתה מעוניין לצרף אותו לקבוצה שלכם ואתה מוציא פוכדור מהתיק ושם אותו על פוצ'יאנה שנכנס בתוך הילה אדומה לתוך הפוכדור הריק שאתה מניח על הרצפה.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~

Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    אני ניגש לפוכדור של פוצ'יאנה ומרים אותו, אני מניח אותו בחגורה האפורה שלי ליד הפוכדור של פיפלאפ.
    אני מחייך ואומר "אז יש לנו חבר חדש בצוות פיפלאפ" בעודי מסתכל על פיפלאפ.
    "טוב בוא נמשיך בדרך" אני מוסיף.
    אני מתחיל ללכת וממשיך בדרך מספר 201 הלאה כאשר פיפלאפ לצידי.

8. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי:
    אתה חושב לעצמך שקורקי שוב מתחיל עם סאנדשרו ואתה מוציא את נאזליף החוצה ואומר לו שהוא כבר נלחם בסאנדשרו וניצח ולכן הוא יכול לעשות זאת שוב בקלות ולכן אתה אומר לו להשתמש בהקשחה שמעלה את רמת ההגנה שלו וגם בעלי תער ושיקפוץ לאוויר וישתמש בתעתוע ואתה אומר לו שאם סאנדשרו יתקוף שישתמש בהתמדה.
    נאזליף משתמש בהקשחה ואז משגר עלי טער לכיוון סאנדשו "תתחמק!" אומר קורקי וסאנדשרו בורח מעלי הטער של נאזליף אך נאזליף מזנק ומשתמש בתעתוע שגורם לסאנדשרו 'להחליק' ולא להשתמש בעוד מתקפה. "עכשיו סאנדשרו תשתמש במתקפת מהירות" אומר קורקי וסאנדשרו משגר המון רסיס כוכבים על נאזליף וגורם לו למעט נזק אך בזכות ההתמדה של נאזליף סאנשרו נפגע בעוצמה מוכפלת ממה שנאזליף נפגע. "עכשיו סאנדשו סופת חול!" אומר קורקי וסאנדשרו נעלם בתוך סופת חול שמקשה עלייך ועל נאזליף לראות מה קורה בזירה.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    "נאזליף, תזהר. סאנדשרו יכול לצוץ בכל מקום. תשתמש בהתקשחות כדי לחזק לך את ההגנה שלך ןאז תשתמש בעלי תער בכל הכיוונים כדי להרחיק את הסופה עם הרוח של העלים ואם תראה את סאנדשרו תתקוף עם תעתוע ואז עלי תער" אומר לנאזליף כדי שידע מה לעשות בינתיים. לאחר מכן אנסה לחשוב מה יהיה הלאה אבל חוט המחשבה נקרע בגלל שכל פעם שנאזליף מתקשח הוא זוהר.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    "אוקיי...תודה" אני אומר בשמחה "בואו חברה לדרך 203 נתפוס פוקימון" אני מוסיף שמח יותר.
    נייתן:
    אתה מודה לגארדניה ואומר לפוקימונים שלך שאתם תלכו לדרך 203 כדי ללכוד פוקימון חדש והם מהנהנים איתך בשמחה.
    אתה מתקדמים לכיוון היציאה מזרחה מהעיר ובדרך 203 שכולה מכוסה חול אתם רואים מספר פוקימונים ( ).
    מה תעשה?
    חיוך מתחיל להתפשט על פניי למראה הפוכדור הדומם "עשיתי את זה... עשיתי את זה! תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!" אני קורא בשמחה ומחבק את טורטוויג. אני מרים את הפוכדור של היפופוטאס מהרצפה ומניח אותו בחגורת הפוכדורים שלי "טורטוויג, היית מדהים" אני אומר לו בשמחה ומלטף את ראשו. אני מחזיר אותו למנוחה בפוכדור שלו וממשיך להתקדם בדרך.
    תומאס:
    אתה מעלה חיוך על פנייך למראה הפוכדור הדומם ואומר לעלולם בשמחה שעשית את זה ולכדת את הפוקימון נראשון שלך ואז אתה מחבק את טרטוויג המתרגש. אתה מרים את הפוכדור של היופוטס מהרצפה ושם אותו בחגורת הפוכדורים שלך ואומר לטרטוויג שהוא היה מדהים ומלטף את ראשו ואז אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו למנוחה וממשיך להתקדם.
    אתה שם לב שהשעה גם שעת ערב בסינו ובדרך לג'ובילייף אתה נתקל בילד קטן שבוכה בצד (
    ).
    מה תעשה?
    אני ניגש לפוכדור של פוצ'יאנה ומרים אותו, אני מניח אותו בחגורה האפורה שלי ליד הפוכדור של פיפלאפ.
    אני מחייך ואומר "אז יש לנו חבר חדש בצוות פיפלאפ" בעודי מסתכל על פיפלאפ.
    "טוב בוא נמשיך בדרך" אני מוסיף.
    אני מתחיל ללכת וממשיך בדרך מספר 201 הלאה כאשר פיפלאפ לצידי.
    ריי:
    אתה הראשון שלכד פוקימון מסוג חושך/רוח בזמן האיווט ולכן אתה מקבל אולטרה בול!
    -----------------------------------------------------------------
    אתה ניגש לפוכדור של פוצ'יאנה ומרים אותו ומניח בחגורה שלך ליד הפוכדור של פיפלא.
    אתה מחייך ואומר לפיפלאפ שיש לכם עכשיו חבר חדש בצוות ואתה מוסיף שעכשיו תמשיכו בדרך.
    אתה ממשיך בדרך 201 ושם לב שהשעה היא שעת ערב במחוז סינו ואתה מגיע חזרה לעיר טווינליף ממנה התחלת את המסע שלך לכיוון המעבדה של פרופסור רואן.
    מה תעשה?
    "נאזליף, תזהר. סאנדשרו יכול לצוץ בכל מקום. תשתמש בהתקשחות כדי לחזק לך את ההגנה שלך ןאז תשתמש בעלי תער בכל הכיוונים כדי להרחיק את הסופה עם הרוח של העלים ואם תראה את סאנדשרו תתקוף עם תעתוע ואז עלי תער" אומר לנאזליף כדי שידע מה לעשות בינתיים. לאחר מכן אנסה לחשוב מה יהיה הלאה אבל חוט המחשבה נקרע בגלל שכל פעם שנאזליף מתקשח הוא זוהר.
    אנדי:
    אתה אומר לנאזליף להזהר כי סאנדשרו יכול להופיע בכל מקום ושישתמש בהתקשחות כדי להעלות את רמת ההגנה שלו ושישתמש בעלי טער כדי להרחיק את הסופה ובמקרה וסאדשרו יופיע שישתמש בתעתוע ואז עלי טער.אתה מנסה לחשוב כל עם מה לעשות הלאה אבל חוט המחשבה שלך נקרע כל פעם שנאזליף מתקשה כי הוא מתחיל לזהור.
    בנתיים נאזליף משגר מתקפות עלי טער ואתה שם לב שהוא בא לשגר עוד אחד קורקרי צועק "עכשיו!" וסאנדשרו משתגר מתחת לנאזליף ומפיל אותו לפני שהוא מספיק להגיב "עכשיו תשתמש בחיתוך זעם!" אומר קורקי וסאנדשרו משתמש בחיתוך זעם שעושה נזק מרובע לנאזליף שעדיין עומד על רגליו "עכשיו תשתמש בשיסוע!" הוא אומר וסאנדשרו משסע את נאזליף שמשגר עליו עלי טער ומפיל אותו. אתם שמים לב ששני הפוקימונים מעולפים.
    "בהחלט התחזקת מפעם קודמת" אומר לך קורקי וזורק לזירה את סאנדסלש שלו.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [U][B]אנדי:
    אתה אומר לנאזליף להזהר כי סאנדשרו יכול להופיע בכל מקום ושישתמש בהתקשחות כדי להעלות את רמת ההגנה שלו ושישתמש בעלי טער כדי להרחיק את הסופה ובמקרה וסאדשרו יופיע שישתמש בתעתוע ואז עלי טער.אתה מנסה לחשוב כל עם מה לעשות הלאה אבל חוט המחשבה שלך נקרע כל פעם שנאזליף מתקשה כי הוא מתחיל לזהור.
    בנתיים נאזליף משגר מתקפות עלי טער ואתה שם לב שהוא בא לשגר עוד אחד קורקרי צועק "עכשיו!" וסאנדשרו משתגר מתחת לנאזליף ומפיל אותו לפני שהוא מספיק להגיב "עכשיו תשתמש בחיתוך זעם!" אומר קורקי וסאנדשרו משתמש בחיתוך זעם שעושה נזק מרובע לנאזליף שעדיין עומד על רגליו "עכשיו תשתמש בשיסוע!" הוא אומר וסאנדשרו משסע את נאזליף שמשגר עליו עלי טער ומפיל אותו. אתם שמים לב ששני הפוקימונים מעולפים.
    "בהחלט התחזקת מפעם קודמת" אומר לך קורקי וזורק לזירה את סאנדסלש שלו.
    מה תעשה?
    "תודה" אומר לקורקי ואחזיר את נאזליף לפוקדור ואז אלחש לו שהוא נלחם מצויין. לאחר מכן אחרי שאראה שקורקי הוציא את סנדסלאש, אוציא את הפוקדור של הרקרוס ואוציא את הרקרוס עצמו לקרב. "תשתמש בשיסוע לילה" אומר להרקרוס ואמשיך "אחרי זה תשתמש במתקפת זעם ולסיכום תשתמש במתקפת קרן, ואם סנדסלאש תוקף תעוף למעלה לאוויר כדי שלא יוכל לפגוע בך".
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [U][B]

תומאס:
    אתה מעלה חיוך על פנייך למראה הפוכדור הדומם ואומר לעלולם בשמחה שעשית את זה ולכדת את הפוקימון נראשון שלך ואז אתה מחבק את טרטוויג המתרגש. אתה מרים את הפוכדור של היופוטס מהרצפה ושם אותו בחגורת הפוכדורים שלך ואומר לטרטוויג שהוא היה מדהים ומלטף את ראשו ואז אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו למנוחה וממשיך להתקדם.
    אתה שם לב שהשעה גם שעת ערב בסינו ובדרך לג'ובילייף אתה נתקל בילד קטן שבוכה בצד (
    [COLOR=red][FONT=&quot] ).
    מה תעשה?
    אעצור רגע ואביט בילד הבוכה 'מעניין מה קרה לו' אחשוב לעצמי ואתקרב אליו "הכל בסדר, ילד? למה אתה בוכה?" אתעניין לשלומו ואתכופף אליו.

12. משתמש מנוסה
    ריי:
    אתה הראשון שלכד פוקימון מסוג חושך/רוח בזמן האיווט ולכן אתה מקבל אולטרה בול!
    -----------------------------------------------------------------
    אתה ניגש לפוכדור של פוצ'יאנה ומרים אותו ומניח בחגורה שלך ליד הפוכדור של פיפלא.
    אתה מחייך ואומר לפיפלאפ שיש לכם עכשיו חבר חדש בצוות ואתה מוסיף שעכשיו תמשיכו בדרך.
    אתה ממשיך בדרך 201 ושם לב שהשעה היא שעת ערב במחוז סינו ואתה מגיע חזרה לעיר טווינליף ממנה התחלת את המסע שלך לכיוון המעבדה של פרופסור רואן.
    מה תעשה?
    'אני די בטוח שמנוחה לפיפלאפ ופוצ'יאנה לא תזיק' אני חושב והולך חזרה לביתי.
    אני נכנס לביתי, אומר שלום להורי ומסביר להם שאני כאן לעוד יום אחד כי במהלך דרכי התחיל להחשיך והעדפתי לחזור חזרה, ובנוסף מראה להורי את שני הפוקימונים שלי.
    לאחר שיחה קצרה עם הורי אני ניגש לחדרי, אני מוציא שמיכה קטנה ושתי כריות קטנות ומסדר לפוצ'יאנה ופיפלאפ מקום נוח לישון בוא כדי שימלאו את כוחותיהם ולאחר שאני משכיב אותם לישון אני הולך לישון גם אני.
    'עדיף כבר לצאת מוקדם בבוקר' אני חושב לעצמי.

13. משתמש מנוסה
    נייתן:
    אתה מודה לגארדניה ואומר לפוקימונים שלך שאתם תלכו לדרך 203 כדי ללכוד פוקימון חדש והם מהנהנים איתך בשמחה.
    אתה מתקדמים לכיוון היציאה מזרחה מהעיר ובדרך 203 שכולה מכוסה חול אתם רואים מספר פוקימונים ( ).
    מה תעשה?
    "אוקיי זה שנראה כמו ברזל יכול להיות רעיון אבל אולי יש פה פוקימון שהיה פעם של מנהיג מכון מקורי כך שנביס אותם באירוניה." אני אומר ברצינות יחסית.

14. משתמש מנוסה
    "תודה" אומר לקורקי ואחזיר את נאזליף לפוקדור ואז אלחש לו שהוא נלחם מצויין. לאחר מכן אחרי שאראה שקורקי הוציא את סנדסלאש, אוציא את הפוקדור של הרקרוס ואוציא את הרקרוס עצמו לקרב. "תשתמש בשיסוע לילה" אומר להרקרוס ואמשיך "אחרי זה תשתמש במתקפת זעם ולסיכום תשתמש במתקפת קרן, ואם סנדסלאש תוקף תעוף למעלה לאוויר כדי שלא יוכל לפגוע בך".
    אנדי:
    אתה מודה לקורקי על האמירה שלו ומחזיר את נאזליף לוכדור ולוחש לו שהוא היה מצויין.
    אתה רואה שקורקי הוציא את סאנדסלש ולכן אתה מוציא את הרקרוס לקרב ופוקד עליו להשתמש בשיסוע לילה ואז במתקפת זעם ולסיום מתקפת קרן.
    הרקרוס מתחיל להתקרב לכיוון סאנד סלש שבורח אל מתחת לאדמה כדי להתחמק מהמתקפה של הרקרוס והרקרוס שלך עף למעלה כדי לא להיפגע. "זה עומד להיות קרב ארוך מאוד" אומר לך קורקי ואומר לסאנדסלש שלו לצאת החוצה וזה מגיח מתוך אחד החורים בזירה.
    הרקרוס צונח למטה ומשתמש במתקפת זעם עוצמתית שמעיפה את סאנדסלש באוויר ואז מקנח את זה במתקפת קרן עוצמתית ואתה רואה שקורקי לחוץ "סאנדסלש תשתמש מהר בשיסוע!" הוא אומר וסאנדסלש נמצל את ההזדמנות ומשסע את הרקרוס.
    מה תעשה?
    אעצור רגע ואביט בילד הבוכה 'מעניין מה קרה לו' אחשוב לעצמי ואתקרב אליו "הכל בסדר, ילד? למה אתה בוכה?" אתעניין לשלומו ואתכופף אליו.
    תומאס:
    אתה עוצר ומביט בילד הבוכה תוך כדי המחשבה שמעניין מה קרה לו ואז אתה ניגש אליו ושואל אותו וזה אומר לך ששני ביריונים, איש ואישה, בעלי שיער ירוק גנבו ממנו את הבידוף שלו ומאז הוא מחפש אותו ואתה שם לב שבין העצים זוג אנשים מוכר לך עומד ומדבר (
    ).
    מה תעשה?
    'אני די בטוח שמנוחה לפיפלאפ ופוצ'יאנה לא תזיק' אני חושב והולך חזרה לביתי.
    אני נכנס לביתי, אומר שלום להורי ומסביר להם שאני כאן לעוד יום אחד כי במהלך דרכי התחיל להחשיך והעדפתי לחזור חזרה, ובנוסף מראה להורי את שני הפוקימונים שלי.
    לאחר שיחה קצרה עם הורי אני ניגש לחדרי, אני מוציא שמיכה קטנה ושתי כריות קטנות ומסדר לפוצ'יאנה ופיפלאפ מקום נוח לישון בוא כדי שימלאו את כוחותיהם ולאחר שאני משכיב אותם לישון אני הולך לישון גם אני.
    'עדיף כבר לצאת מוקדם בבוקר' אני חושב לעצמי.
    ריי:
    אתה בטוח שמנוחה לפיפלטפ ולפוצ'יאנה לא תזיק ולכן אתה חוזר לביתך ומסביר להורים שלך למה חזרת ומראה להם את שני הפוקימונים שלך והם מתלהבים מאוד.
    לאחר שיחה קצרה אתה עולה לחדרך ומכין שתי כריות קטנות לפוקימונים שלך ונותן להם לישון כדי שיאגרו כוחות מחדש וגם אתה הולך לישון.
    למחרת בבוקר אתה מתעורר ליום אביבי נעים ויחד עם שני הפוקימונים שלך אוכל ארוחת בוקר מעשה ידי אמך ויוצא לדרכך כל הדרך לעיר סאנג'ם עד שאתה מגיע חזרה למעבדה של הפרופסור.
    מה תעשה?
    "אוקיי זה שנראה כמו ברזל יכול להיות רעיון אבל אולי יש פה פוקימון שהיה פעם של מנהיג מכון מקורי כך שנביס אותם באירוניה." אני אומר ברצינות יחסית.
    נייתן:
    אתה אומר שלהשתמש בפוקימון ברזל יכול להיות מעניין אבל להשתמש בפוקימון שיש למנהיגי מכון יכול להיות אירוניה ולכן אתה ניגש לפוקימון נחש האבן הגדול ואומר לו להתכונן לקרב מולך וזה ניגש קצת הרחק ומחכה למהלך שלך.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    נייתן:
    אתה אומר שלהשתמש בפוקימון ברזל יכול להיות מעניין אבל להשתמש בפוקימון שיש למנהיגי מכון יכול להיות אירוניה ולכן אתה ניגש לפוקימון נחש האבן הגדול ואומר לו להתכונן לקרב מולך וזה ניגש קצת הרחק ומחכה למהלך שלך.
    מה תעשה?
    "אוקיי צא זנב כוכב אמרנו שנתאמן לא..." אני אומר וצוחק.
    "צא עכשיו בזנב ברזל" אני אומר נרגש מהפעם הראשונה שאני רואה את המתקפה.

עמוד 25 מתוך 27 ראשוןראשון ... 152324252627 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •